Π.A.O.K. - Ολυμπιακός Π. 2/2 18:00 conn-xTV/ant1 satellite
- nick_shortjohn
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 2/2 18:00 conn-xTV/ant1 satelli
[youtube]nMQikbTe9GM[/youtube]
Τυρόγαλο! Καράβλαχε!
Τυρόγαλο! Καράβλαχε!
Ξέρει κανείς αν έφτασαν τα τανκς που θα κλείσουν τις οδούς στην Τούμπα; Έτσι για να ξεκαπνιστούν κι αυτά.
Ο επικεφαλής της Αστυνομίας Γιάννης Ραχωβίτσας, μίλησε στην εφημερίδα "Μακεδονία" για τη στάση της Αστυνομίας στο παιχνίδι της Τούμπας. ‘Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη για να παιχτεί μπάλα, όπως πρέπει. Χωρίς πιέσεις. Ερχόμαστε για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως: "Υπάρχουν κάποιες πιέσεις. Δεν πρέπει να σας ξενίσει η παρουσία της αστυνομίας. Θέλουμε να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Όποιος σκεφτεί ότι μπορεί να παρεκτραπεί δεν θα τα καταφέρει. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».
Στο φινάλε των δηλώσεών του αναφέρθηκε με χιούμορ στη παρουσία ελικοπτέρου πάνω από την Τούμπα: "Το ελικόπτερο ανήκει στην αστυνομία. Δεν είναι κακό να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη, να ξεκαπνίσει λίγο…».
δηλώσεις ντροπή για το Ελληνικό κράτος από τον εκπρόσωπο του. πραγματικά ντροπή.
οποιος πολιτικός έχει ευθιξία και θέλει να βοηθήσει αυτόν το τόπο να επέμβει και να στείλει από κει που ήρθε αυτόν που ντροπιάζει τους πολίτες αυτής τhς πόλhς με τις δηλώσεις του
Πολιτικος ?
Τι ειναι αυτο το πραγμα...?
Απο αυτους μονο το λουρι οτυς λειπει...
Κανονικα "κατοικιδια" εχουν καταντησει πλεον..
Τι ειναι αυτο το πραγμα...?
Απο αυτους μονο το λουρι οτυς λειπει...
Κανονικα "κατοικιδια" εχουν καταντησει πλεον..
πραγματικα αισθανεσαι οτι εισαι β κατηγοριας πολιτης μια μικρη μειονοτητα τους κουρδους ποιο πολυ τους σεβονται οι τουρκοι.....
δηλωσεις επικεφαλης κατοχικου στρατου κανει ο ραχωβιτσας και κανει και χιουμορ πολυ κακης ποιοτητας.....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
δηλωσεις επικεφαλης κατοχικου στρατου κανει ο ραχωβιτσας και κανει και χιουμορ πολυ κακης ποιοτητας.....
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 01 Φεβ 2011, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
απορω ποσα λεφτα τους πληρωσε ο χοντρος για να ανεβουν πανω
Καλά, όχι και μικρή. Καμιά 20 εκατομμυριάκια είναι. Η Ανατολική Κωνσταντινούπολη έχει γεμίσει μ' αυτούς. Εμείς είμαστε όντως σαν Κούρδοι, έχουμε και δικό μας Οτσαλάν από χτες αλλά πήγε στον Ηρακλή.eorptol έγραψε: μια μικρη μειονοτητα τους κουρδους ποιο πολυ τους σεβονται οι τουρκοι....

Εξακολουθώ να περιμένω σαν το βλάκα διαμαρτυρία από αθηναϊκούς φορείς για την πλημμελή προστασία της πόλης τους εκείνη την ημέρα για χάρη του Ολυμπιακού...
- ΑποστόληςΑ
Τίποτε δεν πρέπει να γίνει μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα! Για ποιό λόγο άλλωστε;
ΥΓ: Μην βρίζετε τους βλάχους και τους σαρακατσάνους! Μια χαρά άνθρωποι είναι! Κάθε τόπος όμως (όπως ΚΑΙ η Μακεδονία) έχει και τα κατακάθια! Τι να πει και ο Αστυνομικός Διευθυντής του Βόλου! (Ακόμη στις Bahamas βρίσκεται;)
ΥΓ: Μην βρίζετε τους βλάχους και τους σαρακατσάνους! Μια χαρά άνθρωποι είναι! Κάθε τόπος όμως (όπως ΚΑΙ η Μακεδονία) έχει και τα κατακάθια! Τι να πει και ο Αστυνομικός Διευθυντής του Βόλου! (Ακόμη στις Bahamas βρίσκεται;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 01 Φεβ 2011, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ανησυχητικό και συνάμα απογοητευτικό είναι ότι εκτός των μακεδονομάχων του κώλου δεν μιλάει ούτε ο επίσημος ΠΑΟΚ που είναι και ο πρώτος που τον αφορά το όλο σκηνικό...θα μου πεις,περίμενες ή έχεις δει κάτι διαφορετικό στην Ζαγοράκη era....όχι φυσικά γι' αυτό και πάντα συρόμαστε πίσω απ' τις εξελίξεις είτε πρόκειται για διαιτησίες,είτε πρόκειται για επεισόδια που κάνουμε,είτε πρόκειται για τραμπουκισμούς που δεχόμαστε βλ. πέρσι Χαριλάου και φέτος Καραισκάκη....η ομάδα χάνει στόχους και τίτλους,η ΠΑΕ βγάζει μιά ανακοίνωση "για να μην την πούμε και απαθή"(αυτή η δήλωση περιέγραφε με τον καλύτερο τρόπο το status κάτω απ' το οποίο λειτουργεί),ο ΠΑΟΚτσής συνηθίζει ολοένα και περισσότερο στην ιδέα του ιθαγενή που δεν μπορεί να απαιτεί και πολλά και life goes on....που ξες καμμιά φορά μπορεί να μας λυπηθούνε και να μας πετάξουνε κανα ξεροκόματο...γίνονται και θαύματα ενίοτε.
Για το ματσάκιο αυτός που δεν θα θελα με τίποτα να δω αρχική ενδεκάδα είναι ο Λίνο....εκτός του ότι εκθέτει με παιδικά λάθη αμυντικά την ομάδα δεν τις προσφέρει και τίποτε επιθετικά.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Μαλεζάκος που έχει να πιάσει μπάλα κανα δίμηνο και βάλε,όμως αν μπορεί θα είναι χρήσιμη η ταχύτητα του απέναντι σε μιά ομάδα με πολύ κίνηση επιθετικά ενώ θα προσθέσει και ύψος στα στημένα που μας είχανε πάρει ψιλοφαλάγγι στο πρώτο ματς,σε σχέση με τον πιό εγκεφαλικό αλλά και πιό αργό και πιό κοντό Σαβίνι που θα είναι καλό να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στα αριστερά.Αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι θα δω αυτή την διάταξη τελικά....
Και σίγουρα δεν θα προτιμούσα αρχική ενδεκάδα Ιβιτς και Μούσλι....νομίζω πως θα είναι εγκληματικό να αφήσεις το γάβρο να κάνει το παιχνίδι του μεσοεπιθετικά-κάτι στο οποίο είναι πολύ καλός-και να αφεθείς στην θεά τύχη ότι στις κάποιες αρκετές φάσεις που θα σου κάνει μ' αυτόν τον τρόπο,δεν θα σκοράρει....ένα μόνο γκολ χρειάζεται.
Πίεση στο κέντρο είναι ο μόνος τρόπος να καταστρέψεις το παιχνίδι τους και να τους εκνευρίσεις.
Και οι δύο Γιουγκοσλάβοι θα ήταν προτιμότερο να ριχτούν στο παιχνίδι στο β',ο πρώτος γιατί τόσο αντέχει και ο δεύτερος γιατί έχει δείξει ότι ερχόμενος απ' τον πάγκο βοηθάει πολύ περισσότερο.
Φυσικά ούτε εδώ είμαι αισιόδοξος ότι έτσι θα το πάει ο Χάβος αλλά βλέπω Ιβιτς μέσα απ' την αρχή και στο β' που θα κρίνεται το παιχνίδι και θα θες όλες τις αξιόπιστες επιθετικά λύσεις σου μέσα,θα του έχει κρεμάσει η γλώσσα.
υ.γ. Κλάους αγόρι μου πέρυσι τους έκανες την κηδεία στο κυπελάκι....χρωστάς κάτι ανάλογο και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Για το ματσάκιο αυτός που δεν θα θελα με τίποτα να δω αρχική ενδεκάδα είναι ο Λίνο....εκτός του ότι εκθέτει με παιδικά λάθη αμυντικά την ομάδα δεν τις προσφέρει και τίποτε επιθετικά.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Μαλεζάκος που έχει να πιάσει μπάλα κανα δίμηνο και βάλε,όμως αν μπορεί θα είναι χρήσιμη η ταχύτητα του απέναντι σε μιά ομάδα με πολύ κίνηση επιθετικά ενώ θα προσθέσει και ύψος στα στημένα που μας είχανε πάρει ψιλοφαλάγγι στο πρώτο ματς,σε σχέση με τον πιό εγκεφαλικό αλλά και πιό αργό και πιό κοντό Σαβίνι που θα είναι καλό να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στα αριστερά.Αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι θα δω αυτή την διάταξη τελικά....
Και σίγουρα δεν θα προτιμούσα αρχική ενδεκάδα Ιβιτς και Μούσλι....νομίζω πως θα είναι εγκληματικό να αφήσεις το γάβρο να κάνει το παιχνίδι του μεσοεπιθετικά-κάτι στο οποίο είναι πολύ καλός-και να αφεθείς στην θεά τύχη ότι στις κάποιες αρκετές φάσεις που θα σου κάνει μ' αυτόν τον τρόπο,δεν θα σκοράρει....ένα μόνο γκολ χρειάζεται.
Πίεση στο κέντρο είναι ο μόνος τρόπος να καταστρέψεις το παιχνίδι τους και να τους εκνευρίσεις.
Και οι δύο Γιουγκοσλάβοι θα ήταν προτιμότερο να ριχτούν στο παιχνίδι στο β',ο πρώτος γιατί τόσο αντέχει και ο δεύτερος γιατί έχει δείξει ότι ερχόμενος απ' τον πάγκο βοηθάει πολύ περισσότερο.
Φυσικά ούτε εδώ είμαι αισιόδοξος ότι έτσι θα το πάει ο Χάβος αλλά βλέπω Ιβιτς μέσα απ' την αρχή και στο β' που θα κρίνεται το παιχνίδι και θα θες όλες τις αξιόπιστες επιθετικά λύσεις σου μέσα,θα του έχει κρεμάσει η γλώσσα.
υ.γ. Κλάους αγόρι μου πέρυσι τους έκανες την κηδεία στο κυπελάκι....χρωστάς κάτι ανάλογο και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
- trel@menos
ρε ΠΑΟΚαρα κανε μας τη χαρη και ριξτους μια π@υτσα απο δω ως το βρωμολιμανο τους.
ΠΑΟΚ εσυ εσυ εσυ θα προκριθεις
ΠΑΟΚ γιατι γιατι ειναι πουτ@νας γιοι
ΠΑΟΚ γαμω γαμω τον ολυμπιακο
ολα εδω πληρωνονται κολογαυροι.
ευκαιρια να πληρωσετε για ολα οσα εχετε κανει.
και κεκλεισμενων, και με στρατο απ εξω, και με το κορακι να οργιαζει, και χωρις παμπλο και και και, ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
και μετα κολογαυροι μπορειτε να βαλετε το κολοπρωταθλημα σας στον πατο σας που θα ανοιξει αυριο.
και στο τελος ολοι θα φωναζουμε:
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΟΚ εσυ εσυ εσυ θα προκριθεις
ΠΑΟΚ γιατι γιατι ειναι πουτ@νας γιοι
ΠΑΟΚ γαμω γαμω τον ολυμπιακο
ολα εδω πληρωνονται κολογαυροι.
ευκαιρια να πληρωσετε για ολα οσα εχετε κανει.
και κεκλεισμενων, και με στρατο απ εξω, και με το κορακι να οργιαζει, και χωρις παμπλο και και και, ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
και μετα κολογαυροι μπορειτε να βαλετε το κολοπρωταθλημα σας στον πατο σας που θα ανοιξει αυριο.
και στο τελος ολοι θα φωναζουμε:
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟΟΟΟ
Μολις ειχα μια συνομιλια με εναν αρδ του γαυρου απο πολυ γνωστη κωλοφυλλαδα..
Αν και γνωριζομαστε απο παιδια, με πηρε τηλ να ρωτησει πως θα ειναι το κλιμα επανω.!!!!
Τον καθησυχασα πως ολα θα πανε καλα ,(
) και οτι θα περασουμε εμεις..
Τον ρωτησα που μενει να τον δω το βραδυ να τα πουμε να πιουμε κανενα ποτακι ,μου ειπε πως φοβηθηκε
και δεν ανεβηκε αν και του ειπα πως ειμαστε εξαιρετικα "φιλοξενοι"..
Οσο για το πρωτοσελιδο της εφημεριδας του,το βρηκε φυσιολογικο και μου ειπε πως εχουν σκεφτει τι θα βαλουν την Πεμπτη που θα εχουν περασει...
Εγω του ειπα να βαλουν μια pouts@ γιατι ολο και καπου τους θα χρησιμευσει...
Περισσοτερα να μην πω γιατι το σαιτ ..παρακολουθειται...
Αν και γνωριζομαστε απο παιδια, με πηρε τηλ να ρωτησει πως θα ειναι το κλιμα επανω.!!!!
Τον καθησυχασα πως ολα θα πανε καλα ,(

Τον ρωτησα που μενει να τον δω το βραδυ να τα πουμε να πιουμε κανενα ποτακι ,μου ειπε πως φοβηθηκε

Οσο για το πρωτοσελιδο της εφημεριδας του,το βρηκε φυσιολογικο και μου ειπε πως εχουν σκεφτει τι θα βαλουν την Πεμπτη που θα εχουν περασει...
Εγω του ειπα να βαλουν μια pouts@ γιατι ολο και καπου τους θα χρησιμευσει...
Περισσοτερα να μην πω γιατι το σαιτ ..παρακολουθειται...

οπως ειχα πει και πριν λιγες μερες ο ΠΑΟΚ πρεπει να προκριθει για το καλο ΟΛΩΝ!!!!ειναι λαικη εντολη....αλλιως οποιος εχει παιξει San Andreas ξερει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Τρί 01 Φεβ 2011, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ
Λόγος: ΠΑΟΚ
Τα φουτερακια ειναι πολύ ωραία..μαλλον θα εχουν εξαντληθει μεχρι τις 6.nick_shortjohn έγραψε:"Ο Ζαγοράκης ζήτησε να υπάρχει σύνεση από την πλευρά της αστυνομίας, ειδικά απέναντι σε ανθρώπους, που δεν έχουν σκοπό να πειράξουν κανέναν και ξεκαθάρισε ότι το γήπεδο της Τούμπας ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να ανεχτεί μέτρα, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο της μπουτίκ."
Παιδιά στην μπουτίκ έχει φέρει κάτι φουτεράκια...
Όλοι άυριο στις 18:00 να αγοράσουμε...
Πιο νωρις να πας , να προλάβεις
O δημος Τουμπας δεν ενοχληθηκε απο τη ματαιωση της λαικης?Μην τρελαθουμε,οι ανθρωποι που μενουν τριγυρω πως θα πανε σπιτια τους?Αν περασει κανενας ασχετος αυριο απο το γηπεδο θα νομιζει οτι ηρθε ο Ομπαμα με την Ευρωπαικη Ενωση για το παγκοσμιο συνεδριο ασφαλειας.