Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από bakunin4 »

Αν και πλατιαζεις και δεν εχω πολυ χρονο θα σου πω οτι εχεις σε πολλα δικαιο αν και αγνοεις παλι οτι πριν τον σφ υπαρχει και αλλο ενα γεγονος που αναψε τα αιματα.
Και επειδη λες πολλα σωστα που ουδεποτε διαφωνησα εμενα η ενσταση μου ειναι οτι καποιοι προτιμησαν να σταυρωσουν τα αδερφια μας μεσα στην αγνοια τους απο το να δουν τα πραγματα οπως ειναι αντικειμενικα.Αλλα σου ξαναλεω ειτε εισαι υπερ ειτε κατα ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.τα υπερ -κατα και ηθικολογιες και ο ιδεατος κοσμος ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Θα δουμε τις ενεργεις των σφ οταν βγουν τα διαρκειας φιλε και θα σχολιασουμε και θα τα πουμε,σαφως και ειμαι υπερ σε καθε κινηση στηριξης του τμηματος αν και δεν αφορα μονο τους ΣΦ αυτο αν με πιανεις αλλα και την πιο μεγαλη μαζα του ΠΑΟΚ.
Για τα εισητηρια στα εκτος οι ΣΦ δωσαν και δινουν μαχη ,αλλωστε ηδη 2 σφ το αναφερυν στις ανακοινωσεις τους και τονιζεται παντοτε,η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το θεμα υπηρξαν και σοβαρα λαθη της παε τα οποια ελπιζω του χρονου να μην υπαρχουν.Αυτο το θεμα ειναι σημειο τριβης αν δεν εξαντλουμε ολα τα περιθωρια πλεον για εισητηρια.Παντως φετος 3 εκδρομες εγιναν χωρις επισημα εισητηρια με μπροσταριδες τους ΣΦ οποτε δεν νομιζω να ειναι δικαιο να ριχνεις την ευθηνη εκει.
Αυτοι ολοι που χαθηκαν τωρα μια συγνωμη για τα παιδια θα πουνε ? ασε εμενα δεν ειναι προσωπικο,φορανε τα παντελονια να πουνε ημασταν μαλακες ?
θα περιμενω εγω :D
Άβαταρ μέλους
anger4a

Δημοσίευση από anger4a »

bakunin4 έγραψε:Αν και πλατιαζεις και δεν εχω πολυ χρονο θα σου πω οτι εχεις σε πολλα δικαιο αν και αγνοεις παλι οτι πριν τον σφ υπαρχει και αλλο ενα γεγονος που αναψε τα αιματα.
[/quote]

Ε αυτό για δε το είπανε στις ειδήσεις!Που να το ξέρουν όλες οι ΠΑΟΚάρες μας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

bakunin4 έγραψε: κλεινωντας συμφωνω βεβαιως οτι εγιναν,το περιεργο θα ηταν να μην γινουν ετσι οπως ηταν η πολη.οποιος νομιζει οτι σε οποιαδηποτε πολη με αλλοθρησκους ειδικα του ποκ δεν θα γινουν σκηνικα ζει εκτος πραγματικοτητας ειδικα οταν δεν υπαρχει καμια οργανωση,πλανο απο τις αρχες. Ειναι δυνατον να συναντιοταν οπαδοι των 2 ομαδων και να μην γινοταν τπτ ?
Δεν πάμε καλά...
Όταν ένα γεγονός δεν είναι πρωτοφανές, δεν σημαίνει ότι είναι και αποδεκτό. Και όταν δύο άνθρωποι πλακώνονται, η ευθύνη βαραίνει περισσότερο αυτούς τους δύο, παρά τους υπόλοιπους που "κοιτάνε και δεν τους χωρίζουν".

Όσο για τα γεγονότα του ΣΕΦ και την ύπαρξη ή όχι σχολιασμού από μέλη του paokmania... μπείτε ρε παιδιά και σε κανένα άλλο τόπικ να δείτε τί γράφεται... Μόνο ο αδερφός με το avatar του Γονίδη (sorry, αλλά δε μού 'ρχεται να γράψω "ο emeissaspseirizoume"...) συμμετέχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και αλλού.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

bakunin4
ο gash04 είναι αγνό ΠΑΟΚτσάκι και έχει τα αρχίδια να παραδέχεται τη αρχικά διαφορετική εκτίμησή του.
Ψάξε λίγο στο topic για το Χάντμπολ να δεις τι γράφουν κάτι φυντάνια για τα γεγονότα της Λαμίας.
Και τώρα κάνουν τα παγώνια.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

anger4a έγραψε:
bakunin4 έγραψε:Αν και πλατιαζεις και δεν εχω πολυ χρονο θα σου πω οτι εχεις σε πολλα δικαιο αν και αγνοεις παλι οτι πριν τον σφ υπαρχει και αλλο ενα γεγονος που αναψε τα αιματα.
Ε αυτό για δε το είπανε στις ειδήσεις!Που να το ξέρουν όλες οι ΠΑΟΚάρες μας :opaokara:[/quote]

Ειπα πως δεν θα ξαναμιλησω για τα γεγονοτα της Λαμιας για μην μπουμε παλι σε νεο κυκλο αντιπαραθεσεων αλλα μαλλον καποιοι εχουν εκλαβει τη σιωπη ως αδυναμια........Καποιοι,γνωριζετε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εγινε.Απο τη στιγμη,ομως,που δεν τα λετε ΟΛΑ-και πολυ καλα κανετε γιατι καποια πραγματα δεν λεγονται,ειδικα μεσα σε ενα forum-καλυτερα να το αφησουμε εδω.

Οσο για μια ερωτηση που διαβασα παραπανω-και την ακουω συχνα-για το που ηταν ο λαος του ΠΑΟΚ.........εχω να πω πως ηταν στο ιδιο μερος που βρισκοταν οταν αγωνιζοταν το βολλευ,το πολο,το χαντμπολ(πλην της φιεστας),στο μπασκετ(ειδικα στο τελευταιο παιγνιδι με τον Πανελληνιο)....Εκει που ηταν και πριν απο τρια χρονια στο ποδοσφαιρο.

Πιστευω,πως καταλαβατε ολοι πως ηταν.....................ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επειδή δεν συζητάμε τελικά γύρω απο τις ανακοινώσεις (μέσα και εγώ) μήπως θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα για συζήτηση γύρω απο τους συνδέσμους και να πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας?

Να ανοίξουμε και το άλλο το θέμα για παράπονα προς την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο κλειδώθηκε (εγώ το άνοιξα ο Sid το κλείδωσε).

Και να αρχίσουμε να βγάζουμε τα εσώψυχα μας στην φόρα?

Μπορεί να βοηθήσει μπορεί και να μας κάψει.

Στην ερώτηση που ήταν ο λαός του ΠΑΟΚ κλπ να τονίσω πως δουλειά των συνδέσμων σε συνεργασία κυρίως με πρωτεργάτη την διοίκηση είναι να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο πίσω.

Σε αυτό τον τομέα η επιτυχία αγγίζει το 100%.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Νομίζω gash πως είναι η κατάλληλη στιγμή του χρόνου (όχι μόνο φέτος αλλά κάθε χρόνο) να υπάρξει ένα τόπκ με παράπονα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ....γιατί όλο το χρόνο προσπαθούμε να μη χαλάσει το κλίμα αλλά για να βελτιωθεί η κατάσταση πρέπει να πούμε και ότι δε μας αρέσει...Βέβαια με επιχειρήματα και σωστή ανάλυση...
Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:bakunin4
ο gash04 είναι αγνό ΠΑΟΚτσάκι και έχει τα αρχίδια να παραδέχεται τη αρχικά διαφορετική εκτίμησή του.
Ψάξε λίγο στο topic για το Χάντμπολ να δεις τι γράφουν κάτι φυντάνια για τα γεγονότα της Λαμίας.
Και τώρα κάνουν τα παγώνια.
το ξερω γιαυτους λεω οχι για τον Γκας :D

sidpanos στα νεα τις αρχικης εχω γραψει πολλα,απο μεταγραφες δεν ξερω να γραψω.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teod1980 κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αυτό.

Να μιλήσω ειλικρινά όμως θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε την ωριμότητα να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση ούτε για τους συνδέσμους ούτε για την διοίκηση.
Ασχέτως αν η βελτίωση μας σε πολλά επίπεδα είναι τρομαχτική σαν ΛΑΟΣ μέσα σε μόνο 3 χρόνια!
Ίσως βέβαια και οι περιστάσεις ή η πρόοδος της ομάδας μας βοήθησε.
Δεν ξέρω αλλά φαίνεται αυτό.

Πιθανόν σε 2-3 χρόνια να μπορέσουμε.
Ίσως είναι η φύση μας τέτοια.
Αν παρατηρήσεις ο καυγάς είναι μέσα στο αίμα μας.

Απο ότι είδα πριν λίγο είχαμε και νέο καυγά στις μεταγραφές ε?

υγ

Μεταξύ μας ας μαλώνουμε καλό κάνει να ξεσπάμε που και που :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είχα πει ότι καλά να πάθουνε (όχι ακριβώς έτσι αλλά αυτό εννοούσα) αυτοί που συνελήφθηκαν κτλ. Μάλλον λάθος μου. Αν όντως δεν φταίνε ζητάω ένα συγγνώμη από τους 7 που τους "καταδίκασα"...

Έχω όμως και μία ερώτηση:
Το ότι γίναν επεισόδια είναι γνωστό. Για έξω από το γήπεδο λέω. Μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και ΑΕΚτσήδων. Ζημιές έγιναν. Άρα κάποιοι τα κάνανε όλα αυτά. Αν δεχτούμε ότι αυτοί 7 που συνελήφθηκαν ήταν άσχετοι με τα επεισόδια. Πως χαρακτηρίζετε τους πραγματικούς φταίχτες που κρύφτηκαν και άφησαν συνοπαδούς τους να την πληρώσουν; Οι σύνδεσμοι που ήταν εκεί, πιαθανόν να ξέρουν ποιος φταίει και ποιος όχι. Γιατί δεν μιλάνε και αφήνουν αθώα ΠΑΟΚτσάκια να τιμωρούνται;

Η ανακοίνωση μιλάει για την ανωνυμία του Ίντερνετ και που ο καθένας λέει ότι θέλει. Η ανωνυμία που προσφέρει το πλήθος σε μερικούς για να ξεσπάνε βλάπτοντας τον συνάνθρωπο τους, δεν τους ενδιαφέρει; Γιατί τις εκδρομές μας τις χαρακτηρίζει η μαζικότητα. Και πολλά φυντάνια πιθανόν να κρύβονται μέσα σε αυτή την κατάσταση...

Περιμένω κάποιες ήρεμες απαντήσεις..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Περίμενε
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γκας όντως είναι θέμα ωριμότητας και εδώ πάει ότι είπαν οι σύνδεσμοι στην ανακοίνωσή τους...
Εγώ, εσύ ο τάδε που γράφουμε εδώ μπορεί να μιλήσουμε σωστά, μπορεί και όχι...
Αλλά αυτό ενισχύεται από το ότι ό,τι και να γράψουμε είμαστε απλά πίσω από μία οθόνη, κάποιοι, οποιοιδήποτε...
Ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην εκφέρει κάποιος ποτέ άποψη για τίποτα...εδώ θα το κάνει πιο εύκολα...οπως και θα ειρωνευτεί, θα κοροϊδέψει θα κριτικάρει πιο εύκολα....οι σύνδεσμοι είναι στεγασμένοι, έχουν ονομαστικούυς καταλόγους, σε όποιον αρέσει γράφεται σε όποιον δεν αρέσει δεν πάει σε αυτούς αλλά τους γίνετε κριτική...
Σε μένα και να γίνει κριτική, σιγά μην ιδρώσει και το πληκτρολόγιό μου.... :lol:

Ωστόσο και για την ΠΑΕ πρέπει να γράφουμε και ότι δε μας αρέσει...τώρα που δεν υπάρχουν αγωνιστικά...

υγ και κοίτα ποιος το γράφει αυτό ε;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

teod,σωστα ολα αυτα που γραφεις παραπανω αλλα πρεπει να καταλαβουμε πως ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που-για τους δικους του λογους-δεν ειναι συνδεσμιτης,δεν εχει αλλο βημα να πει τη γνωμη του.Και για μενα,ειναι πολυ καλυτερο να τη λεει εδω παρα σε οποιοδηποτε ραδιοφωνο....

Οσο για την ανωνυμια.....θεωρω οξυμωρο για καποιον που γραφει εδω μεσα,να κατηγορει τους αλλους ως ανωνυμους(εξαιρω,βεβαια,τα παιδια που βρισκονται στις συναντησεις του Paokmania).Kαι θα συμφωνησω απολυτα στο συγκεκριμενο θεμα με τον gika....Tην ανωνυμια μεσα στο πληθος εκμεταλλευονται καποιοι και κανουν μαλακιες στο γηπεδο!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστό αυτό που λες teod αλλά όπως εξήγησα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που είναι διαφορετική αλλά η ίδια επι της ουσίας.

Δηλαδή αν έχω ένα παράπονο και πάω να μιλήσω σε έναν σύνδεσμο και τους πω ρε παιδιά εδώ κάνετε λάθος.

Πιστεύεις πως θα ζήσω?
Δεν θα μου την πέσουν όλοι μαζί? :lol: :lol: :lol:
Έχουν πιθανόν την δικιά τους ιδεολογία και καλά κάνουν.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνούμε σε όλα και να λέμε μπράβο σε όλα.
Ούτε κακό είναι να διαφωνούμε.
Κακό είναι η εύκολη κριτική επι παντός επιστητού.

Μιλάμε για τον Σαλπιγγίδη παράδειγμα ότι είναι προδότης και τέτοια.
Την φάτσα μου που είδα στο ίντερνετ πρόσφατα μαζί με άλλα μέλη της admin team (απο κάποιους ΠΑΟΚτσήδες όντως) εγώ πως θα πρέπει να την χαρακτηρίσω ως κίνηση?

Λάθη κάνει η διοίκηση φυσικό δεν είναι?
Λάθη κάνουν και οι σύνδεσμοι επίσης φυσικό είναι?
Λάθη κάνει και ο gash και ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του.
Λάθη δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα αδερφέ.

υγ

Θα πρέπει όλοι μαζί να βρούμε την λύση μεταξύ μας και όχι να ξεκατινιαζόμαστε όπως είχε πει η Θύρα 4 σε φόρουμ και ράδια.
Απο πότε το λέμε ειδικά για τα ράδια.
Ευτυχώς οι περισσότεροι το κόψανε.

Όσο για την κριτική δες τι γίνεται με τους παίχτες μας με τους προπονητές με την διοίκηση τώρα και με τους οπαδούς μας.
Κατηγορούμε συνεχώς.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

mpafos4 έγραψε: Οσο για την ανωνυμια.....θεωρω οξυμωρο για καποιον που γραφει εδω μεσα,να κατηγορει τους αλλους ως ανωνυμους(εξαιρω,βεβαια,τα παιδια που βρισκονται στις συναντησεις του Paokmania).Kαι θα συμφωνησω απολυτα στο συγκεκριμενο θεμα με τον gika....Tην ανωνυμια μεσα στο πληθος εκμεταλλευονται καποιοι και κανουν μαλακιες στο γηπεδο!
Αυτό που τόνισα είναι το σημαντικό... Γιατί τα "τακτικά" μέλη εδώ μέσα, όλο και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είτε από 5χ5, από Φρατέλι, από αγώνες που είδαμε μαζί κτλ κτλ....!!! Οπότε η ανωνυμία έχει σταματήσει να υφίσταται για μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”