Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009

Γάτα είσαι Παρασάνταλε.Πες το φίλο σου το Feedo να έχει ζεστά τα μηχανήματα. Donderdag (Πέμπτη) 18.30 λένε οι Ολλανδοί δηλαδή 7.30 δικιά μας.
Θα τα πουμε στο chat....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
κολκας
4-4-2
Αύριο, ο Σάντος θα παίξει στη μεσαία γραμμή, με τον Βιτόλο εξάρι, τον Φωτάκη μέσα δεξιά, τον Γκαρσία μέσα αριστερά και τον Ίβιτς δεκάρι.
Η απουσία του Σορλέν για να παιχτεί καλά ο ρόμβος, είναι σίγουρα σημαντική αφού ο Γάλλος τακτικά είναι σωστός σε όλα του τα καθήκοντα.
Ο Γκαρσία που καλείται να τον αναπληρώσει σε εκείνη τη θέση, δεν είναι σίγουρα ο παίκτης που θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή, όμως τουλάχιστον ας κρατήσει τη θέση του. Να δώσει την άνεση στον Λίνο να βγει από την πλευρά του και να γίνει η δουλειά μας.
Στις άλλες θέσεις του ρόμβου, δεν υπάρχει παίκτης που είναι εκτός φυσικής του θέσης, πλην του Γκαρσία.
Στην επίθεση, επιλέγει ο Σάντος το δίδυμο, Βιεϊρίνια – Μουσλίμοβιτς
4-4-2
Αύριο, ο Σάντος θα παίξει στη μεσαία γραμμή, με τον Βιτόλο εξάρι, τον Φωτάκη μέσα δεξιά, τον Γκαρσία μέσα αριστερά και τον Ίβιτς δεκάρι.
Η απουσία του Σορλέν για να παιχτεί καλά ο ρόμβος, είναι σίγουρα σημαντική αφού ο Γάλλος τακτικά είναι σωστός σε όλα του τα καθήκοντα.
Ο Γκαρσία που καλείται να τον αναπληρώσει σε εκείνη τη θέση, δεν είναι σίγουρα ο παίκτης που θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή, όμως τουλάχιστον ας κρατήσει τη θέση του. Να δώσει την άνεση στον Λίνο να βγει από την πλευρά του και να γίνει η δουλειά μας.
Στις άλλες θέσεις του ρόμβου, δεν υπάρχει παίκτης που είναι εκτός φυσικής του θέσης, πλην του Γκαρσία.
Στην επίθεση, επιλέγει ο Σάντος το δίδυμο, Βιεϊρίνια – Μουσλίμοβιτς
Οποιος δε μπορει να βρει καποιο σχολιο του σε αυτο το τοπικ να ξερει οτι το εσβησα εγω!!!!!
Δεν πατε καλα μερικοι εδω μεσα!!! Δεν πατε καθολου καλα!!!!
Κοψτε τις βλακειες!!!
ΥΓ Ζητω συγγνωμη για οσα ποστ επρεπε(!!!) να σβηστουν χωρις να εχουν αμεση σχεση με τις υπολοιπες βλακειες
Δεν πατε καλα μερικοι εδω μεσα!!! Δεν πατε καθολου καλα!!!!
Κοψτε τις βλακειες!!!
ΥΓ Ζητω συγγνωμη για οσα ποστ επρεπε(!!!) να σβηστουν χωρις να εχουν αμεση σχεση με τις υπολοιπες βλακειες
pedia sto connx tv mono tha to diksi? ston kipriako alpha den pezei tpt?
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν εισαι στην κυπρο και εχεις νοβα μπορεις να το δεις.....απο το α tv κυπρου..!!!
Αυτο με τα σχεδιακια και τα σποτακια τα ειδαμε και στο ματς με τους Νορβηγους αλλα τελευταια στιγμη φαγαμε ακυρο και τρεχαμε και δε φταναμε....μη βασιζεστε πολυ σε αυτα...
εγω βεβαια θα το δω απο μεσα
εγω βεβαια θα το δω απο μεσα

- ContrerasPablo
αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί για την Ολλανδία για τον αυριανό επαναληπτικό με την Χέρενφεν, με αισιοδοξία για την πρόκριση παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα και τις σοβαρές απουσίες της ομάδας.
Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη ή την ισοπαλία πρόκρισης, ενώ τόνισε ότι έχει λύσεις για τις απουσίες των Σορλέν, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Αραμπατζή, Σνάουτσνερ. Πίση ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει εξέφρασε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει σχήμα 4-4-2, με τον Βιτόλο κόφτη, τον Γκαρσία αριστερά, τον Φωτάκη δεξιά και τον Ιβιτς στην κορυφή του ρόμβου. Για την επίθεση παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς θα είναι μάλλον ο Βιεϊρίνια.
Αρχηγός της αποστολή είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση. Στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο αριθμό οπαδών από την Ελλάδα, την Ολλανδία αλλά και τις γύρω χώρες.
Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη ή την ισοπαλία πρόκρισης, ενώ τόνισε ότι έχει λύσεις για τις απουσίες των Σορλέν, Κονσεϊσάο, Κοντρέρας, Αραμπατζή, Σνάουτσνερ. Πίση ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει εξέφρασε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει σχήμα 4-4-2, με τον Βιτόλο κόφτη, τον Γκαρσία αριστερά, τον Φωτάκη δεξιά και τον Ιβιτς στην κορυφή του ρόμβου. Για την επίθεση παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς θα είναι μάλλον ο Βιεϊρίνια.
Αρχηγός της αποστολή είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης που θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση. Στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλο αριθμό οπαδών από την Ελλάδα, την Ολλανδία αλλά και τις γύρω χώρες.
parasandale δεν μπορεις να το ανεβασεις εσυ μεσω ustream η justin?
4-4-2 ρομβο λοιπον συφμωνα με Κολκα...ο οποιος μας υπενθυμιζει οτι ο Γκαρσια δεν παταει περιοχη. Ελπιζω σε γρηγορο γκολ 

- ΑποστόληςΑ
Συγγνώμη για το off-topic, αλλά έχω conn-x και μάλιστα το 24άρι. Πρόσφατα ήρθε τεχνικός γιατί ο router "έπεφτε" συχνά και μου τον αναβάθμισε. Μου μέτρησε ταχύτητα 13,2 Mbps και μου είπε πως είναι φυσιολογική, επειδή απέχω από το κέντρο που είναι στη Δάφνη (μένω Άγιο Δημήτριο). Όσοι μάλιστα μένουν στον Άλιμο δεν μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητες πέραν των 2 Mbps!gash04 έγραψε:Καλά ας μην πάμε και στις γραμμές Internet δήθεν υψηλές γιατί αν αρχίζω να λέω ιστορίες θα έχουμε πάλι κλάματα με το συμβαίνει με ταχύτητες σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.
Παιδιά που ζουν έξω μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.
Πέρα και απο την απάτη πληρωμής για ταχύτητες που δεν έχουμε ακόμα.
Επίσης οι ποιο ακριβές υπηρεσίες Πανευρωπαικά για προιόν το οποίο δεν προσφέρει τίποτα σε σχέση με αυτά που διαφημίζουν.
Όλα αυτά είναι γνωστά το αποτέλεσμα όμως ένα.
- alexpaok4
'Εκαψα το λαρύγγι μου χτές στο Ουέστ Χάμ - Μίλουολ, πειράζει;
Θα το ξανακαψω αύριο για την ΠΑΟΚΑΡΑ

Αν κάποιος γνωρίζει νομικά θέματα ας απαντήσει γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα..πως γίνετε ένα κανάλι όπως το παπαροκόνεξ που δεν έχει πανελλαδική κάλυψη να έχει το δικαίωμα να αγοράζει ένα τηλεοπτικό κανάλι?
μαπες επαιξες ή βιντεο τραβουσες???alexpaok4 έγραψε:'Εκαψα το λαρύγγι μου χτές στο Ουέστ Χάμ - Μίλουολ, πειράζει;
- opaoktsis4
παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος σε κάποιες ερωτήσεις??
α) μπορούμε να δούμε το αυριανό ματς απο το Alfa TV της Κύπρου, εχοντας κανονικά κυπριακή κάρτα στη νόβα??
β) αν όχι, το rtl7 μπορούμε να το πιάσουμε μέσω νόβας??
γ) αν όχι, πως στο καλό θα δούμε τον αγώνα?
α) μπορούμε να δούμε το αυριανό ματς απο το Alfa TV της Κύπρου, εχοντας κανονικά κυπριακή κάρτα στη νόβα??
β) αν όχι, το rtl7 μπορούμε να το πιάσουμε μέσω νόβας??
γ) αν όχι, πως στο καλό θα δούμε τον αγώνα?