You know what I meanfidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:52 Φυσικα και χρωσταει και θα χρωστάει και ακομη περισσότερο στο μελλον στον Μεγαλομετοχο της ΚΑΕ, μετατρεψιμα ομολογιακα δανεια ονομαζονται η μεσο ΑΜΚ...
Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καθε κακη κουβεντα για Χατζοπουλο ειναι λιγο αχαριστια. Ο ανθρωπος εχει ασπρομαυρο αιμα και παλεψε οσο μπορουσε να μας κρατησεις αξιοπρεπεστατους.
- These users thanked the author Mirko for the post (total 3):
- KalamarGiannis, zoran, george188
Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:47Εννοεις οπως το 80% των ομαδων μπασκετ στην ευρωπη?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09νοικοκυρεμενη μπορει να ηταν , στρωμένη πως μπορει να ήταν μια ομαδα που καθε καλοκαίρι χτιζόταν απο την αρχη?Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:05 Καλά τώρα δεν θα αλλάξουμε και τα δεδομένα...ναι δεν έπαιρνε πρωτάθλημα η ομάδα αλλά μια χαρά στρωμένη και νοικοκυρεμενη ήταν σε σχέση με το παρελθον..και οικονομικά και αγωνιστικά ..
Στρωμενη ομαδα εγω θεωρω μια ομαδα που εχει μια πορεια χωρις ιδιατερα σκαμπανευασματα..ε τα τελευταια χρονια του Χατζοπουλου ηταν ετσι..
Μπορει να μην διεκδηκουσες κατι αλλα δεν περιμεναμε τελευταια αγωνιστικη μηπως πεσουμε.
Απο κει και περα προφανως η ελευση Μυστακιδη δινει τεραστιες προοπτικες και ελπιδα για καλυτερο μελλον.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και σε απάντησα.aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:51Εγω δεν ξέρω, ρωτάω. μηδενίστηκαν τα χρέη;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:12Δεν ξέρω τι συμφωνήθηκε.
Αν γνωρίζεις πες μας και εμάς.
Κλείτος πριν το Πάσχα είχε πει πως εξοφλήθηκαν όλα τα χρέη.
Νομίζω είχε αναφερθεί και εδώ μέσα.
-
Dimitrisou
Που ακριβως ειδες να μικραινω τον ΠΑΟΚ ?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:02Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:47Εννοεις οπως το 80% των ομαδων μπασκετ στην ευρωπη?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 νοικοκυρεμενη μπορει να ηταν , στρωμένη πως μπορει να ήταν μια ομαδα που καθε καλοκαίρι χτιζόταν απο την αρχη?
Στρωμενη ομαδα εγω θεωρω μια ομαδα που εχει μια πορεια χωρις ιδιατερα σκαμπανευασματα..ε τα τελευταια χρονια του Χατζοπουλου ηταν ετσι..
Μπορει να μην διεκδηκουσες κατι αλλα δεν περιμεναμε τελευταια αγωνιστικη μηπως πεσουμε.
Απο κει και περα προφανως η ελευση Μυστακιδη δινει τεραστιες προοπτικες και ελπιδα για καλυτερο μελλον.
Το τι φιλοδοξιες εχω εγω απο τον ΠΑΟΚ μου δεν μπορεις να το ξερεις εσυ και σιγουρα δεν σε διαφοροποιει απο τους αλλους το ποια ομαδα εζησες.
Οταν εισαι ΠΑΟΚ θες να εισαι ο καλυτερος.
Με τον Μυστακιδη μπορει να γινει πλεον,αλλα δεν θα υποτιμησω την προσπαθεια μεχρι τωρα γιατι αν δεν ηταν αυτη η προσπαθεια με τον ΠΑΟΚ του 80 θα μεναμε.
- KalamarGiannis
η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες, θα τρίβουμε τα μάτια μας από το μπάσκετ που θα δούμε με Τρινκιέρι, και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;
και κάτι που μου κάνει εντύπωση μεγάλη: όσοι υποστηρίζουμε το νέο ιδιοκτήτη Μυστακίδη Αρίστο, κατηγορούμαστε ότι βρίζουμε τον Ιβάν.
ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ;
Δεν έχω δει εδώ στα τόπικ του μπάσκετ ποτέ κάποιον να βρίζει τον Ιβάν.
Γιατί λοιπόν μας μεταφέρετε τις ιδεοληψίες του ποδοσφαίρου;
100 φορές τα είπαμε, σεβόβαστε τον Ιβαν για όλη τη στήριξη στο μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια και για τις χαρές που έφερε στο ποδόσφαιρο.
και κάτι που μου κάνει εντύπωση μεγάλη: όσοι υποστηρίζουμε το νέο ιδιοκτήτη Μυστακίδη Αρίστο, κατηγορούμαστε ότι βρίζουμε τον Ιβάν.
ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ;
Δεν έχω δει εδώ στα τόπικ του μπάσκετ ποτέ κάποιον να βρίζει τον Ιβάν.
Γιατί λοιπόν μας μεταφέρετε τις ιδεοληψίες του ποδοσφαίρου;
100 φορές τα είπαμε, σεβόβαστε τον Ιβαν για όλη τη στήριξη στο μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια και για τις χαρές που έφερε στο ποδόσφαιρο.
ποιος έγραψε για υποτίμηση της προσπάθειας? Απλα διαφωνουμε περι σταθερότητας..το ραβε ξήλωνε δεν ειναι τις φιλοσοφία μου ...Και οι μεγαλες ομαδες χτίζουν...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:07Που ακριβως ειδες να μικραινω τον ΠΑΟΚ ?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:02Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 21:47
Εννοεις οπως το 80% των ομαδων μπασκετ στην ευρωπη?
Το τι φιλοδοξιες εχω εγω απο τον ΠΑΟΚ μου δεν μπορεις να το ξερεις εσυ και σιγουρα δεν σε διαφοροποιει απο τους αλλους το ποια ομαδα εζησες.
Με τον Μυστακιδη μπορει να γινει πλεον,αλλα δεν θα υποτιμησω την προσπαθεια μεχρι τωρα γιατι αν δεν ηταν αυτη η προσπαθεια με τον ΠΑΟΚ του 80 θα μεναμε.
-
Dimitrisou
Ναι συμφωνω οτι χτιζουν..το θεμα ειναι οτι την προοπτικη της μεγαλης ομαδας αγωνιστικα δεν μπορουσες να την εχεις οικονομικα(τωρα την εχεις και με το παραπανω)..αλλα απο την αλλη δεν ειχες τις τρυκιμιες αλλων εποχων αυτο λεω.fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:17ποιος έγραψε για υποτίμηση της προσπάθειας? Απλα διαφωνουμε περι σταθερότητας..το ραβε ξήλωνε δεν ειναι τις φιλοσοφία μου ...Και οι μεγαλες ομαδες χτίζουν...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:07Που ακριβως ειδες να μικραινω τον ΠΑΟΚ ?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:02
Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...
Ε σε σχεση με αυτα που περασε αυτο το τμημα κατα τη γνωμη μου τα τελευταια χρονια υπηρχε μια σταθεροτητα.
Μετριου επιπεδου?ΝΑΙ,αλλα σταθεροτητα.
Το κομματι της υποτιμησης δεν πηγαινε σε εσενα προσωπικα ,γενικα το ειπα.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- fidel
- Montrealiotis
Ποια περίεργα δάνεια δεν φαίνονταν;Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον τεράστιο αγώνα του θανασαρου που έφυγε με ψηλά τα κεφάλι, αλλά χρειάζονταν επιτέλους ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για να μας πάει στο βήμα παραπάνω.
Ότι αντίστοιχα έγινε και στην ΠΑΕ με την έλευση Ιβάν.
Τι νομίζετε ότι είναι μια ΑΕ, το περίπτερο της γειτονιάς σας;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- leomatos88, Black_Knight
Χρεη που δεν φαινονται δεν υπαρχουν, 2026 εχουμε κ μιλαμε για ΑΕ. Τεσπα, μονο αυτο γιατι το επαγγελμα μ ειναι σχετικο.
Σε πιο σχετικα, Τελη ελπιζω χθες να πεισμωσες ακομα παραπανω και να τους πατησεις ολοθς
Σε πιο σχετικα, Τελη ελπιζω χθες να πεισμωσες ακομα παραπανω και να τους πατησεις ολοθς
Χωρίς να θες να τον μειώσεις αλλά τον μειώνεις ξεκάθαρα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 20:09 Τακτοποιημένη οικονομικά και με οφειλές μέχρι και στο χαμόγελο του παιδιού, όπως και κάτι περίεργα "δάνεια" που δεν φαίνονταν, δεν μπορείς να την πεις.
Χωρίς να θέλω να μειώσω τον τεράστιο αγώνα του θανασαρου που έφυγε με ψηλά τα κεφάλι, αλλά χρειάζονταν επιτέλους ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια για να μας πάει στο βήμα παραπάνω.
Ότι αντίστοιχα έγινε και στην ΠΑΕ με την έλευση Ιβάν.
Ποια περίεργα δάνεια που δεν φαίνονταν. Εμείς πώς τα ξέραμε τα χρέη της ΚΑΕ στον Σαββίδη? Δεν τα είχες ακούσει τόσα χρόνια στο φόρουμ?
Γιατί δεν ζητά κανείς διευκρινίσεις για το ποιος δημιούργησε τα περίεργα δάνεια και το χρέος στο χαμόγελο του παιδιού?
Για τον Μυστακίδη, για να είμαι on topic.
Προφανώς η φετινή χρονιά είναι μεταβατική όμως υπάρχουν μαθήματα να παρθούν, τόσο σε σχέση με το τι σε περιμένει διαιτητικά σε Ελλάδα (δεν χάρηκα που είδα στον πρώτο τελικό αυτόν που μας σφάζει από τότε που εμφανίστηκε) και Ευρώπη (ξεκάθαρη σφαγή χτες που καλύτερη ομάδα η Μπιλμπάο αλλά και τα κοράκια τη δουλειά τους), όσο και μεταγραφικά. Έχουν γίνει λάθη φέτος στις μεταγραφές, αναμενόμενο φυσικά αυτό από νέα διοίκηση, αλλά συμπεράσματα πρέπει να βγουν. Και το πιο βασικό είναι πως χρειάζεται μεγάλο ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες για εκεί που θα παίξουμε του χρόνου δηλαδή Eurocup.
Ελπίζω να γνωρίζετε ότι εκφράσεις όπως " περίεργα δάνειο που δεν φαίνονται " είναι μηνύσιμες και η θυγόμενοι μπορούν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη
Και άντε, ο καθένας που τα γράφει έχει και την ευθύνη των όσων γράφει...ο χώρος όμως δεν ευθύνεται σε τίποτα
Και άντε, ο καθένας που τα γράφει έχει και την ευθύνη των όσων γράφει...ο χώρος όμως δεν ευθύνεται σε τίποτα