24. Garry Rodrigues
24. Garry Rodrigues
Ροντρίγκεζ τριετίας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι (9 συμ. – 2 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Μποσούιζεν, Ντε Χάαγκ, Ντόρντρεχτ, ενώ η καριέρα του πήρε την ανιούσα για τα καλά μετά από ένα χρόνο στη Λέφσκι Σόφιας και κυρίως μετά την περυσινή σεζόν στην Έλτσε. Έχει γεννηθεί (στις 27/11/1990) και μεγαλώσει στην Ολλανδία και αγωνίζεται στα άκρα και στην επίθεση. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μέσα από ένα βίντεο του PAOK TV γεμάτο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καριέρα του Γκάρι Ροντρίγκεζ σε Βουλγαρία και Ισπανία.
[youtube]BhYNPax1Zco[/youtube]
http://www.paokfc.gr/nea/20150804-rodriquez-trietias/
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ, ο οποίος υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι (9 συμ. – 2 γκολ) έχει αγωνιστεί σε Μποσούιζεν, Ντε Χάαγκ, Ντόρντρεχτ, ενώ η καριέρα του πήρε την ανιούσα για τα καλά μετά από ένα χρόνο στη Λέφσκι Σόφιας και κυρίως μετά την περυσινή σεζόν στην Έλτσε. Έχει γεννηθεί (στις 27/11/1990) και μεγαλώσει στην Ολλανδία και αγωνίζεται στα άκρα και στην επίθεση. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μέσα από ένα βίντεο του PAOK TV γεμάτο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καριέρα του Γκάρι Ροντρίγκεζ σε Βουλγαρία και Ισπανία.
[youtube]BhYNPax1Zco[/youtube]
http://www.paokfc.gr/nea/20150804-rodriquez-trietias/
Re: Garry Rodrigues
Ευχαριστω τον μοντ που βοηθησε,αν και επεξεργαζομουν το θεμα και ημουν ετοιμος για τις απαραιτητες προσθεσεις.
Στο θεμα μας τωρα,το ειπα απο την αρχη οτι ο ποδοσφαιριστης μου αρεσει πολυ,μου θυμισε μακ και καλυτερο ακομα.
Μακαρι να μας βγει και να αφησει εποχη στη τουμπα.
Καλως ηρθες παιχταρα.
Υ.Γ Να υποθεσω οτι δεν εβγαλε φωτο με τον δανο γιατι ο τελευταιος ξεναγει τον ρουντνεφ στην πολη προσπαθωντας να τον ψησει;
Τίποτα bane,απλά το είχα εκείνη την ώρα έτοιμο και είπα να τα προσθέσω.Odi.
Στο θεμα μας τωρα,το ειπα απο την αρχη οτι ο ποδοσφαιριστης μου αρεσει πολυ,μου θυμισε μακ και καλυτερο ακομα.
Μακαρι να μας βγει και να αφησει εποχη στη τουμπα.
Καλως ηρθες παιχταρα.
Υ.Γ Να υποθεσω οτι δεν εβγαλε φωτο με τον δανο γιατι ο τελευταιος ξεναγει τον ρουντνεφ στην πολη προσπαθωντας να τον ψησει;

Τίποτα bane,απλά το είχα εκείνη την ώρα έτοιμο και είπα να τα προσθέσω.Odi.
- john4serres
- pirate_salonica
obanebane έγραψε:
Κι αν υπέγραφε ταυτόχρονα κι ο Λετονός?

Καλώς ήρθες Γκάρι. Νομίζω ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήριο που έρχεται στον ΠΑΟΚ και ο δεύτερος στην Ελλάδα μετά τον Ντανιέλ Μπατίστα.
Δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις από εσένα, δεύτερος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα και εί δυνατόν, μια καλή γκολάρα απέναντι σε γαβροβάζελο, θα είναι ικανοποιητική συγκομιδή.
Δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις από εσένα, δεύτερος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα και εί δυνατόν, μια καλή γκολάρα απέναντι σε γαβροβάζελο, θα είναι ικανοποιητική συγκομιδή.

- Ekatnetworkltd
Περιμένω την κόντρα επίθεση στο τηγάνι!Καλορίζικος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Τρί 04 Αύγ 2015, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eλπιζω να ανταποκριθεις στις απαιτησεις της ομαδας και να δικαιωσεις αυτους που σε πιστεψαν και σε εφεραν στον ΠΑΟΚ.Μακρυα απο τραυματισμους και κοντα σε γκολ και ασσιστ. 

Μόλις μίλησα με φίλο από Σόφια που είναι υποστηρικτής της ΤΣΚΑ (αντιπάλου της Λέφσκι). Μου είπε ότι είναι πολύ καλός ο Garry και ότι είναι μεγάλη επιτυχία που τον παίρνουμε χωρίς να πληρώσουμε χρήματα στην ομάδα.
Μένει να τον δούμε στο γήπεδο φυσικά.
Καλωσήρθες.
Μένει να τον δούμε στο γήπεδο φυσικά.
Καλωσήρθες.