Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

loukas karadimos έγραψε:η δουλεια που γινεται απο τα παιδια εδω μεσα ειναι πιο σοβαρη απο αυτην που κανου τα αρδακια μας, προφανως
Δεν κάνω σύγκριση απλά η όλη φάση είναι να χάνεις το μυαλό σου. Έχω ακούσει 3 διαφορετικές απόψεις για το θέμα αυτό.
Από τη μια ακούω άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή ενώ μετά από λίγο έβλεπε ΠΑΟΚ κ πόνταρε στη σελίδα του.
Από την άλλη ακούω από αρδ η ΠΑΕ του έκανε μειωμένη πρόταση κ δεν δέχθηκε.
Άλλη περίπτωση ξέρω ότι δεν ισχύει τπτ από όλα αυτά κ ο παίχτης κλείνει σε μας.
Είπαμε να καυλωνουμε με.τις μεταγραφές κλπ αλλά εδώ είμαστε για ζουρλομανδυα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

figurehead4 έγραψε:
burbu έγραψε:
figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ

Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Συγκινητικο αυτό που αφηγείσαι, αλλά άσχετο. Εκτος αν νομίζεις ότι ο Μειτε ήταν ο σπαθενιος, φτωχός πλην όμως τίμιος ποδοσφαιριστής και ο ΠΑΟΚ ο εργοδότης που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το καλαμάκι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Όλες οι πληροφορίες που έχουμε εμείς ως paokmania λένε ακριβώς αυτό

Ότι είχαν συμφωνήσει και υπήρχε και συγκεκριμένη μέρα άφιξης, και μετά άρχισε τις παλινωδίες η πλευρά του παίκτη.

Και για αυτό έγιναν έξαλλοι στην ΠΑΕ. Όχι επειδή ο παίκτης αρνήθηκε μειωμένη πρόταση.
Εν ολίγοις δηλαδή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του Τζιομπάνογλου συμφωνεί με τη δική σας πληροφόρηση. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, το ξαναγράφω, μιλάμε για τρομερούς βλαχοπαράγοντες εκεί στην ΠΑΕ. Κάνουν πόλεμο στον Λουτσέσκου.
Αυτό που έκανε ο Τσιομπανογλου ήταν μεγάλο λάθος

Ναι μεν περίπου έτσι είχαν τα πράγματα αλλά κανείς δεν μίλησε από την ΠΑΕ για οριστική συμφωνία και ένας δημοσιογράφος πρέπει να το κρατάει πάντα κατά νου αυτό όταν δημοσιεύει με τόση σίγουρα ότι έκλεισε ο Χ παίκτης

Έχει δίκιο ο Κόλκας που είπε ότι βιάστηκε το σπορτ24 και εκτεθηκε
Συμφωνώ ότι εκτέθηκε και έκανε πατάτα. Αυτό όμως αφορά στην επαγγελματική του εικόνα κατά βάση. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς εν προκειμένω είναι αν αποδέχθηκε όντως ο παίχτης την μειωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ αναφορικά με απολαβές και έτη σίγουρης συνεργασίας. Από κάπου λοιπόν διέρρευσε πως κάτι τέτοιο έγινε. Ε, αν συνέβη όντως, πώς να μην εκραγούν οι δικοί μας μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει; Εν πάση περιπτώσει, σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι μπροστά μας, δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με πεθαμένες ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tolis14 έγραψε:
kos έγραψε:
nunies4 έγραψε: 1,4 ηταν η αρχικη προταση.
Το 1,2 για 2+1 αρνηθηκε
Και τώρα αν πούμε πως αυτό είναι λάθος θα παίρνουμε το μέρος του παίκτη απέναντι στην ομάδα;;;;

Δηλαδή του κάναμε μια πρόταση που ήξεραν ότι δεν θα δεχθεί. Και είναι και μ@λ@κ@ς.

Μήπως τον ήθελε μόνο ο λουτσεσκου;
Ασ ερχόταν τότε όταν του έγινε η αρχική πρόταση. Γιατί δεν ήρθε; δηλαδή έρχομαι οπότε γουστάρω και με πληρώνετε ότι σας ζητήσω; δεν είναι έτσι φίλε. Οπότε ναι, είναι λάθος που παίρνεις το μέρος του παίκτη
Τι ενοεις; Γιατι σε χανω...
Δεν αγοραζουμε αυτοκινητο που οσο περναει ο χρονος χανει την αξια του.
Υπηρχε μια συγκεκριμενη προταση προς τον παικτη (1.4 για κλειστο 3ετες). Ο παικτης εψαχνε για κατι καλυτερο και η ομαδα ΕΠΕΛΕΞΕ να περιμενει γιατι θεωρησε οτι ο παικτης δεν θα βρει κατι καλυτερο και θα κλεισει με τα λεφτα που η ομαδα θελει. Το αστειο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δικαιωθηκε. Αν και με καθυστερηση ο παικτης οντως ηρθε στα χρηματα που ο ΠΑΟΚ του προτεινε. Και μολις εγινε αυτο η ομαδα αντιπροτεινει ακομα λιγοτερα χρηματα και διαφοροποιηση και στον χρονο συμβολαιου.
Οταν κανεις μια προταση σε εναν παικτη που θες ελπιζεις να κλεισει με τα λεφτα που του προτεινεις. Δεν λες....αν ερθεις Μαιο τοτε 2εκ το χρονο, αν ερθεις Ιουνιο 1.7 αν ερθεις Σεπτεμβρη 800.000. Ειδικα οταν απο την σταση σου εχεις δειξει οτι θα τον περιμενεις.
Ο Μειτε στο μονο που ειναι περα για περα φαουλ ειναι αν ισχυουν αυτα που γραφουν εδω τα παιδια. Οτι δεχτηκε το 2+1 και ειχε οριστει και ημερομηνια αφιξης αλλα τελικα παλι αλλαξε γνωμη

Αν και απο οσο γνωριζουμε το πως λειτουργουν οι μανατζερ δεν ειμαι σιγουρος οτι η αλλαγη στασης εχει να κανει αποκλειστικα με τον Μειτε. Πιο πολυ μοιαζει με κινηση των μανατζερ του που ενιωσαν οτι ο ΠΑΟΚ με την 2η προταση παει να τους @@@ησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 07 Αύγ 2024, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Για γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, μπορούμε να καλούμε το 10306 δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο. Απλά το αναφέρω συγνώμη για το οφ τόπικ.
dev

Δημοσίευση από dev »

εγω τα ελεγα για το σπορτ24 . μαλιστα γραφαν καποιοι οτι το paok24 κοιματε που δεν εβγαλε την συμφωνια.

ας φερει η παε τον βραζιλιανο μπορει και ενα ημιχρονο στο τελευταιο ματς των προκριματικων να χρειαστει
burbu

Δημοσίευση από burbu »

figurehead4 έγραψε:
burbu έγραψε:
figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Προτείνω αντί να μας κάνουν να ντρεπόμαστε να ρίξουν την ομάδα στην β για επανεκκίνηση, όπως το μπάσκετ
Πρόσεξε μην κοκκινισουν τα χέρια σου από το πολύ χειροκρότημα. Bepanthol να βαζεις
Εγώ εν τω μεταξύ λέω να αγοράσω φανέλα Χατζοπούλου στο μπασκετ και Γκοντζάρεβα στη μπάλα, να φλεξάρω την εμπιστοσύνη μου στον πρώτο και το θαυμασμό μου στη δεύτερη. Σκέψου το κι εσύ

Είχα παλιά ένα αφεντικό σαν αυτή. Δούλεψα για ένα καλοκαίρι και της είχα κλείσει νέες δουλειές, είχε βγάλει χρήματα, όχι αστεία από τη δουλειά μου και προφανώς κάποια στιγμή πήγε η κουβεντα στο να μείνω εκεί, αλλά με λιγότερα χρήματα. Ήταν σε νησί και άλλη ζωή από την πόλη κτλ κτλ. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, γιατι στο νησί είχε άλλη ποιότητα ζωής, ενώ μετά τη φουλ σαιζόν ήταν πιο ανθρώπινα. Εκείνη χαλάστηκε που δεν έτρεξα αμέσως στο μαγαζί της, λες και ήμουν κάνας ζητουλας και λες και μου έκανε κάποια χάρη που θα έπαιρνα λιγοτερα. Τελικά σκέφτηκα συναισθηματικά, είπα ΟΚ, αλλά τότε μου είπε πως δεν ισχύουν τα χρήματα που έβαζα στο ζυγι τόσο καιρό, αλλά ακόμη πιο λίγα, γιατί λέει είχα χάσει ένα μήνα δουλειά. Ε δεν γαμιεται και το νησί είπα. Πιο πολύ όμως όταν έλεγα το όχι, ένιωθα ωραία που δεν πέρασε το υφακι της πως μου έκανε κάποια χάρη, ενώ εγώ της φέρθηκαν σπαθενια και έδωσα όλο τον εαυτό μου για να πάει καλά το μαγαζί της. Δεν είδα όμως ποτέ να το βλέπει έτσι.
Χαραμιζεσαι,με τέτοιο ταλέντο στην μυθοπλασία,χρυσές δουλειές θα έκανες στις οικογενειακές ιστορίες και δεν θα είχες ανάγκη καμία γκοτσαρεβα η Χατζοπούλο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η μέρα της μαρμότας... ξανά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

dev έγραψε:εγω τα ελεγα για το σπορτ24 . μαλιστα γραφαν καποιοι οτι το paok24 κοιματε που δεν εβγαλε την συμφωνια.

ας φερει η παε τον βραζιλιανο μπορει και ενα ημιχρονο στο τελευταιο ματς των προκριματικων να χρειαστει
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο βραζιλιάνος είναι αναβάθμιση κ δε θα μας λείψει ο μειτε?
Γιατί εγώ από όσο τον παρακολούθησα θα είναι μια αδιάφορη,μεταγραφή μόνο ποσοτική κ όχι ποιοτική.
Άμα τελείωσε ο μειτε να πάνε να τα σκάσουν να πάρουν,παίχτη που θα αναβαθμίσει το κέντρο
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

sourmenetes έγραψε:
Ποιο ναυάγιο;;

Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;

Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναυάγιο ήταν.. Αγωνιστικό ναυάγιο. Γιατί ρε παιδιά σας τρομάζουν οι λέξεις; Δεν σημαίνει μια επισήμανση αυτόματα "να τα γκρεμίσουμε όλα να ούμε". Μια διαπίστωση είναι.

Ήταν τα 30 πρώτα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε στο Emirates. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα. Ήταν η όλη αμυντική λειτουργία προβληματική. Κι όμως το φέραμε 2-2. Και στην Τούμπα θα ρίξουμε ντορτι. Σίγουρο το έχω, με όσα είδα στο ναυάγιο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι και δεν λυγίζει. Αυτό έδειξε χθες. Δεν είναι κακό να πούμε όμως τα στραβά. Ίσα ισα

Τι να λέμε δηλαδή; να κοροιδευομαστε;
Όσο για τις μεταγραφές, η πρώτη αλλαγή έγινε στο 72.
Ας δούμε στα επόμενα αν και τι θα προσφέρουν.

Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν έχει νόημα να αγχωνομαστε τώρα. Τα 3 επόμενα ματς είναι τελικοί, θα πάμε με αυτούς που έχουμε, οπότε ας κινηθούμε με νηφαλιοτητα και χωρίς πιεση για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει χρόνος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΝΕΙ ΟΙ ΜΕΙΤΕΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.....παμε παρακατω μας ξεμεινε μονο ο myr myr kyrkyr :lol: :lol: :lol: :lol:
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Κι όμως στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή με 65-35 και ίδιες ευκαιρίες με την Μάλμε,στο δεύτερο άλλαξε αυτό, άλλο ματς είδες μάλλον figurehead
San4

Δημοσίευση από San4 »

Κανενα ναυάγιο δεν ηταν χθες. Ηταν ενα τυπικό ματς ανάμεσα σε δυο ομαδες που ειναι περιπου ισοδύναμες (μεγαλύτερη ποιοτητα εμεις, μεγαλύτερη ετοιμότητα αυτοι) που η έδρα δίνει μια καποια ώθηση στην γηπεδούχο. Και τα γκολ μας βάλαμε και τις κλασικές φάσεις μας ειχαμε. Δεν ξερω τι εγινε στο πρωτο τέταρτο αλλα μετα το 25 που παρακολούθησα κανενα ναυάγιο δεν ειδα.Στην τούμπα θα ναι αλλιως.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

figurehead4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ποιο ναυάγιο;;

Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;

Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναυάγιο ήταν.. Αγωνιστικό ναυάγιο. Γιατί ρε παιδιά σας τρομάζουν οι λέξεις; Δεν σημαίνει μια επισήμανση αυτόματα "να τα γκρεμίσουμε όλα να ούμε". Μια διαπίστωση είναι.

Ήταν τα 30 πρώτα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε στο Emirates. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα. Ήταν η όλη αμυντική λειτουργία προβληματική. Κι όμως το φέραμε 2-2. Και στην Τούμπα θα ρίξουμε ντορτι. Σίγουρο το έχω, με όσα είδα στο ναυάγιο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι και δεν λυγίζει. Αυτό έδειξε χθες. Δεν είναι κακό να πούμε όμως τα στραβά. Ίσα ισα

Τι να λέμε δηλαδή; να κοροιδευομαστε;
Όσο για τις μεταγραφές, η πρώτη αλλαγή έγινε στο 72.
Ας δούμε στα επόμενα αν και τι θα προσφέρουν.

Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν έχει νόημα να αγχωνομαστε τώρα. Τα 3 επόμενα ματς είναι τελικοί, θα πάμε με αυτούς που έχουμε, οπότε ας κινηθούμε με νηφαλιοτητα και χωρίς πιεση για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει χρόνος
Φίλε μου δεν υπάρχει άλλος τρόπος να στο πω, οπότε θα στο πω ευθέως, με κίνδυνο να μπαναριστώ.Εισαι ή εμπαθής ή εντελώς άμπαλος. Δεν υπάρχει άλλος λόγος για τον οποίο θα έβλεπες το χθεσινό αγώνα Αύγουστο μήνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Σουηδίας με 20 παιχνίδια στα πόδια της, στο γήπεδο της σε πλαστικό χλοοτάπητα ως ναυάγιο.
dev

Δημοσίευση από dev »

WestBlock4 έγραψε:
dev έγραψε:εγω τα ελεγα για το σπορτ24 . μαλιστα γραφαν καποιοι οτι το paok24 κοιματε που δεν εβγαλε την συμφωνια.

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο βραζιλιάνος είναι αναβάθμιση κ δε θα μας λείψει ο μειτε?
Γιατί εγώ από όσο τον παρακολούθησα θα είναι μια αδιάφορη,μεταγραφή μόνο ποσοτική κ όχι ποιοτική.
Άμα τελείωσε ο μειτε να πάνε να τα σκάσουν να πάρουν,παίχτη που θα αναβαθμίσει το κέντρο
αν μπουμε ομιλο τσουλοου θελου αμεσα 2 παικαταραδες εναν αμ χαφ και εναν εμπειρο στοπερ ετσι οπως ειμαστε και ο μειτε να ερθει θα ειμαστε γυμνοι στο τσουλου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”