Ρητορικη ερωτηση ειναι σαφως,προφανως κ ειναι ανικανοιMitsospaoki4 έγραψε:Το promo της forzas πάντως λέει αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ
Για να δούμε, είναι ικανοί οι μεγάλοαρδ μας να ξέρουν ήδη όνομα και να περιμένουν να το γράψουν στην forza για να πουλήσουν φυλλάδες
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- pagotatzis
Σκέψη για ιδανικό κατά με ντεμαραζ μεταγραφικού Ιανουαρίου
Από εδώ και πέρα
Αποχώρηση
Ρεί,Πασχσλακης
Εσιτι ,Ντουγλας
Μεταγραφή Αρριστρο μπακ
Μεταγραφή 6αρι πιτ μπουλ ,σκυλί του πολέμου κτλ
Μεταγραφή τερματοφύλακα
Αλλά και μόνο μπακ να έρθει ,έτσι πως είναι η ομάδα τώρα,μπορείς να διεκδικήσεις
Τίτλο
Από εδώ και πέρα
Αποχώρηση
Ρεί,Πασχσλακης
Εσιτι ,Ντουγλας
Μεταγραφή Αρριστρο μπακ
Μεταγραφή 6αρι πιτ μπουλ ,σκυλί του πολέμου κτλ
Μεταγραφή τερματοφύλακα
Αλλά και μόνο μπακ να έρθει ,έτσι πως είναι η ομάδα τώρα,μπορείς να διεκδικήσεις
Τίτλο
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Και κλασικά θα είναι του τύπου...Η θα βρέξει η καλό καιρό θα κάνει!Mitsospaoki4 έγραψε:Το promo της forzas πάντως λέει αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ
Για να δούμε, είναι ικανοί οι μεγάλοαρδ μας να ξέρουν ήδη όνομα και να περιμένουν να το γράψουν στην forza για να πουλήσουν φυλλάδες
Ξέροντας εδώ και 5 μήνες πως κατά 90% θα πουλήσεις Γιαννούληjoshua έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Κάποιος,σίγουρα δεν κάνει καλά την δουλειά του
Ή δεν είναι τελος πάντων ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνήσω με Doom. Η περίπτωση Γιαννούλη ήταν γνωστή από πριν και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πιαστήκαμε ανοργάνωτοι.
Δεν πιαστηκαμε. Ειμαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε καλά ρε παιδιά τον περειρα γιατί τον πήραμε..πρότζεκτ σαν τον Γιαννούλη είναι
Κάτι απαιτήσεις που έχετε ορισμένοι...Doomlord4 έγραψε:Ξέροντας εδώ και 5 μήνες πως κατά 90% θα πουλήσεις Γιαννούληjoshua έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Κάποιος,σίγουρα δεν κάνει καλά την δουλειά του
Ή δεν είναι τελος πάντων ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε
Αυτά μόνο σε ομάδες με πλάνο και οργάνωση...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Μπίστροβιτς της Τσσκα που είχε γραφτεί το καλοκαίρι πήγε ως δανεικός στην Κασίμπασα που ήδη έχει πάρει τον Ντρινκγουοτερ. Φέρτε ένα χαφ βρεεε...
Υπάρχει και το απρόβλεπτο της αγοράς βέβαια. Οκ έδωσες Γιαννούλη τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι ο παίκτης τον οποίο είχες σταμπαρει είναι διαθέσιμος τώρα. Κάποιος θα μπορούσε να πει μη δίνεις το Γιαννούλη μέχρι να έχεις την υπογραφή του άλλου, αλλά εδώ παίζουν ρόλο πολλά
O William της Βόλσφμπουργκ νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος ...
δεν παίζει φέτος ... υψηλής χρηματιστιριακής αξίας παίχτης ο οποίος αν δεν παίζει χάνει πολλά η ομάδα ...
από ότι ακούω εάν ο Ρέμπε τον είχε πάει εκεί, λογικά έχει συμφέροντα με αυτόν ...
χάρη του κάνει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ και αυτό βολεύει απεριόριστα και τον ΠΑΟΚ ... βασικό έλλειμα έχουμε δεξιά και όχι αριστερά ... αριστερά σαν μπακαπ του Περέιρα θα είναι ο Βιερίνια. Ο αρχηγός θα παίζει σε πολλές θέσεις σαν εναλλακτική λύση.
Νομίζω είναι καλή λύση. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για αγορά ... για δανεισμό ίσως στην καλύτερη για 1,5 χρόνο. δεν ξέρω αν βολεύει με το συμβόλαιο του.
Από το καλοκαίρι και ανάλογα πως έχει πάει ο Περέιρα και αν φύγει τελικά ο Γιαννούλης, η ομάδα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται μεταγραφή ή να προωθήσει έναν από τους 3-4 παιχταράδες που έχουμε από τις ακαδημίες.
Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο άγχος για μεταγραφές. Η ομάδα έχει δεδομένες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει. Σχεδιασμό θέλει και καλό σκάουτινγκ. Η ομάδα θέλει μόνο παιχταράδες. Μέτριους έχουμε ήδη εύκολα από τις ακαδημίες μας. Και όχι μόνο μέτριους
δεν παίζει φέτος ... υψηλής χρηματιστιριακής αξίας παίχτης ο οποίος αν δεν παίζει χάνει πολλά η ομάδα ...
από ότι ακούω εάν ο Ρέμπε τον είχε πάει εκεί, λογικά έχει συμφέροντα με αυτόν ...
χάρη του κάνει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ και αυτό βολεύει απεριόριστα και τον ΠΑΟΚ ... βασικό έλλειμα έχουμε δεξιά και όχι αριστερά ... αριστερά σαν μπακαπ του Περέιρα θα είναι ο Βιερίνια. Ο αρχηγός θα παίζει σε πολλές θέσεις σαν εναλλακτική λύση.
Νομίζω είναι καλή λύση. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για αγορά ... για δανεισμό ίσως στην καλύτερη για 1,5 χρόνο. δεν ξέρω αν βολεύει με το συμβόλαιο του.
Από το καλοκαίρι και ανάλογα πως έχει πάει ο Περέιρα και αν φύγει τελικά ο Γιαννούλης, η ομάδα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται μεταγραφή ή να προωθήσει έναν από τους 3-4 παιχταράδες που έχουμε από τις ακαδημίες.
Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο άγχος για μεταγραφές. Η ομάδα έχει δεδομένες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει. Σχεδιασμό θέλει και καλό σκάουτινγκ. Η ομάδα θέλει μόνο παιχταράδες. Μέτριους έχουμε ήδη εύκολα από τις ακαδημίες μας. Και όχι μόνο μέτριους
Ο πετρωτος για ολιβα λέει ότι πάμε καλά και είμαστε κοντά με την ομάδα (έχει βρεθεί μια φόρμουλα, 1,5 χρόνος δανεικός ) ..Το θέμα είναι τι θέλει ο παίχτης γιατί κινείται και η ειμπαρ και μια ακόμα ομάδα
Μα το αγχος απορρεει απο την αισθηση που υπαρχει πλεον σχεδον σε ολους πως ουτε πλανο υπαρχει ουτε σοβαρο σκάουτινγκ γινεται...tad έγραψε:O William της Βόλσφμπουργκ νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος ...
Δεν ειναι τοσο τα κενα οσο η αισθηση πως δυσκευομαστε να αντικαταστησουμε, αν οχι με καλυτερους αλλα με ισαξιους, αυτους που φευγουν...