Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[list=][list=][/list][/list]Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 29χρονο Μάαρτεν Μάρτενς.
Ο διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ΑΖ Αλκμααρ, αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του Δικέφαλου την 1η Ιουλίου 2014.
Ο Μάρτενς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη ως τις 30 Ιουνίου του 2016.
γερός να είναι, πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα είναι το 10αρι που περιμένουμε...
έχει αρκετά στοιχεία που συνηγορούν σε αυτό.
μακάρι να έλθει με ένα λογικό ποσό απο τώρα.....για πολλούς λόγους. προσωπικά κυριότεροι τα εγχώρια και τα προκριματικά του χρόνου να είναι προσαρμοσμένος.....
Μακριά από τραυματισμούς και θα διαπρέψει !! Βάζω το χέρι μου στη φωτιά , το παίρνω πάνω μου πως το λεν.. ότι ακριβώς μας έλειπε για να κάνει γρήγορο transition η ομάδα.. Πολλές ασσίστ και πολλά γκολ εύχομαι..
ΥΓ: Παιχταρά μου πες εκεί τους ξενέρωτους να έρθεις από τώρα.. άντε παλικάρι μου!
Πανω που αρχισαν δημοσιευματα παει στην αντερλεχτ και ψαχνει κατι αλλο...παρε την ανακοινωση να χεις δεν βλεπω πως θα τον κρατησουν μεχρι το καλοκαιρι προφανως καποια στιγμη μεσα στον ιανουαριο θα μας ερθει...να ρχοταν και κανενας ιτς
Καλώς όρισες. Με την επιλογή σου να υπογράψεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ δείχνει ότι ο σύλλογος μεγαλώνει και μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Ελπίζω η ανακοίνωση της μεταγραφής του να ήταν σε συννενόηση μαζί του, ώστε να επιταχύνει το πάτημα του χορταριού της Τούμπας και να μη του δημιουργήσει προβλήματα το επόμενο 6μηνο. Από το forum των fans της AZ προκύπτει μούδιασμα, ενώ πολλοί τον κατηγορούν ως αγνώμονα και τους προσβάλλει ότι αφήνει την ΑΖ για ένα μικρότερο κατ' αυτούς σύλλογο, ενώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος (τον μισό καιρό τραυματίας και ασθενής λένε) παίχτης και αρχηγός. Επίσης τους προβληματίζει πως έρχεται σε ένα τόσο κακό και διεφθαρμένο πρωτάθλημα, με μόνη δικαιολογία τον ήλιο και τις παραλίες της Ελλάδας. Κάποιοι προτείνουν για 6 μήνες να σκουπιζει τον πάγκο, ενώ υπάρχει η εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει 700 χιλιάρικα (λέω εγώ μήπως είναι 70) για να πάρει από τώρα τον παίχτη. Υπάρχουν όμως και αυτοί που αναγνωρίζουν την αξία του και θεωρώντας δεδομένη την έλλειψη εναλλακτικής θέλουν να παίξει μέχρι το καλοκαίρι. Ευελπιστώ η όποια περίοδος μέχρι να έρθει, να μην του δημιουργησει κουσούρι γιατί σκεφτείτε τι σφύριγμα είχε να πέσει αν έφευγε έτσι από μάς ο αρχηγός.
ΥΓ. Ξέρω, πρέπει να αλλάξω avatar
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 06 Ιαν 2014, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.