Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το promo της forzas πάντως λέει αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ

Για να δούμε, είναι ικανοί οι μεγάλοαρδ μας να ξέρουν ήδη όνομα και να περιμένουν να το γράψουν στην forza για να πουλήσουν φυλλάδες
Ρητορικη ερωτηση ειναι σαφως,προφανως κ ειναι ανικανοι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Σκέψη για ιδανικό κατά με ντεμαραζ μεταγραφικού Ιανουαρίου
Από εδώ και πέρα
Αποχώρηση
Ρεί,Πασχσλακης
Εσιτι ,Ντουγλας

Μεταγραφή Αρριστρο μπακ
Μεταγραφή 6αρι πιτ μπουλ ,σκυλί του πολέμου κτλ
Μεταγραφή τερματοφύλακα

Αλλά και μόνο μπακ να έρθει ,έτσι πως είναι η ομάδα τώρα,μπορείς να διεκδικήσεις
Τίτλο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το promo της forzas πάντως λέει αποκαλυπτικό μεταγραφικό ρεπορτάζ

Για να δούμε, είναι ικανοί οι μεγάλοαρδ μας να ξέρουν ήδη όνομα και να περιμένουν να το γράψουν στην forza για να πουλήσουν φυλλάδες
Και κλασικά θα είναι του τύπου...Η θα βρέξει η καλό καιρό θα κάνει!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

joshua έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Ξέροντας εδώ και 5 μήνες πως κατά 90% θα πουλήσεις Γιαννούλη

Κάποιος,σίγουρα δεν κάνει καλά την δουλειά του
Ή δεν είναι τελος πάντων ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πέστα doom γιατί όταν τα γράφω εγώ είμαι για μπαν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα συμφωνήσω με Doom. Η περίπτωση Γιαννούλη ήταν γνωστή από πριν και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πιαστήκαμε ανοργάνωτοι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν πιαστηκαμε. Ειμαστε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ε καλά ρε παιδιά τον περειρα γιατί τον πήραμε..πρότζεκτ σαν τον Γιαννούλη είναι
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Doomlord4 έγραψε:
joshua έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πάντως με τι ακραία μπακ μιλάμε και δεν μπορούμε να βρούμε 10 μέρες για να καταλήξουμε τελικά στον Φεράρι...
Ξέροντας εδώ και 5 μήνες πως κατά 90% θα πουλήσεις Γιαννούλη

Κάποιος,σίγουρα δεν κάνει καλά την δουλειά του
Ή δεν είναι τελος πάντων ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε
Κάτι απαιτήσεις που έχετε ορισμένοι...
Αυτά μόνο σε ομάδες με πλάνο και οργάνωση...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Μπίστροβιτς της Τσσκα που είχε γραφτεί το καλοκαίρι πήγε ως δανεικός στην Κασίμπασα που ήδη έχει πάρει τον Ντρινκγουοτερ. Φέρτε ένα χαφ βρεεε...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Υπάρχει και το απρόβλεπτο της αγοράς βέβαια. Οκ έδωσες Γιαννούλη τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι ο παίκτης τον οποίο είχες σταμπαρει είναι διαθέσιμος τώρα. Κάποιος θα μπορούσε να πει μη δίνεις το Γιαννούλη μέχρι να έχεις την υπογραφή του άλλου, αλλά εδώ παίζουν ρόλο πολλά
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O William της Βόλσφμπουργκ νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος ...

δεν παίζει φέτος ... υψηλής χρηματιστιριακής αξίας παίχτης ο οποίος αν δεν παίζει χάνει πολλά η ομάδα ...
από ότι ακούω εάν ο Ρέμπε τον είχε πάει εκεί, λογικά έχει συμφέροντα με αυτόν ...

χάρη του κάνει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ και αυτό βολεύει απεριόριστα και τον ΠΑΟΚ ... βασικό έλλειμα έχουμε δεξιά και όχι αριστερά ... αριστερά σαν μπακαπ του Περέιρα θα είναι ο Βιερίνια. Ο αρχηγός θα παίζει σε πολλές θέσεις σαν εναλλακτική λύση.

Νομίζω είναι καλή λύση. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για αγορά ... για δανεισμό ίσως στην καλύτερη για 1,5 χρόνο. δεν ξέρω αν βολεύει με το συμβόλαιο του.

Από το καλοκαίρι και ανάλογα πως έχει πάει ο Περέιρα και αν φύγει τελικά ο Γιαννούλης, η ομάδα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται μεταγραφή ή να προωθήσει έναν από τους 3-4 παιχταράδες που έχουμε από τις ακαδημίες.

Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο άγχος για μεταγραφές. Η ομάδα έχει δεδομένες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει. Σχεδιασμό θέλει και καλό σκάουτινγκ. Η ομάδα θέλει μόνο παιχταράδες. Μέτριους έχουμε ήδη εύκολα από τις ακαδημίες μας. Και όχι μόνο μέτριους
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ο πετρωτος για ολιβα λέει ότι πάμε καλά και είμαστε κοντά με την ομάδα (έχει βρεθεί μια φόρμουλα, 1,5 χρόνος δανεικός ) ..Το θέμα είναι τι θέλει ο παίχτης γιατί κινείται και η ειμπαρ και μια ακόμα ομάδα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

tad έγραψε:O William της Βόλσφμπουργκ νομίζω είναι ρεαλιστικός στόχος ...

δεν παίζει φέτος ... υψηλής χρηματιστιριακής αξίας παίχτης ο οποίος αν δεν παίζει χάνει πολλά η ομάδα ...
από ότι ακούω εάν ο Ρέμπε τον είχε πάει εκεί, λογικά έχει συμφέροντα με αυτόν ...

χάρη του κάνει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ και αυτό βολεύει απεριόριστα και τον ΠΑΟΚ ... βασικό έλλειμα έχουμε δεξιά και όχι αριστερά ... αριστερά σαν μπακαπ του Περέιρα θα είναι ο Βιερίνια. Ο αρχηγός θα παίζει σε πολλές θέσεις σαν εναλλακτική λύση.

Νομίζω είναι καλή λύση. Εννοείται ότι δεν μιλάμε για αγορά ... για δανεισμό ίσως στην καλύτερη για 1,5 χρόνο. δεν ξέρω αν βολεύει με το συμβόλαιο του.

Από το καλοκαίρι και ανάλογα πως έχει πάει ο Περέιρα και αν φύγει τελικά ο Γιαννούλης, η ομάδα θα αποφασίσει εάν χρειάζεται μεταγραφή ή να προωθήσει έναν από τους 3-4 παιχταράδες που έχουμε από τις ακαδημίες.

Δεν καταλαβαίνω το μεγάλο άγχος για μεταγραφές. Η ομάδα έχει δεδομένες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να το πετύχει. Σχεδιασμό θέλει και καλό σκάουτινγκ. Η ομάδα θέλει μόνο παιχταράδες. Μέτριους έχουμε ήδη εύκολα από τις ακαδημίες μας. Και όχι μόνο μέτριους
Μα το αγχος απορρεει απο την αισθηση που υπαρχει πλεον σχεδον σε ολους πως ουτε πλανο υπαρχει ουτε σοβαρο σκάουτινγκ γινεται...
Δεν ειναι τοσο τα κενα οσο η αισθηση πως δυσκευομαστε να αντικαταστησουμε, αν οχι με καλυτερους αλλα με ισαξιους, αυτους που φευγουν...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”