Nέος προπονητής (2010-2011)

niks

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από niks »

και ελβετικό τυρι αν μπαζει η αμυνα

ασε που τα Γερμανικά με Ελβετική προφορά προσφερουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο
οσοι ξερουν γερμανικά χαμογελάνε ήδη
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

paok87 έγραψε:
nyxteridas έγραψε: ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
και στην πρώτη νίκη: Ελβετικό Ρολόι ο ΠΑΟΚ
H στην πρώτη ήττα:Ελβετικό τυρί η άμυνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

paok87 έγραψε:
nyxteridas έγραψε: ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
+++++++++++

επισης και για παιχτες-μεταγραφες το γεναρη ελβετικοι σουγιαδιες κλπ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

apaikto$ έγραψε:Τότε μάλλον δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα, τα οποία ήρθαν μετά την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
nyxteridas έγραψε: E ωραία και γιατί μόλις ήρθανε τα "απαραίτητα χρήματα" δεν στραφήκαμε σε αυτά τα ονόματα(ή παρόμοια) κι ας κρατούσαμε και τον Δερμιτζάκη να μαθαίνει δεν θα τον χαλούσε...
Νομίζω ότι για τους χειρισμούς του καλοκαιριού δεν υπάρχουν δικαιολογίες κι επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά οφείλονται στην απουσία κριτικής. Ελπίζω το πάθημα να μας γίνει μάθημα

ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
Ωραία τα λές και συμφώνω αλλά αν δεν εχεις τα λεφτά δε μπορείς να κοιτάξεις και πολύ ψηλά στη λίστα γιαυτο και κατεφυγες σε μια λύση τύπου Μπερέτα. Αλλιώς δε νομίζω να τίθεται θέμα εξυπνάδας.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Sera4 έγραψε:
paok87 έγραψε:
+++++++++++

επισης και για παιχτες-μεταγραφες το γεναρη ελβετικοι σουγιαδιες κλπ :lol: :lol:
Και ακομα στηις κακες εμφανισεις "Αυτος δεν ηταν ΠΑΟΚ! Αυτο ηταν Γκροσ-ετο!" :opaokara: :opaokara:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Κατι τετοια λεγαμε και το καλοκαιρι για τον Μπερετα..... και ειδατε τι παθαμε :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επισης σε καμια μεγαλη νικη '' γκροσ-ετο για πολυβολα'' απο τη γνωστη ταινια ''κονσερτο για πολυβολα''... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Ο σημερινός Άντιτς αποκλείεται, πριν καμμιά 10ριά χρόνια ναι. Μη γίνουμε σαν τους γείτονες που φορτώθηκαν τον Κούπερ. Ο Γκρος έκανε ονειρικές χρονιές με τη Βασιλεία αλλά το ελβετικό πρωτάθλημα είναι επιεικώς αστείο για να βγάλεις συμπεράσματα. Τη Στουτγάρδη από την άλλη την έκανε για κλάμματα, τελευταία και καταϊδρωμένη χωρίς αρχή και τέλος, μάλλον δε του πάει το γερμανικό στυλ. Πάντως παθιάζεται πάρα πολύ στις ομάδες που δουλεύει. Ο Λε Γκουέν είναι πράγματι άξιος προπονητής που τον θυμόμαστε όταν έκανε πλάκα σε Γαλλία και Ευρώπη με τη Λυών αλλά κάτι άτυχες επιλογές τύπου Παρί σεν Ζερμέν και Καμερούν μάλλον τον αδικούν. Ο Ντοναντόνι ας μη μιλήσω καλύτερα, χειρότερη Ιταλία με αυτόν στον πάγκο δεν έχω ξαναδεί. Χειρότερη Νάπολι τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω ξαναδεί. Την πήγαινε για φούντο φέτος και μόλις άλλαξε προπονητή αναστήθηκε η ομάδα. Ψηφίζω πρώτη επιλογή Λε Γουέν και δεύτερη Γκρος.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Sera4 έγραψε:επισης σε καμια μεγαλη νικη '' γκροσ-ετο για πολυβολα'' απο τη γνωστη ταινια ''κονσερτο για πολυβολα''... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αστεια τα ονοματα ολα, για διαφορετικους λογους
2 προπονητες ο αντιτς κ ο λεγκεν που πλεον ειναι παρελθον ωστοσο υπηρξαν καλοι αλλα ο πρωτος ειανι δασκαλος χωρις φιλοδοξια κ ο 2ος ισως εχει κινητρο να αποδειξει κατι αλλα πετυχε μονο στη λυων του ολα
1 ελβετος που θα γινει σουρωτηρι στα αποδυτηρια κ στα πρωτα χαστουκια φρινγκερσταιλ
και ενα ανεκδοτο...

ΤΕΟ ψαξου
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

ΠΑΟΚ ΕGross και πρόλογο μην τρως...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ενταξει καποιοι ειστε...αντε μην πω!Βγαλατε αχρηστους κ τους 4!ΕΛΕΟΣ!οκ ο ντοναντονι δεν εμπνεει αλλα οι αλλοι τρεις και ιδιαιτερα ο λε γκουεν εναι βαρβατοι προπονητες..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μάρτιν Ο' Νιλ
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και εγώ ρε Free αυτόν θέλω, αλλά θα κοστίζει 2 μύρια ετησίως...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αυτός θέλει να ερθει όταν πριν απο λίγες βδομάδες έπαιζε το ονομά του για τη Liverpool?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”