40.Maarten Martens

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Re: 40.Maarten Martens

Δημοσίευση από DarkBishop »

mpafos4 έγραψε:Γιατι εχω φτασει στα ορια μου!

Γιατι η Τουμπα απο γηπεδο που εδινε ωθηση στους παικτες και την ομαδα,εχει γινει βαριδιο!Περιμενει να παιξει καλα η ομαδα για να αρχισει να φωναζει...διαφορετικα.....μιρλα,αναθεμα,βρισιμο στους παικτες μας!!!

Υπαρχουν στιγμες που νοιωθω αηδια με αυτα που ακουω!Ουτε οι gayροι δεν θα τα ελεγαν!!!

Αλλα τωρα....εαν επευφημεις την ομαδα και χειροκροτας τους παικτες στις κακες τους στιγμες για να τους ενθαρρυνεις δεν εισαι ψαγμενος....επαναστατης...εισαι προβατο και γλυφτης!!!

Αυτα πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαν...ουτε καν φανταζομασταν οτι θα συμβουν ποτε στην Τουμπα!!!

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?.....
Το πόσο ταυτίζομαι με αυτά που λες δεν μπορώ να το περιγράψω. Μπορώ να συμπληρώσω όμως το εξής: πλέον έχω καταντήσει να παρακαλάω να μην κάνουν μια λάθος πάσα οι παίκτες γιατί θα αρχίσουν να βρίζουν όσοι κάθονται γύρω μου (διαρκείας στην 4). Πλέον νιώθω εγώ άσχημα όταν για 1-2-3-5 λάθος πάσες σε ένα παιχνίδι βγαίνει ένας παίχτης άμπαλος αλλά και να βάλει τέρμα στο ίδιο παιχνίδι θα είναι κ*λόφαρδος. Χαρακτηριστικό το παιχνίδι με to Λεβαδειακό πρόσφατα όπου ένας μπροστά μου έβριζε τον Τζιόλη από το 1ο λεπτό κυριολεκτικά. Το πιο λυπηρό βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το ότι ο κόσμος στην 4 δεν αντιδρά. Μούγκα, τουρίστες στο γήπεδο, μόνο για φωτογραφίες για το facebook για τα γκομενάκια ότι πήγαμε στην 4. Μοναδικό θετικό οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που τους βλέπω να στενοχωριούνται με τα λάθη και να φωνάζουν "πάμε παλικάρι μου" και τα σχετικά.
Υ.Γ. Μοντ,πάρε και το δικό μου οφφ-ποστ μαζί με τα άλλα εκεί που θα τα πάρεις :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ποσο δικαιο εχετε, μακαρι να το διορθωσουμε εμεις οι οπαδοι αυτο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ρε παιδια στο μεταξυ μας παιχνιδι ο Μαρτενς επαιξε καλά? Δεν τον θυμαμαι, στην τουμπα ξερω οτι δεν επαιξε...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

2 σουτ εκτός εστίας λέει το σάιτ της ουέφα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

to ενα σουτ το θυμαμαι , το κανε με το δεξι...το αλλο δεν το θυμαμαι...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Athens έγραψε:ρε παιδια στο μεταξυ μας παιχνιδι ο Μαρτενς επαιξε καλά? Δεν τον θυμαμαι, στην τουμπα ξερω οτι δεν επαιξε...
αν εξερεσουμε το γκολ που φαγαμε οι αλλες δυο πιο επικινδυνες φασεις ξεκιναν απο τα ποδια του.
η μια ειναι η καθετη που βγαζει στον επιθετικο και βγαζει το τετ α τετ ο χακομπος και η αλλη ειναι μια σεντρα τους απο αριστερα οπου πιανει την κεφαλια στο οριζοντιο δοκαρι ο επιθετικος
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Οτι ακριβως περιμενα.. Φοβερη καθετη, γρηγορη σκεψη, αντιλαμβανεται γηπεδο!
Επιτελους 10αρι !

Sent from my V3-E using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εδειξε ποιοτητα ,δεν ειδα νευρο και ταχυτητα...κατσικοποδαρος :cry:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Οι πασες του ειναι φαρμακι. Νομιζω γυρω στο 88 ζηταει με το χερι υπερυψωμένο να του δωσουν την μπαλα οι αμυντικοι για να φτιαξει παιχνιδι αλλα ουτε που τον ειδαν...και το κανει ξανα στις καθυστερησεις οταν εχει την μπαλα ο κιτσιου απο δεξια αλλα και παλι δεν τον ειδε...Γενικα γουσταρα πολυ που δεν κρύβεται και πιστευω οτι με το που μπει λιγο στο κλιμα της ομαδας δεν θα ξανά πονέσουν τα ματακια μας.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Με μία προπόνηση έδειξες διαφορά Απο τους υπόλοιπους κσι είδαμε και κάθετη πάσα!Συμπληρώνονται τα γρανάζια για μια ομάδα που ονειρευόμαστε!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΤΕΝΣ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μας αφησες ελπιδες οτι θα δουμε εναν πραγματικο ποδοσφαιριστη...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Οι παλιοι άχρηστοι οι νέοι ελπιδοφόροι μέχρι να ανακηρυχθουν κι αυτοί άχρηστοι.
Αυτά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Μα είναι έτοιμοι κάποιοι να τον βγάλουν άχρηστο κι αυτόν, καλά ο Μαντούρο έχει φάει ήδη άκυρο.

Φέρτε μας το Μέσι να γουστάρουμε ΠΑΟΚάρα ρε ανίκανοι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με το που μπαίνει ο ΒελγοΚύπριος και λέω άντε να δούμε και τον Μάρτεν Μάαρτενς γυρνάει ένας αρειανόΠΑΟΚτσής δίπλα μου και μου λέει, "ε, δεν είναι και ο Ροναλντίνιο!"....31 ετών άνθρωπος....... :? :? :?

φορ δει πουτσ. ταγάρια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

νταξει αν θελουμε να περναμε κλιμα για τον κακο λαο μια χαρα το κανουμε...αλλωστε ειναι και η νεα μοδα του "κρυβω τα πραγματικα προβληματα κατω απο το χαλακι"...στον μαντουρο ειδαμε ενα ποδοσφαιριστη βαριδιο που θελει 1+ μηνα για να ερθει σε μια νορμαλ κατασταση...οταν ερθει θα κριθει αλλα προς το παρον δεν μπορουμε να τον κρινουμε...

ο μαρτενς μπηκε μεσα και 5 φροες που πηρε τη μπαλα και τις 5 απλωσε το παιχνιδι ως οφειλε σαν δεκαρι βλεποντας -επιτελους- καθετα συμπαιχτες και οχι μονο παραλληλα...

αν μη τι αλλο ελπιδοφορος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”