ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
- Kabamaru11
Re: ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν μπορεσα να δω τον αγωνα,απ οσο διαβαζω,σωστο το πεναλτυ που πηραμε κ αδικη η ακυρωση του γκολ του Βολου.Και ολοι πνιγουν,προγενεστερη του γκολ τους,2η κιτρινη παικτη τους.
Συγνωμη,αλλα ας εδινε 2η κιτρινη,να παιζουν ενα ημιχρονο με παικτη λιγοτερο και ας μας εβαζαν γκολ.
Υ.Γ. ξενους διαιτητες ακομα κ σε 5Χ5.
Συγνωμη,αλλα ας εδινε 2η κιτρινη,να παιζουν ενα ημιχρονο με παικτη λιγοτερο και ας μας εβαζαν γκολ.
Υ.Γ. ξενους διαιτητες ακομα κ σε 5Χ5.
- navigator11
Είμαι περίεργος ποιός μπορεί να είπε στον φίλο παραπάνω στο τηλέφωνο ότι δεν ήταν πέναλτι στον Ντεσπότοφ. Συνοπαδός ήταν;; Στο γκολ του Βόλου δεν έβγαλα άκρη. Επιθετικό φάουλ δεν βλέπω προσωπικά να γίνεται. Επειδή τον αγώνα δεν τον είδα, η φάση της 2ης κίτρινης σε παίχτη του Βόλου έχει πνιγεί στα στιγμιότυπα. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, το μόνο σίγουρο.
- hasio_john
Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζίμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης (νομίζω αυτό σφυρίζεται τελικά) αλλά φάουλ και μάλιστα ξεκάθαρο κάνει ο σκόρερ στον Βιεϊρίνια. Ας πρόσεχε να μην απλώνει και σπρώχνει με τα χέρια.
Μην αυτομαστιγώνεστε ορισμένοι και μην τρώτε την προπαγάνδα του σεΐχη ΠΑΟΚ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΑΟΚ - Βολος 1-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αμα εσυ εχεις κομπλεξ με τον προπονητη δεν σου φταιει κανεις. Μιλας για χαντακωμα το οποιο ειναι προσβλητικο. Λες οτι τσακιζει τους παικτες. Ωπα.hasio_john έγραψε:Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζήμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, ένας παίχτης στην σύνταξη, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!
Εχει γινει αψογη διαχειριση και εχουν μειωθει και οι τραυματισμοι. Αλλα αυτο δεν μετραει, μονο ο χασιο να προσβαλει τον προπονητη επειδη δεν εχει τι αλλο να πει
- hasio_john
Την γνώμη μου είπα, δεν το ήξερα να σου ζητήσω και την άδεια...
Για ποιο κόμπλεξ μιλάς, το δικό σου??
Επίσης τι είναι ο προπονητής, ιερή αγελάδα? Όλοι έχουν δικαίωμα να κριθούν.
Επίσης τι είναι ο προπονητής, ιερή αγελάδα? Όλοι έχουν δικαίωμα να κριθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετοιμοι ειναι μερικοι να υιοθετησουν το σεναριο αβιαστα. Αλλα οταν δεν μας δινουν πεναλτι δεν μετραει.episimos73 έγραψε:Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης (νομίζω αυτό σφυρίζεται τελικά) αλλά φάουλ και μάλιστα ξεκάθαρο κάνει ο σκόρερ στον Βιεϊρίνια. Ας πρόσεχε να μην απλώνει και σπρώχνει με τα χέρια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μήπως για να καταλάβει πλήρως αν μπορεί να τον εμπιστευτεί για την συνέχεια ή πρέπει να κινηθούμε για φορ;hasio_john έγραψε:Καλός, χρυσός ο προπονητής .... ΑΛΛΑ ρε άνθρωπε, ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ είναι αυτή με τον Σαματα που με τον ζόρι πας να μας τον παρουσιάσεις παιχταρά και έχεις τον Τζίμα το παιδάκι στον πάγκο ΓΙΑΤΙ ??? Πόσο θα το χαντακώσεις ακόμα για να μας δείξεις πως ο άλλος μπορεί ν' αποδώσει!!?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, είναι μια κακή μεταγραφή και αποδέξου το χωρίς να τσακίζεις άλλους παίχτες στον πάγκο που είναι έτοιμοι και κ@υλωμένοι να τα δώσουν όλα. Μου τον είχες μέσα τον Σαματα για 80 λεπτά και δεν ήξερε τι να κάνει, ένας παίχτης στην σύνταξη, χωρίς όρεξη, χωρίς πάθος, χωρίς τίποτα!
Επίσης το πέναλτι ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ, το γκολ που ακυρώθηκε εμένα μου φάνηκε κανονικό όμως..
Την γνωμη σου με αδικες κατηγοριες και προσβολες. Οποτε και εγω την γνωμη μου ειπα για το κομπλεξ σου, ποιο ειναι το προβλημα;hasio_john έγραψε:Την γνώμη μου είπα, δεν το ήξερα να σου ζητήσω και την άδεια...
Ήταν τόσο υποτονικό το ματς εκ μέρους μας, που δεν αξίζει να κάνεις κριτική σε παίχτη μας. Δηλαδή, εσείς που λέτε για Σαμάτα μόνο, μετά τις αλλαγές είδατε βελτίωση; Σωστή ενέργεια ή πάσα μέσα στην περιοχή τους δεν πρέπει να έγινε, πέρα από το κερδισμένο πέναλτι.
- hasio_john
Μα ρε συ Mitso, αν δεν μπουν τα παιχτάκια μας αυτά σε τέτοια ματς, τότε πότε θα πάρουν εμπειρίες?
Μια γενικότερη υπενθύμιση προς απελπισμένους, κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις. Σήμερα η ομάδα κέρδισε. Περιμένετε τουλάχιστον σε καμια ήττα να βγείτε όταν βρέξει.
Επεξεργάστηκε και μία μέρα εκτός.
Mod Team
Επεξεργάστηκε και μία μέρα εκτός.
Mod Team
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τζίμας προφανώς και υπολογίζεται περισσότερο για του χρόνου (πανελλήνιες φέτος)
Γενικά πάντως αν δεν μπορούμε να κατηγορίσουμε τον Λουτσεσκου για κάτι φέτος , αυτό είναι το ροτεισον.
Γενικά πάντως αν δεν μπορούμε να κατηγορίσουμε τον Λουτσεσκου για κάτι φέτος , αυτό είναι το ροτεισον.
- hasio_john
Ρε σεις, την παλεύετε μερικοί? Για ποια χολή λέτε? Τι είναι αυτά που γράφετε?
Το ότι είπα την γνώμη μου ότι θέλω να δω Τζίμαρο μέσα αντί για τον Σαματα σημαίνει πως δεν γουστάρω τον Ρασβάναρο ή περίμενα να χάσουμε? ΜΗΝ πάτε να βάλετε λόγια που δεν είπα ή εννοώ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Μπορεί να το είπα λίγο άκομψα, αλλά δεν το ήξερα πως σε οπαδικό φόρουμ έχουμε τόσο ευαισθητούληδες.
Στο τέλος θα μας διώξετε όλους από το φόρουμ... έλεος δηλαδή! Πως κατάντησε έτσι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Παλιά τα λέγαμε μια χαρά ρε γαμώτο!
Το ότι είπα την γνώμη μου ότι θέλω να δω Τζίμαρο μέσα αντί για τον Σαματα σημαίνει πως δεν γουστάρω τον Ρασβάναρο ή περίμενα να χάσουμε? ΜΗΝ πάτε να βάλετε λόγια που δεν είπα ή εννοώ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Μπορεί να το είπα λίγο άκομψα, αλλά δεν το ήξερα πως σε οπαδικό φόρουμ έχουμε τόσο ευαισθητούληδες.
Στο τέλος θα μας διώξετε όλους από το φόρουμ... έλεος δηλαδή! Πως κατάντησε έτσι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.
Παλιά τα λέγαμε μια χαρά ρε γαμώτο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 07 Δεκ 2023, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.