Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δεν ειναι το κενο του Κουλιερακη τοσα χρονια που μας τυρανναει. Αλλο το κενο του Βαρελα και του Ινγκασον. Εχουμε φερει το καθε λογης καδρονι για δεξι στοπερ και καταληξαμε τελικα να κανουμε στοπερ ενα δεξι μπακ.
Όταν κάνει ο ινγκασον αυτά που έκανε ο κετζιορας την χρονιά του πρωταθλήματος ας έρθει να μας βρει.
Μετά όμως βλέπεις το σχόλιο για μιχαηλίδη και λες... τι ασχολείσαι βρε μαλακα
Για το Θεό ότι αγαπάτε...όχι να εξυμνουμε το αμπαλο τσουρουκι που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διώχνει όπου βρεί.renegade έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:41 Όταν κάνει ο ινγκασον αυτά που έκανε ο κετζιορας την χρονιά του πρωταθλήματος ας έρθει να μας βρει.
Στην τελική αν ψάχνουμε τέτοιον ας ψάξουν για ένα Τσιρίλο. Αν το κριτήριο είναι αυτό τότε ο Ινγκι είναι μια τρίχα από τα @@ του Μπρούνο
Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις.
-
Dimitrisou
Εγω παλι πιστευω οτι ο Μιχα αξιζει και με το παραπανω να ειναι το ενα βασικο στοπερ..προσωπικα σε συνολο χαρακτηριστικων πιστευω πως ειναι το καλυτερο στοπερ της λιγκας..aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- Kabamaru11, navigator11
Και εγω ειμαι οκ αλλα βγαζει ενοχλησεις. Ο Ρελβας πχ που ειναι ιδιο στυλ (αριστεροποδαρος με καλη πασα) θα ηταν καποιος με τον οποιο θα μπορουσαν να μοιραστουν την θεση αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο