Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

σορρυ λιγο αλλα ο παιχτης δν εχει αλλους 6 μηνες συμβολαιο με χερτα???απο που κ ως που να τον παρουμε εμεις???
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δε το συζηταμε οτι ειναι παικτης που θα χοροπηδαμε αναποδα...Εγω εχω εικονα του απο Λιβερπουλ που επαιζε μαζι με τορρες σε 4-4-2 και σε Λεβερκουζεν που επαιζε μπροστα...
Τωρα βεβαια ειναι χαζο να συζηταμε κατι τετοιο αφου με την ποιοτητα που εχει στην ελλαδα παιζει και τερματοφυλακας
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Μίνος χθες δεν ανέφερε ότι ο παίκτης είναι λατίνος αλλα το έχει αναφερει καμια δεκαριά φορές τουλάχιστον... :lol:
Επιπρόσθετα οι φήμες δεν πρωτοβγήκαν απο το Μίνο... Όταν γράφαμε εδωμέσα για Λατίνους ο Μίνος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και μιλούσε για βραζιλιάνικους ήλιους... Να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν...
Το είπαμε και χθές, η ομάδα θα καλύψει τα κενά της με παίκτες καλούς αλλά σε λογική τιμη και αν κάτσει κάτι καλό, θα το χτυπήσει...!!
Ήδη έχουμε χτυπήσει πόρτες και έχουμε φάει χυλόπιττες, ήδη μιλάμε και με άλλους και θα ξαναφάμε χυλόπιττες πιστεύω... Αλλά το σίγουρο είναι ότι προσπαθούμε...!! :wink:

Όσο για το Μύρτσο, ας μου θυμίσει κάποιος, στα τόσα χρόνια που κάνει εκπομπές, ποιά είδηση έχει δώσει...
Όποιος βρει κερδίζει... γλειφυτζούρι!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Αυτό δεν κατάλαβα ούτε εγώ Άκη!! Δλδ στην Χέρτα πήγε δανεικός για 6 μήνες;;; Η επειδή λήγει το συμβόλαιο του μπορεί να πάρει μεταγραφή;; Ας μας ενημερώσει κάποιος ειδικός
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μακαρι να ρθει τετοιο ονομα σε τετοια ηλικια..εγω το θεωρω τεραστιο παπα...ΜΑΚΑΡΙ να κανω λαθος
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μακάρι δε λές τίποτα!! :lol:

:)
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

α βλεπω αρχισαμε και τους σχεδιασμους...ρε ο παιχτης με ποιο σκεπτικο να φυγει απ την χερτα..ας μ πει καποιος...γτ οσα ματς εχω δει της χερτα παιζει...
Paulitoss

Δημοσίευση από Paulitoss »

Αν θυμάμε καλα ο Μινος ειπε για εναν που εχει αγωνιστει στην Ευρωπη και τα δικαιωματα του εχει αγγλικη ομαδα.Δεν ειπε για λατινο η κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Είναι λίγο περίεργο..αλλά ας κάνουμε υπομονή.

:)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ώπα βόμβα από τον γιώργο-φαντομά-σκάρφε-ις!!!!

θα έρθει ένας τέτοιος βόμβας ρε αδερφέ??

ουστ ρε βορονίν.. δε γουστάρω την κοτσίδα σου ρε φλώρε!!
μην περάσεις έξω από την ΤΟΥΜΠΑ ρε σκ@τόφλωρε!!!

βορονίν φύγε από τα όνειρά μας.. όπως θα έλεγε και ο σρεκ!!

ο βορονίν παίζει περιφερειακό φορ, πλάγια και στις 2 πλευρές, ακόμα και δεκάρι, αν και δεν έχει την εξαιρετική πάσα του ίβιτς..

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΠΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ... ΤΗ ΒΟΜΒΑ.
ΜΠΑΜ!!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι εννοεις φιλε?
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

αφου κανω αντιγραφη την σελιδα και μετα μου βγαζει την κεντρικη!

ψαξτε το αρθρο που λεει για τον ΝΤΕΝΙΛΣΟΝ.!!!!

thanks novito!!!!

:) :) :) :) :) :) :)
anteoloidiarkeias

Δημοσίευση από anteoloidiarkeias »

παιδια βγηκε ο μεγαλοσ γιοργαροσ και ειπε οτι ο παοκ κινειται επαναλαμβανω ο παοκ κινειται για παικτη που παιζει γερμανια και τα δικαιωματα του εχει αγγλικη ομαδα....leverkusen.....liverpool an leei kati....
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Fantomas έγραψε:Η είδηση είναι ότι το ξέρουν και οι πέτρες πλέον ότι θα έρθει στο ΠΑΟΚ ένα τέτοιο όνομα δώρο από κάποιον ευκατάστατο οικονομικά ΠΑΟΚτσή.

Κύριε ευκατάστατε Παοκτσή, πολύεκατομμυριούχε άραβα ή ό,τι είσαι τέλος πάντων, πήγαινε σε παρακαλώ να αγοράσεις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ισα που προλαβαίνεις ακόμη. Άντε μπράβο!

υγ. εσύ αφού το είπε ο μπέκρο-γιώργαρος, πάω να ανοίξω σαμπάνια, μια ήδη άνοιξα για τον καστίγιο! :wink:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”