Το πόσο ταυτίζομαι με αυτά που λες δεν μπορώ να το περιγράψω. Μπορώ να συμπληρώσω όμως το εξής: πλέον έχω καταντήσει να παρακαλάω να μην κάνουν μια λάθος πάσα οι παίκτες γιατί θα αρχίσουν να βρίζουν όσοι κάθονται γύρω μου (διαρκείας στην 4). Πλέον νιώθω εγώ άσχημα όταν για 1-2-3-5 λάθος πάσες σε ένα παιχνίδι βγαίνει ένας παίχτης άμπαλος αλλά και να βάλει τέρμα στο ίδιο παιχνίδι θα είναι κ*λόφαρδος. Χαρακτηριστικό το παιχνίδι με to Λεβαδειακό πρόσφατα όπου ένας μπροστά μου έβριζε τον Τζιόλη από το 1ο λεπτό κυριολεκτικά. Το πιο λυπηρό βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το ότι ο κόσμος στην 4 δεν αντιδρά. Μούγκα, τουρίστες στο γήπεδο, μόνο για φωτογραφίες για το facebook για τα γκομενάκια ότι πήγαμε στην 4. Μοναδικό θετικό οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που τους βλέπω να στενοχωριούνται με τα λάθη και να φωνάζουν "πάμε παλικάρι μου" και τα σχετικά.mpafos4 έγραψε:Γιατι εχω φτασει στα ορια μου!
Γιατι η Τουμπα απο γηπεδο που εδινε ωθηση στους παικτες και την ομαδα,εχει γινει βαριδιο!Περιμενει να παιξει καλα η ομαδα για να αρχισει να φωναζει...διαφορετικα.....μιρλα,αναθεμα,βρισιμο στους παικτες μας!!!
Υπαρχουν στιγμες που νοιωθω αηδια με αυτα που ακουω!Ουτε οι gayροι δεν θα τα ελεγαν!!!
Αλλα τωρα....εαν επευφημεις την ομαδα και χειροκροτας τους παικτες στις κακες τους στιγμες για να τους ενθαρρυνεις δεν εισαι ψαγμενος....επαναστατης...εισαι προβατο και γλυφτης!!!
Αυτα πριν λιγα χρονια δεν υπηρχαν...ουτε καν φανταζομασταν οτι θα συμβουν ποτε στην Τουμπα!!!
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ?.....
Υ.Γ. Μοντ,πάρε και το δικό μου οφφ-ποστ μαζί με τα άλλα εκεί που θα τα πάρεις