Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Με την φυγη Κορνελιους η αμυνα της Μαλμο γινεται πολυ μα παρα πολυ αδυνατη. Αριστεροποδαροι εμειναν ενας 36χρονος και ενας 38χρονος!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δε νομίζω πάντως η ομάδα να μπει σε σίριαλ αυτήν τη φορά με την Κάλιαρι. Αν ήταν έτσι θα συνέχιζε απλά το σίριαλ με τον Μεϊτέ.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Ο Μαριν ειναι 3ος στην ιεραρχια των αμυντικων χαφ. Μπορει να θελει να φυγει και ο ιδιος. Περσι ηταν δανεικος. Το θεμα ειναι η ξεροκεφαλια των καλιαριδεζων.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

vasgias έγραψε:Ο Μαρίν είναι ακριβώς αυτό που πολύ περιγράφατε ως Main ανάγκη της ομάδας στο κέντρο. Μηχανάκι box-to-box και ταυρί παράλληλα. Μακάρι..
Γιατί ο Καμαρά τι είναι;

Μιλάμε αν "βγουν" όλα αυτά η ομάδα θα είναι πυραυλοκινητη

Απλά δεν ξέρω αν θα βγουν γιατί είναι εντελώς άλλο στυλ από Μεϊτε

Ελπίζω να τα έχουν ζυγίσει καλα
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Λεμεσος4 έγραψε:Με την φυγη Κορνελιους η αμυνα της Μαλμο γινεται πολυ μα παρα πολυ αδυνατη. Αριστεροποδαροι εμειναν ενας 36χρονος και ενας 38χρονος!

Πότε έφυγε αυτός από τη Μάλμε; Δεν φαίνεται πουθενά να έχει γίνει κάποια μεταγραφή. Μου ξέφυγε κάτι;
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

https://sports.yahoo.com/marseille-clos ... HqcIqMmdXX

Επαιζε Παναιτωλικο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω εχω την αισθηση πως η ομαδα κανει αυτη τη στιγμη κατι σαν αυτο που ελεγα πριν λιγο καιρο.Ριχνει στην αγορα τα ποσα που μπορει να βρει κατ'ελαχιστον απο πωληση, για να κανει οτι πιο κοντινο σε all in ,εστω και λιγο καθυστερημενα. Αν τωρα γινει αυτο που ολοι ονειρευομαστε θα υπαρξει και περεταιρω ενισχυση.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ωραιο θεμα ο Μαριν να ασχολουμαστε..Στην καλιαρι ανηκει αρα ακρη δε θα βγει..οποτε προχωραμε..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Nikos 74 έγραψε:Με δέκα εκατομμύρια τον αγόρασε η Κάλιαρι τον Ρουμάνο από τον Άγιαξ. Θα τον πουλήσει τρία; Κάθε καλοκαίρι μπλέκουμε με αυτήν την ομάδα και άκρη δεν βγάζουμε.
Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τον έδινε δανεικό τα τελευταία 2 χρόνια. Ε θα τον δώσει αφού σε 6 μήνες ο παίκτης υπογράφει όπου θέλει. Εκτός και αν κάνει καμιά κίνηση ο Ρουμάνος και ανανεώσει.
Βασικά στο χέρι του παίκτη είναι.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Ο προβληματισμός μου στο θέμα Μάριν είναι ο εξής. Ο προπονητής είπε ότι θέλει τον Μεϊτέ γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους χαφ της ομάδας. Εννοούσε προφανώς ότι θέλει κάποιον που να είναι πιο καλός ανασταλτικά, να κερδίζει μονομαχίες κτλ. Εχει ο Μάριν αυτά τα στοιχεία? Γιατί στα μάτια μου 8άρι είναι και αυτός όπως οι Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά. Εκτός και αν τον φέρνουμε στη θέση του Οζντόεφ. Τότε καλώς να ορίσει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimitris_L4 έγραψε:Ωραιο θεμα ο Μαριν να ασχολουμαστε..Στην καλιαρι ανηκει αρα ακρη δε θα βγει..οποτε προχωραμε..
Η οποία βέβαια τον πουλάει...
Αν και αν κατάλαβα καλά το νόημα του ποστ είναι ότι μας έριξαν (ποιοι άραγε;,) το όνομα για να ασχολούμαστε.
Μάλιστα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ως προς τη θέση και το ρόλο που τους βολεύει να αγωνίζονται, δεν νομίζω πως είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους ο Μαρίν και ο Μεϊτέ.

Μπορεί σε επίπεδο ατομικών χαρακτηριστικών να διαφέρουν, δεν το γνωρίζω.
Πάντως και οι δυο είναι αυτό το ανάμεσα σε 6 και 8 και παίζουν (απ' ότι βρήκα με το λίγο που έψαξα) ως deep-lying playmakers.
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να έχει εύκολη πρόσβαση στους θερμικούς χάρτες και των δυο για να έχουμε μία καλύτερη σύγκριση.

Ένα γρήγορο συμπέρασμα που βγάζω, είναι πως ο Μαρίν θα ήταν σίγουρα αναβάθμιση αν έρχονταν στη θέση του Οζντόεφ που σίγουρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το "κάτι ανάμεσα σε 6-8".

Οπότε θεωρητικά αν γίνει κανένα θαύμα και έρθουν και οι δυο (Μαρίν - Μείτέ) θα είχαμε για 6-8 αυτούς τους δυο και για 8-10 Καμαρά - Σβαμπ. Έξτρα ο Χάρης.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτός πινεδιζει πάντως από τα βιντεάκια
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Λεμεσος4 έγραψε:https://sports.yahoo.com/marseille-close-agreeing-personal-terms-125600909.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAABpluJ-HL5DrWBmyIAoeF2bPRKSZHMta7qfSzKmhQlxQfhR9XoyPkZzQ_otHXIN_esxLWVcqEIPGuBqlGi_aQR37ymOHbVFslUbK9hA0OsAMUbnhlqqNIEkGuraL9dt8G9AllexPhnBkYUFVqrEhrCq1Iv6Jz4UyzQHqcIqMmdXX

Επαιζε Παναιτωλικο
Καλά ρε αυτοί πουλάνε εν μέσω προκριματικών;
Ας πάρουν παράδειγμα από την ομαδάρα μας που κρατάει τους παίκτες :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”