László Bölöni
Re: László Bölöni
Στα στημενα ειμαστε απο τις χειροτερες ομαδες στο πρωταθλημα. Εαν εξαιρεσεις το ματς με το παναιτωλικο αδυνατο να θυμηθω αλλο γκολ απο στημενο. Επι καρπουζα ειχαμε σαφες πλανο-κομπινες στα στημενα. Ειδικα εκεινη που την στελναμε στο πρωτο δοκαρι και πεταγονταν ο αντζελινο ειχε κανει θραυση. Προχειρα θυμαμαι πανομοιοτυπα γκολ με ξανθη εκτος με αγιαξ εντος με ολυμπιακο εντος .. με ολυμπιακο εκτος στο 0-1 του εντινιο απλα η μπαλα ειχε σκαλωσει στο δοκαρι και πολλα ακομα..
- cristiano4
Καρπάτι,Εργοτέλης,Ολυμπιακο, απο Μπαλαφα τα στημενα ειναι και θεμα ικανοτητας παιχτών αυτο.....ο Μπαλάφας ειναι με διαφορα ο καλυτερος σε αυτον τον τομεα(μονο σε αυτο τον παραδεχομαι) και με την κουλα ο Κλαους το δευτερο απο οτι θυμαμαι +2 3 απο απευθειας εκτελεσεις,παντως αυτο που ειχαμε δει με Βαλερενγκα 2 3 διαφορετικες κομπινες και δεν ξαναδοκιμασαμε τπτ παρομοιο μου φαινεται παραξενο
-
Πάντως Ζαγοράκης και Μπόλονι πέτυχαν το ακατόρθωτο
ΧΘΕΣ παρα πολύς κόσμος(ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ),ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να δούμε το ματς
ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μας.....
(για να είμαι ειλικρινής είδα 10 λεπτά και μετά προτίμησα να δω ειδήσεις από τον Στραβελάκη!!!!!)
ΧΘΕΣ παρα πολύς κόσμος(ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ),ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να δούμε το ματς
(για να είμαι ειλικρινής είδα 10 λεπτά και μετά προτίμησα να δω ειδήσεις από τον Στραβελάκη!!!!!)
- navigator11
ας κανουμε κουραγιο για εξαγωγη συμπερασματων μετα το περας των πλει-οφφ.διατηρω καλο προαισθημα ...
υγ χθες ηταν μια μαυρη σελιδα για τον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων αγωνιστικα και προφανως οχι ελεω αποτελεσματος.και να νικουσαμε,ακομα και με 10,το ιδιο θα πιστευα.αποκαρδιωτικη επιεικεστατα η εικονα μας.θελω να πιστευω οτι θολωνει τα νερα ο λαζλος.θα με πειτε με το ιδιο σκεπτικο κι ο φερειρας ή ο κωστενογλου μπορει να κανουν το ιδιο ...
πλει-οφφ στο ποκερ λετε να εξελιχθει η ολη φαση;;πολυ ... μπλοφα ρε παιδακι μου

υγ χθες ηταν μια μαυρη σελιδα για τον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων αγωνιστικα και προφανως οχι ελεω αποτελεσματος.και να νικουσαμε,ακομα και με 10,το ιδιο θα πιστευα.αποκαρδιωτικη επιεικεστατα η εικονα μας.θελω να πιστευω οτι θολωνει τα νερα ο λαζλος.θα με πειτε με το ιδιο σκεπτικο κι ο φερειρας ή ο κωστενογλου μπορει να κανουν το ιδιο ...
πλει-οφφ στο ποκερ λετε να εξελιχθει η ολη φαση;;πολυ ... μπλοφα ρε παιδακι μου

Αυτό είναι μια θλιβερή αλήθεια,αλλά δεν φταίει ο προπονητής για αυτό φίλε μου. Με αυτά τα υλικά αυτό το φαγητό σου φτιάχνει..Armagedonas έγραψε:Πάντως Ζαγοράκης και Μπόλονι πέτυχαν το ακατόρθωτο

φιλε μου το ισιγαρο το εκοψα τον ΠΑΟΚ ποτε...οσο χαλια και να ειμαστε,αδιαφοροι,με μπαλαφα η αδραλα η μικι κουιν εγω εκεινο το 90λεπτο παιρνω την δοση μου...εδω και 39 χρονια...ο Μπολονι ειναι η μοναδικη μας, αν τον στηριξουν με πραξεις, ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...Armagedonas έγραψε:Πάντως Ζαγοράκης και Μπόλονι πέτυχαν το ακατόρθωτο
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ συμφωνώ, αλλά απο όλα αυτά βλέπω, ότι ΚΑΙ ο Μπόλονι δεν εμπιστεύεται σε πολλούς παίχτες μας θέσι στην πρώτη ενδεκάδα και απο αυτό συμπεραίνω, ότι απλούστατα το ρόστερ μας είναι για τα πανηγύρια (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω σκληρότερες εκφράσεις).

- Emprostisghsoitrelamenoi
- ΑποστόληςΑ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σοβαρές αξιολογήσεις μόνον στα play-off. Αυτά τα παιχνίδια δεν προσφέρονται.
δίκιο έχουμε να γκρινιάζουμε, αλλά τι να πει και ο Ατρόμητος που από ένα λάθος του Ζουέλα, έχασε το παιχνίδι;
Πολλά ++++++++++++++++++.vasilis.A έγραψε:φιλε μου το ισιγαρο το εκοψα τον ΠΑΟΚ ποτε...οσο χαλια και να ειμαστε,αδιαφοροι,με μπαλαφα η αδραλα η μικι κουιν εγω εκεινο το 90λεπτο παιρνω την δοση μου...εδω και 39 χρονια...ο Μπολονι ειναι η μοναδικη μας, αν τον στηριξουν με πραξεις, ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...Armagedonas έγραψε:Πάντως Ζαγοράκης και Μπόλονι πέτυχαν το ακατόρθωτο

- Emprostisghsoitrelamenoi