7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
Με την γενικοτερη κριση που υπαρχει στην ευρωπη τα συμβολαια των μεσαιων παιχτων θα πεσουν αρκετα, σιγουρα ο παιχτης δεν ειναι για πεταμα οπως επισης σιγουρο ειναι οτι εχει περιθωρια βελτιωσης αρκει να το θελει.
Γιατι στη λιβερπουλ σιγουρα ειχε σωστη κατευθυνση αλλα εδω μας ηρθε μετριοτητα αρα ισως να ειναι και λιγο κοπριτης.
Οποτε ειναι ρισκο η ανανεωση του οταν με 300 χιλιαρικα ετησιως μπορεις να βρεις καποιον καλυτερο απο αυτο που ειναι ο ελ ζαρ τωρα.
Υ.Γ Πρεπει να αξιολογηθει το ροστερ απο τον νεο προπονητη, ελπιζω να εχει βρεθει και αυτη τη στιγμη να συζηταει.
Οτιδηποτε λιγοτερο απο αυτο θα επιφερει ...................
Γιατι στη λιβερπουλ σιγουρα ειχε σωστη κατευθυνση αλλα εδω μας ηρθε μετριοτητα αρα ισως να ειναι και λιγο κοπριτης.
Οποτε ειναι ρισκο η ανανεωση του οταν με 300 χιλιαρικα ετησιως μπορεις να βρεις καποιον καλυτερο απο αυτο που ειναι ο ελ ζαρ τωρα.
Υ.Γ Πρεπει να αξιολογηθει το ροστερ απο τον νεο προπονητη, ελπιζω να εχει βρεθει και αυτη τη στιγμη να συζηταει.
Οτιδηποτε λιγοτερο απο αυτο θα επιφερει ...................
- nick_shortjohn
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- Federacion
για να μη παρεξηγηθώ κι εγω να μείνει θελω,
αλλα ρε σεις πως ξεκινάει ο αγωνιστικός σχεδιασμός χωρίς προπονητη;
πάλι τιποτε δεν μάθανε εκει στη Διοίκηση;
Ζαγοράκη ξεκίνα να παίζεις το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και άσε το ΜΑΝΑΤΖΕΡ σε άλλους...
αλλα ρε σεις πως ξεκινάει ο αγωνιστικός σχεδιασμός χωρίς προπονητη;
πάλι τιποτε δεν μάθανε εκει στη Διοίκηση;
Ζαγοράκη ξεκίνα να παίζεις το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και άσε το ΜΑΝΑΤΖΕΡ σε άλλους...
Pali καλα που θα μεινει κιολας.. γιατι με αυτα που βλεπουμε τελευταια στον ΠΑΟΚ θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε.
Πάντως άν σκεφτούμε οτι οι δύο τελευταίες κινήσεις του Κωσταντνίδη είναι ο ελ ζαρ και ο αρίας, ίσως τελικά να μην είναι και τόσο κακή ιδέα να τον έχουμε ΤΔ!

αυτον δεν ηταν να τον διωξουμε?και τωρα θελουμε να του κανουμε τριετες?
την συγκαταθεση για να μεινει ο ελ ζαρ στην ομαδα ποιος την εδωσε?ο χαβος?
καποιοι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια.....
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
markos4 έγραψε:αυτον δεν ηταν να τον διωξουμε?και τωρα θελουμε να του κανουμε τριετες?
εσύ φίλε μου μπορεί να τη βλέπεις ΕΤΣΙ τη δουλειά αλλά το ολαπαοκ.γρ την κίνηση με έλ ζάρ τη χαρακτηρίζει ως "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ προτού ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ". κλαυσίγελος.την,κατά το άρθρο πάντα,προοπτική να βασιστεί το χτίσιμο της ομάδας σε έναν παίχτη που μόλις πρίν λίγο καιρό θέλαμε να τον ξεφορτωθούμε αξίζει αλήθεια να τη σχολιάσω;το ότι ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ προτού ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ αλλά στην κουζίνα πορευόμαστε με αυτόματο πιλότο επίσης ανάξιο σχολιασμού.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,έχω αμφιβολίες,βάσει όσων γίνονται,πως η επάνδρωση του ΠΑΟΚ από τη νέα χρονιά θα αφορά κυρίως στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.εύχομαι όσο τίποτα ο πρόεδρος να έχει διαφορετικές ... ορέξεις κ σχέδια.
μερικοι δεν καταλαβαινεται οτι δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφες
ο ελ ζαρ εχει δειξει καλα στοιχεια και με συγκεκριμενο πλανο και αν του δοθει ρολος πιστευω οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερος απο το αναρχο παιχνιδι που παιζει φετος, μη ξεχναμε οτι προσπαθει να δειξει τα στοιχεια του σε ματς που κανεις δεν τραβαει..
αν οπως λεγεται οτι του κανανε προταση για 200 και κλεισει θα ειμαι χαρουμενος δεδομενου οτι προκειται για μια θεση που θελουμε παραπανω απο εναν παικτη
και ακομη περισσοτερο αν αναλογιστουμε τα συμβολαια των φιλομενο,κριστιανο,κουτσια κτλ..
ο ελ ζαρ εχει δειξει καλα στοιχεια και με συγκεκριμενο πλανο και αν του δοθει ρολος πιστευω οτι θα ειναι κατα πολυ καλυτερος απο το αναρχο παιχνιδι που παιζει φετος, μη ξεχναμε οτι προσπαθει να δειξει τα στοιχεια του σε ματς που κανεις δεν τραβαει..
αν οπως λεγεται οτι του κανανε προταση για 200 και κλεισει θα ειμαι χαρουμενος δεδομενου οτι προκειται για μια θεση που θελουμε παραπανω απο εναν παικτη
και ακομη περισσοτερο αν αναλογιστουμε τα συμβολαια των φιλομενο,κριστιανο,κουτσια κτλ..
- xrictoforoc
Να μεινει ρε παιδια,γιατι οχι;
Αλλα να περνει περισσοτερα απο τον Αντελινο;(νομιζω 250 χιλ.)
Ανυκουστο,δωσ'τον 200 και βλεπουμε...
Αλλα να περνει περισσοτερα απο τον Αντελινο;(νομιζω 250 χιλ.)
Ανυκουστο,δωσ'τον 200 και βλεπουμε...
Λένε ότι θα του δώσουν συμβόλαιο 200.000..μια χαρά νομίζω είναι..καλύτερο extreme με αυτά τα λεφτά που να ξέρει το τόπι δεν πρόκειται να βρούμε
- navigator11
sernikos έγραψε:μερικοι δεν καταλαβαινεται οτι δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφες
προσωπικά,αν παραμείνει ο ΠΑΟΚ προπονητικά "γυμνός" για μιά χρονιά ακόμα,δε με απασχολεί καθόλου το κομμάτι της ενίσχυσης ή μάλλον ορθότερα της αποδυνάμωσης.κ ο έττο κ ο μπαλάφας που λέει ο λόγος πολυτέλεια θα'ναι με τη νύν κατάσταση.απλά δεν έδειξε ο μαροκινός αίφνης κ τέτοια δείγματα τελευταία,σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν,που από εκεί,που ήταν υπ'ατμόν, ξαφνικά παίζει να εκτιμήθηκε πως θα ήταν χρήσιμο να παραμείνει για 3

Τη γνώμη μου για τον Ελ Ζαρ την έχω καταθέσει μήνες τώρα και συνεχίσω να τη διατηρώ. Είμαι όμως διατεθειμένος δε να ακούσω τι γνώμες όλων όσων εδώ μέσα υποστηρίζουν πως έχει πάρει ευκαιρίες και δεν έχει δείξει πολλά πράγματα, πως είναι τσαπατσούλης στο παιχνίδι του κ.ο.κ. Από την άλλη μπορώ να μη ξανακούσω το πως ο Κουτσιανικούλης πρέπει να πάρει ευκαιρίες, και πως θάβεται και πως κάποια στιγμή αν του φερθεί καλά η ομάδα και ο προπονητής θα αναστηθεί από τις στάχτες του; Και επειδή μπορεί να είναι βαρύ αυτό που ζητάω, ας το ελαφρύνουμε. Μπορώ να μην ακούσω για τον αδικημένο Βασίλη μέχρι να πάρει την μπάλα, να κάνει ένα δύο ελιγμούς και στη συνέχεια να κάνει ένα παρόμοιο άστοχο σουτ με αυτό που έκανε ο Ελ Ζαρ με τον Ηρακλή;
Μπάλα είναι ρε γαμώτο, όχι Κβαντομηχανική.

Μπάλα είναι ρε γαμώτο, όχι Κβαντομηχανική.

ο σερ Αλεξ Φεργκιουσον ειχε πει οτι το ποδοσφαιρο το βλεπουν πολλοι,αλλα το καταλαβαινουν λιγοι....νταξει δν ειναι κβαντομηχανικη,ουτε αστροφυσικη,αλλα δν ειναι κ κατι το απλο......