Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Κοιταξε δεν εισαι τοσο ειδικος οπως λες αλλα πιο πανω κανεις ολοκληρη αναλυση για τα 0-1 ,1-0 του Σαντος, οπως και τους γερασμενους παικτες...
Οι γερασμενοι παικτες παραλιγο να σε πανε στους 16, αλλα στον αποκλεισμο απο το γιαννενο εφταιγε ο Σαντος..
Δεν γινεται απλα....
Τελος παντων ,οποια συγκριση ειναι ατυχεστατη το ξαναλεω...
Απο εκει και περα ας δουμε πως θα πανε τα πραγματα και το ξανασυζηταμε..
Οι γερασμενοι παικτες παραλιγο να σε πανε στους 16, αλλα στον αποκλεισμο απο το γιαννενο εφταιγε ο Σαντος..
Δεν γινεται απλα....
Γι' αυτά φταίει ο Μπερέττα...DC έγραψε:Ο Μάκης φταίει, επίσης, για την οικονομική κρίση και το μνημόνιο, για την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο, για την δολοφονία του Κένεντι και για το γιουβετσάκι της γιαγιάς μου που άρπαξε.
Αν και κάτι υποψιάζομαι και για τον ΒΠΠ ....
- PAPA TSIBIKOS
Και εγω φιλε εφαγα μεγαλο μπινελικι απο συνοπαδους μας και εχεις δικιο για την θ1 αλλα αυτο δεν βγαζει λαδι τους παραπανω διαμορφωτες κλιματος.eorptol έγραψε:Όχι φίλε πειράζε παρα πολλους δικούς μας στην θύρα 1 και όχι μόνο εκει τα καλαμπόκια τα ξεχάσαμε ; Εδω λίγοι ανάμεσα τους και εγω σκοτωνομασταν με τους περισσότερους που κραζανε "δεν είναι ΠΑΟΚ αυτος με το τσουκου τσουκου μπωλ ´PAPA TSIBIKOS έγραψε:Το 1-0 και το 0-1 πειραζε κυριος τους ρεπορτατζιδες τους ραδιοφωνατζιδες και το ακροατηριο τους.Ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ θελει νικες εστω και με μισο γκολ.Η αβαντα στον υποδεκαενεααπο αυτους που ξεσκιζαν τον ΣΑΝΤΟΣ τους καθιστα γελοιους.
Το μπινιλεκι που έχω φάει στο φόρουμ γιατί υποστήριζα τον σαντος ήταν αλλο πράμα......
- alex ntepo
Ανάλυση δικαιούμαι να κάνω όσο θέλω, όπως όλοι μας, απλά δεν την επενδύω με φράσεις "εγώ που έχω παίξαι μπάλα, και ξέρω και κάνω και δείχνω". Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ την κοινή λογική και το ένστικτό μου και προσπαθώ να λαμβάνω υπόψιν όλους τους παράγοντες. Οι παίκτες ευθύνονται πάντα το ίδιο, όποιος και αν είναι ο προπονητής νομίζω κανείς μας δεν βάζει τους παίχτες στο απυρόβλητο. Αλλά τώρα μιλάμε για τους προπονητές. Είπα λοιπόν ότι ο Χάβος δουλεύει και με δυσκολότερες συνθήκες. Καταρχήν, ατύχησε να έχει τα βασικά εργαλεία του στην πιο γερασμένη τους εκδοχή. Διαφωνεί κανείς ότι απο τα 30 και πάνω κάθε χρονιά μετράει διπλή; Ίδια τα 31, ίδια τα 32, ίδια τα 34 στον ποδοσφαιριστή; Ίδιος είναι ο Ίβιτς φέτος με πέρυσι; Ο Γκαρσία; Δεν είναι επιτυχία ΚΑΙ του Χάβου ότι με αυτούς τους γερασμένους παίχτες κοντέψαμε να πάμε στους 16; Δεν είναι αποτυχία ΚΑΙ του Σάντος ότι με αυτούς τους πάιχτες νεότερους αποκλειστήκαμε από Γιάννενα κ Χερενφειν; Ωραία, να κάνει ροτέισον ο Χάβος! Από την άλλη, μήπως πέρυσι ο Σάντος έκανε κανένα τρελό ροτέισον; Όχι. Αλλά σε μια διοργάνωση έπαιζε, δεν το είχε τόσο ανάγκη. Αλλά ούτε την πρώτη, την "συμφωνημένα" χαμένη χρονιά δεν έκανε ρε παιδιά. Ο Σάντος, που δεν είχε τίποτα να χάσει, και που είχε απείρως μεγαλύτερο κύρος, ΔΕΝ πήρε τα ρίσκα που παίρνει ο Χάβος. Δεν είναι αλήθεια αυτό; Ο Χάβος "κέρδισε" τον Αθανασιάδη, τον Τσουκαλά, κι ας ξέρει ότι όποια μη-αναμενόμενη ή μη-συμβατική κίνηση κάνει, αν βγει αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, θα τον σκίσουν. Αν έβαζε Τσουκαλά Αρίας ή Μπαλάφα με Καβάλα, πόσοι θα τον κράζανε που πήγε να πάρει το κέντρο με αυτούς από Ντιέ και Καρντόσο; Για μένα η σύγκριση δεν είναι ατυχής, αλλά αυτό μπορεί όντως να το πιστεύω μόνο εγώ. Συμφωνούμε όμως ότι ειδικά σε ΑΥΤΗ τη φάση αυτό που μετράει είναι να πάμε με φόρα ως το τέλος και να κλεισουμε επιτυχημένα τη χρονιά, με ΚΥΠΕΛΛΟ και την καλύτερη δυνατή τελική κατάταξη, που είναι φυσικά η 2η θέση και τα προκριματικά Τσου-Λου.moican4 έγραψε:Κοιταξε δεν εισαι τοσο ειδικος οπως λες αλλα πιο πανω κανεις ολοκληρη αναλυση για τα 0-1 ,1-0 του Σαντος, οπως και τους γερασμενους παικτες...
Δεν γινεται απλα....
parasandale συμφωνώ ότι αυτό με Κούτσια θα είναι λάθος αν γίνει, όπως ήταν λάθος και για μένα η αλλαγή του Ελ Ζαρ στο ημίχρονο με Καβάλα.
πρέπει να βγει νόμος που τα άτομα που έβρισκαν τον Σάντος λίγο αλλά τους κάνει ο Χάβος να στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα για λόγους νοητικής υστέρησης...
Υ.Γ.
όταν τελειώσει η σύγκριση Σάντος-Χάβου προτείνω να περάσουμε σε σύγκριση Γκαρσία-Μπαλάφα...για μετά βλέπουμε...όρεξη να λέμε βλακείες να υπάρχει και όλα βρίσκονται...
Υ.Γ.
όταν τελειώσει η σύγκριση Σάντος-Χάβου προτείνω να περάσουμε σε σύγκριση Γκαρσία-Μπαλάφα...για μετά βλέπουμε...όρεξη να λέμε βλακείες να υπάρχει και όλα βρίσκονται...
Ρε φίλε alex ntepo η ανάλυση που κάνεις δεν στερείτε λογικής. Όμως πες μου σε παρακαλώ, το χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει ο Μάκης Χάβος, έχεις δει έστω και μια μικρή βελτίωση στην παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο;
Βλέπεις κανένα αυτοματισμό; Καμιά πίεση ομαδική στην άμυνα; Καμιά παγίδα; Έναν γρήγορο συνδυασμό στο κέντρο; Κίνηση στην επίθεση;
ΤΙΠΟΤΑ
Είναι φανερό πως η ομάδα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ στην προπόνηση. Πηγαίνει το καράβι μόνο του από την αρχή της χρονιάς.
Βλέπεις κανένα αυτοματισμό; Καμιά πίεση ομαδική στην άμυνα; Καμιά παγίδα; Έναν γρήγορο συνδυασμό στο κέντρο; Κίνηση στην επίθεση;
ΤΙΠΟΤΑ
Είναι φανερό πως η ομάδα ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ στην προπόνηση. Πηγαίνει το καράβι μόνο του από την αρχή της χρονιάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Τρί 01 Μαρ 2011, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με όλο το σεβασμό πραγματικά όμως και παντελονάτα αδερφέ Μοικάνε.......σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις που βασίζεσαι και θεωρείς δεδομένο ότι θα πάρουμε το κύπελλο?moican4 έγραψε:Με τον Σαντος υπηρξαμε επιεικης γιατι γνωριζαμε πως προκειται με προπονητη με περγαμηνες.
Ειχε δειξει εργο, ειχε "παραστασεις" απο μεγαλες ομαδες...
Τωρα επιχειρηματα οπωςειναι ειλικρινα για γελια..είχες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ gayρο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ τύχη στην επόμενη
Αν δεν εχεις καλη ομαδα χανεις και απο ερασιτεχνικη ομαδα.
Ολα τα υπολοιπα προφανως καποιοι τα αναφερουν οπως τον αποκλεισμο απο ομαδα Β εθνικης αλλα μαλλον αυτα συμβαινουν και σε προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες και ομαδες π.χ Ρεαλ, Λιβερπουλ.. .
Τον Χαβο δεν νομιζω να τον περιμενει κανενας στην γωνια..
Ουτε πιο δυσκολο εργο εχει ουτε οι συνθηκες ειναι χειροτερες...
Περσι πηγαινες για πρωταθλημα ,φετος εισαι αρκετα μακρια απο την κορυφη αλλα εισαι μεσα στο Κυπελλο το οποιο θεωρω δεδομενο πως θα κατακτησουμε..
Αν δε θες εδώ......σε πμ.
Σε ευχαριστώ.
+1teratios2 έγραψε:πρέπει να βγει νόμος που τα άτομα που έβρισκαν τον Σάντος λίγο αλλά τους κάνει ο Χάβος να στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα για λόγους νοητικής υστέρησης...
Υ.Γ.
Θα μου πεσουν τα μαλλια με αυτα που διαβαζω.
Φρονω πως ειναι ματαιο να συγκρινουμε τον Σαντος με τον Χαβο. Καθε προπονητης εχει τη δικη του φιλοσοφια, με τα καλα της και τα στραβα της. Αλλη η φιλοσοφια του Σαντος, αλλη του Χαβου. Τον Σαντος θα τον χαρακτηριζα ως επικούρειο ενω τον Χαβο ως λεμούριο.
[youtube]xO67IAbYReo[/youtube]
[youtube]xO67IAbYReo[/youtube]
- alex ntepo
Φίλε lamosas, νομίζω ότι μπορούμε να δούμε μια βελτίωση στη λειτουργία της ομάδας σε σχέση με Ιταλό ή Δερμιτζάκη. Έχει βέβαια πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει καταγράψει και κάποιες πολύ δυνατές εμφανίσεις. Δε μπορώ να μπώ σε πολύ εις βάθος ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού όπως το θέτεις, αλλά μου είναι και δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί η ομάδα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδούλευτη στις προπονήσεις και απλά πηγαίνοντας με αυτόματο πιλότο να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, πολλά ή λίγα. Έχουμε κανένα άλλο παράδειγμα διεθνώς με κάποια ομάδα που πήγε απλά με αυτόματο πιλότο από τη μια χρονιά στην άλλη και κατάφερε να πετύχει αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ; Και εννοώ την πορεία στην Ευρώπη και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου; Επίσης, με ποιον συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ ας πούμε; Στην σούπα λιγκ ποιος κάνει αυτά που λες ότι δεν κάνουμε εμείς; Συμφωνώ πάντως ότι κι εγώ θέλω να δω πολύ περισσότερα...
ps αν δεν κάνω λάθος ποδοσφιαριστές μας, και θυμαμαι νομίζω τον Γκαρσία, έχουν δηλώσει ότι γουστάρουν την προπόνηση με Χάβο... Δεν λέω ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι, απλα το αναφέρω...
ps αν δεν κάνω λάθος ποδοσφιαριστές μας, και θυμαμαι νομίζω τον Γκαρσία, έχουν δηλώσει ότι γουστάρουν την προπόνηση με Χάβο... Δεν λέω ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κάτι, απλα το αναφέρω...
Η συγκριση Σαντος-Χαβου αδικει πανω απο ολα τον Δερμιτζακη. Δεν πιστευετε οτι χωραει και αυτος στο ρινγκ??
Argonaut4 έγραψε:Με όλο το σεβασμό πραγματικά όμως και παντελονάτα αδερφέ Μοικάνε.......σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις που βασίζεσαι και θεωρείς δεδομένο ότι θα πάρουμε το κύπελλο?moican4 έγραψε:Με τον Σαντος υπηρξαμε επιεικης γιατι γνωριζαμε πως προκειται με προπονητη με περγαμηνες.
Ειχε δειξει εργο, ειχε "παραστασεις" απο μεγαλες ομαδες...
Τωρα επιχειρηματα οπωςειναι ειλικρινα για γελια..είχες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ gayρο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ τύχη στην επόμενη
Αν δεν εχεις καλη ομαδα χανεις και απο ερασιτεχνικη ομαδα.
Ολα τα υπολοιπα προφανως καποιοι τα αναφερουν οπως τον αποκλεισμο απο ομαδα Β εθνικης αλλα μαλλον αυτα συμβαινουν και σε προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες και ομαδες π.χ Ρεαλ, Λιβερπουλ.. .
Τον Χαβο δεν νομιζω να τον περιμενει κανενας στην γωνια..
Ουτε πιο δυσκολο εργο εχει ουτε οι συνθηκες ειναι χειροτερες...
Περσι πηγαινες για πρωταθλημα ,φετος εισαι αρκετα μακρια απο την κορυφη αλλα εισαι μεσα στο Κυπελλο το οποιο θεωρω δεδομενο πως θα κατακτησουμε..
Αν δε θες εδώ......σε πμ.
Σε ευχαριστώ.
Θα σου πω φιλε.
Απο την σειρα των παιχνιδιων με τον γαυρο ελεγα πως ο τελικος ειναι με αυτους.
Αν περασεις γαυρο, ουτε χανουμι ουτε ο βαζελος θα σε σταματησουν γιατι ειναι ενα ματσο χαλια..
Ακομα και τωρα ομως που λειπει ο καλυτερος μας παικτης εξακολουθω να πιστευω πως αυτη η αεκουλα δεν μπορει να μας αποκλεισει ακομα και αν χασουμε αυριο που δεν το πιστευω με τιποτα...
Το 2003 καναμε ακριβως ιδια πορεια ,αποκλεισαμε γαυρο ,κουλα και παιξαμε τελικο με λιμο οπου το σηκωσαμε..
Η Ιστορια επαναλαμβανεται...
Ανετος δεν ειμαι γιατι οπως και να το κανουμε ο Βιερι ειναι ο καλυτερος παικτης της ομαδας ,αλλα θα το παλεψουμε αρκετα..
Το Κυπελλο ειναι ενας τιτλος γιατι βλεπω πως ορισμενοι εχουν μπερδευτει...
Ο τιτλος μενει στην Ιστορια για παντα...
ΥΓ. Αν καταφερουμε να αποκλειστουμε απο δελλα και λυμπεροπουλο ,ειμαστε για κλωτσιες αλλα αυτο δεν παιζει τουλαχιστον για εμενα...
Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση: Ραβούσης στην ξαδέρφη μετά τον Μπάγεβιτς. Σεζόν 1996-97. Πήρε Κύπελλο και έφτασε στους 8 του τότε Κυπελλούχων. Παραιτήθηκε, πήγε προπονητής στον Παναιτωλικό και έκτοτε δεν έχω ακούσει τίποτε γι' αυτόν. Πραγματικά ελπίζω ο Χάβος να αποδειχτεί καλύτερος.alex ntepo έγραψε:μου είναι και δύσκολο να αποδεχτώ ότι μπορεί η ομάδα να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδούλευτη στις προπονήσεις και απλά πηγαίνοντας με αυτόματο πιλότο να έχει καταφέρει όσα έχει καταφέρει, πολλά ή λίγα. Έχουμε κανένα άλλο παράδειγμα διεθνώς με κάποια ομάδα που πήγε απλά με αυτόματο πιλότο από τη μια χρονιά στην άλλη και κατάφερε να πετύχει αυτό που κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;
Μήν δηλητηριάζεις την σκέψη σου με επιχειρήματα αλλοθρήσκων εναντίον του Σάντος. Την δεύτερη χρονιά του (πρώτη με προετοιμασία και λίγες δικές του μεταγραφές) μαζεύει 63 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Διοργάνωση 30 αγώνων, όπου μετράει η σταθερότητα και ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες από τις τυχερές. Τρώει καλό σφάξιμο η ομάδα στα πλέι οφ (εκτός αν θυμάσαι εσύ άλλον παίκτη να αποβάλλεται όπως ο Σορλέν με δύο κίτρινες σε 10 δευτερόλεπτα, αν θυμάσαι άλλον ήταν ο Γκαρσία την ίδια χρονιά!), και βγαίνει απλώς Ευρώπη.
Την επόμενη χρονιά, ακριβώς για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, μαζεύει άλλους 62 βαθμούς και με το κατάλληλο φορμάρισμα, κάνει περίπατο στα πλέι οφ. Για το ότι αξίζαμε και το πρωτάθλημα, το αφήνω. Φυσικά είχε και αποτυχίες (και ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ τρία πρωταθλήματα πήρε σε 13 χρόνια...). Το συνολικό πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.
Και επιτέλους ας κόψουμε αυτή την ανοησία με τον εκάστοτε αντίπαλο που πάντα τον βρίσκουμε "στην χειρότερη στιγμή του". Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή και ο γάβρος πέρσι απέτυχε γιατί τον διαλύσαμε εμείς! Ο ίδιος γάβρος πέρσι έφτασε στους 16 του τσουλού, πετυχαίνοντας την καλύτερή του επίδοση στην Ευρώπη στην ιστορία του! Απλώς εμείς ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Αυτά. Έχουμε και ματς σήμερα.