Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από gash04 »

60000 ευρώ είναι το πρόστιμο στην ομάδα χάντμπολ.
Η τιμωρία δεν έχω ακούσει να ανακοινώθηκε ακόμα ακούγεται για πολλές αγωνιστικές κεκλεισμένων.
Έσοδα το τμήμα δεν έχει και απο πέρσι μας έχει κάνει υπερήφανους άπαντες ΠΑΟΚτσήδες ανα τον κόσμο.
Οι παίχτες δεν είναι πληρωμένοι επίσης.
Για το κύπελλο που στερηθήκαμε δεν πειράζει αν και ακόμα δεν έχει κριθεί μάλλον.

Καμία κίνηση θα κάνουμε σύνδεσμοι και απλοί οπαδοί και σάιτς κλπ και εφημερίδες που ανήκουν στον χώρο μας, να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον αυτό το ποσό ως ελάχιστο φόρο τιμής στο τμήμα ή θα το αφήσουμε να καταστραφεί?

υγ

Συν κανά διαρκείας για του χρόνου που είναι και φθηνό άπαντες και ας μην πατήσουμε ποτέ.

30000 χωράει η Τούμπα απο 2 Ευρώ ο καθένας μας να δώσει το βγάλαμε.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

+++++4* 1976
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εγώ δεν ξέρω και γι' αυτό και δε μιλάω.

Ξέρω όμως ότι έγιναν επεισόδια ανάμεσα στους φίλους-οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κι ότι έκαναν τη Λαμία άνω κάτω. Δεν μ' ενδιαφέρει ποιός φταίει και ποιός έφταιξε.

Αυτά που διάβασα παραπάνω στην ανακοίνωση τα δέχομαι χωρίς όμως να μπορώ να ελέγξω αν είναι αληθινά.

Θεωρώ επίσης το πρόστιμο των 60.000 χιλιάδων Ευρώ υπερβολικότατο.

Με βάση λοιπόν την κοινή λογική, από τα παραπάνω βγάζω τα εξής συμπεράσματα:

Το σκηνικό ήταν λίγο-πολύ στημένο. Οι δικοί μας έπεσαν στην παγίδα. Το κράτος ( :lol: ) βρήκε την αιτία που έψαχνε για να μη γίνουν τα έργα στη Τούμπα με χρήματα του ΟΠΑΠ. Προσπαθούν τώρα να εξοντώσουν οικονομικά το τμήμα χάντμπωλ. Περιμένω καθαρή και σωστή αντίδραση από τον Α.Σ..
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

+1976 και απο εμένα στην ανακοίνωση
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

++++++ ΑΠΕΙΡΟ

αλλά για μερικούς, ξέρω......στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα

ΥΓ. Platon αυτο "έκαναν την λαμία άνω κάτω" μπορείς σε παρακαλώ να μας το ξεκαθαρίσεις και να το αιτιολογήσεις?
γιατί δεν νομίζω παραπάνω από ένα οικοδομικό τετράγωνο να παίχτηκε σκηνικό. άλλο τώρα άν ....το τόσο..... το κάνουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο οι Αλήτες γ@μωρουφιάνοι δημοσιογράφοι
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μια χαρά τα λέει.
Οι οπαδοί που βρίσκονται στην φυλακή είναι όπως το λέει όλα αυτά είναι γνωστά.(Τυγχάνει να γνωρίζω 2 απο αυτούς που δικάζονται και δεν είχαν απολύτως καμία μα καμία σχέση).

Πως όμως θα βοηθήσουμε το τμήμα Χάντμπολ να ορθοποδήσει ξανά?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:eortpol μην παριστανεις τον αφελη ,καμια απιλη δεν υπαρχει αν δεν ξερεις τι δουλεια κανανε τα παιδια και ποσες καταστασεις εκτονωσανε μην μιλας.
Επισης αυτα για γλαστρες κτλ τα ακουω βερεσε μια ζωη τα ιδια σαπια επιχειρηματα χωρις υποσταση και ιχνος αληθειας,η τελευταια ειδικα ανακοινωση ειναι καθαρα οπαδικου περιεχομενου ειδικα οταν γινοντε συλληψεις αδερφων εσυ ριξε καταρες και καλα να παθουν τα πρεζακια και αλλοι θα στεκονται διπλα στα αδερφια τους να τα υπερασπιστουν.Αυτη ειναι η διαφορα,ουσιωδες και μεγαλη.
Το κορδελλιο και κανενας σφ ποτε δεν εκανε υποδειξη σε αγωνιστηκα θεματα μην πουλας τρελλα και λες ψεματα.
εγω ξερω οτι οι συνδεσμοι εδω και 3 χρονια κανουν σπουδαια δουλεια ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ να προσπαθουνε να χαλασουνε το κλιμα απο τις ανακοινωσεις κατα σαλπι που καλα κανουν και τις βγαλανε αλλα σε δυο απο αυτες καταληγουν θα τα πουμε στους δρομους η θα αποδοκιμαζουμε αυτοι που θα παμε στο γηπεδο.... μεχρι τωρα
που λεμε οτι η απουσια περιφρουρισης θα δειτε τι συνεπειες θα εχει.....
τελος παντων εγω λεω να σοβαρευτουν ολοι και να ειναι μια γροθια ο εχθρος ειναι εξω απο την ομαδα και οχι μεσα
......
αλλα και αυτοκριτικη χρειαζετε στην σουρωτη καποιοι μαλακες το ονομα του ΠΑΟΚ χρησιμοποιησαν για να κανουν
τις βλακειες που εκαναν και στην λαμια οι αεκτσηδες δεν πλακωνονταν μεταξυ τους με δικους μας πλακωνονταν
και δωσαμε αφορμη στο κολοκρατος να κανει αυτα που εκανε ......
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kolokotronis_4 έγραψε:
ΥΓ. Platon αυτο "έκαναν την λαμία άνω κάτω" μπορείς σε παρακαλώ να μας το ξεκαθαρίσεις και να το αιτιολογήσεις?
γιατί δεν νομίζω παραπάνω από ένα οικοδομικό τετράγωνο να παίχτηκε σκηνικό. άλλο τώρα άν ....το τόσο..... το κάνουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο οι Αλήτες γ@μωρουφιάνοι δημοσιογράφοι
Εννοώ ότι έκαναν φασαρίες στην πόλη, όχι ότι την ξήλωσαν. Αυτό νομίζω ότι είναι αλήθεια.

Όπως δηλώνω στο ποστ μου δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ήμουν παρών, πιστεύω (ή δεν πιστεύω) ότι διαβάζω ή ακούω. Δεν υπάρχει ίχνος αμφισβήτησης ή ειρωνίας και νομίζω ότι μια χαρά ακούγονται αυτά που γράφει η ανακοίνωση και δεν έχω απολύτως κανένα λόγο να τα αμφισβητίσω.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Πολυ σωστη η ανακοινωση της συντονιστικης σε ολα τις τα σημεια..εγω να προσθεσω και το δημοσιο χρημα που παιρνουν εδω και δεκαετιες γαυρος και ζελα.

Eortpol γιατι γαντζωνεσαι σε επιχειρηματα που εχουν απαντηθει ηδη ? αυτα που λες με τις δηθεν απειλες εχουν απαντηθει 50 φορες και στο αλλο τοπικ που ανοιξε ο gash.
Η ανακοινωσεις οπως λες καλα κανουν και βγαινουν το θεμα ειναι να τις ερμηνευεις και οπως ειναι οχι οπως νομιζεις.
Η τιμωρια του τμηματος Handball ειναι απαραδεκτη μιας και οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν ευθηνονται για την μη εναρξη του αγωνα βαση βιντεο αν εχει μυαλο ο κυρ θανασης θα δικαιωθει.Ουδεποτε μπηκαμε στον αγωνιστηκο χωρο και μονα υπευθηνα για την μη διεξαγωγη ειναι τα χανουμια.Δυστυχως μερικοι το κομπλεξ σας για τον οπαδο δεν σας αφηνει να δειτε τα πραγματα οπως ειναι και φυσικα κανετε μοκο για τα χτεσινα που ξεκινησε 2 ωρες μετα ο αγωνας.

Gash ειδες οτι δεν λεγαμε μαλακιες για την αθωοτητα των δικων μας αφου ξερεις πλεον.Οι αλλοι που ειρωνευοταν και λεγανε πιπες μια συγγνωμη θα ζητησουν ?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι βρε αγορίνα μου αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι διαχέεται εκνευρισμός με κάτι τέτοια και είναι λογικό να ακουστούν βαριές κουβέντες απο κάθε πλευρά!
Τελικός κυπέλλου ήταν δεν ήταν και λίγο πράγμα.
Ειδικά όπως παρουσιάζονται πολλά απο τα γαμώΜΜΕ.

Και εγώ αρχικά ήμουν εκνευρισμένος αρκετά με ότι έγινε αλλά μαθαίνοντας ορισμένα πράγματα μπορείς να πεις ότι έκανα κωλοτούμπα σε κάποια απο αυτά.

Κάποιους απο τους συλληφθέντες τους συνέλαβαν αφού βγήκαν απο καφετέρια που μπήκανε μέσα για κατούρημα τι να λέμε τώρα και φυσικά οι κατηγορίες ζωγραφίστηκαν στο πι και φι γνωστά είναι αυτά όπως ο άλλος που κάποιος έλεγε που είχε χάσει το πορτοφόλι του στην Ξάνθη κάποτε.

Πάντα την πληρώνει την νύφη κάποιος άσχετος.

Το θέμα είναι ότι έγινε ένα συμβάν και υπάρχουν απώλειες.

Με την ομάδα τι θα γίνει επίσης με ενδιαφέρει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και να στο πω και διαφορετικά το να σε βρίσει και ένας ΠΑΟΚτσής είναι το λιγότερο είναι αδερφός σου θα τα βρεις στην τελική μαζί του.

Παράδειγμα μόλις έγινε το σκηνικό με τον ΟΠΑΠ όλοι συνταχθήκαμε εναντίων του ενστικτωδώς.
Χωρίς να χρειαζόταν να βγει και ανακοίνωση για αυτό.

Οι εχθροί είναι έξω!

Πάρε μάτι τι λέει ο τυπάς.
Ακόμα για την Λαμία λέει ενώ έχουν γίνει επεισόδια σε άλλο τόπο και χρόνο.

Το θεωρώ μέγιστη παπαριά να αναλωνόμαστε σε μεταξύ μας αντιπαραθέσεις όταν υπάρχουν γύρω μας άλλα σημαντικότερα ζητήματα αυτό τον καιρό.

Τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας στον «Sentra 103,3»:

«Είδαμε την απόλυτη παράνοια. Πλέον συμβαίνει σε όλα τα σπορ, άρα το αθλητικό γεγονός είναι αφορμή για αυτά τα έκτροπα, αν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρχαν κινήσεις από τις ομάδες που δεν βοήθησαν.

»Οι ομάδες διαχρονικά έχουν κατασκευάσει ένα τέρας που δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν και στρέφεται εναντίον τους. Γιατί αυτός που θα πληρώσει τώρα είναι ο Ολυμπιακός, πέρα από το στάδιο. Ακόμα και ένα σπασμένο κάθισμα που προέρχεται από τα λεφτά του λαού είναι ντροπή.

»Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να συμβάλει ώστε να τελειώσει ο αγώνας, αλλά από ένα σημείο δεν μπορούσε να γίνει κάτι αν δεν κέρδιζε η μία ομάδα».

Αναφερόμενος στο θέμα των συλλήψεων είπε: «Για να συλλάβεις κάποιον, πρέπει να προβεί σε κάποιο αδίκημα. Ζούμε σε μια ευλογούμενη και ανεκτική χώρα, ίσως παραπάνω από ότι χρειάζεται μερικές φορές.

»Η δική μου εισήγηση στα αρμόδια όργανα είναι ότι είναι προνομιακός ο χώρος του χουλιγκανισμού για να χτυπήσουμε την παρανοϊκή βία που ασκείται. Πρέπει να γίνει κάτι που να πατάει σε νομική βάση, αλλιώς την επόμενη μέρα θα είναι πάλι ελεύθεροι για να επαναλάβουν τα ίδια.

»Πρέπει να συλληφθούν πριν μπουν στο γήπεδο, αλλά να βρεθεί και η ποινή που θα στοιχειοθετήσει το αδίκημα και να μην τον αφήσει ελεύθερο. Τώρα αν μπουν μέσα στο γήπεδο υπάρχει το σχέδιο της τακτικής, γιατί οχυρώνονται μέσα στους υπόλοιπους και κάνουν τις ζημιές.

»Ο ρόλος δεν είναι να εξυπηρετεί τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε εισηγηθεί όπως και στη Λαμία, όπου και η αστυνομία είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί δεν ανέβαλε τον αγώνα βλέποντας την αλητεία από το πρωί στους δρόμους.

»Έτσι και χθες όταν βλέπεις τα επεισόδια πριν τον αγώνα, που προεξοφλούν πως η βία θα μεταφερθεί μέσα στο γήπεδο ο αγώνας να μην ξεκινάει. Πρέπει να τους συλλάβουμε μακριά, εκεί που δίνουν τα 'ραντεβού θανάτου'».

Σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να παρθούν, απάντησε: «Το πρώτο που κάναμε ήταν η απαγόρευση των μετακινήσεων, αν και δεν παίζει κανένα ρόλο. Μόνοι τους να είναι, θα κάψουν το γήπεδο. Θα στραφούν απέναντι στη διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, ακόμα και στους ίδιους τους τους εαυτούς.

»Το δεύτερο είναι η επανασύνδεση της αντικειμενικής ευθύνης των ΠΑΕ και ΚΑΕ με τη συμπεριφορά των οπαδών. Δηλαδή ποινές που θα πληγώσουν τις ομάδες. Αλλά αυτοί οι αλήτες έχουν αυτονομηθεί και στρέφονται εναντίον των ομάδων.

»Το άλλο, το οποίο έπιασε, είναι η συσχέτιση των χρηματοδοτήσεων κυρίως του ΟΠΑΠ με ρήτρες βίας. Είδατε τι έπαθε ο ΠΑΟΚ. Τέλος οι ποινές, διοικητικές και αθλητικές, για το καινούργιο ποινικό δίκαιο της ΕΠΟ. Νομίζω είναι πολύ αυστηρότερο σχετικά με τα χρηματικά πρόστιμα, την αφαίρεση βαθμών και την τιμωρία της έδρας.

»Κάνουμε προσπάθεια, δεν είναι ευχολόγιο. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις κάμερες, αλλά δεν είναι εύκολο, είναι τεχνικό το ζήτημα και λειτουργίας των γηπέδων. Τα περισσότερα γήπεδα δεν έχουν άδειες».

Στο τέλος τόνισε: «Την προηγούμενη βδομάδα μιλήσαμε για τα γεγονότα στη Λαμία. Χθες ξέφυγε από την αστυνομία. Ήταν η καρδιά του κοινωνικού φαινομένου που βασανίζει την ελληνική κοινωνία. Παράλληλα συμπεριλάμβανε την ανοχή από την πλευρά των ομάδων και των παραγόντων, που δεν μπόρεσαν να αδειάσουν ούτε ένα γήπεδο.

»Για να μην μηδενιστεί ο Ολυμπιακός έγινε μία προσπάθεια από όλους. Οι ομάδες δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν. Χθες και οι δύο ζούσαν το ίδιο δράμα. Αυτό είναι η απόλυτη ντροπή και παραλογισμός».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Ρε συ Gash εκνευρισμος ,ξε-εκνευρισμος δεν μπορουμε να σταυρωνουμε ανθρωπους χωρις να ξερουμε και να εκσφεντονιζουμε απαραδεκτους χαρακτηρισμους.Αυτο το θεμα το εχουμε μεν εξαντλησει αλλα προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο,εδω μεσα ποτε δεν εβρισα κανεναν αν δεν με προκαλουσε πρωτα προσπαθησα απο την αρχη ακομα και με τους πιο ακραιους να μιλησω με γεγονοτα και επιχειρηματα.
Αυτοι ολοι που χαθηκαν τωρα μια συγνωμη για τα παιδια θα πουνε ? ασε εμενα δεν ειναι προσωπικο,φορανε τα παντελονια να πουνε ημασταν μαλακες ?
κλεινωντας συμφωνω βεβαιως οτι εγιναν,το περιεργο θα ηταν να μην γινουν ετσι οπως ηταν η πολη.οποιος νομιζει οτι σε οποιαδηποτε πολη με αλλοθρησκους ειδικα του ποκ δεν θα γινουν σκηνικα ζει εκτος πραγματικοτητας ειδικα οταν δεν υπαρχει καμια οργανωση,πλανο απο τις αρχες. Ειναι δυνατον να συναντιοταν οπαδοι των 2 ομαδων και να μην γινοταν τπτ ?
Επαναλαμβανω οτι για την αναβολη του ματς ουδεμια ευθηνη φερει ο κοσμος του ΠΑΟΚ.

Καλα το δευτερο που λες οτι μας περιμενουν στην γωνια το ξερω πολυ καλα,αλλα εγω δεν επεσα στην φακα να κατηγορησω αδερφια γιατι κρατησαν την σημαια του ΠΑΟΚ ψηλα.Αυτο λεω.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση Μπακ.
Και ως συνήθως με ξέρεις πλεον ότι θέτω αρκετά ερωτήματα όταν έχω αποροίες ή διαφωνώ σε ορισμένα θέματα.

Τι εννοώ.
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι οι αεκτσίδες καίγανε έναν σύνδεσμο αρχικά δικό μας.
Πιστεύεις ότι δεν θα μπαίναμε στο γήπεδο αντίστοιχα να κάνουμε ότι κάνανε και αυτοί?

Συνεπώς μην περιμένεις να δώσω άφεση σε όσα έγιναν ή να ψάξω να βρω το ποιος φταίει.
Φταίνε πολλοί και πολλά και δεν είναι της ώρας.

Φταίνε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου φταίνε οι δομές των συνδέσμων φταίει η αστυνομία φταίνε οι πολιτικοί φταίμε εμείς φταίει η τατιάνα η κοινωνία φταίνε οι δημοσιογράφοι και στο τέλος δεν φταίει κανείς.
Δεν με νοιάζει το ποιος φταίει όταν η βια είναι κάτι που το έχει ανάγκη το σύστημα και τρέφεται απο αυτήν.
Στην τελική όλοι μας γινόμαστε θύματα της.

Το ζήτημα και η ουσία είναι ότι η ομάδα τιμωρήθηκε άγρια και με πρωτοφανή τρόπο και το αποτέλεσμα είναι να την καταστρέψουν κάποιοι που είναι εχθροί μας αν θες αδόκιμος όρος αλλά έτσι είναι με αφορμή κάποια επεισόδια.

Δεν είδα για παράδειγμα στην ανακοίνωση ακόμα και της Θύρας 4 μια κίνηση για να βοηθήσουμε το τμήμα να πατήσει γερά τώρα που χτυπήθηκε άσχημα.
Πραγματικά θα το ήθελα σαν οπαδός απέξω να το δω.
Να χειροκροτήσω την κάθε ανακοίνωση δεν θα με κάνει ποιο συμπαθή αν θές ούτε αρέσει και σε εμάς τους ίδιους να είμαστε χειροκροτητές έτσι δεν είναι?
Αυτά αρμόζει σε άλλες ομάδες μικρότερου βεληνεκούς.

Να σου πω και κάτι άλλο ακόμα και να το κλείσω εδώ μιας και είσαι εκδρομικός τύπος μάλλον.

Οι μάχες που έχουν δώσει οι σύνδεσμοι μας για να παίρνουμε εισιτήρια για τα εκτός έδρας και για εκδρομές κλπ δεν νιώθεις ότι χάθηκε ξαφνικά.
Δεν πήγαν τζάμπα οι αγώνες των συνδέσμων για αυτό το θέμα?
Εμένα αυτό με στεναχώρησε πάντως.

Για θέματα ΒΙΑΣ καλύτερα ας μην αναλύσουμε τι ποιος που και γιατί.
Δεν υπάρχει λόγος αρκετά μας κυνήγησε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

gash04 έγραψε: Τελικός κυπέλλου ήταν δεν ήταν και λίγο πράγμα.
Που ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ τότε?Όλους ξαφνικά τους είχε πιάσει ο πόνος για το χάντμπολ και σταύρωναν κόσμο χωρίς να ξέρουν τι έγινε!
Αν έπαιζε στην μπάλα το ίδιο σκηνικό όλοι θα μας ζάλιζαν το κεφάλι για να πάνε και το πως πήγαν και τι έκαναν και καλά θα έκαναν στο κάτω κάτω...αλλά μην μιλάτε για άτομα που δεν ξέρετε καν τι είναι και τι έχουν κάνει!

Υ.Γ.Ένα μεγάλο μπράβο για την ανακοίνωση και πιστεύω κάποιοι να μάθουν από τα λάθη τους!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gash04 έγραψε: Τελικός κυπέλλου ήταν δεν ήταν και λίγο πράγμα.
ημιτελικος ηταν γκασιδη να ειμαστε και σωστοι παοκμανια εισαι 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”