Μάκης Χάβος
- alex ntepo
Re: Μάκης Χάβος
Φίλε lamosas, νομίζω ότι μπορούμε να δούμε μια βελτίωση στη λειτουργία της ομάδας σε σχέση με Ιταλό ή Δερμιτζάκη. Έχει βέβαια πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει καταγράψει και κάποιες πολύ δυνατές εμφανίσεις. Δε μπορώ να μπώ σε πολύ εις βάθος ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού όπως το θέτεις, αλλά μου είναι και δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί η ομάδα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδούλευτη στις προπονήσεις και απλά πηγαίνοντας με αυτόματο πιλότο να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, πολλά ή λίγα. Έχουμε κανένα άλλο παράδειγμα διεθνώς με κάποια ομάδα που πήγε απλά με αυτόματο πιλότο από τη μια χρονιά στην άλλη και κατάφερε να πετύχει αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ; Και εννοώ την πορεία στην Ευρώπη και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου; Επίσης, με ποιον συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ ας πούμε; Στην σούπα λιγκ ποιος κάνει αυτά που λες ότι δεν κάνουμε εμείς; Συμφωνώ πάντως ότι κι εγώ θέλω να δω πολύ περισσότερα...
ps αν δεν κάνω λάθος ποδοσφιαριστές μας, και θυμαμαι νομίζω τον Γκαρσία, έχουν δηλώσει ότι γουστάρουν την προπόνηση με Χάβο... Δεν λέω ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι, απλα το αναφέρω...
ps αν δεν κάνω λάθος ποδοσφιαριστές μας, και θυμαμαι νομίζω τον Γκαρσία, έχουν δηλώσει ότι γουστάρουν την προπόνηση με Χάβο... Δεν λέω ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι, απλα το αναφέρω...
Η συγκριση Σαντος-Χαβου αδικει πανω απο ολα τον Δερμιτζακη. Δεν πιστευετε οτι χωραει και αυτος στο ρινγκ??
Argonaut4 έγραψε:Με όλο το σεβασμό πραγματικά όμως και παντελονάτα αδερφέ Μοικάνε.......σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις που βασίζεσαι και θεωρείς δεδομένο ότι θα πάρουμε το κύπελλο?moican4 έγραψε:Με τον Σαντος υπηρξαμε επιεικης γιατι γνωριζαμε πως προκειται με προπονητη με περγαμηνες.
Ειχε δειξει εργο, ειχε "παραστασεις" απο μεγαλες ομαδες...
Τωρα επιχειρηματα οπωςειναι ειλικρινα για γελια..είχες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ gayρο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ τύχη στην επόμενη
Αν δεν εχεις καλη ομαδα χανεις και απο ερασιτεχνικη ομαδα.
Ολα τα υπολοιπα προφανως καποιοι τα αναφερουν οπως τον αποκλεισμο απο ομαδα Β εθνικης αλλα μαλλον αυτα συμβαινουν και σε προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες και ομαδες π.χ Ρεαλ, Λιβερπουλ.. .
Τον Χαβο δεν νομιζω να τον περιμενει κανενας στην γωνια..
Ουτε πιο δυσκολο εργο εχει ουτε οι συνθηκες ειναι χειροτερες...
Περσι πηγαινες για πρωταθλημα ,φετος εισαι αρκετα μακρια απο την κορυφη αλλα εισαι μεσα στο Κυπελλο το οποιο θεωρω δεδομενο πως θα κατακτησουμε..
Αν δε θες εδώ......σε πμ.
Σε ευχαριστώ.
Θα σου πω φιλε.
Απο την σειρα των παιχνιδιων με τον γαυρο ελεγα πως ο τελικος ειναι με αυτους.
Αν περασεις γαυρο, ουτε χανουμι ουτε ο βαζελος θα σε σταματησουν γιατι ειναι ενα ματσο χαλια..
Ακομα και τωρα ομως που λειπει ο καλυτερος μας παικτης εξακολουθω να πιστευω πως αυτη η αεκουλα δεν μπορει να μας αποκλεισει ακομα και αν χασουμε αυριο που δεν το πιστευω με τιποτα...
Το 2003 καναμε ακριβως ιδια πορεια ,αποκλεισαμε γαυρο ,κουλα και παιξαμε τελικο με λιμο οπου το σηκωσαμε..

Η Ιστορια επαναλαμβανεται...
Ανετος δεν ειμαι γιατι οπως και να το κανουμε ο Βιερι ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας ,αλλα θα το παλεψουμε αρκετα..
Το Κυπελλο ειναι ενας τιτλος γιατι βλεπω πως ορισμενοι εχουν μπερδευτει...
Ο τιτλος μενει στην Ιστορια για παντα...
ΥΓ. Αν καταφερουμε να αποκλειστουμε απο δελλα και λυμπεροπουλο ,ειμαστε για κλωτσιες αλλα αυτο δεν παιζει τουλαχιστον για εμενα...

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση: Ραβούσης στην ξαδέρφη μετά τον Μπάγεβιτς. Σεζόν 1996-97. Πήρε Κύπελλο και έφτασε στους 8 του τότε Κυπελλούχων. Παραιτήθηκε, πήγε προπονητής στον Παναιτωλικό και έκτοτε δεν έχω ακούσει τίποτε γι' αυτόν. Πραγματικά ελπίζω ο Χάβος να αποδειχτεί καλύτερος.alex ntepo έγραψε:μου είναι και δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί η ομάδα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδούλευτη στις προπονήσεις και απλά πηγαίνοντας με αυτόματο πιλότο να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, πολλά ή λίγα. Έχουμε κανένα άλλο παράδειγμα διεθνώς με κάποια ομάδα που πήγε απλά με αυτόματο πιλότο από τη μια χρονιά στην άλλη και κατάφερε να πετύχει αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;
Μήν δηλητηριάζεις την σκέψη σου με επιχειρήματα αλλοθρήσκων εναντίον του Σάντος. Την δεύτερη χρονιά του (πρώτη με προετοιμασία και λίγες δικές του μεταγραφές) μαζεύει 63 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Διοργάνωση 30 αγώνων, όπου μετράει η σταθερότητα και ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες από τις τυχερές. Τρώει καλό σφάξιμο η ομάδα στα πλέι οφ (εκτός αν θυμάσαι εσύ άλλον παίκτη να αποβάλλεται όπως ο Σορλέν με δύο κίτρινες σε 10 δευτερόλεπτα, αν θυμάσαι άλλον ήταν ο Γκαρσία την ίδια χρονιά!), και βγαίνει απλώς Ευρώπη.
Την επόμενη χρονιά, ακριβώς για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, μαζεύει άλλους 62 βαθμούς και με το κατάλληλο φορμάρισμα, κάνει περίπατο στα πλέι οφ. Για το ότι αξίζαμε και το πρωτάθλημα, το αφήνω. Φυσικά είχε και αποτυχίες (και ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ τρία πρωταθλήματα πήρε σε 13 χρόνια...). Το συνολικό πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.
Και επιτέλους ας κόψουμε αυτή την ανοησία με τον εκάστοτε αντίπαλο που πάντα τον βρίσκουμε "στην χειρότερη στιγμή του". Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή και ο γάβρος πέρσι απέτυχε γιατί τον διαλύσαμε εμείς! Ο ίδιος γάβρος πέρσι έφτασε στους 16 του τσουλού, πετυχαίνοντας την καλύτερή του επίδοση στην Ευρώπη στην ιστορία του! Απλώς εμείς ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Αυτά. Έχουμε και ματς σήμερα.
- navigator11
ακριβώς αυτό.θα ξεχάσουμε,όσοι ψιλοθυμόμαστε τέλος πάντων,την αεκ επί ραβούση;προχθές έπινα καφέ με φίλο αεκτσή,που έκραζε ανηλεώς το σάντος,όταν ήταν στην ομάδα του,κ μου έλεγε πόσο καλός τελικά προπονητής αποδείχθηκε.αν δεν πάθεις,δε μαθαίνεις.νομοτέλεια.
Α ρε Μάκη,όλα μπορώ να σου τα συγχωρήσω αλλά για το γεγονός της εντεινόμενης καρπουζονοσταλγίας με τις άφθονες υπερβολές που γράφονται για την εποχή εκείνη η οποία τείνει πλέον να αποκτήσει μυθικές διαστάσεις
είσαι μοναδικός υπεύθυνος και ασυγχώρητος

είσαι μοναδικός υπεύθυνος και ασυγχώρητος

Και απο οτι φαινεται Μπονο θα παρει πολυ καιρο μεχρι να ξεχαστει αυτη η εποχη ή μηπως αυτο ειναι υπερβολη?
- alex ntepo
Λοιπόν, τη σαιζόν '96 - '97 ήμουν 3η Λυκείου, και διάβαζα σαν φούστης για τις Πανελλήνιες, οπότε δε θυμάμαι την ΑΕΚ του Ραβούση (λίγο σε Χριστόδουλο μου κάνει αυτό και την απάντησή του στο τί έκανε επί Χούντας). Παρόλα αυτά εγώ δυσκολεύομαι ακόμα να πιστέψω στη λογική του αυτόματου πιλότου. Μην ανησυχείς, δεν παίρνω στα σοβαρά τα επιχειρήματα των αλλόθρησκων, συνήθως δεν τα ακούω καν, τώρα αν καμιά φορά η άποψη που εκφράζω έχει ακουστεί κι από αυτούς, τι να κάνουμε;; Σε ό,τι αφορά τον Σάντος, κανείς δε διαφωνεί ότι έστησε μια ομάδα με ένα συγκεκριμένο πλάνο, με ταυτότητα και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά. Απο εκεί και πέρα, δικαιουμαστε να έχουμε ο καθένας την άποψη του συνολικά για εκείνον και για το έργο του, για τη μπάλα που βλέπαμε επί των ημερών του, αλλά και για το τι θα καταγράψει η Ιστορία για τα έργα και τις ημέρες του στον ΠΑΟΚ, για τα οποία έχω πολλές ενστάσεις, οι οποίες μένουν ακόμα αναπάντητες, όπως έχω βέβαια και πολλά θετικά να καταγράψω. Αλλά ακόμα και όταν τον έκραζα άγρια, ευχόμουν και το δήλωνα να με κάνει ρόμπα, γιατί ο ΠΑΟΚ να κερδάει και τι με νοιάζει εμένα οτιδήποτε άλλο. Το ίδιο περιμένω και τώρα από ολους, κράξτε, αλλά στηρίξτε κιόλας! Κύπελλο ο ΠΑΟΚ!stephanos έγραψε:Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση: Ραβούσης στην ξαδέρφη μετά τον Μπάγεβιτς. Σεζόν 1996-97. Πήρε Κύπελλο και έφτασε στους 8 του τότε Κυπελλούχων. Παραιτήθηκε, πήγε προπονητής στον Παναιτωλικό και έκτοτε δεν έχω ακούσει τίποτε γι' αυτόν. Πραγματικά ελπίζω ο Χάβος να αποδειχτεί καλύτερος.alex ntepo έγραψε:μου είναι και δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί η ομάδα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδούλευτη στις προπονήσεις και απλά πηγαίνοντας με αυτόματο πιλότο να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, πολλά ή λίγα. Έχουμε κανένα άλλο παράδειγμα διεθνώς με κάποια ομάδα που πήγε απλά με αυτόματο πιλότο από τη μια χρονιά στην άλλη και κατάφερε να πετύχει αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;
Μήν δηλητηριάζεις την σκέψη σου με επιχειρήματα αλλοθρήσκων εναντίον του Σάντος. Την δεύτερη χρονιά του (πρώτη με προετοιμασία και λίγες δικές του μεταγραφές) μαζεύει 63 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Διοργάνωση 30 αγώνων, όπου μετράει η σταθερότητα και ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες από τις τυχερές. Τρώει καλό σφάξιμο η ομάδα στα πλέι οφ (εκτός αν θυμάσαι εσύ άλλον παίκτη να αποβάλλεται όπως ο Σορλέν με δύο κίτρινες σε 10 δευτερόλεπτα, αν θυμάσαι άλλον ήταν ο Γκαρσία την ίδια χρονιά!), και βγαίνει απλώς Ευρώπη.
Την επόμενη χρονιά, ακριβώς για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, μαζεύει άλλους 62 βαθμούς και με το κατάλληλο φορμάρισμα, κάνει περίπατο στα πλέι οφ. Για το ότι αξίζαμε και το πρωτάθλημα, το αφήνω. Φυσικά είχε και αποτυχίες (και ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ τρία πρωταθλήματα πήρε σε 13 χρόνια...). Το συνολικό πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.
Και επιτέλους ας κόψουμε αυτή την ανοησία με τον εκάστοτε αντίπαλο που πάντα τον βρίσκουμε "στην χειρότερη στιγμή του". Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή και ο γάβρος πέρσι απέτυχε γιατί τον διαλύσαμε εμείς! Ο ίδιος γάβρος πέρσι έφτασε στους 16 του τσουλού, πετυχαίνοντας την καλύτερή του επίδοση στην Ευρώπη στην ιστορία του! Απλώς εμείς ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Αυτά. Έχουμε και ματς σήμερα.
moican κάπως έτσι είναι όπως τα λέει το παληκάρι, πέρα απ' τις υπερβολές οι οποίες είναι εύκολες όταν γίνεται η αστεία σύγκριση μεταξύ Σάντος-Χάβου ή και Δερμιτζάκη δλδ μεταξύ ενός κανονικού προπονητή με όλα τα στραβά και τα καλά του και ενός που πρέπει να φάει πολλά ψωμιά για να γίνει τέτοιος εάν και όταν......alex ntepo έγραψε: Σε ό,τι αφορά τον Σάντος, κανείς δε διαφωνεί ότι έστησε μια ομάδα με ένα συγκεκριμένο πλάνο, με ταυτότητα και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά. Απο εκεί και πέρα, δικαιουμαστε να έχουμε ο καθένας την άποψη του συνολικά για εκείνον και για το έργο του, για τη μπάλα που βλέπαμε επί των ημερών του, αλλά και για το τι θα καταγράψει η Ιστορία για τα έργα και τις ημέρες του στον ΠΑΟΚ, για τα οποία έχω πολλές ενστάσεις, οι οποίες μένουν ακόμα αναπάντητες, όπως έχω βέβαια και πολλά θετικά να καταγράψω.
Πέρα απ' αυτά δεν έχουν και νόημα τέτοιες συγκρίσεις καθώς δεν τέθηκε και ποτέ το δίλλημα Σάντος ή Χάβος ή Δερμιτζάκης στο οποίο η απάντηση θα ήταν και προφανής.
Αλλά βλέπεις όταν εσένα και την εποχή σου την διαδέχονται μαθητευόμενοι και επιλογές του ποδαριού πέρα απ' την αδυναμία συγκρίσεων,είσαι και τυχερός.....
κουρασμενοι ειναι οι 14 παικτες με τους οποιους ο προπονητης θελει να βγαλει 50 ματς σε 3 διοργανωσεις.Parolos έγραψε:"Πολύ κουρασμένοι ο Βιεϊρίνια και άλλοι παίκτες"
Για το αν προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Δεν είναι σίγουρο ότι δε θα παίξει την Κυριακή (6/2) με την ΑΕΚ. Θα πρέπει να το δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες και αν δει ότι πονάει έστω και λίγο δεν πρέπει να ρισκάρει. Συνυπολογίστε ότι είναι πολύ κουρασμένος, όπως πολύ κουρασμένοι είναι και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ".
το ροστερ του ΠΑΟΚ δεν ειναι κουρασμενο. ο σακελαριου και ο κουτσια π.χ δεν ειναι κουρασμενοι.
η ουσια στις δηλωσεις του γιατρου ειναι οτι ο προπονητης αγνοησε την πληροφορηση του ιατρικου επιτελειου. ελπιζω βεβαια ο κ. γιγης να μιλαει με στοιχεια και εξετασεις και οχι με βαση αυτα που βλεπει στο γηπεδο.
εμενα πάντως μια χαρά με άρεζε το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με santos. η ομάδα έμπαινε μέσα, βίαζε τον αντίπαλο, πετούσε 1,2 goalakia ανάλογα με το ποσο ο αντίπαλος ανέβαζε την άμυνα του και άντε γεια...
ελέγχεται για τον τρόπο με τον οποιο αντιμετώπιζε τα ντέρμπι στα οποια (λόγο ποιότητας αντιπαλων αμυντικών και κεντρικής γραμμής) έπρεπε να ανεβάζει περισσοτερους παίκτες και δεν το έκανε, και για το ότι η ομάδα τους δυο πρώτους μήνες τις κάθε χρονιας φαινόταν λες και έπαιζε με 50 κιλά extra βάρος στα πόδια.
δε πά να μας έπαιζαν αντιεπαγγελματικά οι διαιτητές, επόπτες, αντίπαλοι ποδοσφαιριστές. σποράκι, πίτσουλα, και αναμονή να διαβάσουμε την επομενη μέρα τα επιχειρήματα του κάθε λαμόγιου που είχε κάνει ρόμπα ο ΠΑΟΚ τον santos.
και για να μη ξεχνιόμαστε........πέρσι αντίπαλος μας δεν ήταν ο καμμένος ολυμπιακός, αλλα μια άλλη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα με κάτι δεκανίκια.
επίσης λάθος τhς διοίκησhς του Ζαγοράκη-Vρυζα που ο santos δε πήρε περισσότερες αρμοδιότητες στην αξιοποίηση του budget τις ομάδας. ο άνθρωπος ότι έφερνε ήταν χρυσαφι
ελέγχεται για τον τρόπο με τον οποιο αντιμετώπιζε τα ντέρμπι στα οποια (λόγο ποιότητας αντιπαλων αμυντικών και κεντρικής γραμμής) έπρεπε να ανεβάζει περισσοτερους παίκτες και δεν το έκανε, και για το ότι η ομάδα τους δυο πρώτους μήνες τις κάθε χρονιας φαινόταν λες και έπαιζε με 50 κιλά extra βάρος στα πόδια.
δε πά να μας έπαιζαν αντιεπαγγελματικά οι διαιτητές, επόπτες, αντίπαλοι ποδοσφαιριστές. σποράκι, πίτσουλα, και αναμονή να διαβάσουμε την επομενη μέρα τα επιχειρήματα του κάθε λαμόγιου που είχε κάνει ρόμπα ο ΠΑΟΚ τον santos.
και για να μη ξεχνιόμαστε........πέρσι αντίπαλος μας δεν ήταν ο καμμένος ολυμπιακός, αλλα μια άλλη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα με κάτι δεκανίκια.
επίσης λάθος τhς διοίκησhς του Ζαγοράκη-Vρυζα που ο santos δε πήρε περισσότερες αρμοδιότητες στην αξιοποίηση του budget τις ομάδας. ο άνθρωπος ότι έφερνε ήταν χρυσαφι
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι να στήσει την ομάδα όπως με Ολυμπιακό, να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 60 λεπτά και να σταματήσει αυτή η συνεχιζόμενη καντεμιά, που την αποδίδω εν πολλοίς στην κούραση των παικτών.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιωακείμ έχει κουράσει τους βασικούς παίκτες και, κατ' εμέ, έχει εμμονές με αρκετούς άλλους που δεν βλέπουν χόρτο, παρά μόνο στις προπονήσεις.
Σήμερα προέχει να παίξουν όλοι οι παίκτες με ψυχή, και ειδικά ο Ivic, που είναι παίκτης - κλειδί. Αν συμβεί αυτό δεν πρόκειται να χάσουμε.
Στον επαναληπτικό, εύχομαι να έχουμε περισσότερες επιλογές παικτών, πέραν του Βιερι.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιωακείμ έχει κουράσει τους βασικούς παίκτες και, κατ' εμέ, έχει εμμονές με αρκετούς άλλους που δεν βλέπουν χόρτο, παρά μόνο στις προπονήσεις.
Σήμερα προέχει να παίξουν όλοι οι παίκτες με ψυχή, και ειδικά ο Ivic, που είναι παίκτης - κλειδί. Αν συμβεί αυτό δεν πρόκειται να χάσουμε.
Στον επαναληπτικό, εύχομαι να έχουμε περισσότερες επιλογές παικτών, πέραν του Βιερι.