91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ καλος . Απο τους διακριθεντες του χθεσινου παιχνιδιου.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

+++++++++++
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

όντως καλή εμφάνιση...
Μπορεί ακόμα καλύτερα αν σταθεροποιήσει την απόδοση του...
Έχουμε δρόμο..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πέρυσι ήμουν αντι-Κρέσιτς και φανατικός υποστηρικτής του Χαλκιά. Για πλάκα πολλοί μου λέγανε ότι είμαι μάνατζερ του Χαλκιά. Με είχε πειράξει η ισοπέδωση της προσφοράς του, και το ότι έχασε τη θέση από τραυματισμό και όχι λόγω απόδοσης, χωρίς να του δίνονται ευκαιρίες. Φέτος ο Κρέσιτς έχει μία βελτίωση. Τα βιντεάκια με τα λάθη του όλο και θα αυξάνονται όσο παίζει και είναι φυσιολογικό. Να μην ξεχνάμε και τα καλά του όπως ξεχνούσαμε του Χαλκιά. Η θέση αυτή δυστυχώς με τον καιρό μαζεύει "πολιτικό κόστος" και έπειτα ασκείται έντονος ψυχολογικός πόλεμος στην πιο ευάλωτη θέση. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, όμως είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί. Έχω την εντύπωση ότι τωρα είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τον 37άρη Χαλκιά με άλλα βεβαια χαρακτηριστικά. Ο Μπολόνι που θέλει ανανέωση είναι λογικό να επιλέγει τον Κρέσιτς λοιπόν. Την επόμενη σεζόν θα είναι πολύτιμος εφοσον δουλέψει. Για φέτος θέλει στήριξη. Μην τον κράζουμε γιατί ούτε μεταγραφή θα γίνει άμεσα, ούτε έχουμε καλύτερό του.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Sorry για τη μετάφραση, συνέντευξη στο transferosite transfermarkt

Transfermarkt.de: Ο κ. Kresic, από την αλλαγή σας Πανιώνιος ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, να έχουν αυξηθεί σταθερά. Αλλά γιατί ήρθε στην πρώτη περίοδο 2009/2010 μόνο επτά αποστολές;

Dario Kresic: Για τον ΠΑΟΚ θα υπογράψει με την προσδοκία ότι δεν είναι άμεσα στην πρώτη σεζόν το νούμερο ένα. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να ατομικά εργασίες για μένα να είναι πάντα βελτίωση, έτσι ώστε εάν θα δοθεί η ευκαιρία, θα ήταν επίσης εκατό τοις εκατό έτοιμοι για αυτό. Με Χαλκιά έχω μια πολύ σκληρή ανταγωνιστή. Έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι είχαν ένα πλεονέκτημα. Παρέμεινα πιστός στην καταγωγή μου, έχουν δώσει το 100 τοις εκατό κάθε ημέρα στην εκπαίδευση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Transfermarkt.de: Στην επόμενη σεζόν έχετε δημιουργήσει, ωθούνται να αποδίδουν καλά σε πρώτο πλάνο. Αυτό που ήταν διαφορετικό από το προηγούμενο έτος;

Dario Kresic: Έχω καλύτερες επιδόσεις μου στον τομέα της κατάρτισης, να έχει, όπως είπα, πάντα δεδομένο το 100 τοις εκατό και οι εργασίες για τις αδυναμίες μου. Ήξερα ότι θα πάρει την ευκαιρία μου και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τότε αυτό ευτυχώς.

Transfermarkt.de: Παίζουν μαζί στη Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Χαλκιά τερματοφύλακα. Πώς μπορείτε να πάρετε μαζί του, ό, τι μπορείτε να μάθετε από αυτόν;

Dario Kresic: Χαλκιάς είναι ένας πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και ο ίδιος έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι για τίποτα που είναι στην Εθνική Ομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα μπορούσα και να μάθουν πολλά από τη Χαλκίδα, και γι 'αυτό είμαι πολύ ευγνώμων. Έχω αναπτύξει τη δική μου ακόμα, είμαι μετά και πιστεύω επίσης ότι δεν έκανα το όλο πράγμα άσχημα.

Transfermarkt.de: στην Ελληνική Super League, έτρεξε πολύ καλά για την ομάδα σας, που τελικά πίσω από τον Ολυμπιακό δύο βαθμούς πίσω στην τρίτη θέση. Αυτό που έλειπε για να προσπεράσει τον Πειραιά ακόμα;

Dario Kresic: Η τελευταία σεζόν που ήρθε στην τρίτη θέση, δεν ήμασταν αρκετά με το διπλό φορτίο (Champions League και το πρωτάθλημα) και ρυθμίζεται το αγγλικό εβδομάδες, ώστε να είμαστε υποτίθεται ότι σε μερικά παιχνίδια ενάντια έγιναν από τον πίνακα ως ασθενέστερη αντίπαλό της δεν είναι αρκετά μέχρι την ισοτιμία και την απλά δεν είχε την φρεσκάδα και τη συγκέντρωση. Γι 'αυτό και έχουν αφήσει χωρίς λόγο σημεία που ήταν εκ των υστέρων πολύ δύσκολο να καλύψουν τη διαφορά. Από την ποιότητα του ρόστερ είμαστε Πειραιά και ο Παναθηναϊκός, νομίζω, σε ύψος, εκτός αν λάβουμε υπόψη και το πλάτος της ομάδας υπόψη, και αυτό είναι επίσης ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα εναντίον μας και ένας από τους λόγους που ήρθε τρίτο έχουν. Και λίγη τύχη που έχουμε θελήσει. Αν και νομίζω ότι είναι μια επιτυχία για την 3η θέση.

Transfermarkt.de: Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καθορίζουν γενικά τον αγώνα πρωταθλήματος. Τι είναι μια γενική έλλειψη των άλλων ομάδων, να ζητήσει από τους δύο αντιπάλους σε μόνιμη;

Dario Kresic: Όπως σε κάθε χώρα υπάρχουν σύλλογοι που είναι κάπως καλύτερη θέση οικονομικά και ως εκ τούτου μπορεί να αντέξει οικονομικά την καλύτερη ποιότητα και οι παίκτες έχουν τους οικονομικούς πόρους για να το αναλόγως επίσης για την αντιμετώπιση υψηλότερης ποιότητας παίκτες. Έτσι και εδώ στην Ελλάδα. Επιπλέον έρχεται το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχει μια καλή δουλειά για τη νεολαία και να φέρει πίσω πιο καλής ποιότητας στους νέους στην πρώτη ομάδα.

Transfermarkt.de: Διεθνείς ελληνικές ομάδες δεν μπορεί να δείξει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Τι συμβαίνει κατά τη γνώμη σας;

Dario Kresic: Ο λόγος δεν είναι λόγω της κατώτερης ποιότητας των ελληνικών φορέων, αλλά επειδή οι άλλες ομάδες απλά να προσεγγίσει τα τελευταία χρόνια συνεχώς το επίπεδο των κορυφαίων ομάδων και έχουν παγιδευτεί. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί σχετικά με το Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, υπάρχει μικρή άξεστο αουτσάιντερ. Κατά την άποψή μου, έπαιξε εξαιρετικά καλά τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν στο Champions League και θα προσπαθήσουμε να στηριχθεί στις επιτυχίες και αν είναι δυνατόν nachzulegen κάτι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το κροατικο αλανι με επισκεφτηκε ΑΗΟΥ καλλιθεα χθες με αλλο ενα ντερεκι! Φρουτοσαλατες και δε συμμαζευεται ο Δαρειος! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μαλλον εχει πιασει το ταβανι του κι αυτος.....βελτιωση θελω να δω και δε βλεπω...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δε μου άρεσε.......εχει ευθύνη στο φάουλ!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

μπορούσε και να βγαλει φτερά να πετάξει και να το πιασει πιστεύω.

ΥΓ. Ελα ρε παιδια ο Λεαλ (που δεν ειχαμε λεφτα να τον παρουμε? ) εβαλε απίστευτη γκολαρα. Άπιαστο με δεξι ποδι απο εκει..... δεν γίνονται αυτα.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

στο φαουλ σαφως και δεν εχει ευθυνη. περαν του οτι ηταν απιαστο για καποιο λογο ανοιξε το τοιχος και περασε η μπαλα αναμεσα(νομιζω ο ρομπερ ηταν).
γενικα σημερα ηταν καλος ασχετα αν δεν χρειαστηκε να επεμβει σε πολλες περιπτωσεις. 3 φορες πηγε η μπαλα προς την εστια, οι δυο ηταν γκολ χωρις να μπορει να κανει κατι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομιζω εχει μεγαλη ευθυνη στο γκολ.
Δεν ειδα πολλα ριπλει αλλα αυτη την αισθηση εχω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ελπιζω να τον παρουνε στην εθ κροατιας μπας και τον πουλησουμε...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

+++++
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

giapas
Νομιζω εχει μεγαλη ευθυνη στο γκολ.
Δεν ειδα πολλα ριπλει αλλα αυτη την αισθηση εχω

Όχι ιδιαίτερα, το συγκεκριμένο ήταν σχεδόν αποκλειστικά ευθύνη του Κοντρέρας..τα επόμενα σαν κι αυτό θα'ναι ευθύνη ΚΑΙ της διοίκησης που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ότι θέλουμε στόπερ κεφαλοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

θεωρω καλο τερματοφυλακα τον δαρειο αλλα με χτυπητες αδυναμιες.
παιζω μπαλα από 8 χρονων κ ποτε δεν εχω δει να φτιαχνουν τοιχος οπου στην κλειστη γωνια να μπαινει ο κοντυτερος παιχτης.στο 2ο γκολ επρεπε να εχει βγει,μεσα στη μικρη περιοχη πηδαει ο μπουντιμιρ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”