KOSTAS54 έγραψε:goran 64 έγραψε:Γκουερινο έγραψε:
καποια στιγμη πρεπει να αποφασισετε αν οι ΑΡΔ παιρνουν οδηγιες και κανουν αυτο που λεει Η ΠΑΕ η ειναι απεναντι της. και τα δυο μαζι δεν γινεται
Οι ΑΡΔ του 20άρικου, με ένα 30αράκι, όχι μόνο αλλάζουν πλεύση, αλλά πουλάνε και την μάνα τους...

&

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τους εξαγόρασε για το θέμα του Γκάρυ ή ήδη τους είχε εξαγοράσει.
Με εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή σου στην αντιμετώπιση της διοίκησης του Σαββίδη. Όπου πάει το ποτάμι.
Βρε Κώστα, επιμένεις να κάνεις τσιτάτες κριτικές (με μένα δε προσωπικά κάτι έχεις πάθει μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς), ρωτώντας μάλιστα πράγματα που ούτε καν περνάν απ το μυαλό μου, περιμένοντας μετά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!!!!
Ένα γεγονός καταγράφω μιλώντας για τους ΑΡΔ του εικοσάρικου και δεν πιστεύω ότι κατά βάση διαφωνείς μ αυτό, ούτε όμως τα λέω αυτά για πρώτη φορά, δεν νομίζεις???
Όσο για το πικρόχολο σου σχόλιο περί της εντυπωσιακής αλλαγής μου στην αντιμετώπιση της διοίκησης Σαββίδη, με την ακόμα περισσότερο τσιτάτη κατάληξη σου "όπου πάει το ποτάμι", ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για σένα τα γραπτά μένουν και ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Εξηγούμαι δε άμεσα, παντελονάτα και δίχως μισόλογα...
Όταν κάποιος μεγαλομέτοχος αλλάζει σε χρονικό διάστημα 8-9 μηνών δύο Προέδρους, παίρνοντας μάλιστα την θέση του δεύτερου ως τρίτος αλλά κρατώντας τον σαν Τ.Δ., τότε προσωπικά για μένα αρχίζουν να χτυπάνε κάποια διάφορα καμπανάκια για τους λόγους που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, μιας και από ΑΡΔιές δεν τρώω εύκολα πρόλογο...
Τουλάχιστον λοιπόν απ την ώρα που αναλαμβάνει Πρόεδρος της ομάδας ο ίδιος, προσωπικά θαρρώ ότι θεωρεί τους προηγούμενους ελλιπείς και πιστεύει ότι, με τον ίδιο στο τιμόνι, η ομάδα θα λειτουργήσει πλέον καλύτερα, πληρέστερα, πιο ευέλικτα, κάπως έτσι τέλος πάντων και ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ!!!!
Κώστα μου, έχεις ξαναπεί ότι χρόνο πολύ δεν έχεις να διαβάζεις τα πάντα θαρρώ...Αν λοιπόν δεν έχεις χρόνο να πας στο topic του Ιβάν να διαβάσεις όλα μου τα posts εκεί απ την μέρα που ανέλαβε Πρόεδρος, τότε μην με ξαναβάλεις σε παρακαλώ πολύ να αποδεικνύω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, γιατί σε κάνα παιδάκι δεν απευθύνεσαι, παρά σε μεγάλο και έχοντα νου και κρίση άνθρωπο-αγνό οπαδό του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Σαν οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν δικαιούμαι και θα κάνω αυστηρή και εποικοδομητική κριτική σ αυτόν που ανέλαβε να μπει Νο1 στην τεράστια πυραμίδα του Π.Α.Ο.Κ., που ναι μεν πληρώνει τους πάντες στην ώρα τους, αλλά (όπως δείχνει πεντακάθαρα τεσσεράμισι χρόνια τώρα) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αείμνηστο Παντελάκη σε διοικητικές-ποδοσφαιρικές γνώσεις ώστε να ξεκολλήσει την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας απ το σημειωτόν που έχει κολλήσει εδώ και πολλά χρόνια!!!!
Θα επισημαίνω λοιπόν χειροκροτώντας τα θετικά αλλά θα κριτικάρω αυστηρά, όχι αφορίζοντας αλλά κάνοντας πιθανά εναλλακτικές προτάσεις για διαφορετικές ενέργειες (όπως ήδη κάνω συνήθως) τα αρνητικά!!!!
Καλή σου μέρα και καλή σου εβδομάδα με υγεία σωματική και ψυχοπνευματική...