Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
και ελβετικό τυρι αν μπαζει η αμυνα
ασε που τα Γερμανικά με Ελβετική προφορά προσφερουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο
οσοι ξερουν γερμανικά χαμογελάνε ήδη
ασε που τα Γερμανικά με Ελβετική προφορά προσφερουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γελιο
οσοι ξερουν γερμανικά χαμογελάνε ήδη
H στην πρώτη ήττα:Ελβετικό τυρί η άμυναpaok87 έγραψε:και στην πρώτη νίκη: Ελβετικό Ρολόι ο ΠΑΟΚnyxteridas έγραψε: ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
+++++++++++paok87 έγραψε:και στην πρώτη νίκη: Ελβετικό Ρολόι ο ΠΑΟΚnyxteridas έγραψε: ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
επισης και για παιχτες-μεταγραφες το γεναρη ελβετικοι σουγιαδιες κλπ

apaikto$ έγραψε:Τότε μάλλον δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα, τα οποία ήρθαν μετά την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
Ωραία τα λές και συμφώνω αλλά αν δεν εχεις τα λεφτά δε μπορείς να κοιτάξεις και πολύ ψηλά στη λίστα γιαυτο και κατεφυγες σε μια λύση τύπου Μπερέτα. Αλλιώς δε νομίζω να τίθεται θέμα εξυπνάδας.nyxteridas έγραψε: E ωραία και γιατί μόλις ήρθανε τα "απαραίτητα χρήματα" δεν στραφήκαμε σε αυτά τα ονόματα(ή παρόμοια) κι ας κρατούσαμε και τον Δερμιτζάκη να μαθαίνει δεν θα τον χαλούσε...
Νομίζω ότι για τους χειρισμούς του καλοκαιριού δεν υπάρχουν δικαιολογίες κι επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά οφείλονται στην απουσία κριτικής. Ελπίζω το πάθημα να μας γίνει μάθημα
ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
- PaOkArAsIrAkLiO
Και ακομα στηις κακες εμφανισεις "Αυτος δεν ηταν ΠΑΟΚ! Αυτο ηταν Γκροσ-ετο!"Sera4 έγραψε:+++++++++++paok87 έγραψε:και στην πρώτη νίκη: Ελβετικό Ρολόι ο ΠΑΟΚnyxteridas έγραψε: ΥΓ: Ο επικρατέστερος των 4 ονομάτων νομίζω ότι είναι ο Gross, μόνο και μόνο για να βγούνε όλες οι εφημερίδες την επόμενη μέρα και να γράψουν "Colpo Grosso ο ΠΑΟΚ" 1.05 στο στοίχημα
επισης και για παιχτες-μεταγραφες το γεναρη ελβετικοι σουγιαδιες κλπ![]()

επισης σε καμια μεγαλη νικη '' γκροσ-ετο για πολυβολα'' απο τη γνωστη ταινια ''κονσερτο για πολυβολα''...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο σημερινός Άντιτς αποκλείεται, πριν καμμιά 10ριά χρόνια ναι. Μη γίνουμε σαν τους γείτονες που φορτώθηκαν τον Κούπερ. Ο Γκρος έκανε ονειρικές χρονιές με τη Βασιλεία αλλά το ελβετικό πρωτάθλημα είναι επιεικώς αστείο για να βγάλεις συμπεράσματα. Τη Στουτγάρδη από την άλλη την έκανε για κλάμματα, τελευταία και καταϊδρωμένη χωρίς αρχή και τέλος, μάλλον δε του πάει το γερμανικό στυλ. Πάντως παθιάζεται πάρα πολύ στις ομάδες που δουλεύει. Ο Λε Γκουέν είναι πράγματι άξιος προπονητής που τον θυμόμαστε όταν έκανε πλάκα σε Γαλλία και Ευρώπη με τη Λυών αλλά κάτι άτυχες επιλογές τύπου Παρί σεν Ζερμέν και Καμερούν μάλλον τον αδικούν. Ο Ντοναντόνι ας μη μιλήσω καλύτερα, χειρότερη Ιταλία με αυτόν στον πάγκο δεν έχω ξαναδεί. Χειρότερη Νάπολι τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω ξαναδεί. Την πήγαινε για φούντο φέτος και μόλις άλλαξε προπονητή αναστήθηκε η ομάδα. Ψηφίζω πρώτη επιλογή Λε Γουέν και δεύτερη Γκρος.
Sera4 έγραψε:επισης σε καμια μεγαλη νικη '' γκροσ-ετο για πολυβολα'' απο τη γνωστη ταινια ''κονσερτο για πολυβολα''...![]()

αστεια τα ονοματα ολα, για διαφορετικους λογους
2 προπονητες ο αντιτς κ ο λεγκεν που πλεον ειναι παρελθον ωστοσο υπηρξαν καλοι αλλα ο πρωτος ειανι δασκαλος χωρις φιλοδοξια κ ο 2ος ισως εχει κινητρο να αποδειξει κατι αλλα πετυχε μονο στη λυων του ολα
1 ελβετος που θα γινει σουρωτηρι στα αποδυτηρια κ στα πρωτα χαστουκια φρινγκερσταιλ
και ενα ανεκδοτο...
ΤΕΟ ψαξου
2 προπονητες ο αντιτς κ ο λεγκεν που πλεον ειναι παρελθον ωστοσο υπηρξαν καλοι αλλα ο πρωτος ειανι δασκαλος χωρις φιλοδοξια κ ο 2ος ισως εχει κινητρο να αποδειξει κατι αλλα πετυχε μονο στη λυων του ολα
1 ελβετος που θα γινει σουρωτηρι στα αποδυτηρια κ στα πρωτα χαστουκια φρινγκερσταιλ
και ενα ανεκδοτο...
ΤΕΟ ψαξου
- nyxteridas
Ενταξει καποιοι ειστε...αντε μην πω!Βγαλατε αχρηστους κ τους 4!ΕΛΕΟΣ!οκ ο ντοναντονι δεν εμπνεει αλλα οι αλλοι τρεις και ιδιαιτερα ο λε γκουεν εναι βαρβατοι προπονητες..
Αυτός θέλει να ερθει όταν πριν απο λίγες βδομάδες έπαιζε το ονομά του για τη Liverpool?