Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Απάντηση
icue

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειναι το κενο του Κουλιερακη τοσα χρονια που μας τυρανναει. Αλλο το κενο του Βαρελα και του Ινγκασον. Εχουμε φερει το καθε λογης καδρονι για δεξι στοπερ και καταληξαμε τελικα να κανουμε στοπερ ενα δεξι μπακ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν κάνει ο ινγκασον αυτά που έκανε ο κετζιορας την χρονιά του πρωταθλήματος ας έρθει να μας βρει.
Μετά όμως βλέπεις το σχόλιο για μιχαηλίδη και λες... τι ασχολείσαι βρε μαλακα
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
These users thanked the author aivas19 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:41 Όταν κάνει ο ινγκασον αυτά που έκανε ο κετζιορας την χρονιά του πρωταθλήματος ας έρθει να μας βρει.
Μετά όμως βλέπεις το σχόλιο για μιχαηλίδη και λες... τι ασχολείσαι βρε μαλακα
Για το Θεό ότι αγαπάτε...όχι να εξυμνουμε το αμπαλο τσουρουκι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διώχνει όπου βρεί.
Στην τελική αν ψάχνουμε τέτοιον ας ψάξουν για ένα Τσιρίλο. Αν το κριτήριο είναι αυτό τότε ο Ινγκι είναι μια τρίχα από τα @@ του Μπρούνο
sniper4

Δημοσίευση από sniper4 »

Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
Εγω παλι πιστευω οτι ο Μιχα αξιζει και με το παραπανω να ειναι το ενα βασικο στοπερ..προσωπικα σε συνολο χαρακτηριστικων πιστευω πως ειναι το καλυτερο στοπερ της λιγκας..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
Kabamaru11, navigator11, zissos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Και εγω ειμαι οκ αλλα βγαζει ενοχλησεις. Ο Ρελβας πχ που ειναι ιδιο στυλ (αριστεροποδαρος με καλη πασα) θα ηταν καποιος με τον οποιο θα μπορουσαν να μοιραστουν την θεση αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

sniper4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:09 Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις.
Εξοικονόμηση θα ήταν αν έπαιρνε 400-500.000...οχι 1+ συμβόλαιο ανά έτος.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:02 Και εγω ειμαι οκ αλλα βγαζει ενοχλησεις. Ο Ρελβας πχ που ειναι ιδιο στυλ (αριστεροποδαρος με καλη πασα) θα ηταν καποιος με τον οποιο θα μπορουσαν να μοιραστουν την θεση αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο
Kαταλαβαινω πως το λες και δεν διαφωνω..τωρα ο Ρελβας για μενα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και σιγουρα δεν εχει το ποδι του Μιχα..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Sardan έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:39
sniper4 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:09 Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις.
Εξοικονόμηση θα ήταν αν έπαιρνε 400-500.000...οχι 1+ συμβόλαιο ανά έτος.
Αμέσως να χαλάσεις το αφήγημα κι εσύ…
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ηταν όμορφο θαρρώ…
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Στο μεταξύ το να βρεις καλό στόπερ για τον ΠΑΟΚ ίσως είναι και η πιο δυσκολη θέση και εξηγώ....

Τα στόπερ στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχουν ταχύτητα, δύναμη, καλή πάσα και προσωπικότητα....τώρα αν εσείς βρείτε στόπερ με αυτά στοιχεία στα λεφτά που δίνει ο ΠΑΟΚ σφυριξτε μου ....πιο πιθανό βλέπω να βγάλει έναν νέο Κουλιερακη ή νέο Μιχαηλίδη παρά να βρει το στόπερ που θέλει

Τώρα εγώ θα έψαχνα ένα Στόπερ γρήγορο και δυνατό να κάνει δίδυμο με τον Μιχαηλίδη (στυλ Βαρελά ή ακόμη και ινγκασον)
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
Γειά σου φιλαράκι aivas.
Πώς είσαι;
Το δίδυμο Κεντζιόρα - Μιχα, όταν η ομάδα είναι καλά, φτάνει σε πολύ ψηλές αποδόσεις.
Τι σημαίνει όμως η ομάδα να είναι καλά;
Όχι με τα χαφ μπροστά τους να έχουν εικόνα Βραδυποριακου - Ταλαιπωριακου και να βλέπουμε τον Μιχα και τον Μπάμπα να είναι ανάμεσα σε 4 παίκτες. Η τον Τάισον να μαρκάρει σαν παιδί δημοτικού και να κατηγορούμε τον Κεντζιόρα γιατί δεν μαρκάρει μόνος του δύο παίκτες.
Στην κόμπακτ εκδοχή της ομάδας όπως αυτή του Ιανουαρίου ή του τελευταίου αγώνα στο Καραϊσκάκης το δίδυμο ήταν συγκινητικό. Αλλά πρέπει όλοι να δουλεύουν αρμονικά.
Και ο Μιχα και ο Κεντζιόρα εχουν τα ατομικά τους μειονκτηματα. Όμως το παιχνίδι της ομάδας είναι ετσι φτιαγμένο ωστενααναδεικνύει τα προτερήματα. Ειδικά το πλεονέκτημα του Μιχα είναι παγκοσμίως δυσεύρετο. Προτιμώ να έχω έναν αμυντικό που να είναι λίγο πιο κάτω από σε αμυντικά θέματα και να τον θωρακίζει η υπολοιπη ομάδα προκειμένου να πάρω το σπάνιο προσόν του. Από τη στιγμή κιόλας που ως αμυντικός είναι επαρκεστατος εγώ είμαι οκ. Προφανώς αν περιμένουμε να δούμε τον Μιχα να κάνει εμφάνιση σαν του Παπασταθοπουλου με την αεκ απέναντι στη Σεβίλλη μέσα στο ΟΑΚΑ, όχι δεν θα την κάνει. Αλλά δε χρειάζεται κανει τέτοια εμφάνιση γιατί αντίστοιχα δε χρειάζεται να κοιτάμε έναν παίκτη ως μονάδα αλλά ως μέλος ενός συνόλου. Και στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου μετράει το σύνολο και αυτό το σύνολο η παρουσία του Μιχα το ανεβάζει.
Τώρα για αυτό που λες για τις ενοχλήσεις. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν το ιατρικό επιτελείο βγάλει ένα πόρισμα πως από εδώ και πέρα το παιδί, όποτε βαθαίνει η χρονιά, θα πρέπει βδομάδα παρά βδομάδα να χάνει αγώνες και προπονήσεις τότε υπάρχει σοβαρό ζήτημα.
Αυτό όμως ας το δουν οι ειδικοί οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι θα έχουν μπόλικη και δύσκολη δουλειά.
These users thanked the author marsantos for the post:
Equalizer
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”