Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 20:37
aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
Γειά σου φιλαράκι aivas.
Πώς είσαι;
Το δίδυμο Κεντζιόρα - Μιχα, όταν η ομάδα είναι καλά, φτάνει σε πολύ ψηλές αποδόσεις.
Τι σημαίνει όμως η ομάδα να είναι καλά;
Όχι με τα χαφ μπροστά τους να έχουν εικόνα Βραδυποριακου - Ταλαιπωριακου και να βλέπουμε τον Μιχα και τον Μπάμπα να είναι ανάμεσα σε 4 παίκτες. Η τον Τάισον να μαρκάρει σαν παιδί δημοτικού και να κατηγορούμε τον Κεντζιόρα γιατί δεν μαρκάρει μόνος του δύο παίκτες.
Στην κόμπακτ εκδοχή της ομάδας όπως αυτή του Ιανουαρίου ή του τελευταίου αγώνα στο Καραϊσκάκης το δίδυμο ήταν συγκινητικό. Αλλά πρέπει όλοι να δουλεύουν αρμονικά.
Και ο Μιχα και ο Κεντζιόρα εχουν τα ατομικά τους μειονκτηματα. Όμως το παιχνίδι της ομάδας είναι ετσι φτιαγμένο ωστε να αναδεικνύει τα προτερήματα. Ειδικά το πλεονέκτημα του Μιχα είναι παγκοσμίως δυσεύρετο. Προτιμώ να έχω έναν αμυντικό που να είναι λίγο πιο κάτω σε αμυντικά θέματα και να τον θωρακίζει η υπολοιπη ομάδα προκειμένου να πάρω το σπάνιο προσόν του. Από τη στιγμή κιόλας που ως αμυντικός είναι επαρκεστατος εγώ είμαι οκ. Προφανώς αν περιμένουμε να δούμε τον Μιχα να κάνει εμφάνιση σαν του Παπασταθοπουλου με την αεκ απέναντι στη Σεβίλλη μέσα στο ΟΑΚΑ, όχι δεν θα την κάνει. Αλλά δε χρειάζεται na κανει τέτοια εμφάνιση γιατί αντίστοιχα δε χρειάζεται να κοιτάμε έναν παίκτη ως μονάδα αλλά ως μέλος ενός συνόλου. Και στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου μετράει το σύνολο και αυτό το σύνολο η παρουσία του Μιχα το ανεβάζει.
Τώρα για αυτό που λες για τις ενοχλήσεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν το ιατρικό επιτελείο βγάλει ένα πόρισμα πως από εδώ και πέρα το παιδί, όποτε βαθαίνει η χρονιά, θα πρέπει βδομάδα παρά βδομάδα να χάνει αγώνες και προπονήσεις τότε υπάρχει σοβαρό ζήτημα.
Αυτό όμως ας το δουν οι ειδικοί οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι θα έχουν μπόλικη και δύσκολη δουλειά.
Γεια σου φίλε μου, όλα οκ περιπμένω να φύγει η χρονιά 😂 ελπίζω να είσαι καλά. Συμφωνώ με το σχόλιο σου 200%. Ο λόγος που ανέφερα τα 2 «πρωτοκλασάτα» στόπερ είναι ο εξής: επειδή όπως λες μετράει το σύνολο θέλω να έχουμε μια τετράδα που πιάνει το μέγιστο όποιος και αν παίξει. Είδαμε πόσο επηρεάζεται η ομάδα όταν έπαιζε ο Λόβρεν. Πχ το ότι η χάρτινη έχει ένα μέτριο δίδυμο στόπερ οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν είναι ένας κομβικός παράγοντας (πέραν άλλων σαφώς) που μάλλον θα της δώσει το πρωτάθλημα. Δηλαδή φαντάσου να είχαμε τον Μίχα και τον Κετζιόρα ατραυμάτιστους και «ξεκούραστους» σε ΟΛΑ σχεδόν τα ματς που παίξαμε και ο Βιντα να ειχε 20 αντί για 12 συμμετοχές στην Σουπερλίγκ φέτος . Αυτό το λύνεις κάνοντας μια γερή τετράδα χωρίς Βολιάκους Εκογκ Λοβρεν (οκ την πάλεψε όσο μπόρεσε δεν εχω παράπονο) Νασμπεργκ. Σαφώς βέβαια αν τους βάλεις χωρίς Μεϊτέ ή όπως λες με Μπάμπα Τάισον κλαταρισμένους θα έχεις θέμα και τον Πουγιόλ να φέρεις. Ας έχω εγώ Παβλένκα Γιαννούλη Κένι και 2 στοπεράρες (+ Κετζιόρα Μίχα) και ας έρθουν να μου πάρουν το πρωτάθλημα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
leomatos88, marsantos
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν υποθέσουμε ότι Γιακουμάκης μένει κι έρχεται ο Γιαννούλης, η ομάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον από έναν βασικό σε στόπερ, χαφ και μεσοεπιθετικούς. Αν κάπου μας παίρνει να μη βγει η μεταγραφή, είναι στο στόπερ, το πολύ να ξαναπάμε με Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη. Αν όμως δεν βγουν ο χαφ και ο μεσοεπιθετικός, θα έχουμε μια επανάληψη των φετινών προβλημάτων. Δυσλειτουργία στο κέντρο χωρίς Μεϊτέ και φτωχό rotation η τριάδα μπροστά, συνεπώς μεγαλύτερη επιβάρυνση, ιδίως ο παππούς.
These users thanked the author Miles for the post:
marsantos
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εγώ λέω να αφήσουμε την ομάδα ως έχει κ μα μην πληρώνουμε υπεραξίες. Κεντζιορα για πάντα στον ΠΑΟΚ, που να ψάχνεις τώρα σέντερ μπακ κ αν προκύψει κάτι σε ελεύθερη μεταγραφή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη το βλέπουμε. Εάν όχι οι ιθύνοντες της ομάδας θα βρουν τις καλύτερες περιπτώσεις κ θα είναι έτοιμες για Γενάρη. Δεν υπάρχει βία, αρκεί ο κόσμος να μην έχει γκρίνια
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

sniper4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 21:34
Sardan έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:39
sniper4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:09 Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις.
Εξοικονόμηση θα ήταν αν έπαιρνε 400-500.000...οχι 1+ συμβόλαιο ανά έτος.
Εξοικονόμηση είναι όταν ήδη του δίνεις 400-500 ανά έτος, να του δώσεις άλλα τόσα, να μην αντικαταστήσεις τον βασικό σου στόπερ τον οποίο πούλησες 12Μ το ίδιο καλοκαίρι, και να τρέχεις να παίρνεις κάτι κόλεϊ δανεικούς την τελευταία μέρα των μεταγραφών 🤷🏻‍♂️
Όταν ήρθε αρχικά δανεικός το συμβόλαιο του στην Ουκρανία πάλι 1+ για αυτό άργησε και η κανονική μεταγραφή του γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ με μείωση ουσιαστικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”