sourmenetes έγραψε:figurehead4 έγραψε:1000 σελίδες για μεταγραφές, αλλά τζάμπα τα λέμε. Εδώ ο Χααλαντ να έρθει, θα παίζει στα προκριματικά ο Μπράντον και ο Ροντρι αν έρθει θα ξεκινά ο Σβαμπ, γιατί ξέρουν το... σύστημα.
Αντε ρε που ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε 3 τελικούς που θα αλλάξουν ή όχι το μέλλον μας και θα τους πάμε με τις παλιοσειρές, θέλουμε δεν θέλουμε, εκτός κι αν το σημερινό ναυάγιο ήταν ευεργετικό σαν ξυπνητήρι. .
Ποιο ναυάγιο;;
Το χθεσινό ήταν ναυάγιο;
Γιατί μπήκε κάποιος από τις μεταγραφές και έδειξε κάτι διαφορετικό;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναυάγιο ήταν.. Αγωνιστικό ναυάγιο. Γιατί ρε παιδιά σας τρομάζουν οι λέξεις; Δεν σημαίνει μια επισήμανση αυτόματα "να τα γκρεμίσουμε όλα να ούμε". Μια διαπίστωση είναι.
Ήταν τα 30 πρώτα λεπτά ήταν σαν να παίζαμε στο Emirates. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα. Ήταν η όλη αμυντική λειτουργία προβληματική. Κι όμως το φέραμε 2-2. Και στην Τούμπα θα ρίξουμε ντορτι. Σίγουρο το έχω, με όσα είδα στο ναυάγιο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι και δεν λυγίζει. Αυτό έδειξε χθες. Δεν είναι κακό να πούμε όμως τα στραβά. Ίσα ισα
Τι να λέμε δηλαδή; να κοροιδευομαστε;
Όσο για τις μεταγραφές, η πρώτη αλλαγή έγινε στο 72.
Ας δούμε στα επόμενα αν και τι θα προσφέρουν.
Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν έχει νόημα να αγχωνομαστε τώρα. Τα 3 επόμενα ματς είναι τελικοί, θα πάμε με αυτούς που έχουμε, οπότε ας κινηθούμε με νηφαλιοτητα και χωρίς πιεση για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει χρόνος