91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από zoomgr »

ικανός για την extreme επέμβαση, αλλά και ικανός να σε γκρεμίσει τα όνειρα σε χρόνο dt...
ποτέ δεν με έπεισε ότι είναι ανώτερος του Χαλκιά, όχι οτι θέλω και τον Χαλκιά βασικό πλέων....
εύχομαι να μην μας στερήσει βαθμούς και λεφτά στο μέλλον...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Του είπαν ότι δεν κάνει καθόλου εξόδους για να καθαρίζει τις φάσεις και αυτός άρχισε τις ''εξόδους του Μεσολογγίου''.
Το ότι δεν το πληρώσαμε όπως πχ στο 1ο γκολ του Άγιαξ μάλλον οφείλετε στο καλό φετινό φεγγάρι του Αυγούστου.
Αλλά και αυτό τελειώνει και τότε θα δούμε...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το λαθος στη φαση του ξεκινηματος δεν ειναι δικο του.Ειναι τραγικο λαθος του κοντρερας που διορθωνει στη συνεχεια.Η αληθεια παντως ειναι οτι χτες δεν ηταν σταθερος σε συνδιασμο με μια συνολικα κακη αμυντικη λειτουργια οσον αφορα ειδικα την συννενοηση των παικτων μεταξυ τους.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως μετα το τελος της φασης ζητουσε συγγνωμη ο κρεσιτς απο τους συμπαιχτες του....ο κοντρερας ισως να χει και αυτος μεριδιο αλλα κυριως εχει ευθυνη στο ακυρωθεν γκολ τους(κακως μαλλον ακυρωθηκε)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Η διαφορά του με τον Χαλκιά είμαι μία..

Ο Δαρείος είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο κωλόφαρδος..

Ο Κώστας 1 μαλακία θα κάνει και θα το φάμε 100%,
ο Δαρείος 2-3 να κάνει, κάτι θα γίνει και θα τις καπουλάρει...

Αν και πιστεύω ότι ο Κώστας είναι καλύτερος, όσο έχεις κώλο διάβαινε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η μπαλλα ρε παιδια σκαει στα ποδια του λουκας εξω απο την μεγαλη περιοχη, με τον κοντρερας διπλα του, που αδυνατει να παρακολουθησει και να επεμβει.Το λαθος του κρεσιτς ειναι ισως το οτι βγηκε,οχι οτι δεν βγηκε καλα.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Νωρίς είναι ακόμα στη σεζόν, αλλά συνεχίζει να μου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα, παρουσιάζοντας τα ίδια πλεονεκτήματα (καλά αντανακλαστικά, καλός κάτω απ'τα δοκάρια, καλός στα "ενστικτώδη" και τα κοντινά τετ-α-τετ) και τα ίδια μειονεκτήματα (έξοδοι, έλεγχος περιοχής, οργάνωση άμυνας). Σαφώς και πρέπει να παίζει βασικός, κατά τη γνώμη μου, αλλά αν δεν βελτιώσει τα αρνητικά του θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Θα μας σώσει από σίγουρα γκολ με πολύ δύσκολες επεμβάσεις και θα φάμε κάποια από δικές του γκάφες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγχαρητηρια απεκτησες εξοδο με το δικο σου ονομα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]eKu-5X-WUec[/youtube]

[youtube]fgGf1Dh8iRg[/youtube]

[youtube]mcqtJ0_YQ4I[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ότι και να λέτε...

3 ευρωπαικά ματς, με συμμετοχή Κοντρέρας μόνο ένα ημίχρονο, χωρίς Βιτόλο, με Έτο και Λίνο να μπάζουν και το συνολικό σκορ είναι 7-0...

Αυτό τα λέει όλα.. Και για αυτόν, και για τον Τσιρίλο...!!! 0 γκολ σε 3 Ευρωπαικά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εργο μπολονι αγαπητε συνμοδερατορα τιποτα παραπανω αντε και με μεγαλη δοση τυχης το 0 παθητικο μεχρι στιγμης...ο κρεσιτς σε 3 παιχνιδια δεν εδειξε κατι θετικο μονο αρνητικα...αυτη ειναι η αποψη μου... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

gika έγραψε:Ότι και να λέτε...

3 ευρωπαικά ματς, με συμμετοχή Κοντρέρας μόνο ένα ημίχρονο, χωρίς Βιτόλο, με Έτο και Λίνο να μπάζουν και το συνολικό σκορ είναι 7-0...

Αυτό τα λέει όλα.. Και για αυτόν, και για τον Τσιρίλο...!!! 0 γκολ σε 3 Ευρωπαικά παιχνίδια.

χιουμοριστικό φαντάζομαι το πόστ.από τσιρίλο παράπονο δεν έχω,η αλήθεια να λέγεται.τώρα όση προσπάθεια και να καταβληθεί το μαύρο δύσκολο να γίνει άσπρο.σχετικά με κρέσιτς.μου δίνει την αίσθηση πως υφίσταται νοητική σύγχυση εν ώρα αγώνα από μέρους του,που τον οδηγεί σε συχνά κακές εκτιμήσεις με κίνδυνο για την ομάδα να δεχθεί εύκολα γκόλ.έχει και καλά στοιχεία.αλλά κατά την άποψή μου δε γίνεται να στηριχθείς ΣΟΒΑΡΑ πάνω του.για παγκίτης είναι μία αποδεκτή λύση.
thief

Δημοσίευση από thief »

καταρχήν navi καλή υπομονή στα νέα σου καθήκοντα :D ... ειναι δύσκολο να σε συνηθίσω ως μπλε αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό... :D

Τώρα όσον αφορά το Κρέσιτς, ξέρουμε τις αδυναμίες του στις εξόδους (αν και έχει βελτιωθεί στο τομέα αυτό) και στην συννενόηση με τους αμυντικούς της ομάδας (και πέρυσι τα λέγαμε) αλλά πιστεύω για να προτιμάται θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Χαλκιά (αλλωστε πάτησε και τα 37 του). Ως κόσμος πάντως πιστεύω ότι πρέπει να τον στηρίξουμε διότι η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο στη θέση του... Και είναι αμαρτία από εκεί που λέγαμε ότι έχουμε 2 πολύ καλούς τερματοφύλακες να μην έχουμε πλέον κανέναν...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

απ'τον Χαλκιά είναι τουλάχιστον μια κλάση πιο κάτω και η έλλειψη αντίληψης χώρου και γενικότερα που οδηγεί στις αστείες εξόδους δεν είναι κάτι που διορθώνεται..εννοείται ο Μπόλονι κάτι ξέρει ή κάτι βλέπει που τον προτιμάει αλλά νομίζω ότι αν πουλιότανε για κάνα μύρριο νομίζω θα'μασταν μια χαρά με Γιακουμή και Χαλκιά σαν μπακ απ
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Η καριέρα του μετα τον ΠΑΟΚ θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτή του Φερναντεζ.
Τουλάχιστον απο τον τελευταίο πήραμε και κάποια φράγκα. Απο αυτόν δύσκολο το βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 20 Αύγ 2011, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσεξε λιγο τους χαρακτηρισμους προς τους παικτες του ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

thief έγραψε:καταρχήν navi καλή υπομονή στα νέα σου καθήκοντα :D ... ειναι δύσκολο να σε συνηθίσω ως μπλε αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό... :D

Τώρα όσον αφορά το Κρέσιτς, ξέρουμε τις αδυναμίες του στις εξόδους (αν και έχει βελτιωθεί στο τομέα αυτό) και στην συννενόηση με τους αμυντικούς της ομάδας (και πέρυσι τα λέγαμε) αλλά πιστεύω για να προτιμάται θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Χαλκιά (αλλωστε πάτησε και τα 37 του). Ως κόσμος πάντως πιστεύω ότι πρέπει να τον στηρίξουμε διότι η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο στη θέση του... Και είναι αμαρτία από εκεί που λέγαμε ότι έχουμε 2 πολύ καλούς τερματοφύλακες να μην έχουμε πλέον κανέναν...

εν ώρα αγώνα να τον στηρίζουμε.σαφώς.δεν πρόκειται να τον βρίζω,όπως κάποιοι επιεικώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ έκαναν πέρυσι με το χαλκιά,την ώρα της προθέρμανσης λχ.η άποψή μου είναι πως ο χαλκιάς είναι έστω και στην ηλικία αυτή καλύτερη επιλογή.η άποψη του προπονητή προς το παρόν είναι αντίθετη και σεβαστή.νέος είναι ο λάζλο στην ομάδα,με τον καιρό θα δεί το φώς το αληθινό. :lol: :mrgreen:

για τα νέα καθήκοντα δεν έχω προς το παρόν να κάνω κάποιο σχόλιο.κι έχω λόγο που δεν το κάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”