ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ
2
3%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
2%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
2%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
13
21%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
23
38%
ΜΟΥΡΓΚ
7
11%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
9
15%
ΣΑΜΑΤΑ
2
3%
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
1
2%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

32:40 Lucescu:

[youtube]hbQz1wUXtaE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν μπορεσα να δω τον αγωνα,απ οσο διαβαζω,σωστο το πεναλτυ που πηραμε κ αδικη η ακυρωση του γκολ του Βολου.Και ολοι πνιγουν,προγενεστερη του γκολ τους,2η κιτρινη παικτη τους.
Συγνωμη,αλλα ας εδινε 2η κιτρινη,να παιζουν ενα ημιχρονο με παικτη λιγοτερο και ας μας εβαζαν γκολ.

Υ.Γ. ξενους διαιτητες ακομα κ σε 5Χ5.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είμαι περίεργος ποιός μπορεί να είπε στον φίλο παραπάνω στο τηλέφωνο ότι δεν ήταν πέναλτι στον Ντεσπότοφ. Συνοπαδός ήταν;; Στο γκολ του Βόλου δεν έβγαλα άκρη. Επιθετικό φάουλ δεν βλέπω προσωπικά να γίνεται. Επειδή τον αγώνα δεν τον είδα, η φάση της 2ης κίτρινης σε παίχτη του Βόλου έχει πνιγεί στα στιγμιότυπα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, το μόνο σίγουρο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζίμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης (νομίζω αυτό σφυρίζεται τελικά) αλλά φάουλ και μάλιστα ξεκάθαρο κάνει ο σκόρερ στον Βιεϊρίνια. Ας πρόσεχε να μην απλώνει και σπρώχνει με τα χέρια.
Μην αυτομαστιγώνεστε ορισμένοι και μην τρώτε την προπαγάνδα του σεΐχη ΠΑΟΚ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

hasio_john έγραψε:Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζήμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, ένας παίχτης στην σύνταξη, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!
Αμα εσυ εχεις κομπλεξ με τον προπονητη δεν σου φταιει κανεις. Μιλας για χαντακωμα το οποιο ειναι προσβλητικο. Λες οτι τσακιζει τους παικτες. Ωπα.

Εχει γινει αψογη διαχειριση και εχουν μειωθει και οι τραυματισμοι. Αλλα αυτο δεν μετραει, μονο ο χασιο να προσβαλει τον προπονητη επειδη δεν εχει τι αλλο να πει
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Την γνώμη μου είπα, δεν το ήξερα να σου ζητήσω και την άδεια...
Για ποιο κόμπλεξ μιλάς, το δικό σου??
Επίσης τι είναι ο προπονητής, ιερή αγελάδα? Όλοι έχουν δικαίωμα να κριθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

episimos73 έγραψε:Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης (νομίζω αυτό σφυρίζεται τελικά) αλλά φάουλ και μάλιστα ξεκάθαρο κάνει ο σκόρερ στον Βιεϊρίνια. Ας πρόσεχε να μην απλώνει και σπρώχνει με τα χέρια.
Μην αυτομαστιγώνεστε ορισμένοι και μην τρώτε την προπαγάνδα του σεΐχη ΠΑΟΚ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ετοιμοι ειναι μερικοι να υιοθετησουν το σεναριο αβιαστα. Αλλα οταν δεν μας δινουν πεναλτι δεν μετραει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

hasio_john έγραψε:Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζίμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, ένας παίχτης στην σύνταξη, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!
Μήπως για να καταλάβει πλήρως αν μπορεί να τον εμπιστευτεί για την συνέχεια ή πρέπει να κινηθούμε για φορ;

Επίσης το πέναλτι ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ, το γκολ που ακυρώθηκε εμένα μου φάνηκε κανονικό όμως..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hasio_john έγραψε:Την γνώμη μου είπα, δεν το ήξερα να σου ζητήσω και την άδεια...
Για ποιο κόμπλεξ μιλάς, το δικό σου??
Την γνωμη σου με αδικες κατηγοριες και προσβολες. Οποτε και εγω την γνωμη μου ειπα για το κομπλεξ σου, ποιο ειναι το προβλημα;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ήταν τόσο υποτονικό το ματς εκ μέρους μας, που δεν αξίζει να κάνεις κριτική σε παίχτη μας. Δηλαδή, εσείς που λέτε για Σαμάτα μόνο, μετά τις αλλαγές είδατε βελτίωση; Σωστή ενέργεια ή πάσα μέσα στην περιοχή τους δεν πρέπει να έγινε, πέρα από το κερδισμένο πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Μα ρε συ Mitso, αν δεν μπουν τα παιχτάκια μας αυτά σε τέτοια ματς, τότε πότε θα πάρουν εμπειρίες?
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μια γενικότερη υπενθύμιση προς απελπισμένους, κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις. Σήμερα η ομάδα κέρδισε. Περιμένετε τουλάχιστον σε καμια ήττα να βγείτε όταν βρέξει.

Επεξεργάστηκε και μία μέρα εκτός.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τζίμας προφανώς και υπολογίζεται περισσότερο για του χρόνου (πανελλήνιες φέτος)

Γενικά πάντως αν δεν μπορούμε να κατηγορίσουμε τον Λουτσεσκου για κάτι φέτος , αυτό είναι το ροτεισον.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Ρε σεις, την παλεύετε μερικοί? Για ποια χολή λέτε? Τι είναι αυτά που γράφετε?
Το ότι είπα την γνώμη μου ότι θέλω να δω Τζίμαρο μέσα αντί για τον Σαματα σημαίνει πως δεν γουστάρω τον Ρασβάναρο ή περίμενα να χάσουμε? ΜΗΝ πάτε να βάλετε λόγια που δεν είπα ή εννοώ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Μπορεί να το είπα λίγο άκομψα, αλλά δεν το ήξερα πως σε οπαδικό φόρουμ έχουμε τόσο ευαισθητούληδες.
Στο τέλος θα μας διώξετε όλους από το φόρουμ... έλεος δηλαδή! Πως κατάντησε έτσι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Παλιά τα λέγαμε μια χαρά ρε γαμώτο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”