Μάκης Χάβος
- Federacion
Re: Μάκης Χάβος
ειμαι παρμενος ρε παιδες
γιατι δεν γινεται να ερθει το καλοκαιρι
κ το βλεπω το γαμωεργο να ερχεται
κ να μενουμε με Χαβο
να πουλαμε μουσλι-βιερινια
ν παιρνουμε Παπαζογλου η μεγαλη επιστροφή κ τα σπορια να γραφουν για τις μεγαλες εμφανίσεις που κανει στα φιλικα ο ελ ζαρ κ ο κουτσια κ θα καλυφθει το κενο κ ταχαμου κ δηθεν παμε για πρωταθλημα κ τα ρεστα....
προσεξτε καλα γαμω τον αντιθεο μου μεσα γαμω
να βγουμε ευρωπη
κ το καλοκαιρι να παρετε προπονητη και οχι τον αναστασιαδη κ τον τσιώλη κ τετοιους αλλα σοβαρο ανθρωπο μπετο ψυχραιμο αλα Φερναντο.
που τον ψαχνεται απο σημερα
γιατι γ@μο το μπελα μου
αν δεν παει καλα κ η ομαδα
τι αλλο μας εμεινε γ@μο το μπελα μου να μας κανει λιγο να χαμογελαμε ρε;
γιατι δεν γινεται να ερθει το καλοκαιρι
κ το βλεπω το γαμωεργο να ερχεται
κ να μενουμε με Χαβο
να πουλαμε μουσλι-βιερινια
ν παιρνουμε Παπαζογλου η μεγαλη επιστροφή κ τα σπορια να γραφουν για τις μεγαλες εμφανίσεις που κανει στα φιλικα ο ελ ζαρ κ ο κουτσια κ θα καλυφθει το κενο κ ταχαμου κ δηθεν παμε για πρωταθλημα κ τα ρεστα....
προσεξτε καλα γαμω τον αντιθεο μου μεσα γαμω
να βγουμε ευρωπη
κ το καλοκαιρι να παρετε προπονητη και οχι τον αναστασιαδη κ τον τσιώλη κ τετοιους αλλα σοβαρο ανθρωπο μπετο ψυχραιμο αλα Φερναντο.
που τον ψαχνεται απο σημερα
γιατι γ@μο το μπελα μου
αν δεν παει καλα κ η ομαδα
τι αλλο μας εμεινε γ@μο το μπελα μου να μας κανει λιγο να χαμογελαμε ρε;
- desperando
- Επικοινωνία:
τωρα κατεβα ανύπαρκτε να παιξεις τον τελικο με την αεκ χωρις βιερι επειδη δεν ξερεις καν τι θα πει ροτεισον ασχετε. και κλαρινο καναμε και σκασμενοι ειναι βασικοι παικτες και εχασες με τραυματισμο τον πιο ποιοτικό παικτη σου μεσοεπιθετικα, αλλα τι να πεις σε καποιον που δεν ξερει ουτε την Α Β της προπονητικής το μονο που σε νοιαζει ειναι να δειχνειςστο βιογραφικο σου οτι ησουν στον ΠΑΟΚ. το οτι αυτη την στιγμη εχεις τον ΠΑΟΚ εκτος πλ οφ ουτε που σε νοιαζει γιατι ξερεις οτι δεν θα εισαι απο του χρονου στον ΠΑΟΚ . βαλε τωρα τον λινο αριστερα και περιμενε να σε ξελασποσουν για αλλη μια φορα οι πρωσοπικοτητες της ομαδας
Έλεος ρε φίλε. Δηλαδή αν είχε τραυματιστεί με τσεσεκά ο Βιειρίνια τα ίδια θα έλεγες;; Άλλο η κούραση και άλλο ο τραυματισμός. Έλεος.
γεια σου μακη με τα ροτεισον σου....
ποσο απεχει το χειροκροτημα απο τα σουτια?
προσεχως
ποσο απεχει το χειροκροτημα απο τα σουτια?
προσεχως
- desperando
- Επικοινωνία:
ακοου φιλε μου αν τραυματιζοταν σε αναλογο παιχνιδι με τσσκ θα ηξερα οτι τον εχασα σ ενα παιχνιδι που τον ειχα απολυτη αναγκη και οχι σε καποιο παιχνιδι που η ξεκουραση του και η προστασια του ειναι αναγκαίες τελος παντων δεν θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση με κανεναν αυτη τη στιγμη γιατι οιπαλμοι μου ειναι οβερ 175 και πολυ πιθανον να ξεσπασω και να διαπληκτιστώ με ανθρωπους που δεν φταινεgika έγραψε:Έλεος ρε φίλε. Δηλαδή αν είχε τραυματιστεί με τσεσεκά ο Βιειρίνια τα ίδια θα έλεγες;; Άλλο η κούραση και άλλο ο τραυματισμός. Έλεος.
Όπως φάνηκε εκ των υστέρων όμως το παιχνίδι με την Καβάλα και πολύ δύσκολο ήταν και έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να μη κινδυνέψουμε.
Τελικά δεν τα καταφέραμε, αλλά αν παίζαμε και με τους αναπληρωματικούς θα είμασταν ακόμα χειρότεροι... Και τότε θα κράζαμε τον Χάβο που υποτιμάει το πρωτάθλημα και εξαιτίας του κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός πλέι οφ.
Τελικά δεν τα καταφέραμε, αλλά αν παίζαμε και με τους αναπληρωματικούς θα είμασταν ακόμα χειρότεροι... Και τότε θα κράζαμε τον Χάβο που υποτιμάει το πρωτάθλημα και εξαιτίας του κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός πλέι οφ.
- desperando
- Επικοινωνία:
κανεις μεγα λαθος η ελυψη φρεσκαδας μας εχει στερησει νικη στα τελευταια πεντε δεν ξερω και γω ποσα παιχνιδια πρωταθληματος το Α και το Ω στο σύγχρονο επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι η φυσικη κατασταση αν μπορεις να πνηξεις τον αντιπαλο θα τον κερδησειςgika έγραψε:Όπως φάνηκε εκ των υστέρων όμως το παιχνίδι με την Καβάλα και πολύ δύσκολο ήταν και έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε για να μη κινδυνέψουμε.
Εχω κανει πολλα αρνητικα σχολια για τον Χαβο.
Απλα το συμπερασμα μου ειναι οτι ο Ζαγορακης ας αποφασισει τι ειναι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ. Η οποια αποφαση του Ζαγορακη θα ειναι σεβαστη.
Απλα το συμπερασμα μου ειναι οτι ο Ζαγορακης ας αποφασισει τι ειναι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ. Η οποια αποφαση του Ζαγορακη θα ειναι σεβαστη.
Συμφωνω με τον desperado...H κουλα στο ματς με τον τελη ξεκουρασε λυμπε και δελλα και με τισ ρεζεβες το πηρε το ματς...Εμεις με την καβαλα δεν ξεκουρασαμε τον γκαρσια,(ενω θα μπορουσε να παιξει στην θεση του ο αριας)και θα τον ξεκουρασουμε την κυριακη που παιζουμε με την κουλα παλι.............
Αν ειναι δυνατον.........

Μολις εμαθα οτι ο Βιειρινια δεν παιζει με αεκ44. Εχω πολλα να πω αλλα θα φαω μπαν αν τα πω. Πρεπει να αρχισουν τα σουτια σιγα σιγα, μονο με το μπινελικι δουλεια δε γινεται.
Και ενα σχετικο κουιζακι:
Ο Αγγελος εφαγε μια κλωτσια, ποσες κλωτσιες αξιζει να φαει ο Χαβος? Η απαντηση μετα τους ημιτελικους.
Και ενα σχετικο κουιζακι:
Ο Αγγελος εφαγε μια κλωτσια, ποσες κλωτσιες αξιζει να φαει ο Χαβος? Η απαντηση μετα τους ημιτελικους.
Εξω ο Βιερινια και απ'το ματς πρωταθλήματος με κούλα και γάβρο και παίζεται αν θα προλάβει τον επαναληπτικό κυπέλλου.........
Κατάλαβες τώρα Μάκη μου γιατί προστατεύουμε τους παίκτες μας?Κατάλαβες γιατί ποτέ δεν θα γίνεις σοβαρός προπονητής?Ο Σπανιόλος μακάκας είναι που άφησε εκτός Σκοκο,Μάκο,Δέλλα,Λυμπερόπουλο και 2,3 ακόμα βασικούς?
Και δεν έχει πλεον σημασία αν περάσεις στον τελικό,αποδεδειγμένα είσαι καλός στο διάβασμα του αντιπάλου...Εκεί είσαι εντάξει..Δεν φτάνει όμως Μάκη μου γιατί τα έχεις ψοφήσει τα παιδιά κ έχουμε πετάξει βαθμούς με αστείους αντιπάλους γιατί πας να βγάλεις πρόγραμμα 60 αγώνων με 12 παίκτες,αγνοώντας προκλητικά όλους τους υπόλοιπους και υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Καλά αν καταφέρεις να αποκλειστείς κιόλας από τον Εντερ,τον Αργυρίου,τον Νταντομο και τον Καράμπελα τι να πω,συγχαρητήρια..αυτό θα πρόκειται για άθλο βάσει του ρόστερ μας
Α και κάτι άλλο..αφου ο Βιτολο ήταν έτοιμος στις 16 Φλεβάρη γιατί τον άφησες εκτός 2 βδομάδες μετά Μάκη?Μήπως ήταν παντελώς ανέτοιμος και απλά δεν το παραδεχόσουν?Αυτά τα κολλήματά σου μας στερούν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας Μάκη μου
Κατάλαβες τώρα Μάκη μου γιατί προστατεύουμε τους παίκτες μας?Κατάλαβες γιατί ποτέ δεν θα γίνεις σοβαρός προπονητής?Ο Σπανιόλος μακάκας είναι που άφησε εκτός Σκοκο,Μάκο,Δέλλα,Λυμπερόπουλο και 2,3 ακόμα βασικούς?
Και δεν έχει πλεον σημασία αν περάσεις στον τελικό,αποδεδειγμένα είσαι καλός στο διάβασμα του αντιπάλου...Εκεί είσαι εντάξει..Δεν φτάνει όμως Μάκη μου γιατί τα έχεις ψοφήσει τα παιδιά κ έχουμε πετάξει βαθμούς με αστείους αντιπάλους γιατί πας να βγάλεις πρόγραμμα 60 αγώνων με 12 παίκτες,αγνοώντας προκλητικά όλους τους υπόλοιπους και υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Καλά αν καταφέρεις να αποκλειστείς κιόλας από τον Εντερ,τον Αργυρίου,τον Νταντομο και τον Καράμπελα τι να πω,συγχαρητήρια..αυτό θα πρόκειται για άθλο βάσει του ρόστερ μας
Α και κάτι άλλο..αφου ο Βιτολο ήταν έτοιμος στις 16 Φλεβάρη γιατί τον άφησες εκτός 2 βδομάδες μετά Μάκη?Μήπως ήταν παντελώς ανέτοιμος και απλά δεν το παραδεχόσουν?Αυτά τα κολλήματά σου μας στερούν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας Μάκη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Τρί 01 Μαρ 2011, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η επιστημη εχει αρχισει και σηκωνει τα χερια ψηλα με αυτα που βλεπουμε πλεον.Μετα το καλητερο ισως ημιχρονο του ελζαρ και παρα τον τραυματισμο του βιερινια ο μαροκινος χανει την θεση του και απο τον κουτσια.Τι θα δουν ακομα τα ματια μας μεχρι να τελειωσει αυτη η χρονια?
Τεράτιε δεκτή η άποψη σου τουλάχιστον αυτή την φορά επιχειρηματολόγησες και δεν ειρωνεύτηκες απλά τι να κάνουμε στηρίζω διοίκηση και επιλογές της μ αρέσει δεν μ αρέσει.
Το προτιμώ απο το όποιο κράξιμο.
Όσο για τα οικονομικά και τα λάθη τι περιμένεις όταν πας να κάνεις πρωταθλητισμό βάφοντας αυγά περδίζοντας.
niko70 το σκεπτικό μου είναι ότι και τον Σάντος να είχαμε φέτος ομάδα δεν θα χτίζαμε ούτε και του χρόνου με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.
Άντε ρε Παμπούκη τελείωνε γαμώ το κερατάκι σου να πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου.
υγ
Και επειδή είπα το έξω απο τον χορό νωρίτερα θα θυμίσω το εξης.
Είσαι ομάδα χωρίς να παίζεις τσουλου και με ζημιές και έχεις αντιπάλους που παίζουν κάθε χρόνο τσουλού και έχουν κάνει μεγαλύτερες ζημιές απο εσένα.
Όπως και να χει μένω στις αρχικές μου θέσεις που θα πρέπει να κριθεί το τομάρι για τον Xavoc και αφήστε τα σούτια για άλλη φορά.
1. Κύπελλο παρόλο που πιστεύω ότι μας την έχουν στημένη με το αεκ πρέπει να μη μασήσουμε και να την προσπελάσουμε με κάθε τίμημα ακόμα και αν χρειαστεί να τραυματιστούν και οι έντεκα παίχτες.
2. Πλέι οφ να παλέψουμε για την θέση του τσουλου γιατί πολύ απλά έχουμε καλύτερη ομάδα απο τα βουτυρόπαιδα των Αθηνών.
Ακόμα και με την δεύτερη θέση στο χειρότερο σενάριο υπάρχουν ελπίδες μιας και ο Γκέιβρος υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί Ουεφικά.
Το προτιμώ απο το όποιο κράξιμο.
Όσο για τα οικονομικά και τα λάθη τι περιμένεις όταν πας να κάνεις πρωταθλητισμό βάφοντας αυγά περδίζοντας.
niko70 το σκεπτικό μου είναι ότι και τον Σάντος να είχαμε φέτος ομάδα δεν θα χτίζαμε ούτε και του χρόνου με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση.
Άντε ρε Παμπούκη τελείωνε γαμώ το κερατάκι σου να πάρουμε πρωτάθλημα του χρόνου.
υγ
Και επειδή είπα το έξω απο τον χορό νωρίτερα θα θυμίσω το εξης.
Είσαι ομάδα χωρίς να παίζεις τσουλου και με ζημιές και έχεις αντιπάλους που παίζουν κάθε χρόνο τσουλού και έχουν κάνει μεγαλύτερες ζημιές απο εσένα.
Όπως και να χει μένω στις αρχικές μου θέσεις που θα πρέπει να κριθεί το τομάρι για τον Xavoc και αφήστε τα σούτια για άλλη φορά.
1. Κύπελλο παρόλο που πιστεύω ότι μας την έχουν στημένη με το αεκ πρέπει να μη μασήσουμε και να την προσπελάσουμε με κάθε τίμημα ακόμα και αν χρειαστεί να τραυματιστούν και οι έντεκα παίχτες.
2. Πλέι οφ να παλέψουμε για την θέση του τσουλου γιατί πολύ απλά έχουμε καλύτερη ομάδα απο τα βουτυρόπαιδα των Αθηνών.
Ακόμα και με την δεύτερη θέση στο χειρότερο σενάριο υπάρχουν ελπίδες μιας και ο Γκέιβρος υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί Ουεφικά.

Το μεγεθος ενος μεγαλου προπονητη δεν θα επετρεπε σε καμια περιπτωση να υποκυψει στις πιεσεις για την χρησιμοποιηση του Βιτολο σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι..
Γιατι ο παικτης καλα κανει και πιεζει να παιξει λεγοντας πως ειναι ετοιμος, απο εκει και περα ο προπονητης κανει κουμαντο και αποφασιζει..
Παντως τις τελευταιες ημερες γινονται πολυ παραξενα πραγματα..
Ο Βιτολο (λογικο) χαθηκε, ο Αριας (δεν υπαρχει) ο ελ ζαρ ειπαμε αμαν να παιξει ενα παιχνιδι ,βγαινει αλλαγη και ετοιμαζεται ο .....κουτσια..!!,
Να προσθεσω επισης πως στην αποστολη ειναι ο Αριας που παλι δεν θα χρησιμοποηθει...!!!!!
Ουτε να σκεφτομαι θελω πως δεν θα παρουμε το Κυπελλο γιατι ολοι οι υπολοιποι ειναι τραγωδια ...
Μονο να μην αποδειχθει πως εμεις ειμαστε ακομα χειροτερα γιατι θα μας παρει ο διαολος εδω που φτασαμε...
ΚΥΠΕΛΛΟ= ΤΙΤΛΟΣ..
Γιατι ο παικτης καλα κανει και πιεζει να παιξει λεγοντας πως ειναι ετοιμος, απο εκει και περα ο προπονητης κανει κουμαντο και αποφασιζει..
Παντως τις τελευταιες ημερες γινονται πολυ παραξενα πραγματα..
Ο Βιτολο (λογικο) χαθηκε, ο Αριας (δεν υπαρχει) ο ελ ζαρ ειπαμε αμαν να παιξει ενα παιχνιδι ,βγαινει αλλαγη και ετοιμαζεται ο .....κουτσια..!!,
Να προσθεσω επισης πως στην αποστολη ειναι ο Αριας που παλι δεν θα χρησιμοποηθει...!!!!!
Ουτε να σκεφτομαι θελω πως δεν θα παρουμε το Κυπελλο γιατι ολοι οι υπολοιποι ειναι τραγωδια ...
Μονο να μην αποδειχθει πως εμεις ειμαστε ακομα χειροτερα γιατι θα μας παρει ο διαολος εδω που φτασαμε...
ΚΥΠΕΛΛΟ= ΤΙΤΛΟΣ..