joshua έγραψε:Εχω μιλησει για τον καλοκαιρινο σχεδιασμο και το ρισκο που δεν βγηκε στο χαφ και το ποσο σημαντικο αποδειχθηκε αυτο.Περαν του χαφ δεν θεωρω, εγω τουλαχιστον, πως εγινε κατι το τοσο τραγικο το φετινο καλοκαιρι, παρολες τις γνωστες παθογενειες, ειδικα οσον αφορα τους χρονους.Για να σε προλαβω πριν με πεις προκατειλημμενο, το καλοκαιρι του 23, με Λουτσεσκου παλι προπονητη, οχι μονο εγω, αλλα ολο το φορουμ ειχε περασει γενναιες δεκατεσσερεις τη διοικηση.Γινοταν της τρελης εδω μεσα προς υπερασπιση δικαιως του Ραζβαν. Δεν βρισκω ομοιοτητες μεταξυ των δυο.Ειδα εντελως αλλη διαθεση φετος παρα τα λαθη.
Εγω άλλο πραγμα συμπαιρανα σημερα απο τα λογια Λουτσεσκου.Εχω γραψει πολλες φορες οτι το πρβλημα του σχηματισμου του ροστερ αφορα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. Ναι εχουμε μια διοικηση που λειτουργει με ρυθμους βραδυποδα απο τη ζωουπολη για οσους εχουν παιδια,φλας φλας αστερι μου τα σπας,αλλα διαβαζωντας πως ο Μπραντον ειναι το πρωτο φορ,οτι καναμε λαθος με τον Σαμματα,οτι καημο ειχαμε τον Πελκα,να συμπληρωσω οτι πιεστηκε για να βαλει στη λιστα τον Σορετιρε αντι του Μουργκ,δεν διακρινεις εσυ το ποσο δυσχαιρενουν το εργο της διοικησης για τον σχηματισμο ενος ροστερ και οι ιδιαιτεροτητες του Ραζβαν? Σε ενα ποδοσφαιρο που απαιτει ευελιξια και εξελιξη εμεις εχουμε διοικηση και προπονητη που σε σειρα εχουν εχουν μεινει στη δεκαετια του 80...
Θα σου απαντήσω αρκετά περιληπτικά μιας και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη διάθεση για αιώνιες αντιπαραθέσεις, οι οποίες κουράζουν και τις δύο πλευρές αλλά και αυτούς που διαβάζουν το τόπικ.
Συμφωνούμε σε αυτά που λες για τον λουτσέσκου, διαφωνούμε με το ποσοστό ευθυνών που εσύ προσωπικά αποδίδεις στον Γιώργη για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Ας το αφήσουμε αυτό εδώ ως έχει μιας και εξαρχής δεν ήταν το θέμα που ήθελα να θίξω. Εγώ ρώτησα απλά γιατί είναι τόσο κακό να ξέρουμε ποιος κινεί τα νήματα στα μεταγραφικά έτσι ώστε η κριτική να μην γίνεται αόριστα και αυθαίρετα.
Αλλά οκ, εντάξει, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Δεν είμαι και κανένας χαζός. Μπορω να σκευτώ κάποιους λόγους. Απλα δεν τα θεωρώ σοβαρά επιχειρήματα τώρα αυτά εαν θέλουμε να κοιτάμε μπροστά και να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα.