κατά τα άλλα, από αυτά που μου λένε τα παιδιά μάλλον πάμε για αλλαγές, κάποια στιγμή...

Εισαι νεοπας εδω, σε σχεση με κατι χρονια πριν καλα ειναι και ειδικα η κεντρικηprist64 έγραψε:Εγω πριν μπω,κανω μια παρακληση υπερ,καλης λειτουργιας
και ολα πανε κατ΄ευχην.
Που ειναι η Μονικα ρεRizla έγραψε:Αυτες τις αλλαγες ξερεις απο ποτε τις περιμενουμε?
Κι εγω ετσι κανω,αλλα δεν λεει κατι αυτο...το σαιτ πρεπει να λειτουργει κανονικα και οχι με πατεντες.stelyk έγραψε:ρε γαλαζιο ριζλα μια φορα πατα υποβολη και σβησε την καρτελα, θα βγει κανονικα το ποστ ΜΙΑ φορα, ετσι κανω εγω...
Ασε αδερφε σαν ρεντ χοτ τσιλι εχω γινει...πηγα να ανανεωσω χτες την φωτο...και δεν προσεξα οτι πλεον δεν υπαρχει η ''επιλογη εικονας'' και εμεινα στον Ασσο...pgetsos έγραψε:
Που ειναι η Μονικα ρε
Rizla έγραψε:Ασε αδερφε σαν ρεντ χοτ τσιλι εχω γινει...πηγα να ανανεωσω χτες την φωτο...και δεν προσεξα οτι πλεον δεν υπαρχει η ''επιλογη εικονας'' και εμεινα στον Ασσο...pgetsos έγραψε:
Που ειναι η Μονικα ρε
Ελα μωρε εδω ολοκληρη χωρα λειτουργει με πατεντες το site σε πειραξε?Rizla έγραψε: .το σαιτ πρεπει να λειτουργει κανονικα και οχι με πατεντες.![]()