ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
1
2%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ
2
3%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
2%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
2%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
13
21%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
23
38%
ΜΟΥΡΓΚ
7
11%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
9
15%
ΣΑΜΑΤΑ
2
3%
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
1
2%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η συνέχεια εδώ.

Νίκη με κακή εμφάνιση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Αγγαρεια; Γιατι ετσι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η εμφάνιση κακή, το αποτέλεσμα καλό, βάσει ευκαιριών, σε ένα ματς χαμηλού κινήτρου. Δε μου άρεσε ούτε η εμφάνιση, ούτε η διαχείρηση από τον προπονητή. Άσχετα με το ποιός έπαιξε καλά ή όχι, θεωρώ ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο Μιχαϊλίδης, γιατί τον χρειάζεται το χρόνο να νιώσει δυνατός/βασικός. Ο Νάσμπεργκ** (όχι Κετζιόρα σε διόρθωση του ποστ μου στο προηγούμενο νήμα που κλείδωσε) δεν τα πήγε άσχημα, αλλά δε βλέπω κάποιο κέρδος από τη χρησιμοποίησή του. Σωστά ξεκουράστηκε ο Ράφα Σοάρες, όμως ο Βιέρι ήταν για αλλαγή γύρω στο 65-70.

Το ματς φώναζε ότι ήθελε Τζίμα βασικό, όμως ακόμη και έτσι που ξεκίνησε ο Σαμάτα, έπρεπε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο και βάσει εικόνας, αλλά και δεν καταλαβαίνω τί κερδίζει ένας παίκτης με τις παραστάσεις του σε ματς που και ο ίδιος θεωρεί χαμηλού κινήτρου. Ούτε του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά να πεις θέλω να τον φορμάρω. Αντίθετα, ο Τζίμας εκληπαρεί για λίγο αγωνιστικό χρόνο.

Είμαστε στο 60', και ήδη βλέπεις μια αδιαφορία, τι βάζεις τον Μεϊτέ, τον πρωταθλητή της αδιαφορίας; Τελικά δεν τα πήγε και άσχημα ο Μεϊτέ, αλλά εκεί φώναζε η στιγμή: Βάλε Τσιγγάρα. Φώναζε. Ο Σάστρε καλό θα ήταν να βγει γύρω στο 70, για να δώσει και κάποια αγωνιστικά λεπτά στον Λύρατζη (αν τον πήρε αποστολή δεν είδα).

Γενικά θα ξαναπώ ότι το ροτέισον είναι κέρδος για την ομάδα, και παρόλο που έγιναν αρκετά λάθη σήμερα, πάλι ο κόουτς κράτησε φρέσκια την ομάδα για το πρωτάθλημα. Η κριτική μου για ένα ματσάκι δεν αλλάζει την γνώμη μου για την αξία του ή την συνολική του προσφορά τη φετινή σεζόν.

MVP Ζβαμπ σήμερα, είχε όρεξη ο Ντέλιας, ο Μούργκ και ο Ντεσπότοφ, που δεν τον φοβάμαι, έχει όρεξη και θα βρει τον καλό του εαυτό.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Από ότι γράφουν πάντως, φάουλ σφύριξε όχι οφσάιντ..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μεγάλο ροτεησον, χαμηλή ένταση , μέτρια απόδοση αλλα καλο αποτέλεσμα στο τέλος.

Πάμε παρακάτω
proedros

Πάντως η ομάδα πρέπει πολύ σοβαρά να δει τί θα κάνει με το θέμα του φορ..Με την απουσία του Σαμάτα για το Κόπα Άφρικα για 1 τουλάχιστον μήνα, θα έπρεπε ήδη να φορμάρεται ο μικρός και να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής...εκτός και αν έχουν στο νου την πώληση ή την αντικατάσταση του Σαμάτα...τότε τα πράγματα αλλάζουν..
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Κακιστο παιχνιδι, με αυτο το δεδομενο ενα καλο αποτελεσμα το οποιο ειναι αποτελεσμα τις τριανδριας Κωνσταντελιας-Ντεσποντοφ-Σβαμπ. Για πρωτη φορα σε αυτην την σεζον πετυχαμε ακριβως ενα γκολ σε εναν αγωνα.

Προχωραμε, αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει ματς την Κυριακη στην Τριπολη. Κακο αυτο γιατι θα πρεπει να παιχθει καποτε τον Ιανουαριο η Φεβρουαριο μεσα σε πολλα απαιτητικα ματς σε Πρωταθλημα και Κυπελλο.

Τωρα προεχει το τριποντο εναντιον της Ελσινκι σε μια εβδομαδα.
proedros

Τώρα που είδα πάντως τις φάσεις, ούτε οφσάιντ υπάρχει ούτε φάουλ μάγκες.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Το γκολ που ακύρωσε στον Βόλο, θυμίζει το γκολ που ακύρωσε πέρσι στην κουλα στην Τούμπα.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν ξέρουμε τι σφύριξε ο διαιτητής.
proedros

Ξεκάθαρα έχει σφυρίξει φάουλ..πως θα σφυρίξει οφσάιντ αφου δεν σήκωσε καν ο επόπτης?Ούτε σήκωσε το χέρι ψηλά για να δείξει πως είναι οφσάιντ..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν δεν επαιρνε το πεναλτακι ο Ντεσποτοφ δεν θα το κερδιζαμε το ματς..
Για μενα ΜΒΠ ο Κιριλ..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τράβηξα και την καημένη την ομπρέλα μου μέσα στο κρύο. Γιατί; για το τίποτα, ούτε καν τη χρειάστηκα στο τέλος. Πολύ χαμηλή θερμοκρασία δεν είχε, αλλά με την υγρασία ήταν τσουχτερό.
Ας ελπίσουμε σε επαγγελματική ή μη νίκη με την Ελσίνκι.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Δύσκολα να βγάλεις ένταση σε τέτοιο ματς. Διοργάνωση με πολύ λίγους αγώνες, χαμηλή εμπορική αξία, με μοναδικό τυρί την συμμετοχή στην Ευρώπη που όμως δύσκολα ξεφεύγει από τους πρώτους του πρωταθλήματος. Σε όλη την Ευρώπη ο θεσμός του κυπέλλου χρησιμοποιείται από τις ομάδες για να δώσουν ευκαιρίες σέ παίκτες, να κρατήσουν άλλους ζεστούς να κάνουν διαχείριση σε τραυματίες.
Με αυτήν την οπτική θεωρώ ότι ο ραζβαν σωστά χρησιμοποίησε τους συγκεκριμένους παίκτες και
Ο σαματα ήταν εκνευριστικος, μοιάζει να το έχει παρατήσει, ελπίζω να μην χάσουμε τίτλους εξαιτίας έλλειψης ποιοτικού σέντερ φορ. Και επίσης.... ελπιδοφόρος ο Τζήμας αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα πολύ άγουρος και σίγουρα όχι το σέντερ φορ που θα ακουμπήσει πάνω του η ομάδα
Ο μειτε μου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε για να κάνει προπονήσεις, εντελώς στην κοσμαρα του, οκ δεν έχουμε τα λεφτά για να τον αγοράσουμε, αλλά ρε φίλε πάψε να κάνεις την πριμαντόνα. Εάν κρατάς την όρεξη σου για τα ευρωπαϊκά ματς δεν θα σου βγει, πρέπει να είσαι ζεστός, να πάρεις ρυθμο και να δέσεις με την ομάδα
Ο δεσπότης κάπου ακόμα δεν έχει δέσει με το σύνολο, βγάζει αρκετό άγχος το νιώθει ότι αυτήν την στιγμή στους μεσοεπιθετικούς είναι πίσω από ζιβκο Τάισον ντελια και μουργκ
Το θέμα με τα δίδυμα στα χαφ παραμένει και φαίνεται ότι οζντοεφ μειτε και σβαμπ τσιγγαρας είναι αχώριστοι και με άλλους δεν μπορούν.....
Παραμένει επίσης το θέμα με το δεξί μπακ, ο σαστρε είναι για μπακ απ
Αυτά....
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Το γκολ του Βόλου γύρω στο 70 είναι πεντακάθαρο. Ξεκάθαρα έπρεπε να μετρήσει. Ήθελα να ήξερα τι σκατά είδε ο άλλος στο VAR και δεν έδειξε μεμιάς σέντρα. Αστείο να λέμε πως υπάρχει φάουλ σε αυτό το χάδι στον Vieirinha. Πάμε παρακάτω. Τραγικά μέτρια η ομάδα, η οποία όμως δικαιούται και ένα κακό βράδυ μετά από καιρό. Λογικά ακολουθεί το ματς με Ελσίνκι. Ελπίζω να ξεκινήσει η καλύτερη δυνατή εντεκάδα και να πάρουμε, εύκολα ή δύσκολα, τη νίκη.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δαγκωσα το καβλι μου σε ματς αγγαρεία. Δεν έχω δει ριπλέι από το πέναλτι και το ακυρωθεν γκολ. Στο τηλέφωνο μας λέγανε πως τίποτα δεν ήταν. Αν είναι έτσι μας.την έχουν στημένη. Μετά μου είπαν δύο φίλοι πως είναι πέναλτι και σφύριξε οφσάιντ. Τι να πεις... Να προσέχουμε την προπαγάνδα τους.

Κωνσταντέλιας συγκινητικός, έδειχνε πως δεν συμβιβάζεται, όπως και ο Τάισον στο λίγο που μπήκε.
Μου έσπασαν τα νεύρα Σαμάτα και Σάστρε.
Ντεσπότοφ όλα λάθος, αλλά έτρεχε σαν τρελός. Αυτό αρκεί. Θα την ξεπεράσει την κακή περίοδο.

Νομίζω πως ο Ραζβάν κάνει λάθος με τον Τζίμα. Δεν είναι που δεν τον βάζει ούτε σε κάτι τέτοια για εμπειριες, αλλά είναι ξεκάθαρα αδικημένος για να βρει και καλά τον εαυτό του ο Σαμάτα. Μακάρι να τον βρει, αλλά ίσως και που τον βρει δεν θα γίνει και κάτι.
Τα ίδια με Λύρατζη. Με τέτοιο ματς Σάστρε λες γιατί; Έχει παίξει χειρότερα ο Λευτέρης;

Τέλος πάντων. Αυτός ξέρει. Απλά λέμε κι εμείς κατι

Γαμώ την αποχή σας που δεν θα δούμε ΠΑΟΚ το ΣΚ σκουπίδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”