Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Με την φυγη Κορνελιους η αμυνα της Μαλμο γινεται πολυ μα παρα πολυ αδυνατη. Αριστεροποδαροι εμειναν ενας 36χρονος και ενας 38χρονος!
- Dark Knight
Δε νομίζω πάντως η ομάδα να μπει σε σίριαλ αυτήν τη φορά με την Κάλιαρι. Αν ήταν έτσι θα συνέχιζε απλά το σίριαλ με τον Μεϊτέ.
Ο Μαριν ειναι 3ος στην ιεραρχια των αμυντικων χαφ. Μπορει να θελει να φυγει και ο ιδιος. Περσι ηταν δανεικος. Το θεμα ειναι η ξεροκεφαλια των καλιαριδεζων.
Γιατί ο Καμαρά τι είναι;vasgias έγραψε:Ο Μαρίν είναι ακριβώς αυτό που πολύ περιγράφατε ως Main ανάγκη της ομάδας στο κέντρο. Μηχανάκι box-to-box και ταυρί παράλληλα. Μακάρι..
Μιλάμε αν "βγουν" όλα αυτά η ομάδα θα είναι πυραυλοκινητη
Απλά δεν ξέρω αν θα βγουν γιατί είναι εντελώς άλλο στυλ από Μεϊτε
Ελπίζω να τα έχουν ζυγίσει καλα
Λεμεσος4 έγραψε:Με την φυγη Κορνελιους η αμυνα της Μαλμο γινεται πολυ μα παρα πολυ αδυνατη. Αριστεροποδαροι εμειναν ενας 36χρονος και ενας 38χρονος!
Πότε έφυγε αυτός από τη Μάλμε; Δεν φαίνεται πουθενά να έχει γίνει κάποια μεταγραφή. Μου ξέφυγε κάτι;
Eγω εχω την αισθηση πως η ομαδα κανει αυτη τη στιγμη κατι σαν αυτο που ελεγα πριν λιγο καιρο.Ριχνει στην αγορα τα ποσα που μπορει να βρει κατ'ελαχιστον απο πωληση, για να κανει οτι πιο κοντινο σε all in ,εστω και λιγο καθυστερημενα. Αν τωρα γινει αυτο που ολοι ονειρευομαστε θα υπαρξει και περεταιρω ενισχυση.
- Dimitris_L4
Ωραιο θεμα ο Μαριν να ασχολουμαστε..Στην καλιαρι ανηκει αρα ακρη δε θα βγει..οποτε προχωραμε..
Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τον έδινε δανεικό τα τελευταία 2 χρόνια. Ε θα τον δώσει αφού σε 6 μήνες ο παίκτης υπογράφει όπου θέλει. Εκτός και αν κάνει καμιά κίνηση ο Ρουμάνος και ανανεώσει.Nikos 74 έγραψε:Με δέκα εκατομμύρια τον αγόρασε η Κάλιαρι τον Ρουμάνο από τον Άγιαξ. Θα τον πουλήσει τρία; Κάθε καλοκαίρι μπλέκουμε με αυτήν την ομάδα και άκρη δεν βγάζουμε.
Βασικά στο χέρι του παίκτη είναι.
-
Ο προβληματισμός μου στο θέμα Μάριν είναι ο εξής. Ο προπονητής είπε ότι θέλει τον Μεϊτέ γιατί έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους χαφ της ομάδας. Εννοούσε προφανώς ότι θέλει κάποιον που να είναι πιο καλός ανασταλτικά, να κερδίζει μονομαχίες κτλ. Εχει ο Μάριν αυτά τα στοιχεία? Γιατί στα μάτια μου 8άρι είναι και αυτός όπως οι Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά. Εκτός και αν τον φέρνουμε στη θέση του Οζντόεφ. Τότε καλώς να ορίσει.
Η οποία βέβαια τον πουλάει...Dimitris_L4 έγραψε:Ωραιο θεμα ο Μαριν να ασχολουμαστε..Στην καλιαρι ανηκει αρα ακρη δε θα βγει..οποτε προχωραμε..
Αν και αν κατάλαβα καλά το νόημα του ποστ είναι ότι μας έριξαν (ποιοι άραγε;,) το όνομα για να ασχολούμαστε.
Μάλιστα
Ως προς τη θέση και το ρόλο που τους βολεύει να αγωνίζονται, δεν νομίζω πως είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους ο Μαρίν και ο Μεϊτέ.
Μπορεί σε επίπεδο ατομικών χαρακτηριστικών να διαφέρουν, δεν το γνωρίζω.
Πάντως και οι δυο είναι αυτό το ανάμεσα σε 6 και 8 και παίζουν (απ' ότι βρήκα με το λίγο που έψαξα) ως deep-lying playmakers.
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να έχει εύκολη πρόσβαση στους θερμικούς χάρτες και των δυο για να έχουμε μία καλύτερη σύγκριση.
Ένα γρήγορο συμπέρασμα που βγάζω, είναι πως ο Μαρίν θα ήταν σίγουρα αναβάθμιση αν έρχονταν στη θέση του Οζντόεφ που σίγουρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το "κάτι ανάμεσα σε 6-8".
Οπότε θεωρητικά αν γίνει κανένα θαύμα και έρθουν και οι δυο (Μαρίν - Μείτέ) θα είχαμε για 6-8 αυτούς τους δυο και για 8-10 Καμαρά - Σβαμπ. Έξτρα ο Χάρης.
Μπορεί σε επίπεδο ατομικών χαρακτηριστικών να διαφέρουν, δεν το γνωρίζω.
Πάντως και οι δυο είναι αυτό το ανάμεσα σε 6 και 8 και παίζουν (απ' ότι βρήκα με το λίγο που έψαξα) ως deep-lying playmakers.
Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να έχει εύκολη πρόσβαση στους θερμικούς χάρτες και των δυο για να έχουμε μία καλύτερη σύγκριση.
Ένα γρήγορο συμπέρασμα που βγάζω, είναι πως ο Μαρίν θα ήταν σίγουρα αναβάθμιση αν έρχονταν στη θέση του Οζντόεφ που σίγουρα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το "κάτι ανάμεσα σε 6-8".
Οπότε θεωρητικά αν γίνει κανένα θαύμα και έρθουν και οι δυο (Μαρίν - Μείτέ) θα είχαμε για 6-8 αυτούς τους δυο και για 8-10 Καμαρά - Σβαμπ. Έξτρα ο Χάρης.
Καλά ρε αυτοί πουλάνε εν μέσω προκριματικών;Λεμεσος4 έγραψε:https://sports.yahoo.com/marseille-close-agreeing-personal-terms-125600909.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAABpluJ-HL5DrWBmyIAoeF2bPRKSZHMta7qfSzKmhQlxQfhR9XoyPkZzQ_otHXIN_esxLWVcqEIPGuBqlGi_aQR37ymOHbVFslUbK9hA0OsAMUbnhlqqNIEkGuraL9dt8G9AllexPhnBkYUFVqrEhrCq1Iv6Jz4UyzQHqcIqMmdXX
Επαιζε Παναιτωλικο
Ας πάρουν παράδειγμα από την ομαδάρα μας που κρατάει τους παίκτες