sic
μηπως αυτο ειναι απο την δικια σου την μερια? Το να μπαινεις και να ανοιγει αμεσως διαφημιση 'η κατι αλλο? Εγω βασικα δεν εχω πετυχει ποτε διαφημιση εδω και πρωτη φορα το διαβαζω. Νομιζω ουτε με τα 24 κλικ εχω πετυχει μιας και οταν λειπω μερες, κανω ενα καλο ρεζουμε στο τι εγινε τελευταια. Εχω adblock γενικα, αλλα ακομα και αν υπηρχε διαφημιση, θα μου εβγαζε προειδοποιηση και θα το εβλεπα. Μηπως εχεις κολλησει κανα malware 'η κατι τετοιο? Ασχετος ειμαι οποτε πεταω και την κοτσανα μου χαχα
Γενικα ειμαι και εγω κατα της αναγκαστικης διαφημισης αλλα δεν εχω προβλημα αν χρειαζεται να κανω κλικ καπου για να συντηρηθει το σαιτ και το φορουμ. Αν υπαρχει τετοιο θεμα, καλο θα ηταν να το ζητησετε του στιλ "καντε ενα κλικ παιδια στις διαφημισεις οσοι θελετε για να μπορεσουμε να κρατησουμε το σαιτ ζωντανο". Δεν θα μου στοιχισει (απ'οσο ξερω

) τιποτα να κανω ενα κλικ και με χαρα θα το κανω αλλα γενικα δεν μου αρεσει να μου το επιβαλλουν οπως τα σαιτ που βαζουν καποια παιδια την ωρα του αγωνα και που ζητανε αναγκαστικη εγγραφη κτλ. Με αυτα τα σαιτ πολυ απλα δεν ξανασχολουμε, εστω και αν ειναι ΠΑΟΚτσηδικα, οποτε μειον ενας "πελατης".