Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Πάμπλο Γκαρσία...!!
Είμαι 100% βέβαιος... Μου φάνηκε πολύ χαζό αυτό που άκουσα και αναγκάστηκα να κινητοποιηθώ και να ρωτήσω... Απλά δεν υπάρχει θέμα!
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πάμπλο θα εξαντλήσει σίγουρα το συμβόλαιό του, αλλά ότι δεν έχει γίνει κανένα θέμα σχετικά με τον παίκτη. Μέχρι στιγμής η παρουσία του θεωρείται καλή και το όλο θέμα ήταν ένα μπουκέτο που έχωσε στο Ντιόγκο, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, εδώ ο Μουσλίμοβιτς πήγε να δώσει σήμερα κουτουλίδι στον Ισά και ο Ίβιτς πριν μερικές βδομάδες έδωσε κεφαλιά σε αντίπαλο μπροστά στα μάτια του διαιτητή... Η αποβολή του με το Θρασύβουλο ήταν 100% άδικη!!
Επομένως εξωαγωνιστικό θέμα δεν υπάρχει ακόμα, ενώ αγωνιστικά πάει πολύ καλα.

Υ.Γ. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα κενά της με καλούς και φθηνούς παίκτες, αλλά οι διοικούντες ψάχνονται αν προκύψει κάτι καλό (σαν όνομα) να αποκτηθεί. Έχουν γίνει κρούσεις και συζητήσεις και με καλά ονόματα (κάποια εκ των οποίων έχουν αναφερθεί και εδώ), απλά δεν έχει τελεσφορήσει κάτι. Εγώ προσωπικά δεν έχω αναφέρει κάτι εδώ, διότι δεν είχα κάποια ιδιαίτερα καλή πληροφορία, ενώ τα θέματα που γνώριζα και ήταν τσεκαρισμένα δεν έπρεπε να αναφερθούν γιατί θα προκαλούσαν κόντρες. Όσο για κανα-δυο θεματάκια για τα οποία μίλησε ο Απαράδεκτος και τελικά δεν τελεσφλορησαν, τα επιβεβαιώνω και εγώ, αφού είχαμε τις ίδιες πληροφορίες και μάλιστα απο διαφορετικές πηγές.
Συνοψίζοντας, εκτός απο τον Σορλέν, η ομάδα θα κάνει σίγουρα τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές ουσίας και αν κάτσει θα αποκτηθεί και κάποιο καλό όνομα. Όταν λέω αν κάτσει, εννοώ ότι δεν θα φέρουν κάποιο τουρίστα μόνο και μόνο επειδή ήταν κάποτε καλό όνομα. Αν όμως βρεθεί παίκτης που θα μπορεί να προσφέρει, θα είναι γνωστός και δεν θα έχει υπερβολική τιμή, η διοίκηση θα κάνει τον παν να τον αποκτήσει και ήδη έχει κάνει προσπάθειες για παίκτες με τέτοιο προφίλ...
Αυτά μέχρι στιγμής...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

μίνος στην ερτ ειπε για δειθνη λατινο παιχτη αγγλικης ομαδας που φυσικα θα προκαλεσει αισθηση.ειπε ομως οτι γινονται προσπα8ειες,οχι οτι τον κλεισαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Δευ 05 Ιαν 2009, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
delmuslimovic

Δημοσίευση από delmuslimovic »

Ρε παίδες και στο "αντικειμενικό" Μετροπολις άκουσα τώρα να λένε να φέρει ο Ζαγορ ένα παίκτη που τον έχει σταντ-μπαϊ και έβαλε σήμερα 2 γκολ!Το Λεονάρντο του Λεβαδειακού εννοεί?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Χαχαχαχαχαχχχ... Μίνος θεός!! Βλέπω να παίρνει φωτιά η μηχανή αναζήτησης της database του football manager... :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Καμόρας υπονοεί ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού και να μην αργεί η διοίκηση άλλο να κάνει την κίνησή της... Αυτός έβαλε δύο γκόλ σήμερα, γι'αυτόν έχει ξανακουστεί ότι ενδιαφερόμασταν και ίσχυε τότε...

Επίσης, πριν κανα 15νθήμερο έγραφαν Πολωνικά σαιτ ότι ο Κομπότης κινείται για Πολωνό παίκτη (δεν θυμάμαι το όνομά του) ώστε να αντικαταστήσει το Λεονάρντο που θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι πέρισυ ρωτήσαμε για τον παίκτη και μας ζήτησαν ένα τρελό νούμερο (1 εκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά)...!!
Ο Λεονάρντο ενδιαφέρει σαν παίκτης αλλά δεν ξέρω αν πωλείται σε λογική τιμή και ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει πολλά λεφτά για μια τέτοια περίπτωση παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 05 Ιαν 2009, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τα δικαιωματα του τα εχει αγγλικη ομαδα
η παιζει σε αγγλικη ομαδα τωρα ?
imba

Δημοσίευση από imba »

Α ρε Μήνο θα με ξενυχτησεις τωρα...Αντε να ψαχνω ποιος εβαλε 2 γκολ και εχει παιξει Ευρώπη......Α ρε Μηνο...........

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

arisk έγραψε:Ο Καμόρας υπονοεί ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού και να μην αργεί η διοίκηση άλλο να κάνει την κίνησή της... Αυτός έβαλε δύο γκόλ σήμερα, γι'αυτόν έχει ξανακουστεί ότι ενδιαφερόμασταν και ίσχυε τότε...

Επίσης, πριν κανα 15νθήμερο έγραφαν Πολωνικά σαιτ ότι ο Κομπότης κινείται για Πολωνό παίκτη (δεν θυμάμαι το όνομά του) ώστε να αντικαταστήσει το Λεονάρντο που θα πάει στον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι πέρισυ ρωτήσαμε για τον παίκτη και μας ζήτησαν ένα τρελό νούμερο (1 εκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά)...!!
Ο Λεονάρντο ενδιαφέρει σαν παίκτης αλλά δεν ξέρω αν πωλείται σε λογική τιμή και ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει πολλά λεφτά για μια τέτοια περίπτωση παίκτη.
Χλωμο , ο γαυρος που ειναι στην ΝΕΤ αφηνε υπονοουμενα πριν
οτι θα τον παρει ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Εχω βαρεθεί τις χαζομάρες του μίνου... μήπως οταν ήταν μικρός και έπαιζε στην αυλη του, έσκασε καμια χειροβομβίδα εκει γύρω; Μονο να μας σπάει τα νεύρα ξέρει...

Οσο για το παληκάρι με την "πηγη" την αξιοπιστη κτλ κτλ που είπε για τον Πάυλο τον Γκαρσία, φίλε δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλα με τέτοιες "δημοσιεύσεις" το μόνο που δημιουργείς είναι πρόβλημα... Και γώ γνωρίζω πολύ καλά ανηψιό μέλους του ΔΣ της ομάδας, αλλα δεν μπαίνω στον κόπο να ρωτήσω τίποτα, γιατι είτε σε λίγες μέρες (οσον αφορά μεταγραφές ιανουαρίου) είτε σε λίγους μήνες (για μεταγρ. καλοκαιριού) θα μάθω σίγουρα...
Αυτο που θέλω να πώ, οτι άν δεν ακούσεις κάτι απο τον Ζήση ή τον Τεο μην το πιστεύεις κ πάνω απ'όλα οταν αφορά τέτοιο θέμα μη το αναφέρεις καν..

Φιλικά πάντα, ΠΑΟΚ είσαι...
TransferManiac

Δημοσίευση από TransferManiac »

Ο μάνατζερ του Βιγιανουέβα που εννοεί ο Μίνος έχει πελάτη και τον Πέντρο Μοράλεθ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον οποίο 100% ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ.
Θα ψωνίσει λοιπόν από τον Τόρστεν Βιντερμέγιερ ο ΠΑΟΚ; Μακάρι..
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

mages ti pextaras einai autos epatha plaka.an feroume kana pextaki tetio stin toumpa tha bgaloume pola gousta :)
paokdl

Δημοσίευση από paokdl »

οπως ολοι λενε απο ενα ονομα σκεφτηκα και γω για βορονιν.αντε να δουμε.............
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ελα ρε παιδες ο τρεγιας ο γνωστος ρε.χαχαχαχα.εμφανιζεται στον ραπτοπουλο στον ευροπ1.ε παιδια οχι και να ξεπερασει αυτο το τοπικ το οτι να ναι υεροσυλια :) :) :)
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

αλλα οντος αφου το πε ο τρεγιας παω να κοιμηθω ησυχος και σιγουρος :lol: :lol:
paokdl

Δημοσίευση από paokdl »

ο τρεγιας εννοει κρεσπο που εχει ακουστει πολλες φορεσ και η πλακα συνεχιζετε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”