Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 22/5 20:30 nova1
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 22/5 20:30 nova1
ο βαζελος δεν κερδιζει την κουλα με τιποτα και το χ μας κανει στο μεταξυ τους εγω ειμαι σιγουρος για cl
-
Ο προπονητής θα την πληρώνει πάντα. Γιατί αν έπερνε χ (που το άξιζε εφόσον το γκολ ήταν οφσάιντ) χωρίς το κέντρο του θα μας χάλαγε...gash04 έγραψε:Ποιος Χάβος ρε θέλετε να μας τρελάνετε!
Δεν βλέπετε που ο Βιερίνια Σαλπιγγίδης Αθανασιάδης είναι για τον φούτσο?
Που ο Φωτάκης συνεχίζει να κάνει μαλακισμένα φάουλ και τρώμε απο στημένα με οφσάιτ και πάλι εκεί κόλλημα φάγατε με τον Χάβο.
αντε ρε τους γαμημενους,, του βιτολο την φαση την δικσανε 20 ριπλευ, το οφσαιντ μια και με το ζορυ τα @@.
-
οσοι κρατησουν απτο σημερινο παιχνιδι το οφσαιντ γκολ ειναι αξιοι της μοιρας τους....
τωρα προσευχες την τεταρτη μπας και παιξει μπαλα το αεκακι
τωρα προσευχες την τεταρτη μπας και παιξει μπαλα το αεκακι
- hasio_john
ΈΛΕΟΣ ρε παιδιά !!! Πάντως, αφού δεν νικήσαμε τον ανύπαρκτο βάζελο σήμερα, νομίζω πως δεν αξίζαμε να πάμε στο C.L. !! Το στήσιμο του Χάβου σήμερα και η (μη) ψυχολογική ντόπα που τους έδωσε ήταν για 1-Χ και ΌΧΙ για να νικήσουμε!! Απαράδεκτο...
Αλλά και από την άλλη , μόνο με οφσάιντ θα μπορούσαν να βάλουν γκολ οι πουλημένοι!!!
ΚΡΙΜΑ που δεν μπήκε το γκολ του Μούσλι στο τέλος!! Κρίμα..
Τέλος πάντων , πάει και αυτό , πάμε για άλλα!!!

Αλλά και από την άλλη , μόνο με οφσάιντ θα μπορούσαν να βάλουν γκολ οι πουλημένοι!!!
ΚΡΙΜΑ που δεν μπήκε το γκολ του Μούσλι στο τέλος!! Κρίμα..
Τέλος πάντων , πάει και αυτό , πάμε για άλλα!!!

αν όμως νικίσει ο βάζελος και εμείς τον βόλο, και βγούμε 2οι, ποια θέση θα πάρουμε στο Europa League? θα παίξουμε προκριματικά 2 φορές?