tad έγραψε:O William της Βόλσφμπουργκ νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος ...
δεν παίζει φέτος ... υψηλής χρηματιστιριακής αξίας παίχτης ο οποίος αν δεν παίζει χάνει πολλά η ομάδα ...
από ότι ακούω εάν ο Ρέμπε τον είχε πάει εκεί, λογικά έχει συμφέροντα με αυτόν ...
χάρη του κάνει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ και αυτό βολεύει απεριόριστα και τον ΠΑΟΚ ... βασικό έλλειμα έχουμε δεξιά και όχι αριστερά ... αριστερά σαν μπακαπ του Περέιρα θα είναι ο Βιερίνια. Ο αρχηγός θα παίζει σε πολλές θέσεις σαν εναλλακτική λύση.
Νομίζω είναι καλή λύση. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για αγορά ... για δανεισμό ίσως στην καλύτερη για 1,5 χρόνο. δεν ξέρω αν βολεύει με το συμβόλαιο του. 
Από το καλοκαίρι και ανάλογα πως έχει πάει ο Περέιρα και αν φύγει τελικά ο Γιαννούλης, η ομάδα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται μεταγραφή ή να προωθήσει έναν από τους 3-4 παιχταράδες που έχουμε από τις ακαδημίες. 
Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο άγχος για μεταγραφές. Η ομάδα έχει δεδομένες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει. Σχεδιασμό θέλει και καλό σκάουτινγκ. Η ομάδα θέλει μόνο παιχταράδες. Μέτριους έχουμε ήδη εύκολα από τις ακαδημίες μας. Και όχι μόνο μέτριους
Μα το αγχος απορρεει απο την αισθηση που υπαρχει πλεον σχεδον σε ολους πως ουτε πλανο υπαρχει ουτε σοβαρο σκάουτινγκ γινεται...
Δεν ειναι τοσο τα κενα οσο η αισθηση πως δυσκευομαστε να αντικαταστησουμε, αν οχι με καλυτερους αλλα με ισαξιους, αυτους που φευγουν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk