László Bölöni
Re: László Bölöni
επιτέλους προπονητής!
καλωσήρθες στον ΠΑΟΚ αλάνι...να κάτσεις πολλά χρόνια και να χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ που θα μας φτιάξεις...
Υ.Γ.
και μέσα σ' όλα, θα μάθεις και τους πιτσιρικάδες να πίνουν...άντε γιατί με τις βότκες και τις τεκίλες έχουν ξεχάσει το ωραιότερο ποτό...κονιάκ ρε μονιά...αν το πίνεις και σε χαμηλό ποτήρι είσαι δικός μου...
καλωσήρθες στον ΠΑΟΚ αλάνι...να κάτσεις πολλά χρόνια και να χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ που θα μας φτιάξεις...
Υ.Γ.
και μέσα σ' όλα, θα μάθεις και τους πιτσιρικάδες να πίνουν...άντε γιατί με τις βότκες και τις τεκίλες έχουν ξεχάσει το ωραιότερο ποτό...κονιάκ ρε μονιά...αν το πίνεις και σε χαμηλό ποτήρι είσαι δικός μου...
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Maximus έγραψε:Κοουτς, τo να παιζεις μπασκετ με τον Κωσταντινιδη, ειναι σαν να κλεβεις Εκκλησια...
![]()
![]()
![]()
ΥΓ Ζορρο θεϊκό το intro.Κλαίω από τα γέλια,δεν υπάρχει απλά.![]()

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος.
Σοβαρός και δουλευταράς φαίνεσαι. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Σοβαρός και δουλευταράς φαίνεσαι. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Άντε με το καλό γιατί μετά από 1 χρόνο έχουμε κανονικό κόουτς!!!!
Και για όλους τους άλόθρησκους ένα θα πώ:
Παίξτε τρόμπονι στη πούτσ@ του Μπολόνι!!!

Και για όλους τους άλόθρησκους ένα θα πώ:
Παίξτε τρόμπονι στη πούτσ@ του Μπολόνι!!!

''Το όνειρό μου είναι να φέρνω καλά αποτελέσματα με όμορφο θέαμα. Θα ήταν το ιδανικό".
Καλορίζικος και με επιτυχίες.Θα δούμε πολλές ομορφιές φέτος στην Τούμπα.΄

Καλορίζικος και με επιτυχίες.Θα δούμε πολλές ομορφιές φέτος στην Τούμπα.΄

DeViL έγραψε:Καλή επιτυχία να έχεις Coach.
Ταμείο στο τέλος τις Saison!
Ποιο τελος? Βρε ουστ αχρηστε που δεν βγαζεις τον παππου τον ιβιτς και εχεις κολησει με τον γκαρσια 1500 παιχνιδια την χρονια. Αντε να πουμε γκο βιλατζ

Ελα να πεφτουνε στοιχηματα σε ποια σελιδα θα πεσει το 1το τετοιο.
συνήθως οι δηλώσεις αυτές είναι σούπα. Οι σημερινές δεν μου φάνηκαν τέτοιες. Μου άρεσαν πολύ! Κάποιες φορές, ευτυχώς ή δυστυχώς, η πορεία μπορεί να διαφανεί ακόμη και από τις δηλώσεις. Για θυμηθείτε το "πάμε να γουστάρουμε" πχ και συγκρίνετέ το με τα σημερινά....
- ΑποστόληςΑ
Δες και τον σταυρό στο στήθος!XTT έγραψε:ε οχι και καδρονι...sporos123 έγραψε:
το τριτο θα ηταν να μας αδειασει την γωνια αυτο το ορθιο καδρονι ο παπαζογλου.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δες βλεμα, δες κορμοστασια, δες χρωματα, δες ομορφια. αν η φωτογενια μετρουσε......
-
- pirate_salonica
Kαλορίζικος.Άντε με το καλό τώρα που έχουμε και κόουτς... Το intro δεν υπάρχει απλά,κορυφή,ακόμα γελάω με την σκωληκοένσταση!
Κι εγω László, σήμερα έπιασα δουλειά. Μη μασάς. Κι ότι χρειαστείς στείλε pm. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου απεργούμε. Μη μας πάρουν και τον αέρα τ' αφεντικά!