Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από dragon »

TransferMania έγραψε:Θα μπορουσες να βρεις ΜΙΑ δηλωση του Γιωργη, μπηχτη προς τον Ρασβαν?
Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι παντελονατα είπε ευχαριστώ κ παίρνει όλη την ευθύνη των συγκεκριμένων μεταγραφών, έτσι για να μη μαλώνουμε κ εμείς για το ποιος ευθύνεται.

Έχει ακούσει κανείς κανέναν άλλο να παίρνει ποτέ την αποκλειστική ευθύνη?

Αυτά τα γράφω για να πω πως τα πράγματα δεν έχουν μια οπτική, ας μην τα φιτιλιαζουμε ανα πασα στιγμη επειδή γουστάρουμε η δε γουσταρουμε τον Ρασβαν
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

joshua έγραψε:Εχω μιλησει για τον καλοκαιρινο σχεδιασμο και το ρισκο που δεν βγηκε στο χαφ και το ποσο σημαντικο αποδειχθηκε αυτο.Περαν του χαφ δεν θεωρω, εγω τουλαχιστον, πως εγινε κατι το τοσο τραγικο το φετινο καλοκαιρι, παρολες τις γνωστες παθογενειες, ειδικα οσον αφορα τους χρονους.Για να σε προλαβω πριν με πεις προκατειλημμενο, το καλοκαιρι του 23, με Λουτσεσκου παλι προπονητη, οχι μονο εγω, αλλα ολο το φορουμ ειχε περασει γενναιες δεκατεσσερεις τη διοικηση.Γινοταν της τρελης εδω μεσα προς υπερασπιση δικαιως του Ραζβαν. Δεν βρισκω ομοιοτητες μεταξυ των δυο.Ειδα εντελως αλλη διαθεση φετος παρα τα λαθη.
Εγω άλλο πραγμα συμπαιρανα σημερα απο τα λογια Λουτσεσκου.Εχω γραψει πολλες φορες οτι το πρβλημα του σχηματισμου του ροστερ αφορα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. Ναι εχουμε μια διοικηση που λειτουργει με ρυθμους βραδυποδα απο τη ζωουπολη για οσους εχουν παιδια,φλας φλας αστερι μου τα σπας,αλλα διαβαζωντας πως ο Μπραντον ειναι το πρωτο φορ,οτι καναμε λαθος με τον Σαμματα,οτι καημο ειχαμε τον Πελκα,να συμπληρωσω οτι πιεστηκε για να βαλει στη λιστα τον Σορετιρε αντι του Μουργκ,δεν διακρινεις εσυ το ποσο δυσχαιρενουν το εργο της διοικησης για τον σχηματισμο ενος ροστερ και οι ιδιαιτεροτητες του Ραζβαν? Σε ενα ποδοσφαιρο που απαιτει ευελιξια και εξελιξη εμεις εχουμε διοικηση και προπονητη που σε σειρα εχουν εχουν μεινει στη δεκαετια του 80...
στον πραγματικο κοσμο του γηπεδου το προβλημα ηταν πρωτιστος το γεγονος οτι ο αντικατασταης του μειτε δεν εδειξε απολυτος τιποτα, αν ηταν ενα παικτης πχ του 6-7 δεν θα υπηρχε αυτη η σκονη που εχουμε τωρα, και φυσικα σε καμια περιπτωση να μην ξεχναμε τους δυο κεντρικους μπακ που ουτε αυτοι μας βοηθησαν σε σχεση με τον κουλιερακη. θα μπορουσε πχ να ερθει ενας νεος κεντζιορα και μια χαρα να ειχαμε ενα καινουργιο αμυντικο δυδιμο. Δεν εχουμε τιποτα απο τα παραπανω .
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

billagorn έγραψε:Όσο αφορά την αναφορά στο Γιώργη
Βρε σεις τι γαλατικο χωριό είμαστε; πάλι φαγωμαρα;
Προφανώς αυτό που εννοεί ο ραζβαν είναι ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να φέρει πελκα και μειτε λόγω συμπεριφορας η απαιτήσεων στις διαπραγματεύσεις. Και στην ουσία λέει ευχαριστώ που έβαλε στην άκρη το στραβωμα του ο Γιώργης και τους έφερε.
Ούτε υποννοησε κατι για γενικές παρεμβάσεις του Γιώργη στις μεταγραφές , ούτε τίποτα.
Ξεκολλατε έχουμε αγώνα αύριο.

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μηπως ο Γιωργος φερει και αυτος τους δικους του?
Τζουρασεκ και Ντιατα ειναι στοχοι που δεν ταιριαζουν στην ομαδα..καθαρα ποδοσφαιρικα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
billagorn έγραψε:Όσο αφορά την αναφορά στο Γιώργη
Βρε σεις τι γαλατικο χωριό είμαστε; πάλι φαγωμαρα;
Προφανώς αυτό που εννοεί ο ραζβαν είναι ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να φέρει πελκα και μειτε λόγω συμπεριφορας η απαιτήσεων στις διαπραγματεύσεις. Και στην ουσία λέει ευχαριστώ που έβαλε στην άκρη το στραβωμα του ο Γιώργης και τους έφερε.
Ούτε υποννοησε κατι για γενικές παρεμβάσεις του Γιώργη στις μεταγραφές , ούτε τίποτα.
Ξεκολλατε έχουμε αγώνα αύριο.

:opaokara: :opaokara:
:nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λοιπόν, επειδή περισσότερο εμπιστεύομαι να φάω από τα χέρια της πιο τοξικής πρώην μου, παρά τις μεταφράσεις των Αξιοπρεπών Ασπρόμαυρων Δημοσιογράφων Του ΠΑΟΚ, ας κάνω μια απομαγνητοφώνηση από τα αγγλικά του Lucescu (και όχι τα ελληνικά του Τσονάκα, που τραβάω τα μαλλιά μου):

I had a fantastic emotional afternoon yesterday, when I was listening all the news and that everything is done. I have just to thank the Boss for this huge step he made towards me and his huge support regarding my work. For me it's a special moment and really I started to feel very very happy, but in a fighting mode and with huge motivation!

And I'll also explain, not just to be words on the wind, first of all because they are players that have quality that we needed as a group. The second aspect, they are fighters, at least for two of them I know them very well, I know their spirit and character of fighting inside of the pitch. Both of them they know me as well and they know the style of working and the mentality that we want to have in the team.
As a third aspect, which is very important, it's creating an important challenge and competition inside of the team, between the players, hoping that everyone will be with a mentality of professionalism and a mentality to give everything. This can just improve our level and our way of determination and mentality. For all of this I am really very happy.

I can tell you that it was a very special night on Monday, because one of the players that called me, told me he wants to come to PAOK and no other team, was Meïté. And I appreciate a lot how he fought to be here.

I want also to thank Giorgos, because I know that for him it was not an easy situation to accept this kind of transfers, but on the same time he understood how much I want them and the need of the team. I also want to thank our Management, because to in this situation in this moment and very short time and being under pressure with a lot of things, it was not an easy deal. So I want to thank everybody and I hope from this moment we will be again a very united team from all points of view, starting with us and going to the team, all united people that are willing to fight, to show their characters and never give up.

dragon έγραψε:Έχει ακούσει κανείς κανέναν άλλο να παίρνει ποτέ την αποκλειστική ευθύνη?
Ο Michel όταν έφεραν τον Razvan, τότε που όλοι ήταν εν βρασμώ! Θυμάμαι να λέει μπροστά στις κάμερες ότι παίρνει την ευθύνη της επιλογής του Lucescu.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 23 Ιαν 2025, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Χαρα στο κουραγιο σου που καθησες και το εγραψες ολο το αγγλικο. Πολυ καλυτερο απο την αθλια μεταφραση.
2 πραγματα με ξενιζουν.
1. Τι παει να πει this kind of transfers?
2. Ευχετε στο εξης να αποτελεσουν ΞΑΝΑ μια ενωμενη ομαδα απο καθε αποψη ξεκινοντας απο αυτους (προφανως μιλαει για τα στελεχη) και πηγαινοντας μετα στην ομαδα.

Αρα ποιες ειναι αυτου του ειδους οι μεταγραφες που δεν τις δεχεται ο Γιωργος Σαββιδης και τι σημαινει το να ειναι ΞΑΝΑ ενωμενοι μεταξυ τους τα στελεχη?
Εγω βλεπω αιχμες για το πσρελθον και για τον Γιωργη. Απλα ως έξυπνος ανθρωπος τις διατυπωσε με μαεστρια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πιθανότατα αναφέρεται σε μεταγραφές «ξαναζεσταμένο φαγητό» και 30+ με υψηλό συμβόλαιο;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ψοφάμε για ίντριγκα ρε γαμωτο :)
Αφού ήρθαν οι μεταγραφές που ήθελε ο προπονητής (από την στιγμή που αποφασίστηκε ότι μένει ο προπονητής) τότε όλα καλά και πάμε να τους γαμησουμε. Ας κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια και ας μην ψάχνουμε την λεπτομέρεια.
Τα αγγλικά του Λουτσεσκου δεν και τα καλύτερα στον κόσμο :)
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

gika έγραψε:Πιθανότατα αναφέρεται σε μεταγραφές «ξαναζεσταμένο φαγητό» και 30+ με υψηλό συμβόλαιο;
Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gika έγραψε:Πιθανότατα αναφέρεται σε μεταγραφές «ξαναζεσταμένο φαγητό» και 30+ με υψηλό συμβόλαιο;
Δηλαδη στο Μπακαγιοκο τον Κολλει και τον Τισσουνταλι? Ο αλητης ο Ραζβαν τους επεβαλε κι αυτους το καλοκαιρι?
Για να μην σου αρεσουν this kind of transfers θα πρεπει να εχεις να επιδειξεις other kind of transfers με μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας. Οταν φερνεις Τσαλωφ Γκομεζ Τισσουνταλι Μπακαγιοκο και Κολλει (για να μην ανατρεξω σε αλλες μεταγραφικες και κατι Νινουες π βγαλαν τρελανλεφτα στον ΠΑΟΚ ενω δεν αξιζαν ουτε 50.000 συμβολαιο) τοτε καλο ειναι ειτε να βρεις καποιον π ξςρει να κανει το στυλ μεταγραφων π σ αρεσει, αλλα με επιτυχια, ειτε να κανεις τα χατηρια του προπονητη.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Τα σκάσαμε πάλι σε μεταγραφές και δεν περισσεύουν για να πάρουμε έναν επαγγελματία μεταφραστή να μιλάει ρουμάνικα. Πλέων στη δουλεία όποτε πρέπει να μιλήσω αγγλικά μου βγαίνουν τα ρασβανικά
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Εχω μιλησει για τον καλοκαιρινο σχεδιασμο και το ρισκο που δεν βγηκε στο χαφ και το ποσο σημαντικο αποδειχθηκε αυτο.Περαν του χαφ δεν θεωρω, εγω τουλαχιστον, πως εγινε κατι το τοσο τραγικο το φετινο καλοκαιρι, παρολες τις γνωστες παθογενειες, ειδικα οσον αφορα τους χρονους.Για να σε προλαβω πριν με πεις προκατειλημμενο, το καλοκαιρι του 23, με Λουτσεσκου παλι προπονητη, οχι μονο εγω, αλλα ολο το φορουμ ειχε περασει γενναιες δεκατεσσερεις τη διοικηση.Γινοταν της τρελης εδω μεσα προς υπερασπιση δικαιως του Ραζβαν. Δεν βρισκω ομοιοτητες μεταξυ των δυο.Ειδα εντελως αλλη διαθεση φετος παρα τα λαθη.
Εγω άλλο πραγμα συμπαιρανα σημερα απο τα λογια Λουτσεσκου.Εχω γραψει πολλες φορες οτι το πρβλημα του σχηματισμου του ροστερ αφορα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. Ναι εχουμε μια διοικηση που λειτουργει με ρυθμους βραδυποδα απο τη ζωουπολη για οσους εχουν παιδια,φλας φλας αστερι μου τα σπας,αλλα διαβαζωντας πως ο Μπραντον ειναι το πρωτο φορ,οτι καναμε λαθος με τον Σαμματα,οτι καημο ειχαμε τον Πελκα,να συμπληρωσω οτι πιεστηκε για να βαλει στη λιστα τον Σορετιρε αντι του Μουργκ,δεν διακρινεις εσυ το ποσο δυσχαιρενουν το εργο της διοικησης για τον σχηματισμο ενος ροστερ και οι ιδιαιτεροτητες του Ραζβαν? Σε ενα ποδοσφαιρο που απαιτει ευελιξια και εξελιξη εμεις εχουμε διοικηση και προπονητη που σε σειρα εχουν εχουν μεινει στη δεκαετια του 80...
Θα σου απαντήσω αρκετά περιληπτικά μιας και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη διάθεση για αιώνιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες κουράζουν και τις δύο πλευρές αλλά και αυτούς που διαβάζουν το τόπικ.

Συμφωνούμε σε αυτά που λες για τον λουτσέσκου, διαφωνούμε με το ποσοστό ευθυνών που εσύ προσωπικά αποδίδεις στον Γιώργη για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Ας το αφήσουμε αυτό εδώ ως έχει μιας και εξαρχής δεν ήταν το θέμα που ήθελα να θίξω. Εγώ ρώτησα απλά γιατί είναι τόσο κακό να ξέρουμε ποιος κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά έτσι ώστε η κριτική να μην γίνεται αόριστα και αυθαίρετα.

Αλλά οκ, εντάξει, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Δεν είμαι και κανένας χαζός. Μπορω να σκευτώ κάποιους λόγους. Απλα δεν τα θεωρώ σοβαρά επιχειρήματα τώρα αυτά εαν θέλουμε να κοιτάμε μπροστά και να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κατ αρχήν μπράβο Μπαρκα για την απομαγνητοφώνηση. Στα αγγλικά λοιπόν, έστω και τα Λούτσικα, είναι αρκετά διαφορετικό το νόημα από΄τη μετάφραση των σαινιών αρδ μας. This kind of transfer πιστεύω πως εννοεί Μειτε Πέλκα που εφυγαν , τους εγινε κρούση και δεν επεστρεψαν σε προηγούμενη φάση. Και στράβωσε ο Γιώργος; κάπως έτσι. Επίσης το να είμαστε δεμενοι ξανα , μα δεν εννοείται; πρωτάθλημα οταν πηραμε δεν είμασταν πιο δεμένοι;

Υ.Γ: Χωρίς πλάκα, γιατί δεν του περνουμε εναν μεταφραστή Ρουμάνο ρε φίλε να μιλάει στα Ρουμάνικα , οταν μιλάει δημόσια;;
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Special 4 έγραψε:Ναι αγαπητέ Transfermania, είχαμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας, γι' αυτό κάνουμε μεταγραφές τώρα..

Δεν τον "έδωσαν" δημόσια, όπως λες, αλλά όλοι έχουμε μάθει ότι τις επιθυμίες του τις καλοκαιρινές, τις "έγραψαν" κανονικά
Το να υπερτιμας το ροστερ σου, δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια. Αυτο δεν εχει καμια σχεση, ουτε δικαιωμα να βγαινεις να δινεις τον Γιωργη ετσι.
Μεγαλο φαουλ, δειγμα του εκρηκτικου και εγωιστικου χαρακτηρα του. Εχει απειρα ηγετικα χαρισματα αλλα ο εγωισμος του μπαινει πολλες φορες στη μεση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”