91. Dario Krešić
- ΑποστόληςΑ
Re: 91. Dario Krešić
eleos έγραψε:Η διαφορά του με τον Χαλκιά είμαι μία..
Ο Δαρείος είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο κωλόφαρδος..

Επομένως χρησιμότερος στην ομάδα;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Έλα ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολύ καλός είναι κι ο Κρέσιτς, κλάσεις ανώτερος από κάτι ρετάλια που έχει μαζέψει ο γαύρος. Κατά τη γνώμη μου είναι στα ίδια επίπεδα με τον Χαλκιά. Κάνει βέβαια λάθη, αλλά και ποιος δεν κάνει.
Πέστα .............!!!DimisK έγραψε:Έλα ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολύ καλός είναι κι ο Κρέσιτς, κλάσεις ανώτερος από κάτι ρετάλια που έχει μαζέψει ο γαύρος. Κατά τη γνώμη μου είναι στα ίδια επίπεδα με τον Χαλκιά. Κάνει βέβαια λάθη, αλλά και ποιος δεν κάνει.
- navigator11
free4 έγραψε:Το λαθος του Νοιερ το ειδατε στην πρωτη αγωνιστικη για την Μπαγερν?
ε και τί μ'αυτό;
- navigator11
κάνεις την αποκρουσάρα στο φάουλ.και κλασικά λίγο μετά κάνεις πάλι την έξοδο του μεσολλογίου.
σε γενικές γραμμές ψιλοσταθερός ήταν χθές.αλλά δε γίνεται,σε κάθε αγώνα θα κάνει μία παντελώς αχρείαστη ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΙΑ,έτσι να σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.
σε γενικές γραμμές ψιλοσταθερός ήταν χθές.αλλά δε γίνεται,σε κάθε αγώνα θα κάνει μία παντελώς αχρείαστη ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΙΑ,έτσι να σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.
1 εξοδο ΣΙΓΟΥΡΑ ανα ματς.
Ακομα δεν το πληρώσαμε.....
Ξυπνα την τρελα μου που πας εξω απο την περιοχη με 2 αμυντικούς μας να ελενχουν?
Ακομα δεν το πληρώσαμε.....
Ξυπνα την τρελα μου που πας εξω απο την περιοχη με 2 αμυντικούς μας να ελενχουν?
Οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε τελειος τερματοφυλακας!navigator11 έγραψε:free4 έγραψε:Το λαθος του Νοιερ το ειδατε στην πρωτη αγωνιστικη για την Μπαγερν?
ε και τί μ'αυτό;
Με ενδιαφερει να ειναι σταθερος...
Αν ειναι κι εχει το μυαλο στο κεφαλι στις εξοδους, σωθηκαμε!
αυτα τα χαμηλα σουτ τα εχει με ευκολια.....γενικα εχει εξαιρετικα ρεφλεξ......στο παιχνιδι με τη μπαλα στα ποδια εχει βελτιωθει αρκετα,αλλα μπορει ακομα....αλλου ειναι το προβλημα του.....στο γεγονος οτι πολλες φορες ενω πρεπει να βγει,μενει βιδωμενος κατω απο την εστια του....η οτι οταν αποφασισει να βγει το κανει σε λαθος ταιμινγκ η καθυστερημενα κ εκθετει την ομαδα.....επισης οτι δν ειναι το ιδιο καλος με το χαλκια στο να καθοδηγει την αμυνα του....αυτο ειναι θεμα εμπειριας,που αποκτιεται με τα χρονια κ τα συνεχομενα ματς,αλλα κ ισχυρης προσωπικοτητας,την οποια ο δαρειος δν διαθετει........συγχαρητηρια για τη προκριση κ την εμφανιση.......navigator11 έγραψε:κάνεις την αποκρουσάρα στο φάουλ.και κλασικά λίγο μετά κάνεις πάλι την έξοδο του μεσολλογίου.
- ΑποστόληςΑ
Η περίπτωση που κάνει έξοδο, αλλά διώχνει με το κεφάλι ο Μαλεζάς και μας γλιτώνει μετά ο Σώτος, προδίδει μη επικοινωνία με τα σεντερ-μπακ. Εύχομαι ο Μπόλονι να του το διορθώσει, παρόλο που σε κάθε αγώνα αλλάζουμε στόπερ.
- Mario Jardel
Μεγαλη αποκρουση στο φαουλ, μεγαλη πατατα η εξοδος...Βεβαια αν ειχαν συννενοηθει με το Μαλεζα μαλλον την καθαριζε...Αρα δουλεια, δουλεια, δουλεια.