Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Τσιφτσής
5
5%
Σαντσες
4
4%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λοβρεν
4
4%
Τειλορ
2
2%
Ζαφείρης
37
41%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
12
13%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατσίδης
2
2%
Γερεμέγεφ
6
7%
Ντεσπόντοφ
16
18%
Μπάμπα
1
1%
Καμαρά
2
2%

Σύνολο ψήφων: 91

marsantos

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marsantos »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 15:07 ...
Black όλα αυτά που περιγράφεις μπορεί να συμβούν.
Δεν απαντάνε όμως στο ερώτημα αν η ομάδα μας είναι ομάδα πρωταθλητισμου ή όχι.
Θέματα λειτουργίας και διοικητικά είναι πολύ σοβαρά, όμως δεν είναι αυτά που χαρακτηριζουν μια ομάδα για το αν έχει mentalite πρωταθλητισμου ή οχι.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα.
Ο Μεντιλίμπαρ ανακοινωσε χθες πως έχει λειτουργήσει λάθος ο σύλλογος καθώς έχει 2 ξένους παραπάνω και πρέπει κάθε φορά να αφήνει 2 ξένους.
Το διανοείται κανείς; Εν ετει 2026 να γίνει λάθος με τους ξένους. Μιλάμε για αδιανόητο οργανωτικό λάθος. Δε θέλω να αρχίσω να απαριθμω τα διοικητικά λάθη του οσφπ τα τελευταία χρόνια. Όσα όμως λειτουργικά λάθη κι αν κάνει ο οσφπ μπορει να πει κάποιος πως δεν έχει mentality πρωταθλητισμου;
ALLAGH

Δημοσίευση από ALLAGH »

Όλα ανοικτά είναι για τον τίτλο.
Μια νικη. Δεν υπάρχουν διαφορές πέντε και έξι πόντοι διαφορά
Μόνο να μπούν Μειτέ, Μιχαηλίδης και Ζίφκοβιτς.
Αυτόν τον γαύρο που δεν μπορεί να βάλει γκολ και αυτή την κούλα που σε ντέρμπυ (εκτός του παο) δεν μπορεί επίσης να βάλει γκολ, ο καλός και πλήρης ΠΑΟΚ τους έχει. Τώρα αρχίζουν όλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η ερώτηση σε αυτό που λες Μαρσαντε ειναι προφανής.
Και δεν επιδέχεται υποκειμενικής οπτικής

Σαφώς και ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό σκηνικό του 2026 είναι πρωταθληματικός οργανισμός

Αυτά που λέει ο Black είναι υπαρκτά . Και σαφώς χρειάζεται βελτίωση.
Αλλά είναι πολύ "λιγότερα" και "μικρότερα" από τη συνολική εικόνα που λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πιο οργανωμένο ποδοσφαιρικά μαγαζί μαζί με το γαύρο στην Ελλάδα.
These users thanked the author giapas for the post:
marsantos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επίτηδες δεν μπαίνω πλέον στο φόρουμ γιατί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει από τα παιδιά και μετά και όσα συνεχίζουν να γίνονται αυτή η χρονιά θέλω να φύγει και να μη ξαναέρθει .
Ενα παραπάνω γιατί ενώ τόσο καιρό η ομάδα κάνει υπέρβαση σε αδιανόητα επίπεδα με τόσους τραυματισμούς των καλύτερων επι πόσο καιρό και τόσες φορές μέσα στην χρονιά ήμουν σίγουρος ότι στην πρώτη στραβή θα ξεχαστούν όλα και θα αρχίσει το κράξιμο .
Ειδικότερα αυτή την βδομάδα επειδή έχω κάνει μεταπτυχιακά στον ΠΑΟΚ ήμουν σίγουρος και ότι δεν θα κερδίσουμε ( Χ πίστευα ) και ότι θα ξαναεμφανιστούν όλοι όσοι περιμένουν στην άκρη για την εποικοδομητική κριτική τους
Το μόνο που δεν περίμενα είναι να ξέρω τι θα πει ο καθένας τους ακριβώς .
Τώρα μετά από τόσο καιρο εδώ μέσα δυστυχως το ξέρω και αυτό (πολύ προβλέψιμο κατάντησε )
Ευτυχώς ξέρω μέσα μου ότι στα πλέι οφ θα τους πάμε τρένο όλους και δεν θα χρειαστεί να τα ξαναδιαβασω αυτα .
Τα λέμε στο τέλος της χρονιάς και θα ξαναγράψω νταμπλουχος
These users thanked the author DamoN for the post (total 12):
nikvasil, Dimitrisou, Apil44, Kabamaru11, tolis14, leomatos88, Montrealiotis, NIKOS1972, zaffodb, Mica and 2 more users
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Έχω μέρες να γράψω.Περα από κάποιους που εμφανίστηκαν από χθες το βράδυ (όλως τυχαίως) οι περισσότεροι λέγαμε-τε στο τέλος αν δεν είμαστε πρώτοι, αρκεί να έχουμε δυο με τρεις βαθμούς διαφορά απ'τον πρώτο,αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Θα άλλαζε αν πρώτος ήταν ο βόθρος του λιμανιού.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 2):
Dimitrisou, leomatos88
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Mια παραπάνω νίκη από χαρτόνι και ένα Χ παραπάνω από γαύρο .
Αυτό είναι το ρεζουμε
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 2):
PAOK DreXleR, zaffodb
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η ομάδα προκαλεί την τύχη της από μόνη της.
Είσαι 1-0 μπροστά αλλά δεν σου βγαίνει τίποτε. Εχεις κάνει ένα σωρό λάθη, έχουν ηχήσει καμπανάκια αλλά εξακολουθείς στο ίδιο μοτίβο.
Γύρνα την ομάδα πίσω, παίξε για το αποτέλεσμα, βάλε δύο ζώνες άμυνα βάλε και 3ο αμυντικό αν χρειαστεί. Αφου δεν είσαι στην μέρα σου παίξε για να κρατήσεις την νίκη. Δώσε την μπάλα σ' αυτούς και φύγε στην αντεπίθεση. Δεν είναι ντροπή. Παίξαμε στον ρυθμό που βόλευε τον αντίπαλο. Το πράγμα φαινόταν αλλά όλα πάλι έγιναν λάθος.
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
mpafos4, stazath4
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πάντως,για να λέμε την αλήθεια....η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θυμίζει την ατμόσφαιρα που υπήρχε μετά το περίφημο ματς με τη Λαμία....

Τώρα πλέον,δεν έχεις το περιθώριο λάθους....
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Πήγαμε και στο Βόλο, πιστοί όπως σε κάθε ραντεβού. Πικραθήκαμε πολύ από την ήττα, δεν κλεισαμε μάτι όλη τη νύχτα, ο μικρός με κλάματα το πρωί δεν πήγε σχολείο, αλλά σιωπήσαμε. Πέρασε ένα μερόνυχτο. Τέλος. Να γίνει η κλήρωση και πάμε να παρουμε το νταμπλ. Με πίστη και αισιοδοξία. Οποιος δεν αντέχει ας παραμερίσει ησύχως και επιστρέφει τον Μάη για τα πανηγύρια. Μόνο μιρλα δεν χρειαζόμαστε από δω και πέρα και υπολογισμούς βαθμών. Αγωνιστική με την αγωνιστική. Παιχνίδι το παιχνίδι.

Πρωτάθλημα και κύπελλο όλα στον Πύργο το Λευκο.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 10):
leomatos88, Maxpaok, PAOKevolution, navigator11, PAOK DreXleR, trouman, Taseos, stazath4, NIKOS1972, Montrealiotis
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Νομίζω από όλες τις κακές ,(ανεξαρτήτως συνθηκών) φετινές εμφανίσεις, αυτή ηταν η πιο "αχωνευτη".
Το πας έτσι, το πας αλλιώς, το κοιτάς ανάποδα, το κοιτάς πλαγίως, δεν σου κάθεται να υποθέσεις ούτε μισο ελαφρυντικό για το ματς με τον Μπεο.
Οπότε , κοιτάμε καταρχάς το κύπελλο γιατί η πολύ σιγουριά και ανετίλα που βγάζει η ομάδα (αλλά και οι οπαδοί), μάλλον είναι κακός σύμβουλος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχω καταλήξει πως το βασικότερο πρόβλημα συνεννόησης που υπάρχει εδώ μέσα, είναι το πρίσμα που βλέπει ο καθένας μας τα σχόλια των άλλων.
Κανένας (σχεδόν) δεν ασχολείται με την ουσία, παρά μόνο αν το σχόλιο που διαβάζει είναι πριν ή μετά από ήττα, πριν ή μετά από αναμπουμπούλα στα διοικητικά, πριν ή μετά και γω δεν ξέρω από τι άλλο.
Λες και αν γράψω πως έξω είναι νύχτα, δεν μας νοιάζει να δούμε αν όντως είναι νύχτα, αλλά κάτω από ποιες συνθήκες το έγραψα.

Φυσικά(!!!!) και όταν είσαι στεναχωρημένος από ένα άσχημο αποτέλεσμα έχεις πιο έντονο τρόπο γραφής, είσαι πιο απότομος, βγάζεις περισσότερη πίκρα.Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και όταν είσαι ενθουσιασμένος.
Για παράδειγμα εγώ μετά το 0-0 με το χαρτί, επειδή παίζαμε με μισή ομάδα και δεν χάσαμε, θεώρησα πως τους έχουμε και θα τους πάμε τάπα μέχρι το τέλος.

Όταν όμως βλέπω τη νοοτροπία που μπαίνουμε να παίξουμε μέσα σε Κηφισιά, Λάρισα και τώρα Βόλο, είναι απόλυτα λογικό να νιώθω απογοήτευση.
ΌΤΙ και να ισχύει όμως, είτε γράφω επάνω στη χαρά μου, είτε γράφω επάνω στην απογοήτευση μου, τα γ@μημένα τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται.

Για ορισμένους εκεί έξω, δεν κρίνονται οι κινήσεις και η νοοτροπία όλου του κλαμπ, μόνο από το αποτέλεσμα.
Ας κάνει τα καλύτερα playoff της ζωής του ο Κεντζιόρα, ας παίξει τα επόμενα 6 ματς όπως ήταν στα 26 του ο Λόβρεν, προσωπικά δεν αλλάζω άποψη πως τον χειμώνα έπρεπε να έρθει στόπερ ενδεκάδας από το ανώτερο ράφι όλων.
Ας βάλει 20 γκολ ο Γερεμέγιεφ μέχρι το τέλος, δεν αλλάζω άποψη πως έπρεπε να έρθει καλύτερος φορ.
Ας ξυπνήσει ο Καμαρά από δω και πέρα και ας κάνει πρωταθληματάρα. Εγώ δεν αλλάζω άποψη πως ο Μπιάνκο έπρεπε να παίξει περισσότερο μέχρι τώρα.
Αν θεωρείτε ορισμένοι πως το δικαίωμα στη κριτική το αποκτάμε μόνο μετά από στραβές και μόνο μετά από αποτυχημένες χρονιές, να θυμίσω πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει 10 σερί πρωταθλήματα. Ερχόμαστε από μια χρονιά που μας πέρασε ο βάζελος του Αλαφούζου για όποιον το έχει ξεχάσει.

Τέλος πάντων είναι δικαίωμα του καθενός να αρνείται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση δεν του αρέσει, όπως φυσικά είναι και δικαίωμα του να βλέπει παντού φαντάσματα για κακοπροαίρετα σχόλια μετά από στραβές. Έγινε.
Έχουμε χορτάσει άπειρα όπως φαίνεται κατακτώντας τον έναν τίτλο μετά τον άλλο, που δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Αν χαθεί ένας ακόμα δεν έγινε και κάτι.. Έτσι συμπεριφέρονται ορισμένοι. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.

ΥΓ Δεν αναιρώ όσα είχα γράψει όταν μας είδα να είμαστε κομπλέ και να αντιμετωπίζουμε τους άλλους. Δεν τους φοβόμουν, ούτε τους φοβάμαι.
Αν χαθεί το πρωτάθλημα, δεν θα χαθεί από τα ντέρμπι, αλλά από τους Ατρόμητους, τις Τρίπολες, τους Βόλους κλπ. Εκεί που η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας ήταν και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και καμία απουσία δεν δίνει άλλοθι για αυτό που βλέπουμε.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Special 4
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Σκέφτομαι ότι κριτική από "κριτική" έχει διαφορά. Είπα κι εγώ για κάποιες φωνές που ακούγονται μόνο όταν....

Αυτό δεν ακυρώνει κάποιον που μπορεί να θέλει να πει κάτι, που κοιτάει στην ίδια κατεύθυνση αλλά ρε παιδί μου, έχει μια βάση και δεν είναι φάση "σαλιγκάρι".

Επίσης σκέφτομαι ότι σχεδόν παντού, μα παντού έχουν ήττες οι ας πούμε μεγαλύτερες ομάδες. Μου φαίνεται το πιο φυσιολογικό και υγιές πράμα του κόσμου. Το αντίθετο που βλέπαμε κάποτες, με φαίνεται ανησυχητικό.
Αυτό πάλι το λέω, όχι γιατί είμαστε τέλειοι και τα κάνουμε όλα τέλεια, αλλά κατάντησε πέρα από βαρετό, μετά από μία ήττα να διαβάζουμε για τίτλους που χάθηκαν και το πόσο καλύτεροι είναι οι άλλοι.

Τέλος πάντων δεν είναι μια γραμμική σχέση αυτή , αντίθετα , δε βγάζεις άκρη με τα αποτελέσματα. Αν αρχίσει κανείς αναγωγές με τα αποτελέσματα ως οδηγό, θα καταλήξει ότι η Καλαμάτα είναι καλύτερη από τη Μπαρτσελόνα...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 15:52 ...
Αλλά είναι πολύ "λιγότερα" και "μικρότερα" από τη συνολική εικόνα που λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πιο οργανωμένο ποδοσφαιρικά μαγαζί μαζί με το γαύρο στην Ελλάδα.
Ακριβώς. Εκεί θέλω να καταλήξω.
'Ομως χρειάζεται να προσθέσει και άλλα. Αυτά τα άλλα δεν είναι μόνο θέματα οργανωτικά. Είναι δεξιότητες και ικανότητες που θα εκπέμπουν μια αύρα ανασφάλειας στους αντιπάλους.
Δε νοείται να βλέπουμε αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι σε μικρό, να οδεύει προς το τέλος και ο αντίπαλος να μην είναι κλεισμένος στα καρέ του. Δες τον αγώνα του οσφπ εχθές και τι έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δες αγώνες της άεκ που πλησιάζουν στο τέλος. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο αντίπαλος φοβάται. Πόσους αγώνες θυμάσαι τα τελευταία χρόνια που ο ΠΑΟΚ σφυροκοπά τον μικρό αντίπαλο στο τέλος αγώνων. Αντιθέτως θα σου βρω πολλούς αγώνες που ο μικρός σφυροκοπά τον ΠΑΟΚ αν είμαστε μπροστά στο σκορ. Από τον ΠΑΟΚ λείπει κυνικότητα, λείπει ικανότητα σβησίματος αγώνων, λείπει ικανότητα του να κάνει επαγγελματικές νίκες. Αυτά είναι πράγματα που θα του εξοικονομήσουν ενέργεια σε έναν μαραθώνιο και θα τον έχουν πιο φρέσκο στα μεγάλα ραντεβού.
Όντως ο ΠΑΟΚ πλέον είναι μια ομάδα που κάνει ξεκάθαρα σκληρό πρωταθλητισμό. Μπορεί όμως να γίνει ακόμα καλύτερος, δυνατότερος και σκληρότερος.
Ότι κερδίζει το κερδίζει μέσα από πολλή δουλειά, πολλή παραγωγή παιχνιδιού. Για να σκοράρει πρέπει οι φάσεις να είναι play station. Πρέπει όμως να γίνει περισσότερο κυνικός. Να εμπνέει το φόβο στους αντιπάλους ακόμα και στην κακή του μέρα. Να ξέρουν οι μικροί πως λίγο άμα ξεμυτίσουν σε μία φάση θα φάνε το γκολ. Δεν είναι τυχαίο πως οι άλλοι στις γκέλες τους φέρνουν ισοπαλίες και σπανίως χάνουν. Σε εμάς πολλές γκέλες καταλήγουν σε ήττες. Οι αντίπαλοι ισοφαρίζουν και ξέρουν πως η αποστολή τους δεν τελείωσε μπορούν και παραπάνω. Κάτι λέει αυτό.
Σκεφτείτε ο οσφπ να έπαιζε τη μπάλα που παίζει ο ΠΑΟΚ. Αφήστε τα διαιτητικά κτλ. Αν έπαιζε ακριβώς την ίδια μπάλα που έχει παίξει στα prime του φέτος ο ΠΑΟΚ, θα είχε εύκολα ένα +7 από το δεύτερο; Υπήρχε περίπτωση να έχει 5 γκέλες; Τα μισά ματς θα τα είχε πάρει κοροϊδίσια. Οι ήττες μας θα ήταν ισοπαλίες για αυτόν και οι ισοπαλίες μας νίκες. Στα τελευταία 2 χρόνια μας έχουν ανατρέψει 4 φορές σκορ μικροί αντίπαλοι και άλλες 3 φορές μας έχουν ισοφαρίσει ενώ προηγηθήκαμε. 7 φορές είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Δε μιλάμε για γκέλες που έκατσε μια στραβή και προηγήθηκε σε μια αντεπίθεση ο μικρός και μετά δε μπόρεσες να το ανατρέψεις. Ούτε πως κόλλησες στο 0-0. Οι περισσότερες γκέλες είναι σε παιχνίδια που έχουμε προηγηθεί. Το ότι ο μικρός μπορεί και το φέρνει τούμπα κάτι δείχνει.

Φυσικά όλα αυτά δεν αναιρούν πως είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα όταν είμαστε πλήρεις και σίγουρα μια ομάδα που κάθε χρόνο θα διεκδικεί πρωτάθλημα. Όμως κάθε χρόνο χρειάζεται να βάζει λίγο ακόμα βάρος στη φανέλα του. Αυτό θα του κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή οπότε θα διατηρείται πιο φρέσκος και πιο έτοιμος για τις τελικές μάχες. Μέχρις στιγμής ο ΠΑΟΚ με όποιον κι αν παίζει πρέπει να έχει 11 καμικάζι για να επιβάλλεται. Ε, αυτό δε γίνεται για μια σεζόν ολόκληρη. Γι' αυτό μόλις νιώσουν οι παίκτες πως κάτι είναι πιο εύκολο κατευθείαν χαλαρώνουν γιατί το έχουν ανάγκη. Και μόλις χαλαρώσουν το πληρώνουν.

Υγ. Αγώνας κάποια Κυριακή με μηδέν παθητικό στους τραυματισμούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”