κατά τα άλλα, από αυτά που μου λένε τα παιδιά μάλλον πάμε για αλλαγές, κάποια στιγμή...
Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
αγαπημένο μου... χαρτάκι
, μπορείς να δοκιμάζεις το http://www2.paokmania.gr
κατά τα άλλα, από αυτά που μου λένε τα παιδιά μάλλον πάμε για αλλαγές, κάποια στιγμή...
Αυτες τις αλλαγες ξερεις απο ποτε τις περιμενουμε? Σαν το 10αρι που περιμενουμε στον ΠΑΟΚ...
Αντε και η κεντρικη παλευεται...το φορουμ με τα 3πλοποσταρισματα ομως? Δεν ηθελα να γραψω περισσοτερα αλλα οσο σκεφτομαι τι θα γινει μολις πατησω υποβολη,το αναβαλω και λεω αντε γραψε λιγα ακομα...
Αντε και η κεντρικη παλευεται...το φορουμ με τα 3πλοποσταρισματα ομως? Δεν ηθελα να γραψω περισσοτερα αλλα οσο σκεφτομαι τι θα γινει μολις πατησω υποβολη,το αναβαλω και λεω αντε γραψε λιγα ακομα...
Εγω πριν μπω,κανω μια παρακληση υπερ,καλης λειτουργιας
και ολα πανε κατ΄ευχην.
και ολα πανε κατ΄ευχην.
ρε γαλαζιο ριζλα μια φορα πατα υποβολη και σβησε την καρτελα, θα βγει κανονικα το ποστ ΜΙΑ φορα, ετσι κανω εγω...
Εισαι νεοπας εδω, σε σχεση με κατι χρονια πριν καλα ειναι και ειδικα η κεντρικηprist64 έγραψε:Εγω πριν μπω,κανω μια παρακληση υπερ,καλης λειτουργιας
και ολα πανε κατ΄ευχην.
Που ειναι η Μονικα ρεRizla έγραψε:Αυτες τις αλλαγες ξερεις απο ποτε τις περιμενουμε?
Κι εγω ετσι κανω,αλλα δεν λεει κατι αυτο...το σαιτ πρεπει να λειτουργει κανονικα και οχι με πατεντες.stelyk έγραψε:ρε γαλαζιο ριζλα μια φορα πατα υποβολη και σβησε την καρτελα, θα βγει κανονικα το ποστ ΜΙΑ φορα, ετσι κανω εγω...
Ασε αδερφε σαν ρεντ χοτ τσιλι εχω γινει...πηγα να ανανεωσω χτες την φωτο...και δεν προσεξα οτι πλεον δεν υπαρχει η ''επιλογη εικονας'' και εμεινα στον Ασσο...pgetsos έγραψε:
Που ειναι η Μονικα ρε
Τι εννοεις; Δε γινεται να ανεβασουμε αλλη φωτογραφια πια; Και ελεγα μηπως βρω καμια αλλη του Didier 
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάντως εκείνη με το στριφτό ήταν ωραία φωτογραφία.
Αχχχ το Μονικάκι!
Αχχχ το Μονικάκι!
- kataramenos5
Rizla έγραψε:Ασε αδερφε σαν ρεντ χοτ τσιλι εχω γινει...πηγα να ανανεωσω χτες την φωτο...και δεν προσεξα οτι πλεον δεν υπαρχει η ''επιλογη εικονας'' και εμεινα στον Ασσο...pgetsos έγραψε:
Που ειναι η Μονικα ρε
Παλι καλα να λες που δεν εμεινε με τον Costin the Scream Lazar... 
- kataramenos5
Παιδια ευχαριστουμε για την προσπάθεια αλλα καλύτερα να μη το αναβαθμίσετε αλλο.Αρκετα.
ΥΓ Kalo kouragio που λεγε και μια ψυχή στα παιδια που το παλεύουν καιρο απ οτι φαινεται.Μαλλον μαμηθηκε πολυ η φαση.Καμια επαναφορα σε παλαιότερες πιο stable καταστασεις δε γινεται?Νομιζω ηταν καποιο διαστημα που πηγαινε αρκετα καλά.
Ελα μωρε εδω ολοκληρη χωρα λειτουργει με πατεντες το site σε πειραξε?Rizla έγραψε: .το σαιτ πρεπει να λειτουργει κανονικα και οχι με πατεντες.![]()
ΥΓ Kalo kouragio που λεγε και μια ψυχή στα παιδια που το παλεύουν καιρο απ οτι φαινεται.Μαλλον μαμηθηκε πολυ η φαση.Καμια επαναφορα σε παλαιότερες πιο stable καταστασεις δε γινεται?Νομιζω ηταν καποιο διαστημα που πηγαινε αρκετα καλά.
Σωστα τα λες ΚΑτ,πριν μια χαρα ηταν...μετα αρχισαν τις μεταρρυθμισεις... 
- Μπαρκαρούτσος
Θα μας αγοράσει η Nova (αφεντικό) καινούριο server και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση...
23 Μαΐου, ακόμη να μπει το μηνιάτικο για τον Ιούνη...μας κόβω για απεργία...
23 Μαΐου, ακόμη να μπει το μηνιάτικο για τον Ιούνη...μας κόβω για απεργία...
- Josey Wales
Συγγνώμη αλλά είδα κίνηση εδώ και το γράφω.
Πρίν κανά 20λεπτο έστειλα αίτημα για νέο κωδικό εισόδου στο φόρουμ, αλλά στο μεταξύ βρήκα τον παλιό και είμαι κανονικά μέσα, οπότε φίλοι mods σαν να μην έγινε.
Πρίν κανά 20λεπτο έστειλα αίτημα για νέο κωδικό εισόδου στο φόρουμ, αλλά στο μεταξύ βρήκα τον παλιό και είμαι κανονικά μέσα, οπότε φίλοι mods σαν να μην έγινε.