Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Τσιφτσής
5
6%
Σαντσες
4
5%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λοβρεν
4
5%
Τειλορ
1
1%
Ζαφείρης
33
39%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
11
13%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατσίδης
2
2%
Γερεμέγεφ
6
7%
Ντεσπόντοφ
16
19%
Μπάμπα
1
1%
Καμαρά
2
2%

Σύνολο ψήφων: 85

marsantos

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marsantos »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 15:07 ...
Black όλα αυτά που περιγράφεις μπορεί να συμβούν.
Δεν απαντάνε όμως στο ερώτημα αν η ομάδα μας είναι ομάδα πρωταθλητισμου ή όχι.
Θέματα λειτουργίας και διοικητικά είναι πολύ σοβαρά, όμως δεν είναι αυτά που χαρακτηριζουν μια ομάδα για το αν έχει mentalite πρωταθλητισμου ή οχι.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Ο Μεντιλίμπαρ ανακοινωσε χθες πως έχει λειτουργήσει λάθος ο σύλλογος καθώς έχει 2 ξένους παραπάνω και πρέπει κάθε φορά να αφήνει 2 ξένους.
Το διανοείται κανείς; Εν ετει 2026 να γίνει λάθος με τους ξένους. Μιλάμε για αδιανόητο οργανωτικό λάθος. Δε θέλω να αρχίσω να απαριθμω τα διοικητικά λάθη του οσφπ τα τελευταία χρόνια. Όσα όμως λειτουργικά λάθη κι αν κάνει ο οσφπ μπορει να πει κάποιος πως δεν έχει mentality πρωταθλητισμου;
ALLAGH

Δημοσίευση από ALLAGH »

Όλα ανοικτά είναι για τον τίτλο.
Μια νικη. Δεν υπάρχουν διαφορές πέντε και έξι πόντοι διαφορά
Μόνο να μπούν Μειτέ, Μιχαηλίδης και Ζίφκοβιτς.
Αυτόν τον γαύρο που δεν μπορεί να βάλει γκολ και αυτή την κούλα που σε ντέρμπυ (εκτός του παο) δεν μπορεί επίσης να βάλει γκολ, ο καλός και πλήρης ΠΑΟΚ τους έχει. Τώρα αρχίζουν όλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η ερώτηση σε αυτό που λες Μαρσαντε ειναι προφανής.
Και δεν επιδέχεται υποκειμενικής οπτικής

Σαφώς και ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό σκηνικό του 2026 είναι πρωταθληματικός οργανισμός

Αυτά που λέει ο Black είναι υπαρκτά . Και σαφώς χρειάζεται βελτίωση.
Αλλά είναι πολύ "λιγότερα" και "μικρότερα" από τη συνολική εικόνα που λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πιο οργανωμένο ποδοσφαιρικά μαγαζί μαζί με το γαύρο στην Ελλάδα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επίτηδες δεν μπαίνω πλέον στο φόρουμ γιατί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει από τα παιδιά και μετά και όσα συνεχίζουν να γίνονται αυτή η χρονιά θέλω να φύγει και να μη ξαναέρθει .
Ενα παραπάνω γιατί ενώ τόσο καιρό η ομάδα κάνει υπέρβαση σε αδιανόητα επίπεδα με τόσους τραυματισμούς των καλύτερων επι πόσο καιρό και τόσες φορές μέσα στην χρονιά ήμουν σίγουρος ότι στην πρώτη στραβή θα ξεχαστούν όλα και θα αρχίσει το κράξιμο .
Ειδικότερα αυτή την βδομάδα επειδή έχω κάνει μεταπτυχιακά στον ΠΑΟΚ ήμουν σίγουρος και ότι δεν θα κερδίσουμε ( Χ πίστευα ) και ότι θα ξαναεμφανιστούν όλοι όσοι περιμένουν στην άκρη για την εποικοδομητική κριτική τους
Το μόνο που δεν περίμενα είναι να ξέρω τι θα πει ο καθένας τους ακριβώς .
Τώρα μετά από τόσο καιρο εδώ μέσα δυστυχως το ξέρω και αυτό (πολύ προβλέψιμο κατάντησε )
Ευτυχώς ξέρω μέσα μου ότι στα πλέι οφ θα τους πάμε τρένο όλους και δεν θα χρειαστεί να τα ξαναδιαβασω αυτα .
Τα λέμε στο τέλος της χρονιάς και θα ξαναγράψω νταμπλουχος
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
nikvasil, Dimitrisou
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Έχω μέρες να γράψω.Περα από κάποιους που εμφανίστηκαν από χθες το βράδυ (όλως τυχαίως) οι περισσότεροι λέγαμε-τε στο τέλος αν δεν είμαστε πρώτοι, αρκεί να έχουμε δυο με τρεις βαθμούς διαφορά απ'τον πρώτο,αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Θα άλλαζε αν πρώτος ήταν ο βόθρος του λιμανιού.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”