Ναι συμφωνω οτι χτιζουν..το θεμα ειναι οτι την προοπτικη της μεγαλης ομαδας αγωνιστικα δεν μπορουσες να την εχεις οικονομικα(τωρα την εχεις και με το παραπανω)..αλλα απο την αλλη δεν ειχες τις τρυκιμιες αλλων εποχων αυτο λεω.fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:17ποιος έγραψε για υποτίμηση της προσπάθειας? Απλα διαφωνουμε περι σταθερότητας..το ραβε ξήλωνε δεν ειναι τις φιλοσοφία μου ...Και οι μεγαλες ομαδες χτίζουν...Dimitrisou έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:07Που ακριβως ειδες να μικραινω τον ΠΑΟΚ ?fidel έγραψε: Πέμ 30 Απρ 2026, 22:02
Ας μην μικραινουμε τον Μεγαλο ΠΑΟΚ στο Μπασκετ, Επιστροφη εκει που ανήκει στις κορυφαίες ομαδες τις ευρωπης, αν σε ευχαριστουσε η προηγουμενη κατασταση , δικαίωμα σου, ασε εμας που ζησαμε τον ΠΑΟΚ του 80 και του 90 να εχουμε αλλες απαιτήσεις και αλλες φιλοδοξίες...
Το τι φιλοδοξιες εχω εγω απο τον ΠΑΟΚ μου δεν μπορεις να το ξερεις εσυ και σιγουρα δεν σε διαφοροποιει απο τους αλλους το ποια ομαδα εζησες.
Οταν εισαι ΠΑΟΚ θες να εισαι ο καλυτερος.
Με τον Μυστακιδη μπορει να γινει πλεον,αλλα δεν θα υποτιμησω την προσπαθεια μεχρι τωρα γιατι αν δεν ηταν αυτη η προσπαθεια με τον ΠΑΟΚ του 80 θα μεναμε.
Ε σε σχεση με αυτα που περασε αυτο το τμημα κατα τη γνωμη μου τα τελευταια χρονια υπηρχε μια σταθεροτητα.
Μετριου επιπεδου?ΝΑΙ,αλλα σταθεροτητα.
Το κομματι της υποτιμησης δεν πηγαινε σε εσενα προσωπικα ,γενικα το ειπα.