Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

analog έγραψε:Κύριε Ίβιτς, μας κακομαθαίνεται…
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1177 ... athainetai
Είναι που είναι τελείως ανορθόγραφοι οι ΑΡΔ μη μας τυφλώνετε και εσείς!!!

μαλλον μας τρολαρεις φιλος ε??

κακομαθαίνω
κακομαθαίνεις
κακομαθαίνει
κακομαθαίνομε
κακομαθαίνετε
κακομαθαίνουν
κακομαθαίνουνε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για πες ρε abg εσυ που ξερεις τα πολλα το "Γ@μιεται ο Πειραιass" ειναι παθητικη φωνη ?Κι αν ναι σε τι χρονο να πουμε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενεστώτας / παρόν / εξακολουθητικό-επαναλαμβανόμενο

απο http://users.sch.gr/ipap/Ellinikos%20Po ... rim-NE.htm :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μα αφου μ@μιεται διαχρονικα... :?: Στο παρελθον στο παρον και στο μελλον
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ανήκει στο άχρονο παρόν, τέλος

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

K_geo έγραψε:Κουρδος, δεν ξερω ποσοι το εχουν παρει χαμπαρι :)

αλλά το μάρτιο ο teacher κλείνει 365 μέρες ασπρόμαυρων ιστοριών σε μια οχι απλά αξιέπαινη αλλά μοναδική προσπάθεια. Επίσης -πολύ σωστά- έχει στόχο τη δημιουργία ενός "ασπρόμαυρου ημερολόγιου ιστορίας", κάτι που σίγουρα θα μπορεί να αποτελεί ενα "χρυσό οδηγό" για το παρελθόν αλλά...και για το μέλλον!!!
Μη το πολυλες αυτό με το ημερολόγιο γιατί ακόμα στο ψάξιμο είμαι...
abg12d34 έγραψε:
analog έγραψε:Κύριε Ίβιτς, μας κακομαθαίνεται…
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1177 ... athainetai
Είναι που είναι τελείως ανορθόγραφοι οι ΑΡΔ μη μας τυφλώνετε και εσείς!!!

μαλλον μας τρολαρεις φιλος ε??

κακομαθαίνω
κακομαθαίνεις
κακομαθαίνει
κακομαθαίνομε
κακομαθαίνετε
κακομαθαίνουν
κακομαθαίνουνε
Έχει διορθωθεί από τότε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Γεια σας. Παρακολουθω το PAOKMANIA πολλα χρονια πριν κανω εγγραφη και εδω και χρονια ειναι η μοναδικη πηγη απο την οποια ενημερωνομαι για τον ΠΑΟΚ.

Ηταν πολυ δυσαρεστη εκπληξη για μενα αυτο που μολις διαπιστωσα. Οτι δηλαδη εχει μπει διαφημιση-νταβατζηλικι στην κεντρικη σελιδα. Δηλαδη διαφημιση η οποια εμφανιζεται με το που πατας το πρωτο σου κλικ οπουδηποτε στη σελιδα. Αφηνω το γεγονος οτι η διαφημιση ειναι στοιχηματικη μια και μπορει για μενα το στοιχημα να ειναι καρκινος, αλλα οκ, ειναι πια κοινως αποδεκτη κατασταση να καπελωνει τον αθλητισμο.

Το ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ομως του να βγαινει η διαφημιση σε νεα σελιδα την ωρα που εγω παταω κλικ σε ενα αρθρο πχ, δεν το ανεχομαι. Αυτο κυριοι ειναι καθαρη πουστια και δεν κολαει σε τιποτα με τη γενικοτερη φιλοσοφια ΠΑΟΚ. Η γλοιωδεστατη αυτη, πουστικη πρακτικη, συνανταται κυριως σε παρανομα sites, με παρανομα streaming ή τσοντες κλπ. Το οτι θα εβλεπα στην αγαπημενη μου ιστοσελιδα κατι τετοιο δεν το περιμενα ποτε. Δικαιωμα σας ειναι φυσικα να κανετε οτι θελετε, αλλα σας παρακαλω να το ξανασκεφτειτε και να σταματησετε να εκθετετε τους αναγνωστες του site σε τετοια πουστια. Καταλαβαινω οτι υπαρχουν εξοδα που πρεπει να καλυφθουν αλλα παρακαλω προσπαθηστε να το κανετε με τροπο που να μην αλλοιωνει το χαρακτηρα του site. Ειμαι σιγουρος πως αν ερχοταν ο Μαρινακης πχ και σας τα εσκαγε για να διαφημισει την εφημεριδα "γαβρος" δεν θα δεχοσασταν τα χρηματα του. Καντε το ιδιο και για αυτο το νταβατζηλικι. Ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Οταν κανω κλικ καπου, ΑΠΑΙΤΩ να εκτελεστει το κλικ που εκανα και οχι να φαω στη μαπα νταβατζηλικι. Δεν με σεβεται αυτος που αγνοει το κλικ μου και μου πασαρει αυτο που θελει. Ειναι η χειροτερη μορφη δικτυακης ασεβειας. Επειδη ειμαι σιγουρος πως σεβοσαστε τους αναγνωστες-συνοπαδους, σας καλω να επανεξετασετε το ζητημα. Αν οχι, για μενα ειναι λογος να σταματησω μια συνηθεια ετων.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Λοιπόν, αν και δεν είμαι ίσως ο καθόλα αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό, να πω κάποια πράγματα

Καταρχάς η συγκεκριμένη διαφήμιση εμφανίζεται κάθε 24ο κλικ του ίδιου χρήση, όχι σε κάθε κλικ η σε τυχαίο αριθμό και εμφανίζεται ακόμα πιο σπάνια από τη στιγμή που τα cookies σβήνουν κάθε τόσο

Επίσης η διαφήμιση αυτή υπάρχει στην κεντρική πάνω από 1 χρόνο, ίσως και αρκετά παραπάνω. Δεν είναι τωρινή και δεν ξέρω γιατί Την είδες μόλις τώρα

Το σάιτ έχει κάποια Α έξοδα. Σίγουρα πολύ παραπάνω από ότι μπορεί να σκέφτεται κάποιος που δεν γνωρίζει. Σαν προγραμματιστής να σου πω ότι μόνο ο σέρβερ κοστίζει από 350 έως και 1000€. Δε γνωρίζω ακριβές νούμερο οπότε σου κάνω μια μαντεψια με βάση την επισκεψιμότητα. Υπάρχουν και άλλα θέματα πχ πληρωμή δικαιωμάτων για φωτογραφίες κτλ

Αυτά τα έξοδα σε καμία περίπτωση δε καλύπτονται από τις διαφημίσεις στην αρχική. Ποτέ δε καλύπτονταν. Τα ποσά που δίνει η διαφήμιση στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον αστεία και ευτυχώς υπάρχουν μέλη σε Αμερική, Γερμανία, Αγγλία που πατάνε σε κάποιες διαφημίσεις που εκεί αξίζουν έως και 100 φορές παραπάνω καμία φορά...

Η συγκεκριμένη διαφήμιση προσφέρει κάποια λίγα χρήματα ώστε να καλύπτονται τα έξοδα λοιπόν (η να μειώνεται το ποσό που πρέπει να τσονταρουν οι υπεύθυνοι)

Εδώ και καιρό αναζητούνται εναλλακτικές μέθοδοι, όπως το να βρεθεί οικονομικότερος σέρβερ για παράδειγμα. Μακάρι να βρεθεί. Μέχρι να βρεθεί όμως, η διαφήμιση δε προβλέπεται να αφαιρεθεί

Αλλά θα ήθελα να ενημερώσω παράλληλα ότι την διαφήμιση τέτοιου είδους εκτός από τα ταοντοσαιτ την έχουν τα περισσότερα Αθλητικά, ΠΑΟΚ η μη. Δυστυχώς, όσο και να την μισώ Και γω ο ίδιος σαν μέθοδο, Ελλάδα είναι αναγκαίο κακό (πληροφοριακά να πω ότι μια εφαρμογή που έχω στο play store με 45.000 συνολικους χρήστες, με 15.000 ενεργούς τώρα, με 3-5.000 ενεργούς κάθε μέρα μου έχει δώσει σε 13 μήνες 82€. Περίπου 2 cents το κλικ. Αμερική είναι 0.5-3€ το κλικ... Απλά γιατί μπορεί στην Ελλάδα να αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε τέτοιες μεθόδους)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δεν κατακρινω το οτι υπαρχουν διαφημισεις. Αντιλαμβανομαι αυτο που λες για τα εξοδα και γνωριζω οτι τα ποσα ειναι χαμηλα. Μιλω μονο για τη συγκεκριμενη πρακτικη που για μενα ειναι ανεπιτρεπτη. Δεν ξερω τι κανουν τα αλλα αθλητικα sites μια και τα επισκεπτομαι σπανιως, ξερω ομως πως καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια δεν κανει επιθετικη διαφημιση τετοιου τυπου γιατι ξερουν οτι ειναι μπουμερανγκ μια και ειναι ασεβεια αισχιστου βαθμου.

Απορω πραγματικα με αυτο που μου λες οτι η διαφημιση υπαρχει πανω απο 1 χρονο. Μπαινω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην κεντρικη και διαβαζω παντα μερικα αρθρα και ποτε δεν ειχα τετοια διαφημιση που να ανοιγει σε αλλο παραθυρο με κλικ μου οπουδηποτε στη σελιδα. Δεν ξερω αυτο με τα 24 κλικς που λες, εκεινο που βλεπω ειναι πως με το που θα μπω στην κεντρικη σελιδα (μπαινοντας σε incognito mode ωστε να μην υπαρχουν cookies ετσι ωστε να ειναι σαν να μπαινω πρωτη φορα μεσα στην ημερα) ανοιγει η διαφημιση στο πρωτο κλικ που κανω οπουδηποτε στη σελιδα.

Σεβομαι τον κοπο ολων οσων προσπαθουν να συντηρησουν αυτον τον ιστοτοπο, αντιλαμβανομαι την αναγκη να καλυφθουν εξοδα, αλλα γνωμη μου ειναι πως το κριτηριο του σεβασμου πρεπει να ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ σε ενα ΠΑΟΚτσηδικο site.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

sic
μηπως αυτο ειναι απο την δικια σου την μερια? Το να μπαινεις και να ανοιγει αμεσως διαφημιση 'η κατι αλλο? Εγω βασικα δεν εχω πετυχει ποτε διαφημιση εδω και πρωτη φορα το διαβαζω. Νομιζω ουτε με τα 24 κλικ εχω πετυχει μιας και οταν λειπω μερες, κανω ενα καλο ρεζουμε στο τι εγινε τελευταια. Εχω adblock γενικα, αλλα ακομα και αν υπηρχε διαφημιση, θα μου εβγαζε προειδοποιηση και θα το εβλεπα. Μηπως εχεις κολλησει κανα malware 'η κατι τετοιο? Ασχετος ειμαι οποτε πεταω και την κοτσανα μου χαχα

Γενικα ειμαι και εγω κατα της αναγκαστικης διαφημισης αλλα δεν εχω προβλημα αν χρειαζεται να κανω κλικ καπου για να συντηρηθει το σαιτ και το φορουμ. Αν υπαρχει τετοιο θεμα, καλο θα ηταν να το ζητησετε του στιλ "καντε ενα κλικ παιδια στις διαφημισεις οσοι θελετε για να μπορεσουμε να κρατησουμε το σαιτ ζωντανο". Δεν θα μου στοιχισει (απ'οσο ξερω :mrgreen: ) τιποτα να κανω ενα κλικ και με χαρα θα το κανω αλλα γενικα δεν μου αρεσει να μου το επιβαλλουν οπως τα σαιτ που βαζουν καποια παιδια την ωρα του αγωνα και που ζητανε αναγκαστικη εγγραφη κτλ. Με αυτα τα σαιτ πολυ απλα δεν ξανασχολουμε, εστω και αν ειναι ΠΑΟΚτσηδικα, οποτε μειον ενας "πελατης".
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και εμενα με malware μου ακουγεται...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Δηλαδη δεν βγαινει σ'εσας διαφημιση με το πρωτο κλικ οπουδηποτε στην εικονα;
Δοκιμαστε να μπειτε σε incognito mode, σε κανονικο mode ουτε κι εμενα το κανει μια και ειμαι ηδη συνδεμενος στο paokmania και το cookie ειναι ενεργο. Αλλωστε κι ο pgetsos λεει πως υπαρχει τετοιου τυπου διαφημιση, οποτε δεν προκειται για malware. Εκτος αν εγινε λαθος συνεννοηση.

ΥΓ: Παντως, δοκιμασα αυτο με τα 24 κλικς που ειπες pgetsos και δεν βγηκε η διαφημιση. Ομως καθε φορα που κανω νεα σελιδα σε incognito (η αν καθαρισω τα cookies και μπω), βγαινει η διαφημιση stoiximan σε νεο παραθυρο στο πρωτο κλικ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τοτε εχει μειωθει στο ανα ποσα κλικ βγαινει (θα πηγε καλα ο μηνας με τις συμβατικες διαφημισεις :) )
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Κορυφαίο άρθρο του Αρκάδα.

Επιβάλεται να ανοίγει με την 1η επισκεψη κάθε μέλους ημερησίως.
Να εμπεδωθεί μέχρι το μεδούλι.
Μην πιανόμαστε αφελείς και να μην πω κάτι χειρότερο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Είναι σωτηρία της...ψυχής μερικές φορές τα λόγια του Αρκαδοπόντιου...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”