Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε και μ' αυτο!
Στο Conn-X TV η ρεβάνς
Το Conn-X TV Sport θα δείξει την αναμέτρηση της Χέρενφεν με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των επαναληπτικών των πλέι οφ του Europa League. Ο ΟΤΕ γνωστοποίησε πως απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου στην Ολλανδία που θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου (19:45 ώρα Ελλάδας).
http://www.metropolisradio.gr/4632
ΣΚΑΤΑ να φατε!!!!!!!
Στο Conn-X TV η ρεβάνς
Το Conn-X TV Sport θα δείξει την αναμέτρηση της Χέρενφεν με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των επαναληπτικών των πλέι οφ του Europa League. Ο ΟΤΕ γνωστοποίησε πως απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου στην Ολλανδία που θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου (19:45 ώρα Ελλάδας).
http://www.metropolisradio.gr/4632
ΣΚΑΤΑ να φατε!!!!!!!
Re: Herenveen- P.A.O.K.
Καλη τυχη στην ομαδαρα μας.
Μακαρι ολα να πανε καλα.
Τρελαμενοι που θα πάτε,ξελαρυγγιαστείτε
Μακαρι ολα να πανε καλα.
Τρελαμενοι που θα πάτε,ξελαρυγγιαστείτε
- Pegasus1589
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
αν παίξει γιγαντοοθόνη, μη δώσετε όλοι ραντεβού κάτω από τα καμπανάκια του Βουκεφάλα και μπερδευτούμε

Εεε?? Θα παίξει γιγαντοοθόνη? Αλλιώς ποια μέρη έχουν Κονεξ??? Αντε πάλι ταλαιπωρία... Γ@μώ τη ΝΕτ ρε...
Καλά είναι σοβαροί όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά ή και ακόμα και ο ΠΑΟΚ που δεν λέει τίποτα? Δηλαδή εμείς που είμαστε σε περιοχές που δεν έχουμε 8αρες γραμμές δεν έχουμε δικαίωμα να δούμε την ομάδα μας? Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι? Από την στιγμή που δεν έχει πανελλαδική κάλυψη το δίκτυο τους με ποιο δικαίωμα στερούν εμάς να δούμε την ομάδα μας? Κάτι πρέπει να γίνει εδώ να σταματήσει αυτήν η μαλακία.
Εγώ φίλε είμαι Θεσ/νίκη αλλά έχω Forthnet... Δηλαδή νταβατζιλίκι? Βάλε ΟΤΕ, ζήσε σε μεγάλη πολη και πλήρωνε κανα 150 το διμηνο για να δεις ένα- δυο ματς τη σεζον?
Μακάρι νά επιστρέψουν κι οί τραυματίες γιά νά πάρει επιτέλους μπρός η ομάδα. Τουλάχιστον ό Σορλέν ό Φωτάκης κι ό Σνάουτσερ πού τούς έχουμε ανάγκη άμεσα. Όσον αφορά τόν Κοντρέρας, μάλλον θά τόν περιμένουμε λίγο ακόμα. Τουλάχιστον νά γυρίσει υγιής καί γερός.
Πιστέυω πώς μέ λίγη σοβαρότητα καί προσοχή ,η πρόκριση είναι δική μας.
Απλώς άς παίξουν επιτέλους σάν ΠΑΟΚ!
Όσον αφορά τήν μετάδοση τού αγώνα πάλι από τήν @ωλοconnex, τί νά πώ ρέ παιδιά, τά μυαλά μας πονάνε κι αυτοί οί γελοίοι παίζουν μέ τήν τρέλα μας!

Πιστέυω πώς μέ λίγη σοβαρότητα καί προσοχή ,η πρόκριση είναι δική μας.
Απλώς άς παίξουν επιτέλους σάν ΠΑΟΚ!
Όσον αφορά τήν μετάδοση τού αγώνα πάλι από τήν @ωλοconnex, τί νά πώ ρέ παιδιά, τά μυαλά μας πονάνε κι αυτοί οί γελοίοι παίζουν μέ τήν τρέλα μας!

Δεν φταιει ο ΟΤΕ... Πληρωνουν και παιρνουν τα τηλεοπτικα! Κανουν τη δουλεια τους! Η ΝΕΤ ειναι το προβλημα που δεν ενδιαφερεται καθολου!
Τουλαχιστον το Conn x δειχνει διαθεση! Τι θελουν αυτοι της ΝΕΤ, τζαμπα να τα παρουν?
Τουλαχιστον το Conn x δειχνει διαθεση! Τι θελουν αυτοι της ΝΕΤ, τζαμπα να τα παρουν?
- paok4kyriakos
Τουλάχιστον το connx θα το πληρώσουμε κα ιθα το δούμε...τη ΝΕΤ που τόσα χρόνια την πληρώνουμε τι βλέπουμε?αντιθέτως χρόνια τώρα ακούμε τους κομπλεξικούς αθηναίους να μας τη λένε στη μάπα και τώρα να μας φτήνει η ΝΕΤ για να δείξει λέει την κλήρωση του CHLU...
Άντε γιατί μέχρι εδώ είμαι με την κρατική τηλεόραση...
Λοιπόν μετά από αρκετή εκτίμηση και σκέψη θεωρώ ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το 1-1 και στην παράταση θα το πάρουμε....κάτι μου λέει και για 2-2...δεν ξέρω γιατί, νομίζω θα είναι πιο ανοιχτό το παιχνίδι εκεί...
Παιδιά ο Σορλέν και ο Φωτάκης είναι δηλωμένοι για τον αγώνα??
Άντε γιατί μέχρι εδώ είμαι με την κρατική τηλεόραση...
Λοιπόν μετά από αρκετή εκτίμηση και σκέψη θεωρώ ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το 1-1 και στην παράταση θα το πάρουμε....κάτι μου λέει και για 2-2...δεν ξέρω γιατί, νομίζω θα είναι πιο ανοιχτό το παιχνίδι εκεί...
Παιδιά ο Σορλέν και ο Φωτάκης είναι δηλωμένοι για τον αγώνα??