Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Ο Καμόρας υπονοεί ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού και να μην αργεί η διοίκηση άλλο να κάνει την κίνησή της... Αυτός έβαλε δύο γκόλ σήμερα, γι'αυτόν έχει ξανακουστεί ότι ενδιαφερόμασταν και ίσχυε τότε...
Επίσης, πριν κανα 15νθήμερο έγραφαν Πολωνικά σαιτ ότι ο Κομπότης κινείται για Πολωνό παίκτη (δεν θυμάμαι το όνομά του) ώστε να αντικαταστήσει το Λεονάρντο που θα πάει στον ΠΑΟΚ.
Η αλήθεια είναι ότι πέρισυ ρωτήσαμε για τον παίκτη και μας ζήτησαν ένα τρελό νούμερο (1 εκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά)...!!
Ο Λεονάρντο ενδιαφέρει σαν παίκτης αλλά δεν ξέρω αν πωλείται σε λογική τιμή και ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει πολλά λεφτά για μια τέτοια περίπτωση παίκτη.
Επίσης, πριν κανα 15νθήμερο έγραφαν Πολωνικά σαιτ ότι ο Κομπότης κινείται για Πολωνό παίκτη (δεν θυμάμαι το όνομά του) ώστε να αντικαταστήσει το Λεονάρντο που θα πάει στον ΠΑΟΚ.
Η αλήθεια είναι ότι πέρισυ ρωτήσαμε για τον παίκτη και μας ζήτησαν ένα τρελό νούμερο (1 εκ. ευρώ αν θυμάμαι καλά)...!!
Ο Λεονάρντο ενδιαφέρει σαν παίκτης αλλά δεν ξέρω αν πωλείται σε λογική τιμή και ποιές άλλες ομάδες ενδιαφέρονται, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει πολλά λεφτά για μια τέτοια περίπτωση παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 05 Ιαν 2009, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χλωμο , ο γαυρος που ειναι στην ΝΕΤ αφηνε υπονοουμενα πρινarisk έγραψε:Ο Καμόρας υπονοεί ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Λεονάρντο του Λεβαδειακού και να μην αργεί η διοίκηση άλλο να κάνει την κίνησή της... Αυτός έβαλε δύο γκόλ σήμερα, γι'αυτόν έχει ξανακουστεί ότι ενδιαφερόμασταν και ίσχυε τότε...
οτι θα τον παρει ο γαυρος
- DaFFy_NaSH
Εχω βαρεθεί τις χαζομάρες του μίνου... μήπως οταν ήταν μικρός και έπαιζε στην αυλη του, έσκασε καμια χειροβομβίδα εκει γύρω; Μονο να μας σπάει τα νεύρα ξέρει...
Οσο για το παληκάρι με την "πηγη" την αξιοπιστη κτλ κτλ που είπε για τον Πάυλο τον Γκαρσία, φίλε δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλα με τέτοιες "δημοσιεύσεις" το μόνο που δημιουργείς είναι πρόβλημα... Και γώ γνωρίζω πολύ καλά ανηψιό μέλους του ΔΣ της ομάδας, αλλα δεν μπαίνω στον κόπο να ρωτήσω τίποτα, γιατι είτε σε λίγες μέρες (οσον αφορά μεταγραφές ιανουαρίου) είτε σε λίγους μήνες (για μεταγρ. καλοκαιριού) θα μάθω σίγουρα...
Αυτο που θέλω να πώ, οτι άν δεν ακούσεις κάτι απο τον Ζήση ή τον Τεο μην το πιστεύεις κ πάνω απ'όλα οταν αφορά τέτοιο θέμα μη το αναφέρεις καν..
Φιλικά πάντα, ΠΑΟΚ είσαι...
Οσο για το παληκάρι με την "πηγη" την αξιοπιστη κτλ κτλ που είπε για τον Πάυλο τον Γκαρσία, φίλε δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλα με τέτοιες "δημοσιεύσεις" το μόνο που δημιουργείς είναι πρόβλημα... Και γώ γνωρίζω πολύ καλά ανηψιό μέλους του ΔΣ της ομάδας, αλλα δεν μπαίνω στον κόπο να ρωτήσω τίποτα, γιατι είτε σε λίγες μέρες (οσον αφορά μεταγραφές ιανουαρίου) είτε σε λίγους μήνες (για μεταγρ. καλοκαιριού) θα μάθω σίγουρα...
Αυτο που θέλω να πώ, οτι άν δεν ακούσεις κάτι απο τον Ζήση ή τον Τεο μην το πιστεύεις κ πάνω απ'όλα οταν αφορά τέτοιο θέμα μη το αναφέρεις καν..
Φιλικά πάντα, ΠΑΟΚ είσαι...
-
TransferManiac
-
blackterror4
-
blackterror4
Το παρών τοπικ νομίζω έχει ξεπεράσει προ πολλού το original τοπικ "ότι να ναι" ! Έ ρε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι!!
+1000 Ρε μαγκες..Τελος..ΜΠΑΜ δε θα γινει..Αν κατφερουμε να κανουμε αλλη μια μεταγραφη θα ναι επιτυχια..αλλα με 3000 μετοχους μονο εμενα μπορουν να υπογραψουν..Ο μινος και ο καθε μινος λενε καμια χαζομαρα που ακουσαν απο μανατζερ και μεια σαν ταγαρια τσιμπαμε..Αν γινει Μπαμ θα ειναι λογω ΑΜΚ (μεγαλης συμμετοχης) και τυχης
-
blackterror4
-
blackterror4