Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Dimitrisou »

fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:17
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:07
fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:02
Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...
Που ακριβως ειδες να μικραινω τον ΠΑΟΚ ?
Το τι φιλοδοξιες εχω εγω απο τον ΠΑΟΚ μου δεν μπορεις να το ξερεις εσυ και σιγουρα δεν σε διαφοροποιει απο τους αλλους το ποια ομαδα εζησες.
Οταν εισαι ΠΑΟΚ θες να εισαι ο καλυτερος.
Με τον Μυστακιδη μπορει να γινει πλεον,αλλα δεν θα υποτιμησω την προσπαθεια μεχρι τωρα γιατι αν δεν ηταν αυτη η προσπαθεια με τον ΠΑΟΚ του 80 θα μεναμε.
ποιος έγραψε για υποτίμηση της προσπάθειας? Απλα διαφωνουμε περι σταθερότητας..το ραβε ξήλωνε δεν ειναι τις φιλοσοφία μου ...Και οι μεγαλες ομαδες χτίζουν...
Ναι συμφωνω οτι χτιζουν..το θεμα ειναι οτι την προοπτικη της μεγαλης ομαδας αγωνιστικα δεν μπορουσες να την εχεις οικονομικα(τωρα την εχεις και με το παραπανω)..αλλα απο την αλλη δεν ειχες τις τρυκιμιες αλλων εποχων αυτο λεω.
Ε σε σχεση με αυτα που περασε αυτο το τμημα κατα τη γνωμη μου τα τελευταια χρονια υπηρχε μια σταθεροτητα.
Μετριου επιπεδου?ΝΑΙ,αλλα σταθεροτητα.
Το κομματι της υποτιμησης δεν πηγαινε σε εσενα προσωπικα ,γενικα το ειπα.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
fidel
george188

Δημοσίευση από george188 »

Χρεη που δεν φαινονται δεν υπαρχουν, 2026 εχουμε κ μιλαμε για ΑΕ. Τεσπα, μονο αυτο γιατι το επαγγελμα μ ειναι σχετικο.
Σε πιο σχετικα, Τελη ελπιζω χθες να πεισμωσες ακομα παραπανω και να τους πατησεις ολοθς
These users thanked the author george188 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:09 η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες, θα τρίβουμε τα μάτια μας από το μπάσκετ που θα δούμε με Τρινκιέρι, και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;
και κάτι που μου κάνει εντύπωση μεγάλη: όσοι υποστηρίζουμε το νέο ιδιοκτήτη Μυστακίδη Αρίστο, κατηγορούμαστε ότι βρίζουμε τον Ιβάν.
ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ;
Δεν έχω δει εδώ στα τόπικ του μπάσκετ ποτέ κάποιον να βρίζει τον Ιβάν.
Γιατί λοιπόν μας μεταφέρετε τις ιδεοληψίες του ποδοσφαίρου;
100 φορές τα είπαμε, σεβόβαστε τον Ιβαν για όλη τη στήριξη στο μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια και για τις χαρές που έφερε στο ποδόσφαιρο.
“ και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;”
Ναι

Πάλι άρχισες τα μπασκετικοί και ποδοσφαιρικοί; Οκ είσαι ανώτερος χωρίς ιδεοληψίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 01 Μάιος 2026, 04:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:09 η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες
για πες, τι εμαθες;
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Αυτο εδω δημοσιευτηκε τελη Μαρτιου οσον αφορα τα οικονομικα. Αναμενουμε καποια ενημερωση - προφανως απο τον Κλειτο - για το εαν και ποτε θα εχουμε συμφωνια για την χρηση του γηπεδου. Νομιζω πως αυτο (θα πρεπει να μας) καιει.
Δημοσιοποιήθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη χρήση 1 Ιουλίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2025.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, ο κύκλος εργασιών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανήλθε σε 2,29 εκατ. ευρώ, έναντι 2,16 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, καταγράφοντας αύξηση περίπου 5,7%. Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 302,8 χιλ. ευρώ, μειωμένα σε σχέση με τα 617 χιλ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική πτώση της κερδοφορίας. Τα κέρδη προ φόρων περιορίστηκαν σε περίπου 31,4 χιλ. ευρώ από 754,9 χιλ. ευρώ την προηγούμενη περίοδο, ενώ μετά από φόρους η χρήση έκλεισε οριακά ζημιογόνα με ζημίες περίπου 2,5 χιλ. ευρώ.

Από τον ισολογισμό προκύπτει ότι το σύνολο του ενεργητικού ανέρχεται σε περίπου 1,05 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνολικές υποχρεώσεις ανέρχονται σε 5,45 εκατ. ευρώ. Τα ίδια κεφάλαια παραμένουν αρνητικά και διαμορφώνονται σε περίπου -4,41 εκατ. ευρώ.

Ως σημαντικά γεγονότα μετά τη λήξη της χρήσης αναφέρονται η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, καθώς η Alpha Sports Group, συμφερόντων του επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και η συγκρότηση νέας διοίκησης με πενταετή θητεία. Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε στην εξόφληση παλαιών υποχρεώσεων ύψους περίπου 1,69 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη κατατεθεί από τον βασικό μέτοχο ποσά άνω των 4,1 εκατ. ευρώ που προορίζονται για μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης και της ρευστότητας.

Τέλος, αναφέρεται πως μέχρι την ημερομηνία σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων δεν είχε εκδοθεί απόφαση της Επιτροπής Αποτίμησης Αξίας Επαγγελματιών Αθλητών για τον προσδιορισμό της πλασματικής αξίας των καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ κατά την 30/06/2025.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παιχνίδια εντυπώσεων θες να πεις κάτι πέστο με στοιχεία επώνυμα,δεν θα φέρουμε και τον Ζούκοφ εδώ ,αν δεν μπορείς μην το λες καθόλου mitsospaok ,αυτό πιστεύω είναι το σωστό και το δίκαιο για τον Χατζόπουλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 01 Μάιος 2026, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

aivas19 έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 04:25
KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:09 η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες, θα τρίβουμε τα μάτια μας από το μπάσκετ που θα δούμε με Τρινκιέρι, και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;
και κάτι που μου κάνει εντύπωση μεγάλη: όσοι υποστηρίζουμε το νέο ιδιοκτήτη Μυστακίδη Αρίστο, κατηγορούμαστε ότι βρίζουμε τον Ιβάν.
ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ;
Δεν έχω δει εδώ στα τόπικ του μπάσκετ ποτέ κάποιον να βρίζει τον Ιβάν.
Γιατί λοιπόν μας μεταφέρετε τις ιδεοληψίες του ποδοσφαίρου;
100 φορές τα είπαμε, σεβόβαστε τον Ιβαν για όλη τη στήριξη στο μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια και για τις χαρές που έφερε στο ποδόσφαιρο.
“ και τώρα εγώ πρέπει πάλι να γυρίσω την κουβέντα στο ποια από τα χρέη πληρώθηκαν και ποια όχι;”
Ναι

Πάλι άρχισες τα μπασκετικοί και ποδοσφαιρικοί; Οκ είσαι ανώτερος χωρίς ιδεοληψίες
ok, με έπιασες! έχω κι εγώ την ιδεοληψία ότι μας μεταφέρετε στο χώρο του μπάσκετ τις φοβίες σας κάποιοι μη τυχόν και στη σύγκρουση συμφερόντων των 2 ομίλων πάρει καμιά επιχείρηση ή κάνα έργο ο ένας από τον άλλον...
Απάντησε όμως και στην ουσία του ποστ : ενώ ο χρόνος κυλάει και υποχρεώσεις (όπως έχει βγει από δηλώσεις Μπουντούρη κλπ.) σταδιακά εξοφλούνται, δηλαδή πέφτει χρήμα στην ομάδα συνεχώς, πρέπει να αφήσουμε το αγωνιστικό και να συζητάμε πάλι για πράγματα που ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε, όπως ποια χρέη πληρώνει και ποια αφήνει για αργότερα (αν θα τα πληρώσει)...
Δες ένα τρανό παράδειγμα ιδεοληψίας: ενώ από την αρχή ο ίδιος ο Χατζόπουλος είπε ότι τον ίδιο τον εξόφλησε αμέσως, μια δυο σελίδες πίσω γράφει συμφορουμίτης ότι τον έχει απλήρωτο μέσες άκρες...
Εγώ θα λεγα λοιπόν να επικεντρωθούμε στα μεγάλα πράγματα που έρχονται στη στελέχωση του αγωνιστικού. Οι οικονομικές διαφορές θα πάρουν το δρόμο τους από μόνες τους χωρίς να φαγωθούμε εμείς μεταξύ μας...
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Τίποτα δεν απέδειξαν οι πράξεις, το μόνο που υπάρχει μέχρι σήμερα είναι ένα εξώδικο και μια απαίτηση να αποπληρωθεί ένα χρέος που έχει αναγνωριστεί και υπογράφει.

Τα "μου είπανε κάποιοι που τους θεωρώ αξιόπιστους" ότι είναι έτσι τα πράγματα δεν είναι σοβαρό επιχείρημα.

Ρώτησα και απάντηση δεν πήρα, θα έστελνε εξώδικο ο Χατζόπουλος για χαμένη υπόθεση;
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 5):
eorptol1, Apil44, leomatos88, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σχεδόν όλη η συζήτηση μετά την άστοχη τοποθέτηση του Μήτσου, διαγράφηκε

Ούτε το σαιτ εκφράζει, ούτε στοιχειοθετημένη ήταν.

Εν τούτοις η πραγματικότητα παραμένει αυτό που προσωπικά φωνάζω και ξανα μανα ξανα φωνάζω από 16/6/2025:
Equalizer έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 19:50 Το έγκλημα είναι η στάση αρχικά και βασικά του ΑΣ και βεβαίως μερίδας του κόσμου που έβαλαν απ το πρωτο δευτερόλεπτο τη βάση για διχασμό.

Τον οποίο βλέπουμε έως σήμερα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε. Με τα αντίστοιχα στρατόπεδα υποστηρικτών κλπ κλπ.

ΟΛΑ από εκεί πηγάζουν

Ως εκ τούτου το νόημα δεν είναι να κατηγορούμε κάποιον προσωπικά γιατί σε μια αποστροφή του λόγου του είπε κάτι, αλλά γιατί οι αρμόδιοι χειρίστηκαν τις καταστάσεις με αισχρό τρόπο.

Και συνεχίζουν να τις χειρίζονται ετσι καθότι δεν έκαναν τίποτα για να μπει ένα τέλος στον διχασμό.

Όπως η ΠΑΕ κατηγορείται για τα δικά της σκατά, αυτό το ζήτημα αφορά ΑΣ και ΚΑΕ (χρονικά και με ανάλογες ευθύνες στα επιμέρους θέματα). Και ψέγονται για αυτό.

Δεν έχει κανένα νόημα να ανακυκλώνουμε κατηγορίες του αέρα χωρίς στοιχεία.

Συνεχίζουμε.
These users thanked the author Equalizer for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

jibbie έγραψε: Παρ 01 Μάιος 2026, 09:44
KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:09 η ομάδα έχει κλείσει για το καλοκαίρι παιχταράδες
για πες, τι εμαθες;
δεν έμαθα κάτι ιδιαίτερο, όλα αυτά που δημοσιεύονται όμως από reportage από τόσες διαφορετικές πηγές, κάτι δείχνουν...
υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα (δημοσιογραφικά, όχι infuencerικά) ότι έχουν κλείσει ΝΜΛ, Μπαζίνας με buyout 650K, και έπεται συνέχεια...
και μιας και ειμαστε στο τοπικ του Ιδιοκτήτ, έδειξε από την πρώτη στιγμή τη διάθεση να χώσει χρήμα για να ανεβάσει την ομάδα. Έδωσε μεγάλα ποσά να φέρει παίκτες, πλήρωσε buyout, έκλεισε πρωτοκλασσάτο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ο δικο μου σχολιο γιατι εχει σβηστει?
Α ξεχασα συγγνωμη...Δεν υπαρχει σημερα η "διαθεση" για ελευθερια λογου...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@fidel

Αν μέσα σε όλα αυτά που γίνονται

Εσύ θεωρείς οτι η δική σου πορεία το τελευταίο διάστημα, δείχνει οτι είσαι καλοπροαίρετος και αντικειμενικός

Σε ενημερώνω οτι κάνεις λάθος.

Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Κρίνουμε και, τι να κάνουμε, αποφασίζουμε.

Ασε λοιπόν την αυτοπαρουσίαση ως θύμα και ηρέμησε.

Ειδάλλως θα είσαι μονίμως πιο κοντά στο πρόβλημα, παρά στη λύση.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Δες τον εαυτο σου στο καθρεφτι που μας εκρινες και μας δικασες κιόλας, ειμαι μαλλον του 20αρικου ετσι, που αφηνες χιλιαδες σχολια να περνανε και δεν μιλαω μονο ως προς το προσωπο μου και αφηνες το παρεακι στο απυροβλητο...ματια εχουμε και εμεις και βλεπουμε, μυαλο δεν εχουμε γιατι ειμαστε χαζοι, μιας και το αφησες να εννοηθει σε προηγουμενο σου ποστ....
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Μου ελειψαν τα χρονια που χαιρομασταν για την προοδο της ομαδας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ορθώς έπραξες equalizer. Προσπάθησα να το θέσω όσο πιο κομψά και ανώδυνα γινόταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”