24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
apache 4

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από apache 4 »

Όλες οι ομάδες θα πρέπει να πουλάνε παίκτες για να είναι βιώσιμες.
Από έναν παίκτη που στην ουσία δεν σου κόστισε τίποτα να βγάλεις 3-4 εκ ευρώ είναι μια καλή κίνηση...
ΑΛΛΑ...Όταν η φετινή σου ομάδα δεν έχει φτιαχτεί με σωστές βάσεις από την αρχή της χρονιάς και της λείπουν πολλά στοιχεία, δεν πουλάς τον καλύτερό σου παίκτη στην μέση της χρονιάς..

Μακάρι να φέρουν παικταράδες και να δέσουν με την ομάδα, αλλά αυτά συμβαίνουν σπάνια...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δε διαθέτει καθολου δουλεμένο σύνολο ώστε να πιστέψουμε οτι ο παικτης μπορει να αντικατασταθεί επαξια. Οτι απλα βγαζεις το καλυτερο παικτη , παιρνεις καποιον με παρομοια χαρακτηριστικα και ούτε γατα ουτε ζημια
Η ομάδα έχει δείξει πως βρισκει αξιολογο παίκτη μια φορα στα 2 χρονια, αρα δε βλεπω τροπο να βγούμε κερδισμένοι απο τετοιο ντιλ. Και 10 χαρτια να έπαιρνες, εισαι εντελως ανικανος ποδοσφαιρικα να βρεις και να φερεις εγκαιρα τον επομενο Γκαρι...μακ...λουκας..

Δυστυχώς, σε ένα ήδη τρομερά ξενερωμενο οπαδικο κοινό , πάλι προκαλείς απογοήτευση.
Aureliano Buendia έγραψε:Παίρνοντας ως αφορμή διάφορα που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, να πω τα εξής:

α. οι περισσότεροι νομίζουν ότι αν τυχόν εισπράξουμε 4,4 αντί για 3,1 εκατομμύρια (τυχαία τα νούμερα), αυτό θα έχει τρομερή επίπτωση στο ποιον παίκτη θα φέρουμε ως αντικαταστάτη. Δεν είναι όμως, μάνατζερ η φάση, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα.

β. οι καλοί "πωλητές" πωλούν όταν αυτοί κρίνουν αναγκαίο, έχοντας κάνει προεργασία αντικατάστασης, δεν βρίσκονται εξ απροόπτου, να τρέχουν και να μην φτάνουν. Επίσης, είναι τρομερά αποκαρδιωτικό ότι κάποιοι καυλώνουν με το να γίνουμε καλοί πωλητές... Που ούτε καν αυτό είμαστε, είμαστε σκέτοι πωλητές.

γ. για να πάρουμε κάποτε πρωτάθλημα θα πρέπει τα 6/11 να είναι επιπέδου Μάτος Ροντρίγκεζ και τα 5/11 επιπέδου Κρέσπο, Κάμπος. Αλλιώς, δουλειά δεν θα γίνει ποτέ.

δ. μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο εύκολα γίνεται δεκτό σε αυτή την ομάδα το "ο παίκτης θέλει να φύγει, δεν θέλει άλλο να παίξει εδώ".

ε. δεν υπάρχει καμία κατάσταση ότι "πλήρωσαν τη ρήτρα, τι να κάνεις", προφανώς. Αν είχαν πληρώσει τη ρήτρα, δεν θα το συζητούσαμε καν.

στ. "ναι, αλλά και τι να κάνεις;" Ξέρω 'γω τι να κάνεις, να του πεις ότι σου ανεβάζω άμεσα τις αποδοχές κι ότι το καλοκαίρι αν έρθει κάτι πολύ καλό για σένα και για μας σε πουλάω. Η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να δελεάζει τους καλούς της παίκτες να μείνουν όσο γίνεται πιο πολύ.

ζ. παρόλο που παλαβώνω με το να βλέπω οπαδούς να μιλούν σαν υποτιθέμενοι ceo's, κι επιχειρηματικά να το δούμε, δεν είμαστε λίγο στάσιμοι; Καταλήγουμε να πουλάμε συνέχεια τον καλύτερό μας παίκτη, με περίπου το ίδιο ποσό.

η. Μικρή αναλογία: Δεκεμβριος 2009 - Ιανουάριος 2010, ο Αντελίνο έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες παπάδες (όσους μήνες δηλ και ο Ροντρίγκεζ, χώρια που ο Αντελίνο έκανε μεγαλύτερους παπάδες), έρχεται προταση, τον πουλάμε. Δύσκολα θα βλέπαμε εκείνη την τρομερή ομάδα που είδαμε τότε. Δεν είναι τόσο απλό θέμα το "είχα καλό, παίρνω καλύτερο".

Να συμπληρώσω λίγο κάτι.
Δεν είμαι κατά μιας πώλησης αλλά σαν οπαδός θέλω κάποιες σταθερές.

Η ΠΑΕ αποφασίζει να πωλήσει τον καλύτερο της επιθετικό αυτήν την εποχή;
Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ.

Το ζήτημα είναι το εξής. Αν το έκανε βάση σχεδίου ή όχι. Δηλαδή υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης του παίχτη
που να μας κάνει να τον ξεχάσουμε άμεσα ή Γκάρι θα λέμε και θα κλαίμε;

Εκεί, σαν οπαδός, εστιάζω το ζήτημα. Γιατί αν είναι να πωληθεί ο παίχτης και θα ''προωθήσουμε Λάμπρου'' ξέρω γω
(το αναφέρω σαν παράδειγμα, μην τρελαθείτε ορισμένοι), τότε αυτό είναι και κάπως ενδεικτικό των προθέσεων του που θέλει η διοίκηση του ΠΑΟΚ να πάει η ομάδα κι αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όχι ότι με ρωτάει και κανείς βέβαια, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

μερικοί νομίζεται ότι επειδή ο σαββίδης έχει χρήμα μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος. το ταβάνι τις ομάδας μας πιστεύω ότι είναι γύρω στα 2-3 εκ.για αγορά και αυτό για 1 με 2 κινήσεις maximum κάθε χρονια. ας γεμίσουμε πρώτα το γήπεδο να σταματήσει και η ρίψη αντικειμένων που είμαστε η πρώτη ομάδα σε πρόστιμα κάθε χρόνο και μετά να απαιτήσουμε παραπάνω. εδώ η Manchester έδωσε κάποτε τον ρονάλντο στην Real που ούτε και αυτή είχε οικονομικά ζητήματα δεν θα πουλήσουμε εμείς τον garry? έτσι είναι αυτά δεν έχει να κάνει με την ομάδα αλλα με τις φιλοδοξίες του κάθε παίχτη. αν θέλει να φύγει ας τα βρούνε στο οικονομικό να βγει και η ομάδα ωφελημένοι. το θέμα είναι να κινηθούμε για τον αντικαταστάτη γρήγορα για να μη φανεί η απώλεια.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

gkaletsi έγραψε:Τελικά Α.Ρ.Δ. ή δημοσιογράφοι; Νομίζω ότι αναλόγως την περίπτωση επικαλούμαστε το ένα ή το άλλο. Και συνήθως, το ανάθεμα πέφτει στην τους
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, γίνεται χαμός. Δεν αναφέρομαι στην απλή οπαδική κουβέντα, αλλα στο ότι βγαίνουν "μαχαίρια".
Το μόνο επίσημο που έχω δει, είναι από το site της παε που λέει " Ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε εκτός για τεχνικούς λόγους. "
Ποιοί είναι οι τεχνικοί λόγοι; Μπορεί όντως να συζητάνε την πώλησή του και λόγω διαπραγματεύσεων να τον έχουν κρατήσει εκτός. Δεν το ξέρουμε, μια υπόθεση είναι. Το ότι ζήτησε ο ίδιος να μείνει εκτός γιατί δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στον αγώνα, πως προέκυψε; Έχει κάποιος σίγουρη πληροφορία από μέσα; Το έγραψε κάποιος για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι έχει πληροφόρηση από μέσα;
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που ανέφερε κάποιος φίλος ότι κάποιος που γράφει ότι του πουν για 20 € μπορεί εύκολα να γράψει το ακριβώς αντίθετο για 30€. Αλλα πως ξέρουμε ότι του δώσανε τα 30 και δεν του υπαγορεύθηκαν αυτά που έγραψε από αυτόν που πληρώνει τα 20 για να μας κάνει ροντέο;
Γενικά είναι πολύ καλό να σχολιάζουμε και να εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας κ.τ.λ. αλλά να μην φτάνουμε τόσο εύκολα σε αφορισμούς και σε απαξίωση των πάντων.
Τέλος, κάποιους τους βλέπω εδώ μέσα μόνο όταν γίνεται σαματάς με το μόνιμο στυλ "άχρηστη η παε", " πιανόλας ο τάδε", "λαμόγιο ο δείνα" κτλ. Κι εγώ δεν γράγω συχνά, αλλά διαβάζω σχεδόν καθημερινά κι έχω εικόνα για αρκετούς εδώ μέσα, είτε καλή ή κακή.
Συμφωνώ και εγώ διαβάζω και θεωρώ τουλάχιστον ύποπτη την συμπεριφορά ορισμένων
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

eorptol1 έγραψε:
tsou έγραψε:
fwtis έγραψε:Στείλτον στη Κ20 μέχρι το 18 να βάλει μυαλό.
υπάρχει και μία άλλη επιλογή.
ικανοποίησε τον οικονομικά σύμφωνα με την αύξηση της αξίας του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ώστε να θέλει να παραμείνει και να προσφέρει.
Δηλαδή να τού δώσεις 2 εκατ για 2+1 και να πάει ανάλογα Μάτος τσιμιροτ κλπ. Αντέχουμε ? Το ffp θα το βρούμε μπροστά μας όταν χωρίς έσοδα πάμε το μπάτζετ στο θεό ?Θα είμαστε μόνιμα μέσα δεκάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο το αντέχει ο Ιβάν ; Είναι υγιές αυτό ? Την ρήτρα μόνο αυτό να απαιτήσουμε και άμεση αντικατάσταση του ακόμη και αν δεν φύγει τώρα για να μην εξσρτωμαστε από τις διαθέσεις του Ροντρίγκεζ
δεν είναι θέμα διάθεσης και κυκλοθυμικότητας του ροντρίγκεζ όπως πάμε όλοι να το περάσουμε.
σε οποιοσδήποτε εργαζόμενο προσφέρεις τον 3πλό μισθό θα θέλει να φύγει.
και εγώ και εσύ και όλοι.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Aureliano Buendia έγραψε:Παίρνοντας ως αφορμή διάφορα που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, να πω τα εξής:

α. οι περισσότεροι νομίζουν ότι αν τυχόν εισπράξουμε 4,4 αντί για 3,1 εκατομμύρια (τυχαία τα νούμερα), αυτό θα έχει τρομερή επίπτωση στο ποιον παίκτη θα φέρουμε ως αντικαταστάτη. Δεν είναι όμως, μάνατζερ η φάση, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα.

β. οι καλοί "πωλητές" πωλούν όταν αυτοί κρίνουν αναγκαίο, έχοντας κάνει προεργασία αντικατάστασης, δεν βρίσκονται εξ απροόπτου, να τρέχουν και να μην φτάνουν. Επίσης, είναι τρομερά αποκαρδιωτικό ότι κάποιοι καυλώνουν με το να γίνουμε καλοί πωλητές... Που ούτε καν αυτό είμαστε, είμαστε σκέτοι πωλητές.

γ. για να πάρουμε κάποτε πρωτάθλημα θα πρέπει τα 6/11 να είναι επιπέδου Μάτος Ροντρίγκεζ και τα 5/11 επιπέδου Κρέσπο, Κάμπος. Αλλιώς, δουλειά δεν θα γίνει ποτέ.

δ. μου κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο εύκολα γίνεται δεκτό σε αυτή την ομάδα το "ο παίκτης θέλει να φύγει, δεν θέλει άλλο να παίξει εδώ".

ε. δεν υπάρχει καμία κατάσταση ότι "πλήρωσαν τη ρήτρα, τι να κάνεις", προφανώς. Αν είχαν πληρώσει τη ρήτρα, δεν θα το συζητούσαμε καν.

στ. "ναι, αλλά και τι να κάνεις;" Ξέρω 'γω τι να κάνεις, να του πεις ότι σου ανεβάζω άμεσα τις αποδοχές κι ότι το καλοκαίρι αν έρθει κάτι πολύ καλό για σένα και για μας σε πουλάω. Η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να δελεάζει τους καλούς της παίκτες να μείνουν όσο γίνεται πιο πολύ.

ζ. παρόλο που παλαβώνω με το να βλέπω οπαδούς να μιλούν σαν υποτιθέμενοι ceo's, κι επιχειρηματικά να το δούμε, δεν είμαστε λίγο στάσιμοι; Καταλήγουμε να πουλάμε συνέχεια τον καλύτερό μας παίκτη, με περίπου το ίδιο ποσό.

η. Μικρή αναλογία: Δεκεμβριος 2009 - Ιανουάριος 2010, ο Αντελίνο έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες παπάδες (όσους μήνες δηλ και ο Ροντρίγκεζ, χώρια που ο Αντελίνο έκανε μεγαλύτερους παπάδες), έρχεται προταση, τον πουλάμε. Δύσκολα θα βλέπαμε εκείνη την τρομερή ομάδα που είδαμε τότε. Δεν είναι τόσο απλό θέμα το "είχα καλό, παίρνω καλύτερο".

Μπράβο ρε αδερφέ. το διάβασα και ηρέμησε λίγο το "έτοιμο να σκάσει" είναι μου. ειλικρινά έχω τρελαθεί μ αυτό που γίνεται ΠΑΛΙ. Γιατί; Γιατί δε βλέπω προοπτική πλεόν. Δε βλέπω όραμα. Τα ίδια ακριβώς άκουγα με Μακ, τα ίδια ακούω και τώρα, τα ίδια θα ακούω και στον Τσίμιροτ. Κασέτα. Να ξεπουλήσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε και πρέπει να πανηγυρίζουμε κιόλας μας λένε.. Το ενδεχόμενο να πάρουμε κάναν τίτλο να μεγαλώσουμε τον ΠΑΟΚ δε μας απασχολεί το ίδιο.. Λες και έχουμε ακόμα διοίκηση πρωτοδικείου και πουλάμε τα σφαχτάρια να επιβιώσουμε. Αν δε θέλουν να ανανεώσουν (όπως με τόσο θέρμη μας λένε διαρκώς οι opinion makers) να μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και να βοηθήσει να χτυπήσουμε κύπελλο,να βγούμε δεύτεροι και να παλέψουμε την είσοδο στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ. Κι αν τα καταφέρεις θα σου πω εγώ μετά αν θέλει να φύγει ή όχι. Αλλά με τη λογική "ωχ αμάν να προλάβουμε να τον πουλήσουμε μην πέσει η τιμή" μια ζωή σ αυτό το φαύλο κύκλο θα γυρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί με αυτά τα σχόλια θέλετε να διώξετε τον Σαββίδη!!!!

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tsou έγραψε: με καλή διάθεση πραγματικά εξήγησε μου με ποιο μαγικό τρόπο θα γίνεις μεγάλη ομάδα όταν όποιος σου παίχτης καταφέρνει να πιάσει μεγάλες αποδόσεις θα πωλείται;
Για να γίνεις μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να έχει σταθερό κορμό για πολλά χρόνια, αλλά πολύ καλό scouting, που να μπορεί να σε τροφοδοτεί με παίκτες που κοστίζουν μέχρι 2 μύρια και μπορούν να πουληθούν πάνω από 5, για να μην πω 10.
Η μοίρα των μεσαίων ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ είναι αυτή: Να πουλούν παίκτες που θα κάνουν μια - δυο τρανταχτές εμφανίσεις σε Ευρωπαϊκούς αγώνες, ή αγώνες με την Εθνική τους.
Οι καλές από αυτές, που θέλουν να χαιρετίσουν τη μιζέρια πρέπει να είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να έχουν έτοιμες λύσεις για τους καλούς τους παίκτες.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην πουλήσεις παίκτες γιατί αν σου πληρώσουν τη ρήτρα δεν μπορεί να το σταματήσεις. Οφείλεις λοιπόν να βάζεις υψηλές ρήτρες, κάτι που δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά εξαρτάται και το προφίλ της κάθε ομάδας, αλλά είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση και όχι στατική, όπως εξαρτάται και από την ετοιμότητα αντικατάστασης των παικτών.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε tsou , γενικά συμφωνώ με αυτό που γράφεις.
Να συμπληρώσω ότι εκτός από το οικονομικό δέλεαρ , ένα παίκτη τον ζεσταίνεις και με άλλες κινήσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό προτζεκτ που πας να κτίσεις και θέλεις να αποτελέσει μέρος του.

Αλλιώς βλέπει ο κάθε Γκάρι την ομάδα που έχει παικταράδες μέσα , είναι μέσα στους στόχους της και χτίζεται κάτι καλό κι αλλιώς βλέπει τις ποδοσφαιρικές αλχημείες που λαμβάνουν χώρα εδώ και χρόνια στην ομάδα μας κι έχουν ως αποτέλεσμα από Νοέμβρη να μην έχουμε ουσιαστικό στόχο.

Αν ο Λούκας είχε ένα Νάτχο στην ενδεκάδα θα ήταν λιγότερο πρόθυμος να φύγει .
Αν ο Μακ είχε ένα Λούκας στην ενδεκάδα , θα πειθόταν για το προτζεκτ που πάμε να φτιάξουμε και ίσως ψηνόταν να μείνει.
Αν ο Γκάρι είχε έναν Μακ κι έναν Λούκας , σιγά μην έκανε τερτίπια για να φύγει.

Όλοι οι εργαζόμενοι , καλοκοιτάζουν σχεδόν διπλάσιες οικονομικές απολαβές συνήθως όταν συνδυάζονται και με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Και στη τελική , ανέβασέ τον 20-30% ως επιβράβευση για τη πορεία του και πόνταρε και στις καλές συνθήκες - φιλοδοξίες που του παρέχεις εδώ. Εσύ δε κάνεις ούτε το ένα , ούτε το άλλο.

Κι ένα τελευταίο , που αφορά το όμορφο αίσθημα που προκαλείται σε κάποια παιδιά εδώ εξαιτίας των πωλήσεων και το αποδίδουν στο ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και για αυτό πουλάει. Δε συμφωνώ καθόλου. Μαγκιά είναι να πουλήσεις ένα παίκτη , πάνω από τη πραγματική του αξία και αυτή η "υπεραξία" να προέλθει από την ομάδα. Να έχεις ένα ωραίο σύνολο , να έχει κι ένα παίκτη του 6 που μέσα στο σύνολο να παίζει για 7 και τελικά να τον πουλήσεις 7. Εκεί είσαι επιτυχημένος.
Ο Λούκας , ο Μακ κι ο Γκάρι κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Σε μια 3ετία έχουμε παρουσιάσει ποδοσφαιρικούς περίγελους ( πάντα για το μέγεθος του μπατζετ που είχαμε διαθέσιμο ) και απλά κάποιοι παίκτες λόγω προσωπικής ποιότητας και φιλοδοξίας επέπλεαν και διακρίνονταν. Και στη πρώτη ευκαιρία αυτοί οι παίκτες φεύγουν κοψοχρονιάς για άλλες πολιτείες . Επομένως δε βλέπω που έχω κέρδος εγώ ως ΠΑΟΚ σε αυτό το σκηνικό. Ίσα ίσα πρέπει να με θλίβει αυτό το γεγονός , κι όχι να με χαροποιεί.

ΥΓ : Εκτιμώ πολύ τις απόψεις του φίλου tzelas , που διακρίνει σημάδια προόδου σε αυτές τις πωλήσεις αλλά δε συμφωνώ. Για μένα είναι ξεκάθαρα σημάδια αποσύνθεσης και έλλειψης πλάνου
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η διοίκηση θα κριθεί για το αποτέλεσμα της μεταγραφικης περιόδου 31-1, όπως και όλοι μας για τα σχόλιά μας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Για να γίνεις μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να έχει σταθερό κορμό για πολλά χρόνια, αλλά πολύ καλό scouting, που να μπορεί να σε τροφοδοτεί με παίκτες που κοστίζουν μέχρι 2 μύρια και μπορούν να πουληθούν πάνω από 5, για να μην πω 10.

Δεν έχει γίνει μεγάλη ομάδα που να μην έχει σταθερό κορμό για πολλά χρόνια.
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βέβαια τα ''πολλά χρόνια'' είναι 3-4 αλλά και πάλι σαν γενική αρχή ισχύει στο 100%,
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
καποια στιγμη πρεπει να αποφασισετε αν οι ΑΡΔ παιρνουν οδηγιες και κανουν αυτο που λεει Η ΠΑΕ η ειναι απεναντι της. και τα δυο μαζι δεν γινεται
Οι ΑΡΔ του 20άρικου, με ένα 30αράκι, όχι μόνο αλλάζουν πλεύση, αλλά πουλάνε και την μάνα τους... :oops: & :cry:
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τους εξαγόρασε για το θέμα του Γκάρυ ή ήδη τους είχε εξαγοράσει.
Με εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή σου στην αντιμετώπιση της διοίκησης του Σαββίδη. Όπου πάει το ποτάμι.
Βρε Κώστα, επιμένεις να κάνεις τσιτάτες κριτικές (με μένα δε προσωπικά κάτι έχεις πάθει μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς), ρωτώντας μάλιστα πράγματα που ούτε καν περνάν απ το μυαλό μου, περιμένοντας μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!!!!

Ένα γεγονός καταγράφω μιλώντας για τους ΑΡΔ του εικοσάρικου και δεν πιστεύω ότι κατά βάση διαφωνείς μ αυτό, ούτε όμως τα λέω αυτά για πρώτη φορά, δεν νομίζεις???

Όσο για το πικρόχολο σου σχόλιο περί της εντυπωσιακής αλλαγής μου στην αντιμετώπιση της διοίκησης Σαββίδη, με την ακόμα περισσότερο τσιτάτη κατάληξη σου "όπου πάει το ποτάμι", ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για σένα τα γραπτά μένουν και ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Εξηγούμαι δε άμεσα, παντελονάτα και δίχως μισόλογα...

Όταν κάποιος μεγαλομέτοχος αλλάζει σε χρονικό διάστημα 8-9 μηνών δύο Προέδρους, παίρνοντας μάλιστα την θέση του δεύτερου ως τρίτος αλλά κρατώντας τον σαν Τ.Δ., τότε προσωπικά για μένα αρχίζουν να χτυπάνε κάποια διάφορα καμπανάκια για τους λόγους που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, μιας και από ΑΡΔιές δεν τρώω εύκολα πρόλογο...
Τουλάχιστον λοιπόν απ την ώρα που αναλαμβάνει Πρόεδρος της ομάδας ο ίδιος, προσωπικά θαρρώ ότι θεωρεί τους προηγούμενους ελλιπείς και πιστεύει ότι, με τον ίδιο στο τιμόνι, η ομάδα θα λειτουργήσει πλέον καλύτερα, πληρέστερα, πιο ευέλικτα, κάπως έτσι τέλος πάντων και ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ!!!!

Κώστα μου, έχεις ξαναπεί ότι χρόνο πολύ δεν έχεις να διαβάζεις τα πάντα θαρρώ...Αν λοιπόν δεν έχεις χρόνο να πας στο topic του Ιβάν να διαβάσεις όλα μου τα posts εκεί απ την μέρα που ανέλαβε Πρόεδρος, τότε μην με ξαναβάλεις σε παρακαλώ πολύ να αποδεικνύω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, γιατί σε κάνα παιδάκι δεν απευθύνεσαι, παρά σε μεγάλο και έχοντα νου και κρίση άνθρωπο-αγνό οπαδό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Σαν οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν δικαιούμαι και θα κάνω αυστηρή και εποικοδομητική κριτική σ αυτόν που ανέλαβε να μπει Νο1 στην τεράστια πυραμίδα του Π.Α.Ο.Κ., που ναι μεν πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους, αλλά (όπως δείχνει πεντακάθαρα τεσσεράμισι χρόνια τώρα) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αείμνηστο Παντελάκη σε διοικητικές-ποδοσφαιρικές γνώσεις ώστε να ξεκολλήσει την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας απ το σημειωτόν που έχει κολλήσει εδώ και πολλά χρόνια!!!!

Θα επισημαίνω λοιπόν χειροκροτώντας τα θετικά αλλά θα κριτικάρω αυστηρά, όχι αφορίζοντας αλλά κάνοντας πιθανά εναλλακτικές προτάσεις για διαφορετικές ενέργειες (όπως ήδη κάνω συνήθως) τα αρνητικά!!!!

Καλή σου μέρα και καλή σου εβδομάδα με υγεία σωματική και ψυχοπνευματική...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όσον αφορά τους δημοσιογράφους τουλάχιστον τους ''γνωστούς'' του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ποιά στάση κρατούν τους τελευταίους μήνες και πριν την έναρξη της FORZA... Προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι σε όλα...
Τώρα εμφανίζονται άρθρα του στυλ ''ο κακός παίκτης'' ή ''εντάξει σιγά το χαζογκόλη'' και η σιγουριά ότι θα βρούμε καλύτερο. Πόσο πια καλύτερος θα είναι ο επόμενος -αν είναι- και αν αξίζει να δώσεις τον καλύτερό σου παίκτη -πάλι- και μέσα στη σεζόν ???
Ακόμα και το ότι παίζει παιχνίδια ο Ροντρίγκεζ το αμφισβητώ. Ποιός μου λέει ότι δεν είναι όλα συμφωνημένα για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του και να περάσει εύκολα η πώληση που για μενα είναι απλά θέμα χρόνου?
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

palok έγραψε:μπορεί να έχει αναφερθεί πιο πρίν. Δεν είμαι και της Οξφόρδης αλλά τι σημαίνει για "τεχνικούς λόγους"? εγώ με τα λίγα ελληνικά που ξέρω, καταλαβαίνω οτι ο παίκτης μπήκε στην αποστολή και κατά λάθος βγήκε τελικά και δεν μπορεί να ξαναμπεί γιατί βγήκε η ανακοίνωση ξερω γω στο διαδίκτυο και τώρα δεν αλλάζει. ή η φανέλα που θα φορούσε είναι άπλυτη γιατί ήταν δύσκολο να βγεί ο ίδρωτας από πάνω της αφού ο παίκτης τρέχει πολύ. ή δεν έχει θέση στο λεωφορείο για Λιβαδειά συγκεκριμένα για παίκτη που ονομάζεται γκάρυ ροντρίγκες. άλλη μετάφραση του για "τεχνικούς λόγους" δεν καταλαβαίνω. αλλά είπαμε δεν είμαι και της οξφόρδης...

PS: πόσα να πληρώνεται αυτός που βγάζει τις ανακοινώσεις άραγε?
Φιλε palok πολλα μπορει να εινα,αλλα το πιο πιθανο για μενα ειναι το ότι ουτε ο παιχτης ουτε η ομαδα ρισκαρει τραυματισμο γιατι ετσι χαλαει η μεταγραφη.Τωρα το τι γραφετε και πως γραφετε τι να σου πω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Παίδες οι εποχές Κούδα πέρασαν!!!!!
Δεν κρατάς ένα παίκτη μόνο με το συναίσθημα.... και φυσικά ούτε ακόμα και με΄όλα τα λεφτά του κόσμου... -αλλιώς θα τον είχε πάρει ο gay- ....
To μόνο σφάλμα που καταχωρώ στο χειρισμό είναι ότι αφού βλέπεις ότι αρνείται να ανανεώσει και δείχνει τάσεις φυγής ΈΠΡΕΠΕ να είσαι έτοιμος για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!!!!
Εκτός και αν είσαι.... Οψόμεθα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”